تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 145 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام
    حتما اینقدر تحقیق نکردن که ضرب المثلهای عربی انگلیسی ژاپنی و اینا یاد بگیرند.
    پس از گذاشتن چندین تا فیلم کره ای چینی ژاپنی تازه به این نتیجه رسیدن که میباید 4 تا فیلم وطنی هم ساخته بشه ولی از اونجایی که دیر به این نتیجه رسین کار تحقیقاتی شون واقعا نمره ی بدی میگیره
    آخر فیلم رو که میبینیم همه اش ده پونزده تا کتاب رو میارن اونم برای موضوعی به این بزرگی واقعا این نشونه ی ضعف تحقیقاتی فیلم نیست؟
    من نظر شخصیم اینه که هرچند امثال این فیلم ما رو از حقیقتهای تاریخی مهمی آگاه میکنه اما همه اش ما رو تو یه سر در گمی میبرند و اصل موضوع رو قادر نیستند به نمایش بگذارند مثل همون فیلم یوزارسیو خودمون که قشنگ بود ولی اگه بهتر کار تحقیق رو موضوع فیلم میشد نمره ی فیلم بسیار بالاتر بود نه اینکه فیلمی بسازند که حد وسط یا یه کم بالاتر باشه اما اینقدر روش مانور بدن که اگه آدم فیلم رو ندیده باشه میگه یه شاهکاره.
    البته از ارزشهای این فیلم کم نمیشه ولی کاش ما هم مثل کشورهای دیگه می آمدیم و درست حسابی یه فیلم میساختیم که فقط ترکمنستان و افغانستان و پاکستان و امثالم خواهان فیلممون نبودن.
    میتونم بپرسم انتظار شما از این سریال چی بوده که برآورده نشده. یا از سریال یوسف پیامبر چی بوده.

اصل موضوع؟ شما الان سردرگم شدین؟ میتونم بپرسم کدوم حقیقت تاریخی توی این دو سریال تحریف شده؟ یا اینکه اصل موضوع به نظر حضرتعالی چی بوده که ما رو هم از اون آگاه کنین؟

یه جوری میگی حد وسط که انگار شما خدای مطالعه تاریخ اسلام هستین و این فیلم تناقضاتی با حقیقت تاریخ داره. اتفاقا فیلمها و سریالهای همون کشورهای دیگه که میفرمایین، اکثرا از افسانه هایی اقتباس شدن که حقیقت تاریخی ندارن و تعداد منابع و کتبی که بشه از روش در مورد اون افسانه ها تحقیق کرد هم به 5 تا نمیرسه. تو اکثر اونها هم غلو و بزرگنمایی میکنن تا چهره ی شخصیت اصلی داستان رو یه قهرمان و یه فرد تماما ایده آل نشون بده که هیچ نکته ی منفی نداره. به نظر شما اینطوری سریال تاریخی بسازن خوبه؟؟

در ثانی، برای حادثه ی کربلا (به این مهمی) 15 تا مقتل معتبر نداریم. اونوقت شما انتظار داری برای تاریخ زندگی مختار بیشتر از 15 تا کتاب و منبع تاریخی استفاده بشه؟

سریال خیلی زیبا کار شده ، بازیگرای خیلی خوبی داره و جلوه های ویژه هم قابل قبوله ...
    ولی سریال به شدت تاریخ رو تحریف کرده به خصوص در قهرمان نشان دادن مختار و شیعه علی بودنش !
    برای این حرفت سندی هم داری؟
    Last edited by davy jones; 31-10-2010 at 13:24.

2. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iran-1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ولی سریال به شدت تاریخ رو تحریف کرده به خصوص در قهرمان نشان دادن مختار و شیعه علی بودنش !
    رو چه حسابی این حرفو میزنی؟
    مطمئنی خودت تاریخ را تحریف نمی کنی؟

