الهی که از جوونیت خیر ببینی !
خودم هم همین مدل رو پسند کرده بودم و منتظر بودم که شما پیشنهادش بدید![]()
الهی که از جوونیت خیر ببینی !
خودم هم همین مدل رو پسند کرده بودم و منتظر بودم که شما پیشنهادش بدید![]()
من خودم 1.530 تو آخر فروردین خریدم ..... شما اگه میخوای بخری زودتر بخر چون هر پارتی که برا نمایندگی ها میاد قیمتش فرق میکنه و ممکنه بخاطر ارز و . . . گرونتر هم بشه .... الان فکر کنم 1.680 باشه .
هر سوال و کمکی خواستی من در خدمتم .![]()
این موتور با این قیمت ارزش خرید نداره . مثل هوندا ویو قیمتش معقول نیست بجاش آپاچی رو توصیه می کنم
میشه عکس و قیمت و یه سری مشخصات اولیه برام بذاری؟
ولي قيمت آپاچي ديگه 1600 نيست. ميره بالاي دو تومن
اگه پول داري آپاچي به صرفه تره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اساتيد قيمت بدين
دايچي 89 يكسال بيمه مشكي 4000 تا كاركرد چند مي ارزه ؟ 250 سي سي
در ضمن صفرش چنده؟
سلام يه موتور سيكلت مي خوام كه تا حد ممكن صداش كم باشه و مصرفش هم خوب باشه
بيشترين استفاده : رفتن از مغازه به خونه كه طول مسير فك كنم 5 تا 6 كيلومتر باشه - گاهي شايد با همسرم هم خواستم يه چرخي بزنم
بهترين و ارزونترين و شيك ترين مدل چيه ؟؟؟
ممنونم
______
آپاچی 160 الان حدود2100 تا 2.150 هستش (تازه اگر مدل 90اش پیدا بشه،که بعلت کم شدن تولیدش یک کم شده)
چه جوری با این موتور که 1.680 هستش مقایسش میکنید ؟؟؟؟؟؟
منم وقتی 135LS رو خریدم 1.540 ..... 160 بود 1.900 (400 تومن اختلاف به نظر من خیلیه و من چون نمی خواستم زیاد هزینه کنم رفتم اینو خریدم)
در ضمن وقتی شما با این قیمت میخوای 160 بخری خوب حدود 150....200 بزار رو پولت بروآپاچی 180 بخر (حدود2.350)
شمااگه میخواین کمتر هزینه کنید135ls بخر یا برو آپاچی 180 (160 یا این اختلافات دیگه اصلا به صرفه نیست)
منظورتون از اینکه مقایسه شون میکنیم یعنی آپاچی خیلی سر تره؟
من برام راحتی استفاده و به قولی User friend بودنخیلی مهمه ، شتاب و مصرف سوخت و ... یه پله پایین تر
همه جا بین این پالس و آپاچی درگیریههمه میگن پالس یه موتور شهری هست که مصرفش پایینه و شتاب متوسطی داره و آپاچی شتاب و مصرفش بیشتره ، میشه دوستان عزیز یه مقایسه بین این دو بکنن؟
Last edited by *Ali*; 20-06-2011 at 21:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)