تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 24 از 36 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 357

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان فارس

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
    برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟

آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
    البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    آقا اینترنت من زیر نظر امیرکبیر هست(باهنر شمالی میشینیم) ، اگر اشتباه نکرده باشم.
    دوستان کدوم سرویس دهنده بهتره که پینگش پایین باشه.
    مبین نت دارم همین روزاست که جان به جان آفرین تسلیم کنم.
    2 شب پیش پینگم 1100 بود.
    Last edited by ahad_judo; 25-07-2014 at 12:35.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    آقا اینترنت من زیر نظر امیرکبیر هست(باهنر شمالی میشینیم) ، اگر اشتباه نکرده باشم.
    دوستان کدوم سرویس دهنده بهتره که پینگش پایین باشه.
    مبین نت دارم همین روزاست که جان به جان آفرین تسلیم کنم.
    2 شب پیش پینگم 1100 بود.
    به همین روزای عزیز قسم که هر جا میری پارس انلاین نرو! من سرویس 2 مگ دارم رو همین مخابرات و جالبه بدونی پینگم بالای 400 هست اکثر مواقع و سرعت دانلود روزانمم بالای 200 نمیره.... شبانه که دیگه رو 70 60 میچرخه

4. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به همین روزای عزیز قسم که هر جا میری پارس انلاین نرو! من سرویس 2 مگ دارم رو همین مخابرات و جالبه بدونی پینگم بالای 400 هست اکثر مواقع و سرعت دانلود روزانمم بالای 200 نمیره.... شبانه که دیگه رو 70 60 میچرخه
    من از آسیاتک میگرفتم اوایل.خیلی عالی بود.2 سالی میشه گندش دراومد و اومدم بیرون.
    همون وقتا شاتل هم گرفتم.اون که امون آدم رو میبرید و سریعا محدود میکرد(صد رحمت به اسیاتک).
    رفتم مبین نت گرفتم.دیشب داداشم اومد میگه با این سرعتت من یاد دیال آب های call with me افتادم.
    واقعا پیدا کردن یه سرویس دهنده خوب مصیبتی شده تو شیراز.
    برم سراغ فن اوا و های وب ببینم اونا اشتراک میدن.
    ممنونم دوست عزیز.

6. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliahmadi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
    برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟

آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
    البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
    اگه میخواین تعرفتونو عوض کنید به نظر من بهترین و اقتصادی ترین طرح الان اینه:

طرح تابستانه 1 مگابایت + 5 گیگی به قیمت 15.500 واسه هر ماه + مودم رایگان ( فقط واسه اونایی هست که تازه میخوان از مخابرات سروریس بگیرن) ولی واسه بقیه مشترکین به جای 2گیگ رایگان داده میشه!
    این طرح یه خوبی دیگم که داره از ساعت 1 تا 7 صبح هم اینترنت رایگان داره

تنها اشکالش اینه که اگه تا یک سال آینده لغوش کنی یا تغییر تعرفه بدید 7200 جریه میخورید

اطلاعی ندارم!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من از آسیاتک میگرفتم اوایل.خیلی عالی بود.2 سالی میشه گندش دراومد و اومدم بیرون.
    همون وقتا شاتل هم گرفتم.اون که امون آدم رو میبرید و سریعا محدود میکرد(صد رحمت به اسیاتک).
    رفتم مبین نت گرفتم.دیشب داداشم اومد میگه با این سرعتت من یاد دیال آب های call with me افتادم.
    واقعا پیدا کردن یه سرویس دهنده خوب مصیبتی شده تو شیراز.
    برم سراغ فن اوا و های وب ببینم اونا اشتراک میدن.
    ممنونم دوست عزیز.
    داداش برو تاپیک صبانت رو ببین،اونجا چنتا شیرازی هستن خیلی راضین از صبانت ، من دوست خودمم خونشو آبیاری ه، صبانت داره خیلی راضیه از بابت سرعتو پینگ

