امروز 8-2-1393 رفتم برای گرفتن گواهی نامه موتور سیکلت اموزشگاه فانوس سمت رسالت نیرودریایی مبلغ 27000 تومن جهت آموزش که شامل 5 جلسه آموزس آئینامه بود خواست +اون فیشهایی که همه در جریانین حدود 12000 تومان+ آزمایش چشم حدود 18.800 تومن+ کارت گروه خون حدود 12000 تومن و.... گفت کلاسها تموم شه ازمون آئینامه میگیرم قبول شید میفرستیم برید شهرک آزمون آئینامه و شهر رو دوباره بدید.
اعصاب ندارن هاا اینا صاحب ندارن مردم مچل کردن بازم برم کلاس گواهینامه ماشین دارم همون کتابو باز بخونم باز برم معاینه چشم خوب تو کارت ماشینم زده رانندگی با چشم دیگه مگه خودتون صادر نکردید که اعتبار نداره از پروندم استعلام کنید خوب 6 ماه نیست برا تمدید این هزینه رو کردم برم هی هزینه کنم همه اینا به کنار خوب اگه قراره برم شهرک نون دونی برا آموزشگاها و دکتر ها میخواستین درست کنید!!!!!
حالا همه اینا به کنار آقاهه مسئول ثبت نام میگه جا نداریم برو سر ماه بیا فکردم اشتباه مینوم دوباره پرسیدم میگم امروز 8 اردیبهشته هانمیدونم مارو چی فرض کردن . توحالت خوبش فکنم 10 روز کار میبره (کلاس و آموزش هاشون و آزمونشون )بعد یکی دوروزم شهرک+ 15 روزم کارت بیاد درجمع حدود 3 ماه دیگه کارت میگیرم خوش بینانش . خوب نکنید برادر من همینه افسر میبینم میخوام با موتور زیرش کنم ازیت میکنید دیگه
![]()