آره والا راس میگی
نمیدونم دوستانی که میخرن چرا اصلا دیگه اینجا پیداشون نمیشه
بابا این همه آدم دارن میگن ریویو ، یه محلی به ما بدین !
آره والا راس میگی
نمیدونم دوستانی که میخرن چرا اصلا دیگه اینجا پیداشون نمیشه
بابا این همه آدم دارن میگن ریویو ، یه محلی به ما بدین !
امروز رفتم علاالدین متاسفانه نتونستم پیدا کنم البته سریع وگذری نگاه میکردم 6 طبقه رو.
ماشاالله هر چی پیدا میشه سامسونگ - سونی اریکسون - نوکیا عین .... تو بازار ریخته نمیدون چرا موتورلا اینقدر کمه.
به نظرم تو کشور ما تبلیغاتش خیلی ضعیفه ویه برند ناشناخته است بین عموم.
هر3-4 تا مغازه یا گالاکسی اس روشنه یا گالاکسی تب یا n8 ............
باید قبول کنیم تبلیغات این برندها خیلی خوبه مخصوصا سامسونگ که بازار قبضه کرده.ملت یا دنبال ویو یا ویو 2 یا گالاکسی اند بعدش هم htc و نوکیا ..
این 3-4 باری که رفتم اینطوری دیدم..........
موتورولا یه برند ناشناخته نیست. وقتی گوشیهاش دیر به بازار میاد و قیمت بالایی داره کسی نمیخره
من میخواستم zn5 بگیرم اینجا 250 تمان بود اما قیمت جهانیش حدود 150 تومان.با اون پول آدم میتونست یه دوربین 8 مگاپیکسی توپ مثل رنوآر بگیره
فرض کن شما ایکس 10 میخری 420 و دفای میخری 420 اما اگه دست دوم ردشون کنی ایکس 10 رو 320 بر میدارند اما دفای رو 270 مثلا
خوب دوست من مسئله اصلی همینه منم میگم چرا تو بازار نیست ؟
یا نیازی به بازار ایران نداره ودوست نداره تو ایران جنس بیاره یا سیستم بازاریابیش مشکل داره که دیر به دیر گوشیهاش به بازار میاد.
شما الان برو علاالدین ببین از 50 تا مغازه همکف یه دونه هم پیدانمیکنی که گوشیهای موتورولا داشته باشه .به نظر شما دلیل چیه که فروشنده ها سراغ این برند نمیرن ؟
تازه با یکی بحث کردیم سر این موضوع.جالب اینجا بود که فروشنده مدعی شد که موتورولا اصلا مدل جدید تولید نکرده ؟؟
من هم با پوزخنداطلاعات دادم بهش که جای دیگه نگه این حرف و میخندن بهش
![]()
کسایی که دیفای رو با x10 یا desire مقایسه میکنن گوشیارو بذارن کنار هم و کیفیت نمایش و سایر مزیتاش مثل ضد اب و ضد خش بودنشو ببینن در ضمن تمام فورمتهای ویدیویی رو هم پخش میکنه و فارسی هم میشه![]()
من این گوشی رو 2ماهه خریدم و فوق العاده راضیم کاملا در حد ایفون 4
لطفا کسایی که این گوشی رو ندارن یا ندیدن از نزدیک در موردش اظهار نظر نکنن چون خودشونو کوچیک میکنن
نه خیر نیومده دوست عزیز
4g هم مخفف 4 گیگ نیست و یعنی مربوط به گوشی های نسل چهارم هست
اما اون که گفتم یه نفر سفارش داده که همون 4g که سیم کارت نمیخوره رو براش بیاره به خاطر سی پی یو 2 هسته ای و 1 گیگ رم و ....
دوستان در مورد رویوو گوشی هم کم کم میزارم
به خدا چند روزه کارم تو شرکت و دانشگاه خیلی زیاد شده و تو خونه هم اینترنت ندارم
اما در کل گوشی عالیه
سرعتش خیلی بالاست
ال سی دی واقعا" شفافه
اسپیکرها خیلی صدای زلال و بلندی داره
موتوبلور واقعا" home screen رو زیبا کرده که این هم اسکرین 7 صفحه داره
کیفیت عالی موتورولا کاملا" مشهوده
خیلی زیبا و طراحی قشنگی داره
کیفیت مکالمه عالیه
دوربینش خیلی خوبه و فیلمبرداریش هم خیلی با حاله
و
...
...... حالا هر کی سوال داره بگه من جواب بدم![]()
اما به نظرم زود بخرین تا تموم نشده![]()
دیزایر و ایکس 10 , .... رو هم فراموش کنین
شما فارسیشم کردی ؟
اگه آره با کدوم روش ؟
-------------------------
هادی جان صداش تو اسپیکر کیفیتش چطوره ؟ نوشتی زلال - خیلی تیزو بی کیفیت که نیست ؟
محمد جان کیفیت صوتی گوشی های موتورولا در کل امتیاز بالاتر از خیلی خوب میگیرن و از این نظر حرف ندارن /
تمام گوشی های من از zn5 , z8 ,e6 تا xt5 , defy , xt720 صداهاشون عالی بود
تو برسی تخصصی گوشی ها هم که ببینی از همین دیفای - میله 2 و 720 نوشته که بهترینها هستن و با پخش کننده های اختصاصی موسیقی رقابت میکنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)