4. 3 کاربر از iran-1389 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

با سلام
    عذر میخوام ازتون اگه حرفم رو درست نگفتم تا درست بفهمینش.
    حرف من این نیست که بگم این ساخته های وطنی خوب نیستند یا همچین چیزی.
    با یه استاد دانشکده الهیات هم که صحبت شده بود میگفت قصد مختار فقط اهل بیت نبوده و اغراض دیگری هم داشته ولی به اونها اشاره ای نکرد ولی امام سجاد(ع) میفرمایند که مختار دل ما را شاد کرد و این جنبه ی مثبت ماجراس.
    گفتید که در مورد مقتل امام حسین ع کتاب کمه من این حرف رو قبول ندارم اما اگه میگفتید کتاب مورد اطمینان کمه بله قبول دارم اگه بدونید اصلا یه تکه رو از یکی دیگه در پیوست میارم تا ببینین و نظر بدین.
    حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی یوسفی‌غروی در این نشست که در سالن اجتماعات مرکز انجمن‌های علمی حوزه علمیه قم توسط مرکز مطالعات راهبردی خیمه برگزار شد در سخنانی تحریفات را مسأله‌ نسبی دانست و اظهار کرد: تحریفات زمانی شناخته می‌شود که ما سند اصل موضوعی را که مورد تحریف قرار گرفته، بشناسیم.
    وی با تأکید بر این‌که برای شناختن تحریفات عاشورا، شناسایی اصل سند معتبر وقایع و حوادث عاشورا بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: در مجالس و محافل سخنرانان مذهبی مطالبی از تاریخ گذشته را بازگو می‌کنند که قالبا طبق روش این‌گونه مجالس خود را ملتزم به بیان منبع مطالب و اخبار بازگو شده نمی‌دانند و تنها در برخی از موارد اسم کتابی آورده می‌شود.
    عضو انجمن تاریخ‌پژوهان کشور با بیان این‌که گاهی این سوال مطرح می‌شود که با توجه به این‌که 1400 سال از حادثه عاشورا می‌گذرد چه کسانی وقایع و حوادث را ثبت و ضبط کردند تا امروز به دست ما رسیده است؟ به یکی از سندهای معتبر حادثه عاشورا اشاره کرد و گفت: قدیمی‌ترین و معتبرترین مقتل امام حسین(ع) مقتل شخصی به نام ابومخنف است که از اصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شمرده شده است.
    این محقق و پژوهشگر درخصوص ابومخنف افزود: ابومخنف شخصی کوری بوده است که به همراه عصاکش خود بر سر راه لشگریان کوفی که به کربلا می‌رفتند قرار می‌گرفت و از آن‌ها سوالاتی درخصوص واقعه عاشورا می‌کرد، سپس این مطالب را به عصا کش خود می‌گفت و او نیز می‌نوشت و اینگونه نخستین مقتل کربلا به نام مقتل ابومخنف نوشته شد.
    یوسفی‌غروی بیان کرد: متاسفانه اصل این کتاب در دست نیست ولی بیشترین مقدار اخبار کتاب ابومخنف را در کتاب تاریخ طبری آمده است.
    وی اظهار کرد: مقتل ابومخنف به اعتبار موضوعش به مقتل امام حسین(ع) و به اعتبار معرفش به مقتل ابومخنف مشهور است.
    عضو انجمن تاریخ‌پژوهان کشور ابومخنف را از قبیله ازدیان معرفی کرد و گفت: این از عبرت‌های تاریخ است که قالبا از قبایل عرب هم در رکاب امام حسین(ع) حضور دارند و هم در سمت لشگر دشمن قرار دارند یعنی تقریبا قبیله‌ای نمی‌تواند بگوید تنها طرف امام حسین(ع) یا طرف لشگر دشمن بوده است.
    وی ابومخنف را کنیه لوط بن یحیی بن سعید بن سالم ازدی قامدی کوفی عنوان کرد و اظهار داشت: تاریخ ولادت ابومخنف در رجال مشخص نیست، اما تاریخ وفات وی 157 هجری قمری ذکر شده است که بر همین اساس می‌توان گفت قسمتی از اواخر زندگی امام زین‌العابدین(ع) و بعد عهد امامت امام باقر(ع) و امام صادق(ع) و 10 سال از امامت امام کاظم(ع)را درک کرده است.
    یوسفی غروی تصریح کرد: ابومخنف روایت مستقیمی از امام زین‌العابدین(ع) و امام کاظم(ع) ندارد اما از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) روایت دارد و به همین دلیل جزو اصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شمرده شده است و جدش نیز جزو اصحاب امیرالمومنین(ع) بوده که در جنگ‌های جمل و صفین در رکاب امام(ع) بوده است.
    Last edited by alonestar69; 05-11-2010 at 23:12.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

در ثانی، برای حادثه ی کربلا (به این مهمی) 15 تا مقتل معتبر نداریم. اونوقت شما انتظار داری برای تاریخ زندگی مختار بیشتر از 15 تا کتاب و منبع تاریخی استفاده بشه؟

برای این حرفت سندی هم داری؟
    با اين حرف به شدت موافقم.

گفتید که در مورد مقتل امام حسین ع کتاب کمه من این حرف رو قبول ندارم اما اگه میگفتید کتاب مورد اطمینان کمه بله قبول دارم
    ايشونم دقيقاً همينو گفتن كه عزيز من :

برای حادثه ی کربلا (به این مهمی) 15 تا مقتل معتبر نداریم.
    اين از اون حرفا بود ها!
    اين فيلم نشان داد كه مختار امام حسن رو تنها گذاشت. و يه جورايي اين كه ميخواد با امام حسين باشه براي وجدانشه تا يكم آروم بگيره و از كابوس هاي شبانه خلاص بشه. و ... .
    Last edited by molaali; 31-10-2010 at 15:15.

7. 3 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

pcforlife عزیز درخواست میشه داد که ؟
    من دو سه تا صحنه شاهکار مختارنامه رو میخوام
    1- یک صحنه اون قسمتی که مختار خواب میبینه و هیولاها میان بیرون از زمین
    2- اون قسمت اولش که گرازی میاد تو مزرعه
    خدمت شما!
    لینک درخواست اولتون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک درخواست دومتون:
    کد:
    پسورد: pcforlife
    یاعلی

9. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اینو از کدوم خبرگزاری اینجا کپی کردی؟
    دمت گرم خبرگذاری چیه؟
    این مال وبلاگ ایمان باقری است دیگه
    داره مسخره میکنه رجا نیوز و فالس نیوز را
    بعد شما میگی من از اونجا برداشتم
    کامل نخوندی حتما

11. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام
    حتما اینقدر تحقیق نکردن که ضرب المثلهای عربی انگلیسی ژاپنی و اینا یاد بگیرند.
    پس از گذاشتن چندین تا فیلم کره ای چینی ژاپنی تازه به این نتیجه رسیدن که میباید 4 تا فیلم وطنی هم ساخته بشه ولی از اونجایی که دیر به این نتیجه رسین کار تحقیقاتی شون واقعا نمره ی بدی میگیره
    آخر فیلم رو که میبینیم همه اش ده پونزده تا کتاب رو میارن اونم برای موضوعی به این بزرگی واقعا این نشونه ی ضعف تحقیقاتی فیلم نیست؟
    من نظر شخصیم اینه که هرچند امثال این فیلم ما رو از حقیقتهای تاریخی مهمی آگاه میکنه اما همه اش ما رو تو یه سر در گمی میبرند و اصل موضوع رو قادر نیستند به نمایش بگذارند مثل همون فیلم یوزارسیو خودمون که قشنگ بود ولی اگه بهتر کار تحقیق رو موضوع فیلم میشد نمره ی فیلم بسیار بالاتر بود نه اینکه فیلمی بسازند که حد وسط یا یه کم بالاتر باشه اما اینقدر روش مانور بدن که اگه آدم فیلم رو ندیده باشه میگه یه شاهکاره.
    البته از ارزشهای این فیلم کم نمیشه ولی کاش ما هم مثل کشورهای دیگه می آمدیم و درست حسابی یه فیلم میساختیم که فقط ترکمنستان و افغانستان و پاکستان و امثالم خواهان فیلممون نبودن.
    منبع که به تعداد نیست به کیفیت آنها است. منابعی مثل تاریخ طبری یا مختار نامه کم منابعی نیستند !
    و اینکه اصل موضوع چی بوده که شما از آگاه نشدید ؟
    فیلم اغماء را کانال mbc خریده و پخشش می کنه . فیلمی که در مقابل این فیلم بسیار ضعیف است . پس این فیلم باید فروش بهتری داشته باشه .
    در ضمن فروش یک فیلم به فرهنگ مردم هم بستگی داره نمیشه انتظار داشت چنین فیلمی مثلا در آمریکا به اندازه ایران طرفدار داشته باشه اگر چه فیلم پر خرج و زیبایی هم باشه

13. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بادیگارد جنیفر لوپز در جمع یاران مختار

"احمد ایراندوست" که پس از سالها فعالیت در خارج از کشور، زندگی در ایران را انتخاب کرده در مورد نحوه انتخابش بعنوان غول برره گفت: در زمان تولید سریال شبهای برره از طریق آقای حسن شکوهی و محسن چگینی به آقای مدیری معرفی شدم و ایشان هم این نقش را با توجه به جثه ام به من دادند، این اتفاق ورود من به سینمای ایران بود.

وی در گفت وگو با جهان افزود: بعد از آن در سریالهای دیگری حضور داشتم از جمله در چشم باد، دیدار، سریال مسافران و مختار نامه، همچنین در فیلم تلویزیونی جاسم به جبهه می رود نقش افسر عراقی را داشتم.

ایراندوست در تشریح نقش خود در سریال مختارنامه خاطرنشان کرد: در این سریال من نقش هارون نعل بند را دارم که جزو یاران مختار است و ماموریت کشتن عمر سعد را دارد، اما در جنگ با نیروهای عمر به شهادت می رسد.

وی که حدود 10 سال در امارات زندگی کرده و بعنوان بادیگارد شیوخ عرب فعالیت داشته در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: در سریال سالهای مشروطه بود که با آقای شریفی نیا آشنا شدم و ایشان برای بازی در اخراجیها مرا به آقای ده نمکی معرفی کرد. من در اخراجیهای 1 نقش فرمانده نظامیان را داشتم که بدلیل طولانی شدن فیلم نقش من و خانم مریلا زارعی حذف شد، با این حال آقای ده نمکی قول داد که در اخرجیهای 2 این موضوع را جبران کند و در این فیلم ایشان نقش فرمانده اردوگاه اسرا را به من دادند.

این بازیگر عظیم الجثه ایرانی اظهار داشت: در زمان سکونت در امارات برای یک شرکت بادیگارد سرویس کار می کردم که از این طریق به هالیوود رفتم، حدود 13 سال نیز در آمریکا ساکن بوده و بعنوان بادیگارد شخصیتهای معروف فعالیت داشتم.وی افزود افزود: در هالیوود بادیگارد شخصیتهایی مثل "جنیفر لوپز" و "نیکلاس کیج" بودم، بعدها بادیگارد "ماریا کری" و "ویتنی هیستون" خوانندگان آمریکایی شدم.

به گفته وی قراردادهای حفاظت از شخصیتهای معروف برای دوره های 5 ساله بسته می شده ولی محافظان بصورت ساعتی دستمزد می گرفته اند.

ایراندوست با بیان اینکه سابقه فعالیت در سینمای بالیوود را نیز دارد افزود: در فیلم "آن" (ANN) با شرکت جکی شوروف و آکشی کومار و نیز فیلم "دلدار" با شرکت آمیتا باچان و آشواریا رای حضور داشتم.

وی در تشریح علت بازگشتش به ایران خاطرنشان کرد: پس از ازدواج با همسرم که خواهر دو شهید است، به این نتیجه رسیدیم که زندگی در شرایط آنجا با روحیات و عقایدمان سازگار نیست، این بود که تصمیم گرفتیم به ایران بازگردیم.

ایراندوست تفاوت سینمای ایران و آمریکا را در امکانات پیشرفته و تفاوت در میزان سرمایه گذاریها و حرفه ای گری در این دو سینما دانسته و تاکید کرد: من با توجه به ویژگی فیزیکی ام بیشتر به نقشهای اکشن و پلیسی علاقه دارم و امیدوارم که بتوانم بازی در چنین نقشهایی را نیز تجربه کنم.

15. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

رو چه حسابی این حرفو میزنی؟
    مطمئنی خودت تاریخ را تحریف نمی کنی؟
    دوست عزیز شما مثل اینکه مطلب من رو نخوندی یا در مورد شیعه اطلاعاتی نداری ...
    مختار اصلا شیعه نبود ! بر عکس اون چیزی که توی خیلی از سایت های اینترنتی نوشتن و اصلا هم قابل استناد نیست !
    مختار سنی بود و سنی هم مُرد !
    اینکه مختار میگه "من شیعه علی" هستم منظور "پیرو علی" هستم ولی توی فیلم مختار رو به صورت یک شیعه واقعی که امامت رو قبول داره نشون داده میشه وگرنه اون زمان اصلا شیعه به معنایی که ما میشناسیم (به معنای مذهب) اصلا وجود نداشت ! در واقع اونها هم که اون زمان شیعه نام گرفتن "رهبری مسلمانان پس از پیامبر رو حق علی میدونستند" نه اینکه به عنوان شیعه واقعی علی رو به عنوان "امام" قبول داشته باشن که یه جا توی سریال عموی مختار بهش میگه "امام تو را میخواند" !! که اصلا اون موقع همچین چیزی نبود ! در ضمن اگر مختار شیعه بود و امامت رو قبول داشت هیچوقت پشت امام خودش حسن رو خالی نمیکرد پس حسن رو به عنوان امام قبول نداشت !! و بعد از قیام عاشورا هم مختار به عنوان سر دسته توابین به خونخواهی حسین قیام میکنه ! یعنی باز هم قیامی که کرد از روی عذاب وجدان بود و توبه کرد نه به خاطر اینکه حسن و حسین رو به عنوان "امام" قبول داشته باشه ! فقط میدونست حق با اونهاست .

بحث بالا فقط مربوط به جمله "من شیعه علی هستم" که مختار گفت میشه ! که فقط یکی از این تحریفات هستش .
    اگه دوست داشتی میتونیم این بحث رو ادامه بدیم ...

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

با سلام
    عذر میخوام ازتون اگه حرفم رو درست نگفتم تا درست بفهمینش.
    حرف من این نیست که بگم این ساخته های وطنی خوب نیستند یا همچین چیزی.
    با یه استاد دانشکده الهیات هم که صحبت شده بود میگفت قصد مختار فقط اهل بیت نبوده و اغراض دیگری هم داشته ولی به اونها اشاره ای نکرد ولی امام سجاد(ع) میفرمایند که مختار دل ما را شاد کرد و این جنبه ی مثبت ماجراس.
    گفتید که در مورد مقتل امام حسین ع کتاب کمه من این حرف رو قبول ندارم اما اگه میگفتید کتاب مورد اطمینان کمه بله قبول دارم اگه بدونید اصلا یه تکه رو از یکی دیگه در پیوست میارم تا ببینین و نظر بدین.
    حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی یوسفی‌غروی در این نشست که در سالن اجتماعات مرکز انجمن‌های علمی حوزه علمیه قم توسط مرکز مطالعات راهبردی خیمه برگزار شد در سخنانی تحریفات را مسأله‌ نسبی دانست و اظهار کرد: تحریفات زمانی شناخته می‌شود که ما سند اصل موضوعی را که مورد تحریف قرار گرفته، بشناسیم.
    وی با تأکید بر این‌که برای شناختن تحریفات عاشورا، شناسایی اصل سند معتبر وقایع و حوادث عاشورا بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: در مجالس و محافل سخنرانان مذهبی مطالبی از تاریخ گذشته را بازگو می‌کنند که قالبا طبق روش این‌گونه مجالس خود را ملتزم به بیان منبع مطالب و اخبار بازگو شده نمی‌دانند و تنها در برخی از موارد اسم کتابی آورده می‌شود.
    عضو انجمن تاریخ‌پژوهان کشور با بیان این‌که گاهی این سوال مطرح می‌شود که با توجه به این‌که 1400 سال از حادثه عاشورا می‌گذرد چه کسانی وقایع و حوادث را ثبت و ضبط کردند تا امروز به دست ما رسیده است؟ به یکی از سندهای معتبر حادثه عاشورا اشاره کرد و گفت: قدیمی‌ترین و معتبرترین مقتل امام حسین(ع) مقتل شخصی به نام ابومخنف است که از اصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شمرده شده است.
    این محقق و پژوهشگر درخصوص ابومخنف افزود: ابومخنف شخصی کوری بوده است که به همراه عصاکش خود بر سر راه لشگریان کوفی که به کربلا می‌رفتند قرار می‌گرفت و از آن‌ها سوالاتی درخصوص واقعه عاشورا می‌کرد، سپس این مطالب را به عصا کش خود می‌گفت و او نیز می‌نوشت و اینگونه نخستین مقتل کربلا به نام مقتل ابومخنف نوشته شد.
    یوسفی‌غروی بیان کرد: متاسفانه اصل این کتاب در دست نیست ولی بیشترین مقدار اخبار کتاب ابومخنف را در کتاب تاریخ طبری آمده است.
    وی اظهار کرد: مقتل ابومخنف به اعتبار موضوعش به مقتل امام حسین(ع) و به اعتبار معرفش به مقتل ابومخنف مشهور است.
    عضو انجمن تاریخ‌پژوهان کشور ابومخنف را از قبیله ازدیان معرفی کرد و گفت: این از عبرت‌های تاریخ است که قالبا از قبایل عرب هم در رکاب امام حسین(ع) حضور دارند و هم در سمت لشگر دشمن قرار دارند یعنی تقریبا قبیله‌ای نمی‌تواند بگوید تنها طرف امام حسین(ع) یا طرف لشگر دشمن بوده است.
    وی ابومخنف را کنیه لوط بن یحیی بن سعید بن سالم ازدی قامدی کوفی عنوان کرد و اظهار داشت: تاریخ ولادت ابومخنف در رجال مشخص نیست، اما تاریخ وفات وی 157 هجری قمری ذکر شده است که بر همین اساس می‌توان گفت قسمتی از اواخر زندگی امام زین‌العابدین(ع) و بعد عهد امامت امام باقر(ع) و امام صادق(ع) و 10 سال از امامت امام کاظم(ع)را درک کرده است.
    یوسفی غروی تصریح کرد: ابومخنف روایت مستقیمی از امام زین‌العابدین(ع) و امام کاظم(ع) ندارد اما از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) روایت دارد و به همین دلیل جزو اصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شمرده شده است و جدش نیز جزو اصحاب امیرالمومنین(ع) بوده که در جنگ‌های جمل و صفین در رکاب امام(ع) بوده است.
    حالا خودتون نظر بدین قبوله که منبع موثق کمه اما داستانی کردن ماجرای مختار اونم با طنز و ضرب المثل و امثال اینها نشوندهنده ی ضعف تحقیقاتی نیست واقعا بازم خوبه که از ضرب المثلها و لباسهای ایرانی استفاده میشه و گرنه که دیگه هیچی.
    خب، حالا این حرفای جدید شما و آقای غروی ثابت میکنه که این سریال تاریخ رو تحریف کرده؟؟ اصلا اون نتیجه گیری آخر حرفات چه ربطی به حرفای آقای غروی داشت؟ عزیز من ، از حرفای دیگران برای اغراض خودت سوء استفاده نکن.

