من که رفتم دوباره wow رو شارژ کردم.واقعا که wow یه چیز دیگس.درسته پول میدی ولی چندین برابر اون پولی که خرج میکنی لذت میبری.wow کجا این بازیهای فری کجا !!!
من که رفتم دوباره wow رو شارژ کردم.واقعا که wow یه چیز دیگس.درسته پول میدی ولی چندین برابر اون پولی که خرج میکنی لذت میبری.wow کجا این بازیهای فری کجا !!!
حیف که من خیلی سرم شلوغه.وقت ندارم بازی کنم.
آخرشم واسه من دانلود نشد :( 500 مگ رو رفتم دیگه بقیشو نرفتم ) جایی نمی فروشن بخرم ؟
سلام دوستان.
تابستون داره میاد ها کیا میان بازی؟
من که لول 80 رسیدم.ولی دیگه بازی نکردم.تابستون اومد می خوام ادامه بدم.
به به چه شلوغ شده اینجا اگه مجالی باشه منم میام منم اگه یادم باشه...... Rayan 80 داشتم![]()
اونا پست ها یکم قدیمین.ولی من می خوام تو تابستون بازم بازی کنم.
از بعضی ها پرسیدم گفتم چرا نمیاین گفتن لگ و پینگ و ایناش زیاده نمیایم.میخوام چند تا عکس بزارم بگم اینطور نیست.
من دیال آپ هستم یادتون باشه.
(کیفیت یکم پایین اوردم)
این Launcher بازیه:
اون تیکه که قرمز کردم نشون میده اول کجا میخواین ارتباط بازی باشه خودمم درست نمی دونم ولی سرور اصلی فکر کنم
اینم توی بازی:
ببینید تو عکس قبل سرور اصلی اروپا رو انتخاب کردم حالا اینجا بازم زیرمجموعه داره فرانسه،انگلستان و المان.پینگ ها اگه بالاست برا اینه که من دیال اپم.ADSL ندارم الان.ولی بازم با دیال اپ پینگو نگاه کنید تو EN 600 هست.تو این بازی تا 500-600 بازی خوبه و مشکله زیادی نیست.با ADSL باشید میشه 300-400 خیلی خوبه.
موفق باشید.
بازم بعضی ها می گفتن گرافیک کمه.اینم از این:
![]()
گرافیک این بازی برای من زنندس اما فک کنم خوب باشه!!
دوستان من helath battery و 999 تا هم health داشتم تموم شده
قیمت این helath battery یا اینایی که کلا خون زیاد دارن م چندین بارم استفاده میشن چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)