دوستان این بازی چرا اینطوریه؟
من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم! حدودایه Turn 350 هستم اما پول -250!! بعد فکر کردم مشکل از منه!! اما وقتی کشور هایه دیگه رو دیدم!!! از تعجب شاخ در آوردم! اونا حدوده 400 تا هم منفی می رسیدن!! تازه کله زمینامم شده Trade Route ! ( دیگه مردم دارن از گشنگی میمیرن!
.gif)
من کله آسیا رو تقریبا گرفتم. ) یکی این مشکل خیلی بزرگه بازیه که هنوز راه حل براش پیدا نکردم.
یکی دیگه هم اینکه وقتی که یک شهر یا کشور رو میگیری 3 تا گزینه داری : Raze و Create Proper و Annex ! اما در واقعیت ما چیزی به نامه استعمار رو داریم که در اون ما هیچ کاری به کشور و مردم و Population نداریم اما از دولت اون کشور منابع و پول و ... میگیریم! اما جالبیش این جایه که این بازی علاوه بر اینکه این امکان خیلی مهم رو نداره ، وقتی به کشوری که من خودم Librate ش کردم و آزاد شده میگم مثلا فلان چیز رو بده یک جوابی میده که آدم اینطوری
.gif)
میشه! مثلا یکیشون که اینقدر لحن بد حرف زد که انگار نه انگار که من کشورشونو آزاد کردم!! تازه یکبار یک کشور رو داشتم میگرفتم پیامه صلح دادم با یکم گلد برایه هر Turn یارو گفتش که این حتی به یک معامله ی عادلانه هم نزدیک نیست!!!!!
.gif)
بعد گفتم چجوری پس قبول میکنی؟( همون گزینه ی پایینی ) بعد گفتش که فقط صلح خالی!
.gif)
آخه کجایه دنیا اینطوریه!! تا پایتخش رسیدم حتی نصفه پایتختشم فتح کردم اما قبول نکرد که نکرد آخرم گرفتمش!
بازی از این مشکلات خیلی خیلی زیاد داره!! مخصوصا پول که به هر دری زدم بازم منفی بود حتی به Golden Age هم رسیدم بازم منفی!! دشمنا هم که ماشالله پر رو رو رد کردن کاش یک گزینه ی " اگه نکنی حمله میکنم ... " رو داشت... اینطوری یارو هیچی نداره میگه ارتش تو در برابر من هیچه
.gif)
.gif)
دوستان راه حلی نظری چیزی دارن بفرمایند.