آقا یکی تنظیمات کیبوردا بذاره
براي خريد بازيكن مثل pes نميشه از اسكات استفاده كرد؟اصلا چجوري ميشه فهميد كه يه بازيكن مياد به تيمت يا نه؟من هر چي قيمتو مي برم بالا نمياد.اون علاقه ي بازيكن به تيم هم كه ژايينش هست روي 85 درصد مياد اما باز هم نمياد تو تيم قضيش چجوريه؟يكي يه توضيحي در مورد خريد بازيكن بده.
براي هر بازيكن هم مثل pes يه سري جهت مشخص شده كه روبه روي اسمش هست و به جهت هاي مختلفه حالا اين بر چه مبنايي كار مي كنه؟
بی زحمت یک نفر اون سه تا فایل داخل فولدر fifasetup رو آپلود کنه، شاید مشکل ما اینجوری حل بشه
![]()
Last edited by zeus_1; 01-10-2010 at 16:57.
سلام به همه
من باز فيفا 07 تا 10 همش با كيبورد بازي ميكردم.
1- بازي با دسته مزيتي نسبت به كيبورد داره؟؟ اگه آره چه مزيتي؟؟
2- اين 360 كه ميگن دقيقاً چيه و آيا با كيبورد نميشه ازش استفاده كرد ؟
آقا یکی کرکی نداره بزاره که هیچوقت هنگ نکنه؟
بعد از اتمام بازی توی منیجر مود بعضی وقتها هنگ میکنه
refresh rate مانیتورم رو از 75 هرتز به 60 هرتز کاهش دادم که مشکل حل شد.
آره اگه میخوای حرکت 360 درجه رو داشته باشی و همچنین پاسها رو دستی کنی باید با استیک دسته بازی کنی.
تازه با کیبورد خیلی راحتتر میشه بازیکرد با دسته سخت تره شایدم من عادت به دسته ندارم برام سخته.
وقتي تيك گزينه sp3 رو زدي تيك گزينه آخر فكركنم user aminstrator...... هست اونم بزن (امتحانش ضرر نداره)
منم همين مشكلو داشتم خداييش با اين كار درست شد.....
برای من با اینکار هم درست نشد
اگر یکی تنظیمات رو اونجوری که ما می خوایم انجام بده، بعد اون سه تا فایل رو آپلود کنه و ما کپی کنیم، فکر کنم درست بشه
کار از این کارا گذشته انواع تیکو، چک باکسو امتحان کردم
نشد که بشه
اینم یه روشیه برای خودش
امتحانش ضرر نداره
یکی از بچه ها که وارد fifaconfig می تونه بشه این تنظیمات دسترو انجام بده فایلاشو بفرست برای مای بیچاره
یدونه سوال داشتم
شماها که با joystick بازی میکنید می تونید با دسته دریبل هم بزنید (با Right Joystick)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)