یعنی بدون اکسترنال نمیشه اصلا؟
فکر نکنم بشه ،چون به احتمال زیاد بازی ها رو با winrar تیکه تیکه می کنن می زنن رو DVD ، پلی استیشن سه که نمی تونه اونا رو بخونه واز حالت فشرده مستقیم خارج کنه ، مگر اینکه با اون برنامه که بالا گفتم و روی پلی استیشن نصب می شه فایل ها رو تیکه تیکه گرفته باشن و هر تیکه رو DVD رایت کرده باشن ، ولی از اونجایی که من به امکانات دسترسی ندارم ، نمی تونم نظر قطعی بدم ، اینا همش حدس و گمان از خونده هام ، از قدیمم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن !
در هر صورت من فکر می کنم شما دیر یا زود به یه هارد اکسترنال نیاز پیدا می کنید ....
خدمت شما.....
اینجا هم بازی های کپی هست و هم دانگل....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها يعني KillZone2 شده 5 هزار تومن ؟؟؟ Wow
این دانگله چیز به درد بخوری هست..........؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این روش دیگه واقعا عملی شده اگه 100 در 100 هست فردا پاشم برم یه ps3 بخرم ؟![]()
میلا شما از اینا می گفتی بخریم دیگه !
روشم نوشته PS Jailbreak اینجا فلش افتاده معلوم نیست ! تستشم نکردم من هنوز شک دارم در استفاده از اینا !
یه عکس دیگه هم گرفتم که معلوم باشه نوشته روش در دست خودم
![]()
Last edited by J A V I D; 30-09-2010 at 13:47.
سلام دوستان
این هم روش H A C K کنسول PS3 که تمام روش هاش رو خودم نوشتم و انجام دادم .
نحوه ی Update کردن کنسول به 3.41
ابتدا یک حافظه فلش اصل که فرمت FAT 32 دارد را به PC خود وصل کنید . سپس یک پوشه به نام PS3 و سپس در داخل پوشه یک فایل دیگر به نام UPDATE درست کنید . سپس Update را در درون حافظه فلش بریزید و به کنسول متصل کنید . سپس از منو اصلی PS3 گزینه ی System Update را انتخاب و سپس گزینه ی Update via strong USB
را انتخاب کنید و ...
نکاتی بسیار مهم در مورد Update
1 - حروف و نام پوشه ها همه باید Capital باشد .
2 - فایل آبدیت باید پسوند PUP داشته باشد و نام آن PS3UPDAT.PUP یا PS3UPDAT باشد .
3 - توجه کنید از حافظه فلش اصل استفاده کنید در غیر این صورت با پیغام NO applicable update data was found مواجه می شوید .
4 - فایل Update باید در حجم 160 تا 169 باشد . اگر با فایل هایی مثل PS3PATH که حجمی حدود 36 MB دارند رو به رو شدید نمی توانید کنسول را Update کنید .
5 - Region 2 یعنی EU یا اروپا . از استفاده Update هایی با Region مختلف خودداری کنید . همچنین هنگام Update کنسول را به هیچ وجه Turn off یا USB را از کنسول جدا نکیند .
Boot کردن کنسول به وسیله ی USB Dongle
USB dongle را به کنسول اتصال کنید . حتما قبل از اتصال کنسول را خاموش و از برق کشیده باشید .
سیم برق را وصل کرده حتما دکمه Power را فشار داده و سپس بعد از 2 - 3 ثانیه دکمه eject را فشار دهید .
تمام کنسول از روی USB dongle به طور کامل Boot شد .
نکات بسیار مهم در مورد USB Dongle
1 - حتما قبل از اتصال کنسول را خاموش کرده باشید .
2 - برای روشن کردن حتما Power را فشار داده و از استفاده از دکمه ی PS بر روی صفحه کلید خودداری کنید .
3 - هیچ گونه Disc یا USB به کنسول وصل نکرده باشید یا در درون Drive قرار نداده باشید .
نحوه ی نصب Back up manager
حتما نسخه ی 2 این نرم افزار را بر روی کنسول نصب کنید .
امروز صبح هر کاری کردم روی هارد داخلی دستگاه کپی نمی شد بازی . نسخه ی 2 رو از اینترنت دانلود کردم و نصب کردم درست شد .
ابتدا فایل Manager.PKG رو در حافظه اصلی Root یک حافظه فلش ریخته و در منوی اصلی PS3 روی گزینه Install package games را انتخاب کنید .
ادامه دارد ...
بزودی عکس و ادامه مطالب
Last edited by Hunter lord; 01-10-2010 at 11:00.
دوستان مثل اینکه میشه با کابل Lan بازی هارو رو هارد PS3 ریخت!!
بدون نیاز به هارد اکسترنال!!
حالا میخواستم بدونم قضیه اش چه جوریاس؟
راسته؟
با این روش دانگرید هم میشه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)