زیباترین بازی Open World بعد از RDR . جزییات در این بازی بیداد میکنه.
هشدار: این بازی معتاد کننده ست.
10/10
زیباترین بازی Open World بعد از RDR . جزییات در این بازی بیداد میکنه.
هشدار: این بازی معتاد کننده ست.
10/10
دوستان امکان بازی با Catwoman وجود داره؟ اخه جایی خوندم که اگه سریال از یک روزه ها باشه بازی خودکار این کاراکترو Lock میکنه!
بله امکانش هست ولی باید دانلودش کنید که برای دانلود هم به کد احتیاج دارید.(که اگه اشتباه نکنم توی Xbox Live قیمتش 800 پوینت هست.)
دوستانی که بازی رو تموم کردن یه قسمت از شهر هست که نمیشه واردش شد و یکی از titan container ها داخل اون قسمت از شهره من مودم چه جوری اینو بترکونم؟ممنون میشم کمکم کنید
اپلیکیشن نقشه و راهنمای تروفی های این بازی هم رو اپستور اومد:
Batman Arkham City Official Map App
Size: 252 MB
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبلیغ پروژکتوری بازی بتمن روی نمای بیرونی سالن فراماسونری لندن:
دقیقاً مشابه همین اتفاق برای Uncharted 2 هم افتاد و مجله فرانسوی PSM3 اون موقع به بازی 21/20 داد!
البته این جور نمرات هیچ وقت تو متا ثبت نمیشن ولی در هر صورت کیفیت بالای یه عنوان رو مشخص می کنن...
دوستان یکی از مرحله های بازی هست که باید بریم سراغ تلفن های عمومی و رد اون یارو که رو بدنش خیلی خط داره و لخته رو بگیریم من چه جوری باید اون تلفن هارو پیدا کنم؟ یه چند تاشونو شانسی پیدا کردم فکر کنم با یه تلفن حل بشه اون آخری رو چه جور پیدا کنم؟
خواهشا سریع بگید که بدجوری منتظرم
دست خودت نیست پیدا کردن تلفن ها!توی شهر که میچرخی هروقت دیدی تلفن زنگ زد سریع برو طرفش.........دوستان یکی از مرحله های بازی هست که باید بریم سراغ تلفن های عمومی و رد اون یارو که رو بدنش خیلی خط داره و لخته رو بگیریم من چه جوری باید اون تلفن هارو پیدا کنم؟ یه چند تاشونو شانسی پیدا کردم فکر کنم با یه تلفن حل بشه اون آخری رو چه جور پیدا کنم؟
خواهشا سریع بگید که بدجوری منتظرم
میشه بگید این متا چیه؟
من نمیدونم چرا اصلا با این بازی نمیتونم ارتباط بر قرار کنم .
هیچ راهی نداره که بشه تو بازی راهنمایی گرفت و فهمید که مثلا الان باید کجا بریم .؟ بعضی جاهاش واقعا اعصاب خورد کن میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)