تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 47 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 470

نام تاپيک: رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهروووووووووووون

پيش فرض

شما مگه کجا هستی که اینطوری میگی ؟
    خطه سرسبز مازندران!!!!!

داره خودمونی میشه Search2599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خطه سرسبز مازندران!!!!!
    منظور این بود که کدوم دانشگاه هستی ؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري آئين‌نامه اجرايي استقبال از دانشجويان جديدالورود در سال تحصيلي 90ـ 89 را به دانشگاه‌هاي كشور ابلاغ كرد.

براساس اين آئين‌نامه كه در راستاي استقبال شايسته از دانشجويان ورودي جديد دانشگاه‌ها و هماهنگي و وحدت رويه دانشگاه‌هاي تحت پوشش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تدوين شده، ستاد استقبال از دانشجويان كه متشكل از مسئولان ذيربط دانشگاه و همچنين نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه است، مسئول برگزاري مراسم خواهد بود.

بر اساس اين آئين‌نامه كه با همكاري و نظرخواهي از دبيران فرهنگي مناطق دانشگاهي كشور و نمايندگان معاونت‌هاي وزارت متبوع تهيه شده است، مسئولين دانشگاه ملزم شده‌اند علاوه بر رفتار و منش صميمانه و پرهيز از رقايت در اجراي برنامه‌ها، دانشجويان را با دانشگاه‌ها، تشكل‌هاي دانشجويي و دستاوردهاي آنها آشنا كنند.

همچنين در اين آئين‌نامه با تاكيد بر لزوم برگزاري اردوهاي دانشجويي به تفكيك جنسيتي، بر اجراي هر چه بهتر برنامه‌ها، پرهيز از برگزاري مراسمات لغو و سبك و طنزهاي كليشه‌اي توجه ويژه‌اي شده است.

بر اين اساس مقرر شده كه دانشگاه‌هاي كشور ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود را تشكيل داده، نكات مندرج در آئين‌نامه مذكور را رعايت كرده و خلاصه گزارش اقدامات انجام شده را جهت ارزيابي فعاليت‌هاي انجام شده هر دانشگاه و ارتقاي برنامه‌هاي سنوات آتي به معاونت فرهنگي و اجتماعي ارسال كنند.

در همين زمينه غلامرضا خواجه‌سروي معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، به تشريح مواد اين آئين‌نامه پرداخت و اظهار داشت: بر اساس آئين‌نامه استقبال از دانشجويان جديد‌الورود دانشگاه‌هاي كشور مقرر شده است كه ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود در دانشگاه با حضور فعالانه مسئولان ذيربط و نماينده نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در هر دانشگاه تشكيل شود.

وي افزود:براي حسن شروع و در آغاز همه برنامه‌هاي استقبال، گنجاندن تلاوت آيات قرآن كريم توسط قاريان خوش‌صوت و همچنين سرود ملي جمهوري اسلامي ايران در آغاز برنامه‌ها جهت تقويت حس همبستگي ملي اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با اشاره به اعلام برنامه‌هاي مراسم استقبال به كليه عوامل اجرايي و دانشجويان جديدالورود، گفت: در اين آئين‌نامه تاكيد شده است كه رفتار و منش نمايندگان نهادها و مسئولان دانشگاه و دستگاه‌هاي اجرايي با دانشجويان منطبق با اخلاق اسلامي، صميمانه و مشفقانه باشد و مسئولان اجرايي نيز از هرگونه رقابت در اجراي برنامه‌ها پرهيز كنند.

خواجه‌سروي با بيان اينكه تفكيك جنسيتي دانشجويان در برنامه‌هاي اردويي الزامي است، اضافه كرد: تفكيك جنسيتي دانشجويان بايد حتي‌المقدور در برنامه‌ها جشن ورودي، به جز در جلسات افتتاحيه و معارفه دانشجويان يا گروه‌هاي آموزشي مرتبط مدنظر قرار گيرد.

وي برگزاري نشست‌ها و ديدارهاي چهره به چهره دانشجويان و مديران دانشگاه و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري طي برنامه‌هاي مختلف به منظور ايجاد ارتباط صميمانه را از ديگر برنامه‌هاي معاونت فرهنگي وزارت علوم در آغاز سال تحصيلي خواند و خاطرنشان كرد: در تمام اين برنامه‌ها برگزاري مراسم بانشاط و منطبق با خواست‌ها و تمايلات دوران جواني در دستور كار قرار دارد اما تاكيد داريم كه از هرگونه برنامه لغو و سبك پرهيز شده و از گنجاندن طنزها و مجريان كليشه‌اي در برنامه‌ها خودداري شود.

خواجه‌سروي در پايان تصريح كرد: اهتمام به فريضه نماز جماعت در اوقات شرعي و رعايت حدود شرعي و حجاب در همه برنامه‌هاي اجرايي و اردويي دانشگاه‌ها از ديگر موارد مطرح در آئين‌نامه استقبال از دانشجويان جديد‌الورود دانشگاه‌هاي كشور است.
    ما الان مسجد قبول شديم يا دانشگاه؟؟
    يه چيزي رو همين الان به اين اقا بگم كه تو دانشگاه ما هيچكدوم از اين برنامه ها اجرا نشد
    يه چادر زده بودن دم سالن ثبتنام به طور صلواتي به مردم اب ليمو با كيك يزدي ميدادن
    در مورد تفكيك هم اگه جراتشو دارين انجام بدين

4. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا یه تاپیک بزنیم هرکی دانشگاه تهران قبول شده یا مشغول به تحصیله بیاد بگه چی می خونه ؟ اینجوری هم قطارهامونو بهتر میشناسیم

زحمتشم خودت بکش
    منم که گل سر سبدتونم مهندسی آی تی میخونم. هستن از پی سی دانشگاه تهران . ولی دیگه و دانشگاه اینقدر دوست پیدا میکنین که نیازی نیس. مگه واسه همین روزای اول

6. این کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منظور این بود که کدوم دانشگاه هستی ؟
    دانشگاه شریف قبول شده

ای تیییییی

برا من درصداشو گذاشت

دمت گرم شریفی

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سامان من اون همه جلوی خودموگرفتم نگم علم و سنگک اون وخت خودت عرق دانشگاهی نداری
    علم و سنگگ ؟؟؟

کجاس ؟
    "سنگگ" همون "سنگک" خودمونه ؟
    البته من فک کنم که این همون دانشگاه علم و بربری خودمون باشه =)))))
    Hey guys !
    stop it !

من که میبینید میگم علم و سنگک اونجا حق آب و گل دارم !
    شما نباید تکرار کنید که !

9. 6 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

Hey guys !
    stop it !

من که میبینید میگم علم و سنگک اونجا حق آب و گل دارم !
    شما نباید تکرار کنید که !
    عرق داشگاهی یک جوان

ایشالله تو ارشد همه به هم میپیوندیم

11. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تاییدیه تحصیلی

با یک کپی شناسنامه وکپی گواهی موقت یاکپی اصل مدرک پیش و یک عکس والبته پول(حدود10هزارتومن) برو پست محله
    کدپستی منزل وشماره دانش آموزی و ادرس دانشگاهی که قبول شدی رو بلد باش
    می تونی خودکارهم ببری
    بهراهنمای نسب شده روی تابلوها توجه کن خیلی زود می فهمی باید چی کار کنی

به همین سادگی
    Last edited by alivahdaty; 18-09-2010 at 08:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

دوستان یه چیزی من امروز رفتم کارای تاییدیه تحصیلی رو انجام دادم اما من 3 4 روز دیگه نوبت ثبت ناممه اما چون تو لیست دانشگاه این تاییدیه رو زده بود منم جو گرفتم امروز رفتم تمام مدارکمو امروز جور کردم!میگم یه وقت این تاییدیه نره دانشگاه بعد بگن این ماله کیه دیگه ما همچین دانشجویی نداریم آخه نه هنوز ثبت نام نکردم واسه این نگران شدم

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان یه چیزی من امروز رفتم کارای تاییدیه تحصیلی رو انجام دادم اما من 3 4 روز دیگه نوبت ثبت ناممه اما چون تو لیست دانشگاه این تاییدیه رو زده بود منم جو گرفتم امروز رفتم تمام مدارکمو امروز جور کردم!میگم یه وقت این تاییدیه نره دانشگاه بعد بگن این ماله کیه دیگه ما همچین دانشجویی نداریم آخه نه هنوز ثبت نام نکردم واسه این نگران شدم
    به این زودی ها نمیره ...
    اگه دانشگاهتون توی شهر خودتون نیست که فکر کنم حداقل دو هفته ای طول بکشه تا بره دانشگاه ...
    فقط حواست باشه اون قبضی که پست بهت داد رو نگه داری. چون مثل اینکه واسه ثبت نام باید داشته باشیش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •