بستگی به خودت داره اگه از گوشیت خوب مواظبت میکنی منظورم اینه که پرتش نمیکنی و ... بدون گارانتی یا از این گارانتی متفرقه ها بگیر
بستگی به خودت داره اگه از گوشیت خوب مواظبت میکنی منظورم اینه که پرتش نمیکنی و ... بدون گارانتی یا از این گارانتی متفرقه ها بگیر
سلام ، نه نمیدونم چجوری وصل مبشه. جی پی اسشم نمی دونم چجوریه![]()
ممنون دوست عزیز از پاسختون
ولی بحث من رو خوب بودن گارانتی پرشین تله کام بود
آخه تو شهر ما قیمت بدون گارانتی رو میدن 340 ت
ولی الان فروشگاهی رو دیدم که با این گارانتی و ضمانت اصل بودن گوشی + فول پک بودن به همین قیمت 340 میده
سلام دوستان
3 تا سوال داشتم اونم اینکه :
1- برای آپدیت کردن آندروید از 2.1 به 2.2 باید از خود سایت HTC این کار روکرد و راحت نصب میشه ؟
2- مشکل فارسی نشون دادن صفحات وب و SMS نداره ؟
3- و در آخر اینکه 20 تومن بدم برام آپدیت کنن یا میتونم خودم هم اینکار رو بکنم ؟
ممنون
میگم این گوشی فایل منیجری فایل بروزری چیزی نداره ؟؟؟![]()
سلام.
گارانتی پرشین تلکام واسه گوشیهای HTC گارانتی اصلی محسوب میشه و نمایندگی رسمی این شرکت هست.(تو سایت HTC هم به عنوان نماینده رسمی معرفی شده).احتمالا" یک بیمه هم روش باشه (رو گوشیهای ویندوزش که هست.)![]()
در مرحله ی اول باید ببینید که ایا htc اپدیت به 2.2 رو برای گوشیتون گذاشته یا نه!!1- برای آپدیت کردن آندروید از 2.1 به 2.2 باید از خود سایت HTC این کار روکرد و راحت نصب میشه ؟
اگر اپدیت رسمی باشه،با اینترنت با سرعت مناسب بله میشه...(اینترنت تو گوشی!! در غیر این صورت مجبورید با پی سی دانلود و روی گوشی نصب کنید!)
توی 2.2 فک کنم اضافه شده باشه...2- مشکل فارسی نشون دادن صفحات وب و SMS نداره ؟
ولی اگر هم نباشه،میتونید با برنامه یا راه حل هایی که هست،این کارو انجام بدین!!
اگر اینترنت با سرعت مناسب دارین،و میدونین چجوری اپ کنین،حتمی خودتون انجام بدین...3- و در آخر اینکه 20 تومن بدم برام آپدیت کنن یا میتونم خودم هم اینکار رو بکنم ؟
خوب سیستم عامل این گوشی ده ها نوع فایل منیجر داره که میتونید از مارکت دانلود بفرمایید!!میگم این گوشی فایل منیجری فایل بروزری چیزی نداره ؟؟؟![]()
خوب سیستم عامل این گوشی ده ها نوع فایل منیجر داره که میتونید از مارکت دانلود بفرمایید!![/QUOTE]
ببخشید مارکت کجاست ؟
سلام
ممنون دوست عزیز
پس همون پرشین تلکام رو میگیرم
مرسی![]()
چه جوریه میشه برنامه از مارکت دانلود و تو گوشی نصب کرد ؟
کسی اگه سابت مارکت میدونه قرار بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)