این همه متن رو کپی کردی اینجا در حالی که هیچکدومش ربطی به مختار و سریال مختار نامه نداشت.

آخرش هم ما نفهمیدیم به نظر حضرتعالی که دستی در زمینه ی مطالعات تاریخ اسلام بر آتش دارین، کجای سریال مختار نامه از نظر تاریخی غلط جلوه داده شده

یعنی فقط مشکل شما با این سریال به خاطر ضرب المثلهاش هستش؟ خب اگه ضرب المثلهای عربی 1400 سال پیش رو استفاده میکردن خوب بود؟ طنز؟؟ شما به مختارنامه میگی طنز؟ آسمون و ریسمون رو همینطور به هم میبافی و از توش یه نتیجه ی دلخواه خودت میگیری؟

واقعا متاسفم

دوست عزیز شما مثل اینکه مطلب من رو نخوندی یا در مورد شیعه اطلاعاتی نداری ...
    مختار اصلا شیعه نبود ! بر عکس اون چیزی که توی خیلی از سایت های اینترنتی نوشتن و اصلا هم قابل استناد نیست !
    مختار سنی بود و سنی هم مُرد !
    اینکه مختار میگه "من شیعه علی" هستم منظور "پیرو علی" هستم ولی توی فیلم مختار رو به صورت یک شیعه واقعی که امامت رو قبول داره نشون داده میشه وگرنه اون زمان اصلا شیعه به معنایی که ما میشناسیم (به معنای مذهب) اصلا وجود نداشت ! در واقع اونها هم که اون زمان شیعه نام گرفتن "رهبری مسلمانان پس از پیامبر رو حق علی میدونستند" نه اینکه به عنوان شیعه واقعی علی رو به عنوان "امام" قبول داشته باشن که یه جا توی سریال عموی مختار بهش میگه "امام تو را میخواند" !! که اصلا اون موقع همچین چیزی نبود ! در ضمن اگر مختار شیعه بود و امامت رو قبول داشت هیچوقت پشت امام خودش حسن رو خالی نمیکرد پس حسن رو به عنوان امام قبول نداشت !! و بعد از قیام عاشورا هم مختار به عنوان سر دسته توابین به خونخواهی حسین قیام میکنه ! یعنی باز هم قیامی که کرد از روی عذاب وجدان بود و توبه کرد نه به خاطر اینکه حسن و حسین رو به عنوان "امام" قبول داشته باشه ! فقط میدونست حق با اونهاست .

