تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 55 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من شدید افت فریم دارم تو بازی!!
    درسته کارت گرفیکم یکم ضعیفه ولی فکر نکنم دیگه تا این حد باید افت فریم داشته باشم...
    سیستمم:
    cpu q6600 oc
    vga 9500 gt ddr3 oc
    ram 4GB ddr2
    گرافیک بازی:
    رزولیشن:1024*1280
    بقیه چیزا همه پایین ترین حالت!!!
    ولی بازم جاهایی مثل دریا و قتی دوربین رو اینور و اونور میکنم هی افت فریم دارم!

دوستان چجوری میشه نیروها رو disband کرد؟!!

یه سئوال دیگه هم اینکه من اولین بار که بازی کردم کشورهایی مثل روسیه و زاپن دور و برم بودن ولی الان mecca و hanoi و arabia کنارم هستن!! من اون مود که مربوط به کشورها رو جای اصلیشون قرار بود رو نصب کردم! بخواطر اینه؟!!

اخه الان اصلا حال نمیده! نه جنگی نه دعوایی !!

سری قبل زاپن بود که هی چپ و راست بیکار میشد به بقیه حمله میکرد ولی الان همه تو صلح و صفا دارن کنار هم زندگی میکنن!!
    میخوای نیرو هاتو بکشی؟
    وقتی انتخاب کردی تو منویی که واسه کنترلشون میاد یکی هست مثل دوتا فلش(<<)اونو بزن بعد یکی از اوناست...

خوشحالی مردم چه حدی باشه خوبه؟
    تعداد شهر ها هم چقدر باشه بهتره؟

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

میخوای نیرو هاتو بکشی؟
    وقتی انتخاب کردی تو منویی که واسه کنترلشون میاد یکی هست مثل دوتا فلش(<<)اونو بزن بعد یکی از اوناست...

خوشحالی مردم چه حدی باشه خوبه؟
    تعداد شهر ها هم چقدر باشه بهتره؟
    درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید شاید درست شه ، برای ati آپدیت جدیدش مخصوص برطرف کردن یکی از ایراد های همین بازی بود
    برای به قول شما خوشحالی هر چه بیشتر بهتر ، چون هر چی بیشتر باشه Golden age سریع تر اتفاق می فته ولی اگه منفی بشه بعد از 2 ترن پولتون منفی می شه و تولیداتتون کم میشه
    شهر هم هرچی بیشتر بهتر ، فقط اینقدر نزدیک هم نباشن که کمبود tile پیدا کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان چرا اینقدر این بازی مبهمه؟1.برای شروع خودش هر حکوکتی دوس داره انتخاب میکنه؟2.تو بازی چطوری میشه از منابع استفاده کرد؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آره هر حکومتی که دوس داری رو میشه انتخاب کرد.
    از منابع هم با استفاده از کارگرا باید استفاده کرد. البته باید علمت پیشرفت کنه ، مثلا باید علم دامداری ر بگیری تا بتونی از گوسفند ها استفاده کنی و پشم تولید کنی.

5. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون ..چطوری میشه غذا و محبوبیت بدست اورد؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنون ..چطوری میشه غذا و محبوبیت بدست اورد؟
    برای ساخت غذا باید کارگر داشته باشی و روی شهرهاکلیک کنی و از اون گزینه هایی که روشون عکس یه سیب داره رو انتخاب کنی ........بعضی هاشون غذا رو زیاد می کنن و بعضی هاشون هم از اسراف جلوگیری می کنن تا مشکل کمبود غذا پیدا نکنی.......................من یه بار خط داستانی تک نفرش رو تموم کردم............یه تعدا 500 تایی محدودیت Turn داشتم وقتی رسید به 500 باید از دیگر حکومت های اصلی بازی امتیازت بیشتر باشه...............

دوستان چرا اینقدر این بازی مبهمه؟1.برای شروع خودش هر حکوکتی دوس داره انتخاب میکنه؟2.تو بازی چطوری میشه از منابع استفاده کرد؟
    نه اصلا وقتی که می خوای یه بازی جدید رو آغاز کنی یه سری تنظیمات قبل از استارت گیم داره که می تونی تغییر بدی من حتی توش داریوش اول رو هم پیدا کردم و الان دارم با اون بازی می کنم .............کلا خیلی چیز ها دست بازیکن هست ........نقشه ها ..بزرگی یا کوچکی نقشه .........تعداد Turn ها ..سال آغاز بازی...تعداد سال انجام بازی مثلا 5000 هزار یا کمتر...نوع آب و هوا....دشمنان........حکومتها ی کوچک.............همه توی بخش Advanced قبل از استارت گیم وجود داره..........

8. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان این بازی چرا اینطوریه؟
    من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم! حدودایه Turn 350 هستم اما پول -250!! بعد فکر کردم مشکل از منه!! اما وقتی کشور هایه دیگه رو دیدم!!! از تعجب شاخ در آوردم! اونا حدوده 400 تا هم منفی می رسیدن!! تازه کله زمینامم شده Trade Route ! ( دیگه مردم دارن از گشنگی میمیرن! من کله آسیا رو تقریبا گرفتم. ) یکی این مشکل خیلی بزرگه بازیه که هنوز راه حل براش پیدا نکردم.
    یکی دیگه هم اینکه وقتی که یک شهر یا کشور رو میگیری 3 تا گزینه داری : Raze و Create Proper و Annex ! اما در واقعیت ما چیزی به نامه استعمار رو داریم که در اون ما هیچ کاری به کشور و مردم و Population نداریم اما از دولت اون کشور منابع و پول و ... میگیریم! اما جالبیش این جایه که این بازی علاوه بر اینکه این امکان خیلی مهم رو نداره ، وقتی به کشوری که من خودم Librate ش کردم و آزاد شده میگم مثلا فلان چیز رو بده یک جوابی میده که آدم اینطوری میشه! مثلا یکیشون که اینقدر لحن بد حرف زد که انگار نه انگار که من کشورشونو آزاد کردم!! تازه یکبار یک کشور رو داشتم میگرفتم پیامه صلح دادم با یکم گلد برایه هر Turn یارو گفتش که این حتی به یک معامله ی عادلانه هم نزدیک نیست!!!!! بعد گفتم چجوری پس قبول میکنی؟( همون گزینه ی پایینی ) بعد گفتش که فقط صلح خالی! آخه کجایه دنیا اینطوریه!! تا پایتخش رسیدم حتی نصفه پایتختشم فتح کردم اما قبول نکرد که نکرد آخرم گرفتمش!
    بازی از این مشکلات خیلی خیلی زیاد داره!! مخصوصا پول که به هر دری زدم بازم منفی بود حتی به Golden Age هم رسیدم بازم منفی!! دشمنا هم که ماشالله پر رو رو رد کردن کاش یک گزینه ی " اگه نکنی حمله میکنم ... " رو داشت... اینطوری یارو هیچی نداره میگه ارتش تو در برابر من هیچه
    دوستان راه حلی نظری چیزی دارن بفرمایند.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم! حدودایه Turn 350 هستم اما پول -250!! بعد فکر کردم مشکل از منه!! اما وقتی کشور هایه دیگه رو دیدم!!! از تعجب شاخ در آوردم! اونا حدوده 400 تا هم منفی می رسیدن!! تازه کله زمینامم شده Trade Route ! ( دیگه مردم دارن از گشنگی میمیرن! من کله آسیا رو تقریبا گرفتم. ) یکی این مشکل خیلی بزرگه بازیه که هنوز راه حل براش پیدا نکردم.
    خوب توی شهرها باید پیشرفت کنی همش به فکر کشور گشایی نباش و شهر هات رو پیشرفت بده یه سری ساختمان ها مثل فروشگاه و یا کارگاه ها رو در شهرهات بساز یا بیمارستان یا دانشگاه یا کتابخونه یا تئاتر یا چیز های دیگه ....
    ( وقتی که شهر هارو می سازی یه گزینه میاد که از سمت چپ باید برای شهرت کارگر یا ساختمان های دیگه بسازی ) توی اونها دنبال چیز هایی باش که اولا طلا یا پول رو افزایش می دن و بعد هم دنبای اونهایی باش که غذا ( همون شکل سیب ) رو افزایش می دن....
    اینها باعث پیشرفت شهرها و کشورت میشن.......

یکی دیگه هم اینکه وقتی که یک شهر یا کشور رو میگیری 3 تا گزینه داری : Raze و Create Proper و Annex ! اما در واقعیت ما چیزی به نامه استعمار رو داریم که در اون ما هیچ کاری به کشور و مردم و Population نداریم اما از دولت اون کشور منابع و پول و ... میگیریم
    حکومت های جانبی که کنارت هستند و درواقع فقط یه شهر دارند رو می تونی اینجوری بکنی وقتی روشون کلیک بکنی گزینه های هدیه ، حمایت نظامی ، و اعلان جنگ رو دارن که گزینه هدیه پولی رو که بزنی برات نیرو می سازند و گزینه حمایت نظامی رو که بزنی بهت منابع حیاطی مثل اهن و یا اسب یا نفت و .. می دن.....

وقتی شهر رو Annex می کنی در واقع مالکیت اون شهر برای تو میشه و تو براش سرنوشت رو تعیین می کنی اینجوری عصبانیت مر دم از تو کم میشه

وقتی شهری رو Create Proper می کنی در واقع اون شهر رو بازیچه دست خودت قرار دادی و هیچ پیشرفتی توی اون شهر نمیشه و مردمش همیشه از ما تنفر دارن...

وقتی شهری رو Raze می کنی در طول چند Turn کاملا از نقشه محو می شن و نابود می شن.....

تازه یکبار یک کشور رو داشتم میگرفتم پیامه صلح دادم با یکم گلد برایه هر Turn یارو گفتش که این حتی به یک معامله ی عادلانه هم نزدیک نیست!!!!! بعد گفتم چجوری پس قبول میکنی؟( همون گزینه ی پایینی ) بعد گفتش که فقط صلح خالی! آخه کجایه دنیا اینطوریه!! تا پایتخش رسیدم حتی نصفه پایتختشم فتح کردم اما قبول نکرد که نکرد آخرم گرفتمش!
    کشور ها که تا آخرین لحظه مبارزه می کنن مگه نیرو کم داشته باشند که خودشون پیغام صلح رو میدن..اگه شما بدی قبول نمی کنن .....نمی دونم چرا !!!!!!!!!!!!!!

سعی کن که شهر هات رو به بالاترین درجه پیشرفت برسونی نگران نباش تا شما حمله نکنی کسی به شما حمله نمی کنه بهتره اول بازی هم با بقیه حکومت ها دوست باشی تا حسابی پیشرفت کنی......ساختمان هاییکه طلا و غذا دارن رو روشون بیشتر کار کن......) وقتی می خوای یه ساختمون جدید توی شهرت بسازی موس رو که ببری روش یه سری نوشته میاد..اونی که چهره خندان داره مردم رو شاد می کنه..اونی که سیب + داره غذا رو افزایش می ده.....انی که علامت چکش + داره توی ساخت سازها سرعت رو بیشتر می کنه ( Turn ها برای کمتر می شن ) اونی که یه قلم روی یه کاغذ کنارش هست گزینه قانون گذا ری شما ر سریع تر می کنه ، اونی که نوشته maentinses ( یا یه همچین چیزی ) در واقع امتیاز شما رو بالاتر می بره .....

یه راهنمایی اگه برات یه ژنرال یا بازیگر سیرک و ... در پایتختت ساخته شد توی منوی کارهاش قبل از هر چیزی علامت یه لوزی میاد که با اون شما می تونید وارد Golden Age بشید و ژنرالتون رو برای وارد شدن به این عرصه مصرف کنید .....توی این دوران هم درامد زایی شما بیشتر میشه و هم حرکت و مقاومت نیروهاتون........

سوالی بود در خدمتیم........

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان این بازی چرا اینطوریه؟
    یکی دیگه هم اینکه وقتی که یک شهر یا کشور رو میگیری 3 تا گزینه داری : Raze و Create Proper و Annex ! اما در واقعیت ما چیزی به نامه استعمار رو داریم که در اون ما هیچ کاری به کشور و مردم و Population نداریم اما از دولت اون کشور منابع و پول و ... میگیریم! اما جالبیش این جایه که این بازی علاوه بر اینکه این امکان خیلی مهم رو نداره ، وقتی به کشوری که من خودم Librate ش کردم و آزاد شده میگم مثلا فلان چیز رو بده یک جوابی میده که آدم اینطوری میشه! مثلا یکیشون که اینقدر لحن بد حرف زد که انگار نه انگار که من کشورشونو آزاد کردم!! تازه یکبار یک کشور رو داشتم میگرفتم پیامه صلح دادم با یکم گلد برایه هر Turn یارو گفتش که این حتی به یک معامله ی عادلانه هم نزدیک نیست!!!!! بعد گفتم چجوری پس قبول میکنی؟( همون گزینه ی پایینی ) بعد گفتش که فقط صلح خالی! آخه کجایه دنیا اینطوریه!! تا پایتخش رسیدم حتی نصفه پایتختشم فتح کردم اما قبول نکرد که نکرد آخرم گرفتمش!
    بازی از این مشکلات خیلی خیلی زیاد داره!! مخصوصا پول که به هر دری زدم بازم منفی بود حتی به Golden Age هم رسیدم بازم منفی!! دشمنا هم که ماشالله پر رو رو رد کردن کاش یک گزینه ی " اگه نکنی حمله میکنم ... " رو داشت... اینطوری یارو هیچی نداره میگه ارتش تو در برابر من هیچه
    میشه از شما خواهش کنم سیوتون رو آپلود کنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان این کشور ها چرا مشکل دارن؟!؟
    همینجوری یکدفعه ای میپرن اعلام جنگ میکنن
    هی میخوام ارتش نسازم نمیشه...
    بعد تو تنظیمات شروع بازی این آب و هوا رو که انتخاب میکنیم به چه دردی میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •