عزیز امروز وقت نداشتم برای این کار، فردا احتمالا تاپیک رو ایجاد میکنم.
موفق باشید.
عزیز امروز وقت نداشتم برای این کار، فردا احتمالا تاپیک رو ایجاد میکنم.
موفق باشید.
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما دارین یک مورد اثبات شده علمی را زیر سوال میبرید هر ماشین و قطعه ساخت بشری دارای درصدی اصطحکاک است و اصطحکاک ترانزیستور هم درصدی دارد که اگر اشتباه نکنم در 3 سال 30درصد بوددوست عزیز من نمیدونم منظوره شما خازنه یا ترانزیستور چون با هم فرق دارند.
اگر قراره تو 3 سال 30% ترانزیستو از بین بره دیگه چی میمونه.فکر نمیکنم اصلا این حرفه شما پایه علمی داشته باشه.
واسه خازن درسته.
ایشون گفتن یعنی پردازنده تا 4000 اور شده و من هم گفتم 200 وات که بالاتر هم میرود
حوب اونوقت آمپر ساعت رو شاخه 12 ولت چی هست؟که سازنده ها براش ورژن مشخص میکنند=اگر به حرف شما باشد که 6850 رو پاور 320 وات هم میشه انداخت!پس حتما تمام اشخاصی که تو کار سیستم بستن هستند و تولید کننده ها ی گرافیک و پردازنده هم اشتباه میکنند و فقط شما یک کشف علمی کرده اید در ضمن
زیاد ذوق زده نشید چون وقتی نتونه امپر خطوط 12+ ولت را تامین کنه اونوقت بدرد جرز دیوار میخورهذوق زده نیستم نگران نباشید.
شما پستای منو میخونی؟ببین من واست بنچ گزاشتم از دو تا سیات تخصصی پاور نوشتم شد نهایت 580 وات و با 10% capacity agin شد 620 وات.دیگه والا نمیدونم چی بگم.
همه چی ارومه من چقدر خوشحالمنتیجرو بعد 6 ماه گزارش بده
شما داری به جای بحث منطقی کل کل میکنی.اینجا معلوم میشه که واقعا هیچی از منبع تغذیه نمیدونی چون اگر لازم بود و آمپر ساعت پاور میکشید کانکتور به اندازه می انداخت
اقای من این تبدیلها هیچ مشکلی نداره هیچ.
من مدتهاس من و دوستام استفاده میکنیم اگر داشت حداقل یه چیزی میشد دیگه.
نکته جالبیش اینجاست همین تبدیلها تو جعبه خوده پاور هست و همچنین تو جعبه خوده گرافیک.
به نظرت اگر مشکل داشت تو جعبه sapphire 6950 میزاشتن؟
پاورو باید بالا گرفت توش شکی نیست.بله همه پاور را بالاتر هم میگیرند چون وقتی پاور کم بیاد کم کم ترانزیستور خا و خازنها 100 تا 100 تا شروع به خراب شدن میکنند و شما به مدت 6ماه به نقطه ایی میرسید که کل کیس 1000 میلیونی فقط کیس خالی اون بدرد خواهد خورد و بقیه قطعات به جوب سپرده خواهد شد
بعد میگویید ای کاش از اول 10 تومان اضافه داده بودم تا 1000ضرر نکنم
ولی حرفه شما غلطه.
اگر سیستمی که خازنش مشکل دار بشه اصلا بالا نمیاد که بخواد 100 تا 100تا بسوزه.
یا ترانزیستور که یه دنیاست و نمیشه بگین انقدرش بسوزه چون یکی برای همه همه برای یکی
دوست عزیز امپرو که بر اساس میزان تغذیه و همچنین توان پاور تعیین میکنه و برای 635 جریانی حدوده 40 امپر هست که کافیه.حوب اونوقت آمپر ساعت رو شاخه 12 ولت چی هست؟
Last edited by EXXTREME; 06-08-2011 at 18:17.
سلام
یه سوال.. چرا تب overdrive برای من قفله؟!
همه ی گزینه ها خاموش و غیر قابل دسترسی هستن..
(جدیدترین ورژن درایور نصبه)
گرافیک: 2تا 6950
فکر کنم شما این مشکل رو برای گرافیک مستر نباید داشته باشین و برای گرافیک دومی هست که قفله
من شنیدم باید از تو بایوس گرافیک دومی رو تعریف کنید که بتونید اور کنید ولی برای گرافیک اولی مشکلی نباید باشه
دوستان یه سوال:کارت nvidia 460gtx 1gig به پای 6850 ati میرسه؟؟
بله تو بعضی از بازها 460 بهتره تو بعضی های دیگه 6850 بهتره
این تفاوتشون هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال
من 6950 دارم..
چجور میتونم بفهمم از اوناس که آنلاک میشه، یا نه؟ (از طریق نرم افزاری)
مال من مدلش اینه sapphire 2gig
کدوم یک از این مدلهاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما باید مدل رفرنس باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اولی بود میشه
فک کنم دومیه..
این عکساش:
ینی نمیشه آنلاک کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)