9. این کاربر از aliahmadi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه میخواین تعرفتونو عوض کنید به نظر من بهترین و اقتصادی ترین طرح الان اینه:

طرح تابستانه 1 مگابایت + 5 گیگی به قیمت 15.500 واسه هر ماه + مودم رایگان ( فقط واسه اونایی هست که تازه میخوان از مخابرات سروریس بگیرن) ولی واسه بقیه مشترکین به جای 2گیگ رایگان داده میشه!
    این طرح یه خوبی دیگم که داره از ساعت 1 تا 7 صبح هم اینترنت رایگان داره

تنها اشکالش اینه که اگه تا یک سال آینده لغوش کنی یا تغییر تعرفه بدید 7200 جریه میخورید

اطلاعی ندارم!
    سلام.
    هر گیگی چند؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

الان چک کردم .زیر اینترنت رایگان شبانه کلا خیر بود.
    Last edited by mohsen0000000000; 25-07-2014 at 14:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.
    هر گیگی چند؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

الان چک کردم .زیر اینترنت رایگان شبانه کلا خیر بود.
    تا 5 گیگ 3.600
    از 5 تا 10 گیگی 2.600
    از 10 به بالا 1.600

داداش من سر همین قضیه دیروز 5 بار زنگ زدم پشتیبانی،همینجا دیدم که نوشته بود دانلود شبانه "خیر" بعد من طرحه 512 انتخاب کرده بودم

بعد رفتم این قسمت سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدم زیر طرحه تابستانه نوشته : "تعرفه های بالای ۱۴ هزار تومان به استثنای تعرفه ۵مگ شامل شبانه رایگان میشوند."

دیگه زنگ زدم دوا که شما اونجا نوشتید دانلود شبانه نداره ولی اینجا اینطور نوشتی ، من خواهم تعرفمو عوض کنم،اولش می گفتن نمیشه ولی کلی حرف زدم باهاشون دیگه تعرفمو عوض کردم به 1مگ

خلاصه اینکه این تعرفه تابستانه هاش دانلود رایگان داره سرعت 1 مگ به بالاش

12. این کاربر از aliahmadi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا 5 گیگ 3.600
    از 5 تا 10 گیگی 2.600
    از 10 به بالا 1.600

داداش من سر همین قضیه دیروز 5 بار زنگ زدم پشتیبانی،همینجا دیدم که نوشته بود دانلود شبانه "خیر" بعد من طرحه 512 انتخاب کرده بودم

بعد رفتم این قسمت سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدم زیر طرحه تابستانه نوشته : "تعرفه های بالای ۱۴ هزار تومان به استثنای تعرفه ۵مگ شامل شبانه رایگان میشوند."

دیگه زنگ زدم دوا که شما اونجا نوشتید دانلود شبانه نداره ولی اینجا اینطور نوشتی ، من خواهم تعرفمو عوض کنم،اولش می گفتن نمیشه ولی کلی حرف زدم باهاشون دیگه تعرفمو عوض کردم به 1مگ

خلاصه اینکه این تعرفه تابستانه هاش دانلود رایگان داره سرعت 1 مگ به بالاش
    درود.
    یعنی در خوش بینانه ترین و ارزون ترین حالت اگه بخوام از تعرفه ای استفاده کنم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه باید برای هر دوره ی 2 ماه 50000 پرداخت کرد؟
    خب اینکه تو یه روستا یه شرکتی که میشناسم برای یه دوره 30 تا بیشتر نمیگیره!!!!
    Last edited by mohsen0000000000; 25-07-2014 at 14:36.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود.
    یعنی در خوش بینانه ترین و ارزون ترین حالت اگه بخوام از تعرفه ای استفاده کنم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه باید برای هر دوره ی 2 ماه 50000 پرداخت کرد؟
    خب اینکه تو یه روستا یه شرکتی که میشناسم برای یه دوره 30 تا بیشتر نمیگیره!!!!
    چه طوری حساب کردی داداش این قیمت شد؟

15. این کاربر از aliahmadi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •