ارزش دانلود کردن نداره به خدا
فقط اینو بدون 3 تا گل خوردیم یکی زدیم (مردود )
1 تیرک ما زدیم یکی هم اونا
بقیه بازی همه بازکنای ما رقص برره ای میر فتن تو میدون بازی نمی کردن
ارزش دانلود کردن نداره به خدا
فقط اینو بدون 3 تا گل خوردیم یکی زدیم (مردود )
1 تیرک ما زدیم یکی هم اونا
بقیه بازی همه بازکنای ما رقص برره ای میر فتن تو میدون بازی نمی کردن
عيبي نداره. تيم ملي بايد از اين بازي ها بيشتر انجام بده تا ترسش از تيم هاي اينچنيني بريزه.
اگر يادتون باشه ژاپن و كره هم وقتي داشتن شروع به جهش ميكردن با برزيل و فرانسه قدرتهاي برتر اون دوران (سال 2000 تا 2002) و با نتايج مشابه 5-0 يا بدتر ميباختن ولي همين نتايج در ادامه اونقدر رو كارشون تأثير گذاشته كه حالا براي خودشون رقيبي شدن در دنيا.
کسی عکس های تماشاچی های بازی دیروز رو نداره ؟
ایران برنده ی معنوی بازی بود!![]()
اقدام تاسف بار صدا و سیما در قطع پخش مراسم خداحافظی باقری
کریم باقری در پایان دیدار تیم ملی فوتبال ایران برابر برزیل بر روی دوش همبازیانش برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کرد اما صدا و سیما که برای کم اهمیت ترین موضوع وقت و زمان دارد فوتبال دوستان را از تماشای مراسم خداحافظی کریم باقری محروم کرد.
به گزارش آخرین نیوز، در پایان دیدار ایران و برزیل کریم باقری به سمت تماشاگران رفت تا از آنها به خاطر تشویق هایشان تشکر کند.
در این بین بازیکنان تیم ملی با اصرار منصوریان کاپیتان پیشین تیم ملی را روی دوش گرفتند و او را دور زمین چرخاندند اما تلویزیون پس از 1 دقیقه نمایش این صحنه به پخش آگهی تبلیغاتی پرداخت .
کریم باقری که یکی از گلزنترین مدافعان و هافبک های فوتبال ایران بوده است در پایان این دیدار در محاصره خبرنگاران قرار گرفت. باقری خداحافظی باشکوهی با بازی ملی داشت.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
بازی ایران و برزیل به نفع مهران مدیری
به گزارش آخرین نیوز اگرچه ایران 3 هیچ باخت ، ولی صدا و سیما هم یه رو دستی از مهران مدیری خورد و تبلیغ سریال قهوه تلخ هم از شبکه سه و هم از جام جم پخش شد. چرا که سراسر تبلیغات دور زمین بنرهای سریال قهوه تلخ مهران مدیری موج می زد.به این طریق سریال مدیری به تلویزیون را یافت.
تیم ملی یه دستی نداریم!بازیکنامون هم معلوم نیست پیرهن تیم ملی رو میپوشن، حواسشون میره کجا!! هر چند انتظارات از بازیکنی که ملاک اول آخرش واسه فوتبال بازی کردن پول باشه، نباید زیاد باشه!
در کل امیدوارم تو جام ملت ها موفق و ایشالا قهرمان باشیم! (هر چند تصورش هم سخته!)
یاعلی
پ.ن: این نظر من فقط راجع به بازیه برزیل نیست! کلا راجع به تیم ملیه این سالها (بعد از FWC 06) هستش!
چقدر چرت و پرت می گفت گزارشگر دبی اسپورت سردرد گرفتیم!
من با این بازی به قهرمانی در آسیا امیدوار شدم![]()
![]()
راستش من فکر میکردم تعدادگل خوردمون به دو رقمی برسه
ولی با این سه گل یه کم امیدوار شدم
البته میگم یه کم چون بازیکنان برزیل هم خوب بازی نمیکردند![]()
Last edited by h-y2009; 09-10-2010 at 21:02.
کلا همینم خوب بود ما که از کویت خوردیم از برزیل نخوریم چی کار کنیم. ایشالله یه روزه خوب میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)