تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 46 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 457

نام تاپيک: سریال خوش‌نشین‌ها

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اما حرفاشون معنی داره

مثلا تو یه قسمت علی صادقی که خواست جنازه رو تشخیص بده گفت: درش بیار ، من تا سرشو نبینم نمی تونم تشخیص هویت بدم
    من نميدونم شما ها چه اصراري داريد كه هر كلمه اي كه ايناميگن يه معنيه خاصي داره.شما ميتوني با ديدن پا تشخيص بدي كه اون شخص كيه؟ حالا صادقي بايد چطوري اين جمله رو ميگفت؟
    ول كنيد بابا!

2. 4 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من نميدونم شما ها چه اصراري داريد كه هر كلمه اي كه ايناميگن يه معنيه خاصي داره.شما ميتوني با ديدن پا تشخيص بدي كه اون شخص كيه؟ حالا صادقي بايد چطوري اين جمله رو ميگفت؟
    ول كنيد بابا!

آخه فقط این نیست که... ازاین به بعد همه تیکه هاشون رو یادداشت میکنم تا به شما ثابت بشه اینا دقیقا منظورشون چیه!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تهيه‌كننده‌ «خوش‌نشين‌ها»:
    به رقابت با «قهوه تلخ» فكر نكرده‌ايم
    اعتقاد ندارم قسمت‌هاي اول «خوش‌نشين‌ها» بهتر بود

تهيه‌كننده‌ي «خوش‌نشين‌ها» از پايان 50 درصد از تصويربرداري اين مجموعه‌ي طنز تلويزيوني خبر داد و گفت: مراحل فني نيز به طور موازي پيگيري مي‌شود.

مهرام مهام در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي روند توليد سريال «خوش‌نشين‌ها» به كارگرداني سعيد آقاخاني، افزود: محمد كاظمي نيز به عنوان بازيگر جديد به «خوش‌نشين‌ها» اضافه شده است.

وي در پاسخ به پرسشي درباره‌ي پخش سريال «خوش‌نشين‌ها» از تلويزيون همزمان با توزيع مجموعه‌ي طنز «قهوه تلخ»، تاكيد كرد: سريالي مثل «قهوه تلخ» قادر به رقابت با رسانه‌ي ملي نيست. «خوش‌نشين‌ها» از رسانه‌ي ملي پخش مي‌شود و ما هم به رقابت با «قهوه تلخ» فكر نكرده‌ايم.

تهيه‌كننده‌ي‌ «خوش‌نشين‌ها» ياد‌آور شد: اين مجموعه، نخستين مجموعه‌ي طنز غيرآپارتماني است كه تا به حال تجربه‌ي خوبي بوده و با استقبال مخاطبان مواجه شده است. «خوش‌نشين‌ها» بازخورد خوبي بين مخاطبان داشته و پيام‌هايي كه مردم براي سازمان صدا و سيما مي‌فرستند نشان‌دهنده‌ي اين امر است.

مهران مهام هم‌چنين در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا قبول دارد «خوش‌نشين‌ها» شروع بهتري داشت و قسمت‌هاي حال حاضر روندي معمولي‌تر از قسمت‌هاي اوليه را طي مي‌كند؟ گفت: برخي معتقدند سريال «خوش‌نشين‌ها» شروع بهتري داشته و ضعيف‌تر پيش مي‌رود، اما من به اين مساله معتقد نيستم و اعتقاد دارم، «خوش‌نشين‌ها» بهتر شده و بهتر نيز خواهد شد.

وي در پاسخ به پرسشي درباره‌ي حذفيات احتمالي سريال «خوش‌نشين‌ها» تاكيد كرد: «خوش‌نشين‌ها» حذفيات نداشته و قصه مطابق با داستان پيش رفته است.

تهيه‌كننده‌ي «خوش‌نشين‌ها» در پاسخ به پرسش ديگر ايسنا درباره‌ي كاهش تعداد سريال‌هاي طنز در تلويزيون، گفت: طنز جزو نيازهاي مخاطبان است و همزمان با مجموعه‌هاي ملودرام و جدي، مجموعه‌هاي طنز هم بايد پخش شود.

به گزارش ايسنا، «خوش‌نشين‌ها» به كارگرداني سعيد آقاخاني و تهيه‌كنندگي مهران مهام و ايرج محمدي در 45 قسمت 35 دقيقه‌اي براي گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد شده است. حميد لولايي، سيروس گرجستاني، علي صادقي، مهران رجبي و مرجانه دلدار گلچين بازيگران اين مجموعه‌ي طنز هستند.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

امشب هم که به مناسبت شهادت فردا نگذاشتن انشا ا.. فردا شب

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امشب هم که به مناسبت شهادت فردا نگذاشتن انشا ا.. فردا شب
    ان شالله فردا

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این سریال کجا
    سریال مسافران کجا

8. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اما حرفاشون معنی داره

مثلا تو یه قسمت علی صادقی که خواست جنازه رو تشخیص بده گفت: درش بیار ، من تا سرشو نبینم نمی تونم تشخیص هویت بدم
    من یه چی این جا گفتم دوستان اعتراض کردن که به زور از توش تیکه در میاری... به خودم شک کردم نکنه من خیلی ذهنم منحرفه....

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امشب ساعت ده و نيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

این سریال کجا
    سریال مسافران کجا
    مسافران چه فیلمیه؟؟؟ {ایرانیه}؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نمیدونم دوستان دقت کردن یا نه
    10 ثانیه اول اهنگ تیتراژ اغازین سریال کپی شده از اهنگ what goes around comes around از justin timberlake هست
    عجب مخلوقاتی هستن این ها !

13. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •