نوید قرار بود یاهم بریما! چرا نیومدی عزیز برادر؟ ( الان داشتم دوباره مارمولک رو نگاه می کردم)
نوید قرار بود یاهم بریما! چرا نیومدی عزیز برادر؟ ( الان داشتم دوباره مارمولک رو نگاه می کردم)
سلام دوستان من بعد از حدودا یه ربع از بازی پرت میشم بیرون با این وضع همش باید سیو کنم ٫ چیکار کنم؟
ای ی ی ی ی خدا از دهنت بشنوه!! از اولی که بازی اومد دارم هی می گم این Coop رو از دست ندید و از این حرفا ...
تاپیک مشکلات:
-----------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه پستر زیبا که طراح Valve آقای Tristan Reidford اونو طراحی کرده که وقعا زیباست، اگه دقت کنید پستر شبیه پستر های فیلم های دهه ی 70 هستش(از خودم نمی گما !!)
محتوای مخفی: پستر
یک پورتال بساز روی دیواری که موج آبی روش ختم میشه. یکی دیگه بساز این ور پرتگاه. برو توش تا بری اون طرف. بعدش دکمه رو بزن تا جعبه بیوفته. دقیقا همونجا روبروش پرتال بساز تا ایندفعه جعبه بیوفته توی این موج. حالا به صورت بعلاوه یکی دیگه روی اون یکی دیوار بزن. دوباره همین کار رو تکرار کن تابرسی اون طرف. حالا یکی پرتال بالای موج بساز. یکی روی زمین. از توی زمین با جعبه برو تا بخوری توی موج آبی. حالا یک پرتال رو سر موج آبی بساز و یکی رو دقیقا روی دیار روبروی در بساز تا تغییر مسیر بدین به سمت در . به در که رسیدی جعبه رو وردار و برو پایین. جعبه رو بذار روی دکمه و از بگذر.
من تو این مرحله گیر کردم لطفا یکی کمک کنه
![]()
سلام من تو اون مرحله که باید اون روبات رو نابود کنیم گیر کردم وقتی اون بمبا رو به سمت خودش پرت میکنم چشمش کنده میشه ولی نمیدونم کجا باید نابود کنم چشم رو
یه پرتال جایی که ژل آبی برخورد میکنه درست میکنین, یه پرتال هم رو به رو روی اون دیوار سفید دست چپ. (تو عکس) نتیجه اینکه اون سطح شیب دار سمت راست, آبی میشه. بعدش اون پرتال روی دیوار رو حفظ میکنین و یه پرتال اون پایین درست میکین. میپرین تو پرتال و با سرعت به سطح شیب دار آبی برخورد میکنین و پرت میشین اون بالا, دست چپ....
یه سری گوی هایی میاد (در سه نوبت) که اونا رو باید بگیرین و وصل کنین به ویلی (همون ربات)...
موقعی که چشمش کنده میشه هیچ چیزی نمیاد و هیچ اتفاقی هم نمیافته فقط یکی از چشم هاش رو زمین افتاده
ما هم بازی رو امروز تمام کردیم
گفتنی ها رو دوستان گفتن
باحال بود کلا
محتوای مخفی: !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)