بحث بالا فقط مربوط به جمله "من شیعه علی هستم" که مختار گفت میشه ! که فقط یکی از این تحریفات هستش .
    اگه دوست داشتی میتونیم این بحث رو ادامه بدیم ...
    چطور راحت حرفای این همه آدم رو در سراسر مملکت غیرقابل استناد میدونی ولی انتظار داری نظر شخصیت رو بدون اینکه برای اون حتی یه سند تاریخی ارائه کنی همه قبول کنن؟

اتفاقا اگه بخوای خوبش رو بدونی از همون زمان ثقیفه و خلافت 3 خلیفه ی اول (به احترام شما که شاید سنی باشین لعنشون نمیکنم)، مفهوم علوی و و غیر علوی وجود داشته و در زمان خلافت امیرالمومنین(ع) و تا قبل از جنگ نهروان، دشمنان علویان و شیعیان به دو دسته تقسیم میشدند (بنی امیه و خوارج). در جنگ نهروان که تقریبا طومار خوارج در هم پیچیده میشه و میمونن امویان و در راس اونها معاویه که به علت در اختیار داشتن شام و شمال عراق که از لحاظ ثروت نسبت به حجاز غنی تر بوده، تونسته به کمک پول (و البته سیاست) همیشه برای امیرالمونین و علویان دردسر درست کنه. اتفاقا در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) هست که ایشون به حضرت علی(ع) اشاره میکنن و میفرمایند که:
    قسم به آن کس که جانم در دست اوست، او (امیرالمونین(ع)) و شیعیانش از رستگارانند. (ان هذا و شیعته لهم الفائزون) پس همونطور که میبینی مفهوم شیعه به معنایی که ما میشناسیم، از زمان پیامبر هم بوده.

این تیکه از حرفهای شما هم به قدری ناشی از برداشتهای شخصی شماست که لزومی نمیبینم به اونها جوابی بدم. جواب این قسمت هم در صحبتهای بالا هست.

همونطور که در سریال هم نشون داد، بعد از اینکه اکثر سربازان و فرماندهان سپاه امام حسن(ع) با وعده های مالی معاویه سست شدند و بیعت شکستن و همزمان در سطح شهر شایعه کردند که معاویه عقرب زهردار و ... بر سر شما خواهد ریخت اکثر مردم نسبت به جنگ با معاویه سست شدند (که اگه جنگی اتفاق می افتاد، بعید نبود که دوباره معاویه برای فرار از شکست، قرآن سر نیزه کنه و عمرو عاص لباسهای خودش رو دربیاره) و چون معاویه منافقانه به کلیه ی ظواهر دینی هم مقید بوده، مردم در تردید قرار گرفتند که مخالفت خودشونو با معاویه ادامه بدن. من قبول دارم که شیعیان در حمایت از اولاد پیامبر سست شدند (مثل شیعیانی که شب عاشورا در تاریکی شب، خیمه ی امام رو به خاطر ترس از جون ترک کردند) ولی این به اون معنا نیست که اصلا شیعه ای وجود نداشته و شیعیان، امیرالمونین(ع) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) رو به عنوان امام قبول نداشتند.

قیام مختار بعد از واقعه عاشورا از سر عذاب وجدان نبود. چون همونطور که در همه ی کتابهای معتبر تاریخی نوشته شده، مختار در هنگام وقوع حادثه ی عاشورا در زندان ابن زیاد (لعنت الله علیه) در کوفه بوده و نمیتونسته به یاری امام(ع) بره. بعد از شهادت حضرت و آزاد شدن مختار، او قیام میکنه و گرنه مطمئنا اگه مختار تو زندان نبود حتما تو کربلا همراه امام بود.

در کل به نظرم بحث شما کاملا مغرضانه بود. تحریف اون جمله ی مختار نیست. بلکه تحریف واقعی حرفهای شما بود که در واقع توهین به شیعیان کل تاریخ بود

کد:
    فکر کنم درسته.
    Last edited by davy jones; 31-10-2010 at 17:11.

18. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •