تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 83 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر هم بگیرن دوباره تو فردوگاه پس میدن.

آخرین باری که برای من از کانادا جنسی اورده شد این قانون لغو شده بود. قبلا همینجوری که شما میفرمایید بود.
    البته تمام مالیات هم برگردونده نمیشه و یک بخشی برگردونده میشد.
    تازه این شامل کسی که اقامت کانادا داشته باشه نمیشه و باید یک نفر که بعنوان توریست و با ویزا وارد کانادا شده
    در زمان خرید تقاضای فاکتوری با نام خود شخص توریست بکنه و قید کنه که میخواد مالیات رو پس بگیره که شامل همه فروشنده ها هم نمیشه.اون فروشگاه با دبدن پاسپورت خریدار و قید کردن نام خریدار از روی پاسپورت و در فاکتورهای خواص و مخصوص همین کار فاکتور فروش به خریدار شامل این شرایط صادر میکنه.
    اما آلمان با همین روش هنوز مالیات رو بر میگردونه.اما همانطور که گفتم بخشی از مالیات برگردونده میشه.
    بعنوان مثال:
    اکثر کالاهای برقی مالیاتی بین 14.5 الی 19.5 درصد تو آلمان دارن و بیشتر 16.4 درصد هستن.
    اما موقع خروج حدود 9 الی 14 درصد بیشتر برگردونده نمیشه.

اگر تونستید مالیات رو پس بگیرید بی زحمت به من هم اطلاع دهید و همچنین مقدار دلار برگشت شده.
    با دونستن این موارد بعضی وقتها میشه بعضی از کالاها رو از کانادا با قیمت مناسب تری تهیه کرد.
    Last edited by farzad4; 21-10-2010 at 01:47.

2. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linekhat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

[QUOTE=farzad4;5538266]تا جایی که من میدونم تفاوت و معایب ام اس ای:
    اولین و مهمترین ایتم سایز صفحه نمایش. بغیر از سایز کیفیت خیلی بد صفحه نمایش ام اس ای که تو تمام ریویوها قید شده. مخصوصا برای دستگاهی که متمرکز بر گیم و در کل گرافیک هستش.

با تعبیه 3 اسلات برای رم در کل مبحث دوال چنل بودن رم رو به کل از بین برده.که اساتید بهتر میدونن که چه تاثیری رو پرفورمنس میتونه داشته باشه.

صفحه کلید بد که صدای یک جماعت رو در اورده. تازه نداشتن نور زیر صفحه کلید هم بماند نسبت به اسوس.

صدای بهتر ام اس ای در مقابل اسوس اما اعلام خرابی بیش از 50 درصد ریویوها از نظر کارت صدا که شرکت ام اس ای هم این مسئله رو تایید کرده.

داشتن نویز بسیار زیاد فن ها که گزارش خرابی با مصرف بیش از 20 روز هم براش پیدا شده در ام اس ای.

با توجه به سایز 15.4 اینچ اما وزنی سنگین به نسبت اسوس.

طراحی درگاههای خروجی و ورودی متعدد در پشت دستگاه که این طرحهای پشت دیگه قدیمی شده و بخاطر دفع حرارت از پشت زیاد حرفه ای نیست.(ام اس ای)

باتری 9 سل در مقابل اسوس که 8 سل هست . اما باز هم بنچ مارکهای بین المللی گزارش از ساعت کارکرد کمتر نسبت به اسوس میدن.(باطری اسوس گارانتی هم داره)

گارانتی 2 ساله گلوبال اسوس در مقابل گارانتی 1 ساله ام اس ای و بطور منطقه ای.
    گارانتی پیکسل سوخته اسوس.
    گارانتی 1 ساله شکست و ضربه خوردن اسوس.

تنها حسن ام اس ای به اسوس از نظر من داشتن درگاه esata هستش.البته usb3 هم داره که تو مدل جدید اسوس هم موجوده.

من از همین دوست عزیزمون معذرت میخوام و قصد ندارم به انتخاب ایشون بی احترامی کنم . اما وقتی صحبت از بهتر بودن و امکانات بیشتر و کمتر میشه . میخوام سعی

دوست عزیز خودت میگی نظرات شخصی مهم نیستند بعد اول پست رو با جمله ی تا جایی که من میدونم تفاوت و معایب ام اس ای شروع کردی
    این نظر شخصی نیست؟
    در ضم من تا دلت بخواد ریویو از gx660 خوندم ولی شبیه هیچ کدوم از این حرفها رو ندیدم
    مانیتور هر دو لپ تاپ یکیه با این تفاوت که تراکم رنگ در gx600 به دلیل دارا بودن مانیتور 15.6 اینچی  بهتره
    gx660 وبکم با قابلیت فیلمبرداری hd داره
    فول پرته
    باتریش 2ساعت کارمیده وg73 1.35ساعت
    گارانتی تو ایران یعنی کشک
    در کل این msi با بقیه ی msi ها فرق میکنه و بسیار زیبا و با کیفیت ساخته شده
    Last edited by linekhat; 21-10-2010 at 03:34.

4. این کاربر از linekhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آخرین باری که برای من از کانادا جنسی اورده شد این قانون لغو شده بود. قبلا همینجوری که شما میفرمایید بود.
    البته تمام مالیات هم برگردونده نمیشه و یک بخشی برگردونده میشد.
    تازه این شامل کسی که اقامت کانادا داشته باشه نمیشه و باید یک نفر که بعنوان توریست و با ویزا وارد کانادا شده
    در زمان خرید تقاضای فاکتوری با نام خود شخص توریست بکنه و قید کنه که میخواد مالیات رو پس بگیره که شامل همه فروشنده ها هم نمیشه.اون فروشگاه با دبدن پاسپورت خریدار و قید کردن نام خریدار از روی پاسپورت و در فاکتورهای خواص و مخصوص همین کار فاکتور فروش به خریدار شامل این شرایط صادر میکنه.
    اما آلمان با همین روش هنوز مالیات رو بر میگردونه.اما همانطور که گفتم بخشی از مالیات برگردونده میشه.
    بعنوان مثال:
    اکثر کالاهای برقی مالیاتی بین 14.5 الی 19.5 درصد تو آلمان دارن و بیشتر 16.4 درصد هستن.
    اما موقع خروج حدود 9 الی 14 درصد بیشتر برگردونده نمیشه.

اگر تونستید مالیات رو پس بگیرید بی زحمت به من هم اطلاع دهید و همچنین مقدار دلار برگشت شده.
    با دونستن این موارد بعضی وقتها میشه بعضی از کالاها رو از کانادا با قیمت مناسب تری تهیه کرد.
    ممنون از راهنماییتون. من اینو از اونجایی میگم که این شخصی که قراره اینو برام بیاره اونجا دانشجوه و ویزای دانشجویی داره. پارسال یک مک بوک آورد و به مشکلی بر نخورد و کل مبلغ مالیات رو بهش برگردوندن. حالا از امسال خبر ندارم چطوریه. شاید بقول شما این قانون لغو شده باشه یا تغییر کرده باشه . بهر حال وقتی اومد من حتما مقدار دقیقش رو براتون اینجا ذکر میکنم.

6. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه ميشه بهترين مدل گيمينگ msi رو بديد من review رو بخونم خودم بفهمم چي ميشه بعد چيزي رو كه من ديدم اينجا بزارم بقيه دوستان هم اگه لينكي دارن بزارن چه اشكال داره؟

8. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

همونطور که قبلا هم ذکر شده بهترین مدل گیمینگ msi در حال حاضر GX660R هستش .
    کامل ترین review که من تا الان دیدم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اینو یه نفر که خودش این مدل رو خریده نوشته ولی از نوشته هاش کاملا معلومه که طرف حرفه ایه و از روی تعصب و غرض نوشته نشده. در بقیه جاها هم به دلیل تا حدودی جدید بودن این مدل ، هنوز review کاملی نیامده.

10. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

همونطور که قبلا هم ذکر شده بهترین مدل گیمینگ msi در حال حاضر GX660R هستش .
    کامل ترین review که من تا الان دیدم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اینو یه نفر که خودش این مدل رو خریده نوشته ولی از نوشته هاش کاملا معلومه که طرف حرفه ایه و از روی تعصب و غرض نوشته نشده. در بقیه جاها هم به دلیل تا حدودی جدید بودن این مدل ، هنوز review کاملی نیامده.

این ریوری که گذاشتی یه جای کارش میلنگه
    اکه دقت کنی تو بخش مشخصاتش نوشته ram4gig بعد مانیطور fullhd که همچین مدلی مانیطورش hd هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز :
    پسر عمه بنده بیشتر از 15 ساله که کانادا است.
    با تحقیقی که من کردم قیمت g73 فول اپشن اونجا 1600 دلار است .
    از دوستان سوال داشتم که فکر میکنید اگر برام ارسال کنه
    چه قدر پول گمرکی گرفته می شود؟
    کلا چه قدر دیگه باید روی 1600 دلار بزارم؟
    با تشکر.
    هادی

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این ریوری که گذاشتی یه جای کارش میلنگه
    اکه دقت کنی تو بخش مشخصاتش نوشته ram4gig بعد مانیطور fullhd که همچین مدلی مانیطورش hd هست
    اگه منظورت اینه "Memory: 46B DDR3 @ 1333 Mhz" که مشخصه اشتباه تایپیه چون نوشته 46B!
    46B معنی نداره. اگر دقت کنی توی امضاش مشخصات رو کامل دوباره نوشته اونجا درسته (6GB)
    در مورد مانیتور هم مشخصاتش کاملا درسته . دو مدل gX660 و GX660R هردو مانیتورهاشون 15.6 و فول اچ دی هست.
    اونی که مد نظر شماست مدل GT660 هست که مانیتورش 16 اینچ و رزلوشنش 1366*768.البته باز همون مدل، مانیتور 15.6 فول اچ دی هم داره.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

g73 به ایران رسید؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

داداش فکر کنم حالا حالا ها باید تو خماری بمونیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •