بچه ها بازی های شما 3تا dvd هست یا 2 تا؟
بچه ها بازی های شما 3تا dvd هست یا 2 تا؟
بازی منکه یک DVD هست
من وقتی میرم تو حالت 3D بازیکنان رو عجیب غریب نشون میده.دستاشون بازه عین فوتبال دستی بازی می کنن
مشکل چیه؟
بازی رو آبدیت کردم حالا اجرا نمیشه کرک واسه آبدیت نیومده؟
من بازی رو آپدیت کردم ولی بدون کرک اجرا میشه . نمیدونم چطوریه
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
آپدیت کارت گرافیک مشکل رو حل میکنه
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
اگه ترکیب خوب بچینی در 95 درصد بازی ها توی 3d برنده هستی و با یه تیم ضعیف راحت یه تیم قوی رو میبری که این جالب نیست اصلا"
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
بچه ها فایل های آماده که فن سایت ها میذاشتن مثلا" برای مربی واسه لیگای دیگه مثل آلمان و اسپانیا که پارسال بود امسال کسی چیزی پیدا نکرده
مخالفم تیم من خیلی ضعیفه و در حالت 3d هیچ وقت تو facup که به منچستر یا آرسنال میخورم برنده نیستم.تو این حالت معمولن با بهترین ترکیبم حداقل 5تا میخورم.در حالی که بدون تغییر ترکیب در حالت تکست مود با کنترل بازی شاید برنده باشم
منم موافقم.من جدیدا با صحبت های دانیال عزیز خیلی پیشرفت کردم.نمیدونم چرا لول ها خیلی دیر میره بالا!
من با ولز دوبار با انگلیس بازی کردم تو هر دوتا بازی رفت و برگشت بردم 3-1 و 2-0 تازه انگلیس خیلی هم نتونست رو دروازه ی من موقعیت داشته باشه
کلا" توی 3d اگه دستت بیاد چطوری ترکیب بچینی دست و پای کامپیوتر بسته میشه هیچ کاری هم نمیتونه بکنه
چی بگم والا.تنها نتیجه ای که میتونم بگیرم اینه که نمیشه در مورد 3dاظهار نظر واحد کرد.یعنی نمیشه گفت همش میبری یا میبازی.من یه چیز دیگه یادم اومد.با چلسی جلو استقلال بازی کردم.3-1 باختم.
به نظر من نمیشه گفت که فرقی داره.منم توی تکست مد دوست تیم ولز از انگلیس بردم.به قول دوستمون باید تاکتیک و ترکیب دستت بیفته.من الان با اینتر و 6 بازی بدون باخت با 14 امتیاز صدر جدولم!
پس اگر قرار باشه فرقی بینشون باشه باید فیفا منیجر را بریزیم دور
عزیزم الکی نیست که شما 2تا بازی رو ببریبد 1 لول برید بالا معمولا شما با بردن کاپ ها یا لیگ های مختلف لول میگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)