دوستان این گوشی شماره گیری سریع داره؟ از چه قسمتی تنظیم میشه؟
دوربین 3G گوشی از کدوم قسمت فعال میشه؟
ممنون
دوستان این گوشی شماره گیری سریع داره؟ از چه قسمتی تنظیم میشه؟
دوربین 3G گوشی از کدوم قسمت فعال میشه؟
ممنون
1-داره.. ولي نميدونم چجور فعال ميشهگشتم تو ستينگ نبود.. اگه بگردي پيدا ميشه
2-فقط هنگام تماس تصويري.. يا با نصب نرم افزار
گشتم نبود,دل و رودشو دراوردم دیگه1-داره.. ولي نميدونم چجور فعال ميشهگشتم تو ستينگ نبود.. اگه بگردي پيدا ميشه
![]()
با سلام
عکسها خیلی محشر بود
من تو موبایلسنان چنتا ویجت واسه این کار دیدم ولی اینکه خود گوشی کجاشه منم نمیدونم!!واسه دوربین 3g هم برنامه زیاد هست مثل smirrorدوستان این گوشی شماره گیری سریع داره؟ از چه قسمتی تنظیم میشه؟
عجب عکسایی! به خصوص اولیه که خیلی قشنگ شده! با دوربین دیجیتال مو نمی زنه!عکس دوم هم خوبه فقط یکم نورش زیاد شده و بعضی جاها به مرز over رسیده! بهتر بود exposure رو تو این عکس دستی خودت کم می کردی تا فضا کمی تاریک تر بشه. تو اگزیفش دیدم exposure رو زده +2 step!(کادرشم کجهدوستان كسي نظري راجع به عكسها نداره؟![]()
) تنظیمات دوربین رو خودکار گذاشتی؟
عالی بود
ممنونم
از لحاظ عکس فرقی با آیفون 4 نداره![]()
راجع به عكس اولي، خواستم از اون گله عكس بگيرم، يهو اون زنبور محترم اومد .. منم فرصت رو غنيمت شمردم و سريع عكسو گرفتم
درمورد عكس دوم حق با شماس
ميدوني چيه؟ من هردفه كه عكس ميگيرم با تنظيمات مختلف ميگيرم تا لمش دستم بياد.. اين عكس هم نورش رو خودم
زياد كرده بودم.. خواستم ببينم چجور ميشه
ماكرو گوشي خيلي عاليه.. هم فاصله ي كانونيش خيلي خوبه هم ثبت جزئياتش..
سلام بچه ها یه جا خونده بودم که بادا رو بر اساس لینوکس نوشتن که اگه این باشه خیلی جالبه .من این گوشی رو دستم گرفتم و انصاف اگه بیش از حدددددد ریز نشین صفحه نمایشش خیلی تفاوتی با ویو نداره و خودش به اندازه کافی خوب هست اما چیزی که به نظرم جالب نبود اینکه تقریبا همه نرم افزاراش بر اساس جاوا هستشو اینکه برنامه های جالب واسش کمه.فکر می کنم بیشترین جذابیتم تو همین بخش برنامه و بازی باشه که آدم رو واسه خریدش دلسرد می کنه.اما واقعا تو سخت افزاز(سرعت .عکاسی.فیلمبرداری و...)عالیه.حیف که مانور خوبی رو برنامه هاشو بازیاش نیست یه جورایی آدم یا این گوشی های غیر هوشمند که فقط با جاوا کا می کنه می ندازه.
ما چيكار حسن بيديم
ما چيكار احمد بيديم ؟
عكسها واقعا عالين
عكاس واقعا عاليه
عاليه خانوم وكجا رفته الان : دي
عجب بوكه خفني ميده اين گوشي
ماكرو نصبت به اين گوشي خداست
عمق ميدان هم خيلي خوبه
عكسش هم خيلي شارپه
Iso رو از 50 بالاتر نميتونستي ببري ببينيم توي iso ي بالا گرين تا چه حديه ؟
قدرت سنسور توي نرو كم بهتر معلومه
اون عكس دوم بكگراندش رو توي كامپوتر بايد پراسس كني
امام چون تست عكس هست خوب كاري كردي سورس گذاشتي
كارت واقعا عالي بود
اين سايتي كه يادم نيست كي آدرس داده بود خيلي خفن تفاوت دوربين موبايل هاي متفاوت رو نشون ميده
البته دوستهاي اينرنت ذغالي هم ميتونن استفاده كنن چون بخشي از عكس رو لود ميكنه سرعت كم هم ميتونيد ببينيد
ببينيد ويو با 1 تا گوشي ديگه چه فرقي دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون موتولا مايلستون كه قهوه اي شده اچ تي سي ديزاير اچ دي هم همينطور (بايد بهش My baby ببندن !!!!!!!!!!
اما n8 بهتر كار كرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
حتما به اين لينك برو تا ببيني اپل 4 توي جزئيات حرفي براي هم نداره
توي اين لينك ميتوني ببيني سنسور اپل چقدر ضعيه
حتي اون مربع سبزه رو هم ميتوني تكون بديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)