من نميدونم شما ها چه اصراري داريد كه هر كلمه اي كه ايناميگن يه معنيه خاصي داره.شما ميتوني با ديدن پا تشخيص بدي كه اون شخص كيه؟ حالا صادقي بايد چطوري اين جمله رو ميگفت؟
ول كنيد بابا!
من نميدونم شما ها چه اصراري داريد كه هر كلمه اي كه ايناميگن يه معنيه خاصي داره.شما ميتوني با ديدن پا تشخيص بدي كه اون شخص كيه؟ حالا صادقي بايد چطوري اين جمله رو ميگفت؟
ول كنيد بابا!
آخه فقط این نیست که... ازاین به بعد همه تیکه هاشون رو یادداشت میکنم تا به شما ثابت بشه اینا دقیقا منظورشون چیه!!!![]()
تهيهكننده «خوشنشينها»:
به رقابت با «قهوه تلخ» فكر نكردهايم
اعتقاد ندارم قسمتهاي اول «خوشنشينها» بهتر بود
تهيهكنندهي «خوشنشينها» از پايان 50 درصد از تصويربرداري اين مجموعهي طنز تلويزيوني خبر داد و گفت: مراحل فني نيز به طور موازي پيگيري ميشود.
مهرام مهام در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي روند توليد سريال «خوشنشينها» به كارگرداني سعيد آقاخاني، افزود: محمد كاظمي نيز به عنوان بازيگر جديد به «خوشنشينها» اضافه شده است.
وي در پاسخ به پرسشي دربارهي پخش سريال «خوشنشينها» از تلويزيون همزمان با توزيع مجموعهي طنز «قهوه تلخ»، تاكيد كرد: سريالي مثل «قهوه تلخ» قادر به رقابت با رسانهي ملي نيست. «خوشنشينها» از رسانهي ملي پخش ميشود و ما هم به رقابت با «قهوه تلخ» فكر نكردهايم.
تهيهكنندهي «خوشنشينها» يادآور شد: اين مجموعه، نخستين مجموعهي طنز غيرآپارتماني است كه تا به حال تجربهي خوبي بوده و با استقبال مخاطبان مواجه شده است. «خوشنشينها» بازخورد خوبي بين مخاطبان داشته و پيامهايي كه مردم براي سازمان صدا و سيما ميفرستند نشاندهندهي اين امر است.
مهران مهام همچنين در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا قبول دارد «خوشنشينها» شروع بهتري داشت و قسمتهاي حال حاضر روندي معموليتر از قسمتهاي اوليه را طي ميكند؟ گفت: برخي معتقدند سريال «خوشنشينها» شروع بهتري داشته و ضعيفتر پيش ميرود، اما من به اين مساله معتقد نيستم و اعتقاد دارم، «خوشنشينها» بهتر شده و بهتر نيز خواهد شد.
وي در پاسخ به پرسشي دربارهي حذفيات احتمالي سريال «خوشنشينها» تاكيد كرد: «خوشنشينها» حذفيات نداشته و قصه مطابق با داستان پيش رفته است.
تهيهكنندهي «خوشنشينها» در پاسخ به پرسش ديگر ايسنا دربارهي كاهش تعداد سريالهاي طنز در تلويزيون، گفت: طنز جزو نيازهاي مخاطبان است و همزمان با مجموعههاي ملودرام و جدي، مجموعههاي طنز هم بايد پخش شود.
به گزارش ايسنا، «خوشنشينها» به كارگرداني سعيد آقاخاني و تهيهكنندگي مهران مهام و ايرج محمدي در 45 قسمت 35 دقيقهاي براي گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد شده است. حميد لولايي، سيروس گرجستاني، علي صادقي، مهران رجبي و مرجانه دلدار گلچين بازيگران اين مجموعهي طنز هستند.
امشب هم که به مناسبت شهادت فردا نگذاشتن انشا ا.. فردا شب![]()
ان شالله فردا
من یه چی این جا گفتم دوستان اعتراض کردن که به زور از توش تیکه در میاری... به خودم شک کردم نکنه من خیلی ذهنم منحرفه....![]()
مسافران چه فیلمیه؟؟؟ {ایرانیه}؟؟؟
نمیدونم دوستان دقت کردن یا نه
10 ثانیه اول اهنگ تیتراژ اغازین سریال کپی شده از اهنگ what goes around comes around از justin timberlake هست
عجب مخلوقاتی هستن این ها !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)