خطه سرسبز مازندران!!!!!شما مگه کجا هستیکه اینطوری میگی
؟
خطه سرسبز مازندران!!!!!شما مگه کجا هستیکه اینطوری میگی
؟
منظور این بود که کدوم دانشگاه هستی ؟![]()
ما الان مسجد قبول شديم يا دانشگاه؟؟
يه چيزي رو همين الان به اين اقا بگم كه تو دانشگاه ما هيچكدوم از اين برنامه ها اجرا نشد
يه چادر زده بودن دم سالن ثبتنام به طور صلواتي به مردم اب ليمو با كيك يزدي ميدادن
در مورد تفكيك هم اگه جراتشو دارين انجام بدين![]()
منم که گل سر سبدتونمآقا یه تاپیک بزنیم هرکی دانشگاه تهران قبول شده یا مشغول به تحصیله بیاد بگه چی می خونه ؟ اینجوری هم قطارهامونو بهتر میشناسیم
زحمتشم خودت بکش![]()
مهندسی آی تی میخونم. هستن از پی سی دانشگاه تهران . ولی دیگه و دانشگاه اینقدر دوست پیدا میکنین که نیازی نیس. مگه واسه همین روزای اول
![]()
دانشگاه شریف قبول شده
ای تیییییی
برا من درصداشو گذاشت
دمت گرم شریفی![]()
سامان من اون همه جلوی خودموگرفتم نگم علم و سنگک اون وخت خودت عرق دانشگاهی نداریعلم و سنگگ ؟؟؟
کجاس ؟"سنگگ" همون "سنگک" خودمونه ؟Hey guys !البته من فک کنم که این همون دانشگاه علم و بربری خودمون باشه =)))))
stop it !
من که میبینید میگم علم و سنگک اونجا حق آب و گل دارم !
شما نباید تکرار کنید که !![]()
عرق داشگاهی یک جوانHey guys !
stop it !
من که میبینید میگم علم و سنگک اونجا حق آب و گل دارم !
شما نباید تکرار کنید که !![]()
ایشالله تو ارشد همه به هم میپیوندیم![]()
تاییدیه تحصیلی
با یک کپی شناسنامه وکپی گواهی موقت یاکپی اصل مدرک پیش و یک عکس والبته پول(حدود10هزارتومن) برو پست محله
کدپستی منزل وشماره دانش آموزی و ادرس دانشگاهی که قبول شدی رو بلد باش
می تونی خودکارهم ببری
بهراهنمای نسب شده روی تابلوها توجه کن خیلی زود می فهمی باید چی کار کنی
به همین سادگی
Last edited by alivahdaty; 18-09-2010 at 08:44.
دوستان یه چیزی من امروز رفتم کارای تاییدیه تحصیلی رو انجام دادم اما من 3 4 روز دیگه نوبت ثبت ناممه اما چون تو لیست دانشگاه این تاییدیه رو زده بود منم جو گرفتم امروز رفتم تمام مدارکمو امروز جور کردم!میگم یه وقت این تاییدیه نره دانشگاه بعد بگن این ماله کیه دیگه ما همچین دانشجویی نداریم آخه نه هنوز ثبت نام نکردم واسه این نگران شدم
به این زودی ها نمیره ...
اگه دانشگاهتون توی شهر خودتون نیست که فکر کنم حداقل دو هفته ای طول بکشه تا بره دانشگاه ...
فقط حواست باشه اون قبضی که پست بهت داد رو نگه داری. چون مثل اینکه واسه ثبت نام باید داشته باشیش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)