تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 45 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه کم توضیح میدید :
    ارتباط انکار این قضیه رو با به قول شما بعضی کتب رو من متوجه نشدم یعنی توی کتاب های دینی اومده که انسان نمیتونه از زمین بیرون بره ؟ پس بعضی ها دارن انکارش میکنن ؟ کجا ؟ کدوم کتاب ؟
    یه کم شفاف زدایی میفرمایید ؟
    ممنون
    « یَامَعْشَرَ الجْنّ‏ِ وَ الْانسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُواْ مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَ الارْضِ فَانفُذُواْ لا تَنفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ؛[الرحمن/33]
    اى گروه جنّ و انس! اگر مى ‏توانید از مرزهاى آسمانها و زمین بگذرید، پس بگذرید، ولى هرگز نمى ‏توانید، مگر با نیرویى (فوق العاده)! »

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

« یَامَعْشَرَ الجْنّ‏ِ وَ الْانسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُواْ مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَ الارْضِ فَانفُذُواْ لا تَنفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ؛[الرحمن/33]
    اى گروه جنّ و انس! اگر مى ‏توانید از مرزهاى آسمانها و زمین بگذرید، پس بگذرید، ولى هرگز نمى ‏توانید، مگر با نیرویى (فوق العاده)! »
    از نگاه محمد (در کتابش به نام قران) سفر ماه که ممکن نیست و جالب تر دیدگاهش نسبت به زمین و آسمان هست. متعجب هستم از کسانی که به این کتاب استناد میکنن و حتی یک بار هم این کتاب رو مطالعه نکردن!

در رابطه با دروغ بودن سفر به ماه هم خوشبختانه به قدری دلیل و مدرک وجود داره که ادعاهای دوستان که ناشی از خطاهای عکاسی و ساده انگاری و همینطور ذهن توهم نگاه دوستان (همون ذهنی که هر چیزی رو به توهم توطئه، فریمیسین ها و ... نسبت میده) کار به جایی نبره.

4. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

مجید جان من یه سوال داشتم
    بنظرتون می ارزه این دروغ؟

در جامعه اخترشناسی بنوعی ناسا لیدر جهان هست
    حالا می ارزه که اینجوری دروغ بگه
    بعد گندش در بیاد
    بعد همه بگن ما رو فیلم کردی دیگه به تو اعتماد نداریم.....

اصلآ فکر میکنی دولت آمریکا همچین اجازه ای بده؟
    آبروش میره توی علم

سوال دوم
    در جریان آپولو 11 حدود 45 هزار دانشمند، کارمند، هرچی...از ملیت های مختلف دخیل بودند
    چجوری میشه سر همشون و شیره مالید؟ در جریان مستقیم این پروژه هستند.....

چجوری میشه بهشون گفت میخوایم دنیا رو گول بزنیم
    شما هم حق ندارید چیزی بگید؟
    چجوری دهن این همه آدم و میشه بست؟

سوال سوم
    روسیه بزرگترین بازنده بوده در این جریان بنوعی
    اگه گند آپولو در بیاد و شما پریزیدنت روسیه باشی چه میکنی؟

من اگه باشم تا خود قیامت هر روز سه بار این موضوع رو میگم و ول نمیکنم آمریکا رو...بنوعی کچلش میکنم.....

6. 13 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصولاً فکر کنم ایده ای درباره چیزهایی که copy/paste میکنید ندارید!
    شما حتی از ماهیت این کمربند هم اطلاعی ندارید و از نوشته مشخصه که سطح دانایی شما در این باره در حد چهار تا وبلاگ همفکرانتونه!
    در این کمربند، ما با "تشعشعات" به طوری که مردم فکر میکنن و (شما براشون توصیف میکنید که هرچی بره اونجا درجا پودر و نابود میشه!) روبرو نیستیم، بلکه با "ذرات" روبروییم و حفاظت از دستگاه ها و سرنشینان در برابر این "ذرات" پروتون و الکترون های پر انرژی، ربطی به میزان "کلفت" بودن سپر دفاعی نداره.
    همونطور که در متن خودتونم بود، سپر ساخته شده از فلزات، چندان کاربرد مطلوبی در این مورد نخواهند داشت و هرچقدر عدد اتمی فلز به کار رفته پایین تر باشه، بهتره؛ به همین خاطر برای بسیاری از اتصالاتی که نیاز بود از فلزات استفاده بشه، از آلومینیوم استفاده کردن به جای آهن و مس و سرب...
    در زمان مأموریت های Apollo، سازمان NASA و دیگر محققان، اطلاعات مناسبی از ماهیت ذرات پر انرژی در این کمربند به واسطه ی مأموریت های بررسی که قبلاً انجام شده بود (از جمله مأموریت های سرنشین دار Gemini) ، داشتن و مدت های بسیار روی این موضوعات بحث و بررسی انجام گشته بود.
    نتیجتاً با موادی که در آن زمان موجود بودن، در ماجول فرماندهی مأموریت های Apollo از لایه های متفاوتی از مواد استفاده کردن و لایه ای فیبری که میان لایه های داخلی و خارجی مجول فرماندهی به کار بردن، بهترین نوع محافظت دربرابر تشعشعات و ذرات بود که در اون زمان میتونستن انجام بدن.
    البته امروز از Polyethylene استفاده میشه که مؤثرتر هست.
    مسیر حرکت مأموریت های Apollo، کاملاً اتفاقی و مثل دانسته های شما از روی باد معده نبودند!
    با آنالیز داده های جمع آوری شده طی سال ها از کمربند van allen و میزان شدت و ضخامتش در موقعیت های مختلف، نتیجتاً به موقعیت های نازک تر و ضعیف تر موجود، برای عبور دست یافتن و از اون مسیرها عبور کردن که هم عبور سریع باشه و هم میزان مورد expose بودن کمتر بشه.
    علاوه بر این، در تمام مأموریت ها، هر سرنشین، دارای یک dosimeter روی بدنش بود که با ارتباط رادیویی، به طور مداوم، اطلاعات میزان exposure رو به مرکز روی زمین مخابره میکرد.
    نهایتاً، در این مأموریت ها، به سپری نیاز نداشتن که بتونه ماه ها از سرنشینان محافظت کنه؛ بلکه چیزی نیاز بوده و ساخته شده که دقیقاً با میزان و مدت زمانی که قرار بوده مأموریت به طول بینجامه، جواب بده. مدت زمان های کوتاهی که قرار بوده در خارج از ماجول بگذرونن هم همگی محاسبه و در طراحی لباس برای پیشگیری از آسیب از تشعشعات ساطع شده از خورشید، به واسطه ی نبود جو و میدان مغناطیسی مشابه زمین، اقدامات لازم منظور شده بودن. بسیاری از جزئیات و نقشه های ساختارها و مواد به کار رفته در تک تک ماجول ها و لباس ها، روی اینترنت یافت میشن و میتونید مطالعه کنید (lol مطالعه!)...
    درواقع افرادی که در شاتل ها و مأموریت های فضایی به ایستگاه بین المللی فضایی ISS میرفتن و میرن و اقدام به راهپیمایی های فضایی برای تعمیرات میکنن، بسیار بیشتر از افرادی که به سمت ماه برن، در مدت مشابه در معرض خطر از جانب ذرات باردار این کمربند قرار دارن...!

البته که من میدونم این تایپ کردن ها برای توضیح به امثال شما که اصولاً شاید قدرتش رو ندارین یا نمیخواید که برید توی وب انگلیسی جواباتون رو پیدا کنید، اتلاف وقت و ابلهانه ـس و شما همچنان روی دور باطل میچرخید...
    من نمیدونم دقیقاً هدف شما از این کار چیه و اینکه احتمالاً چقدر پول میگیری واسه انتشار این خزعبلات (قدیما نرخش 7 تومن بود یادمه!)، ولی "جیگر" کردن یه عده که سطح دانششون از فضا و موارد مربوطه، یه چیزی پایین تر از خود شماس، افتخار نیست؛ افکار امثال شما در چشم افرادی که میفهمن، نشانگر میزان مشکلات شماست و فقط منبعی برای جک هستین...!

برای هزارمین بار هم بگم که "مأموریت" Apollo نبود بلکه "مأموریت های" Apollo بودن و انسان نه "یک" بار بلکه 6 بار (درواقع 7 بار) به ماه رفت و برگشت...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک دولت باید بسیار احمق باشه که بخواد دروغ بگه، و این کار رو بارها در برابر چشم ده ها سازمان فضایی دیگر کشورها و میلیون ها دانشمند یا افراد عادی دیگه که دارن با ابزارهاشون تماشا میکنن، و صدها میلیون از مردم عادی، تکرار کنه...!

الان این تعداد مأموریت در سال به مناطقی از پایین تا بالا تا بیرون از کمربند van allen انجام میشه و به خوبی میتونن تجهیزات الکترونیکی (که از بدن انسان هم آسیب پذیرتر هستن در برابر این تشعشعات و ذرات پر انرژی)، محافظت کنن... در گذشته هم تعداد بالایی مأموریت به فضای خارجی فرستاده شدن...
    درکل نمیدونم شما اثر فرهنگیه یا چیز دیگه ولی به طور عجیبی فکر میکنید همه جای جهان همه تصمیمات دور همیه و دانشمندان از روی باد معده کار میکنن و یه آهن قراضه ای میسازن میفرستن هوا و چیز دیگه ای براشون مهم نیست...!
    no amount of belief makes something idiotic a Fact !
    دوست عزیز
    اشتباه شما دقیقا" همین جا هست.
    شما فکر می کنید که در صورت عبور از نقاط ضعیف و نازک کمربند ون آلن دیگه مشکلی ایجاد نمیشه. که این هم نشأت گرفته از یکی دیگه از دروغ ها و حقه های NASA هست. ناسا اعلام کرده که ما از نقاط کور کمربند ون آلن با سرعت عبور کردیم تا خطرات تشعشعات کیهانی رو برای فضا نوردان به حداقل برسونیم.
    اما واقعیت این هست که کمربند ون آلن در واقع سپر زمین در برابر تشعشعات هست.
    یعنی وقتی شما از کمربند ون آلن خارج شدید در واقع از سپر حفاظتی تشعشعات زمین خارج شدید و از اون لحظه به بعد بطور مداوم مورد بمباران ذرات پرانرژی اشعه های کیهانی قرار خواهید گرفت.

فکر میکنم بیان این مطلب اینجا خیلی جالب باشه.

ناسا در این بخش از گزارش خودش در سال 2005 این طور می نویسه:

NASA’s Vision for Space Exploration calls for a return to the Moon as preparation for even longer journeys to Mars and beyond. But there’s a potential showstopper: radiation. Space beyond low-Earth orbit is awash with intense radiation from the Sun and from deep galactic sources such as supernovas. Astronauts en route to the Moon and Mars are going to be exposed to this radiation, increasing their risk of getting cancer and other maladies. Finding a good shield is important
    چشم انداز ناسا برای اکتشافات فضایی، بازگشت به ماه برای آمادگی سفر به مریخ و حتی فراتر از آن است.اما یک مشکل اساسی وجود دارد: پرتوهای کیهانی. فضای فراتر از مدار کم ارتفاع زمین،غرق در تشعشعات شدید خورشیدی و همچنین ابرنواخترهای اعماق کهکشان است.فضانوردان در مسیر سفر به ماه و مریخ در معرض تابش این تشعشعات هستند و این یعنی افزایش خطر ابتلا به سرطان و دیگر بیماریها. پس پیدا کردن یک سپر خوب مهم است.

و در ادامه درباره انواع سپرهای حفاظتی و مزایا و معایب هر کدوم از اونها و … توضیح میده.

نکته:

NASA در سال 2005 یعنی 4 دهه بعد از ماموریتهای Apollo هنوز در جستجوی یک سپر محافظتی برای فضانوردان در خارج از کمربند ون آلن هست!
    ناسا در این گزارش،به این مطلب به طور ضمنی اعتراف میکنه در حالی که یادش رفته در 30-40 سال قبل،چندین مرتبه مثلا” فضانوردان Apollo رو از این تششعشعات،به سلامت عبور داده.

خب حالا یک سوال:

جناب NASA !
    چرا از همون سپرهای حفاظتی که در ماموریت های آپولو استفاده کردی، استفاده نمی کنی؟!

قسمتی از مقاله:
    غير ممكن بوده است كه بتوان لباس فضايي اي در اختيار داشت كه آنهم بر روي ماه با آب خنك شود، در حالي كه دماي بيرون در نقطه ي جوش آب باشد.
    و هيچ جايي براي پراكنده كردن گرما در آن وجود نداشنه باشد.
    راستش من هم به این نتیجه رسیدم که غیر ممکن بوده. در واقع علم ترمودینامیک این رو میگه.
    ممکنه بگید که با توجه به رنگ و جنس لباسها تمام تشعشعات انعکاس پیدا میکرده.
    سوال:
    اگه قرار بود تمام تشعشعات انعکاس داده بشن، پس چرا NASA این سیستم رو (تهویه مطبوع توسط آب) روی لباس ها قرار داد؟؟

دقیقا"!

ممکنه با سند بگید NASA کدوم ماموریت سرنشین دار رو انجام داده که در اون 40000 مایل(لبه ی بیرونی کمربند ون آلن) از زمین فاصله گرفته باشه؟ به اعداد دقت کنید لطفا". ایستگاه ISS در ارتفاع 200 مایلی سطح زمین هست.

یه نگاهی به کامنت های قبلی بندازید، ببینید چند دفعه نوشته شده که فقط ماموریت آپولو11 مورد بحث نیست.

اولا اگر طرف شما به قول شما یه کودک خردسال هم باشه قانع کردن و چیزی بهش یاد دادن بستگی به قدرت و مهارت و سطح سواد شما داره و اگر قانع نشد و چیزی یاد نگرفت شما باید بخودتون و منطق و سوادتون باید شک کنین نه به اون کودک
    پس اصلا مهم نیست طرف شما چند سالشه و بزرگسال یا کودک ولی حداقل بنده که نه کودک و نوجوان هستم و نه بیسواد بلکه هم سنم به اندازه ای رسیده که مسائل رو درک کنم و هم سوادم و تحصیلاتم انقدر هست که بتونم مسائل و تجزیه و تحلیل کنم و نظر بدم
    هرچند همونطور که قبلا گفتم در علوم فضایی و یا عکاسی تخصصی ندارم ولی در رشته خودم خوب میتونم درست رو غلط تشخیص بدم مثل مثال انتقال حرارت که توضیح دادم

کاملاا مشصخه بحث با شما تلف کردن وقت هست وقتی موردی رو عنوان میکنید در مورد همون مورد سوال میشه یا طفره میرید یا عنوان میکنید بجز یک خط لازم نداره
    این نشون میده یا شما واقعا هیچ اطلاعات دیگه ای ندارید که بیان کنید یا خودتون هم میدونید مطالبتون غلط و دروغ هست و نمیخواید بیشتر بازش کنید
    ولی واقعا دوست داشتم که بیشتر از یه خط میتونستین بیان کنید که بشه بحث کرد شاید چیزی یاد گرفت

من واقعا علاقه مند هستم که واقعیت رو بدونم و در این مورد هم شواهد و مدارک و صحبت موافق وم خالف رو کنار هم میزارم و نتبجه میگیرم
    ولی تا حالا که صحبت مخالفین مثل شما نه بار علمی داشته نه با منطق سازگار بوده و نه هیچ مبنا و پایه ای درشون هست و در مقابل صحبت موافقان و دانشمندان ناسا کاملا علمی و منطبق با عقل و منطق بوده

من نمیگم شما هم از همون 7هزارتومنی ها هستین ولی نوع مطلب گذاشتنتون و اینکه جواب درست نمیدیدن ولی فقط مطلب جدید بدون جواب دادن به مطالب قبلی میزارید میتونه فقط نشون از غیرمنظقی بودن مطالب شما داشته باشه که هنوز مسئله قبلی رو روشن نکردین میپرین به مطلب دیگه که اونم باز بدون نتیجه رها میکنین

کاش حداقل حرفاتون سر و ته داشت مثلا شما همش کمربند Van Allen رو مطرح میکنید برای هرچیزی بعد میگید هم انسان پودر میشه تو اون کمربند و هم عکس و همه چیز بعد میگید بقیه سفرهای فضایی رو قبول دارید بجز این سفر به کره ماه
    اگه سفر به کره ماه دروغ باشه و بقول شما 5هزار و اندی عکس همش دروغه و روی زمین گرفته شده پس تمام اکتشافات فضایی دروغه چون همه از اون کمربند رد شدن

بهرحال بازم میگم واقعا دوست داشتم کسی با بار علمی و با منطق درست بتونه بحث کنه و مسائل رو باز کنه که حداقل توی جامعه ایرانی مخالفان این سفر که کسی رو ندیدم
    گفتم که تا جایی که بتونم سعی میکنم قانعتون کنم. ولی اگه شما نخواید قانع بشید من چیکار باید بکنم؟
    دیگه فکر کنم تا الان همه فهمیدن که قضیه چیه و مشکل کجاست؟! مسئله فرستان انسان به خارج از کمربند ون آلن هست. نه کنجکاوی، روح، فرصت، سفینه ووجر و ... این دفعه هزارم هست که میگم دوربین های مریخ نورد ها، مدارگردها و ... دیجیتالی هستن. برای نمونه دوربینهای کنجکاوی، دوربینهای ضعیف 2 مگاپیکسلی هست. دوباره شما میاین یه مسئله تکراری رو هزار بار دیگه مطرح می کنین.

مشکل میدونین کجاست؟
    همینکه این ادماها اینقدر شجاعت ندارن که بگن چون کتاب ما گفته نمیشه ما میگیم دروغه بلکه میان اسمون ریسان بهم میبافن که مثلا ثابت کنن که موضوعه دروغه ولی توی مطالبشون هیچ چیز علمی و منطقی وجود نداره و فقط یه سری چیزای بی سر و ته هست
    اگه اینقدر شجاعت داشتن این دسته که رک بگن چون پروردگار ما به ما گفته نمیشه ما هم میگیم دروغه من بیشتر براشون احترام قائل بودم تا اینجوری رو به دروغ گفتن و پشت هم گذاشتن چیزای نامربوط میکنن بعدا دیگران رو به نفهمی و بی عقلی و کور بودن هم متهم میکنن
    دوست عزیز
    من خودم هم تازه اولین بار امروز کامنت تون رو خوندم. به نظرم این دروغ(سفر انسان به ماه) خیلی تابلوتر از این حرفها هست که بخوام از قرآن مایه بزارم و با دین و اعتقادات مردم بازی کنم. حالا که از قرآن آیه گذاشتید بد نیست تفسیر اون آیه رو هم بخونید.(صرفا" جهت آگاهی بیشتر، چون گفتم، از نظر من "دروغ سفر انسان به ماه" به قدری واضح هست که نیازی به این کارا نمی بینم.) اگه هم یه روزی نیاز بشه بازم از این کارها نمی کنم، البته شاید در آینده مطالبی فقط جهت آگاهی قرار بدم.
    تفسیر المیزان، آیه 33 سوره الرحمن
    معناى جمله (سنفرغ لکم ايها الثقلان ) و عدم منافات آن با (لا يشغله شاءن عنشاءن )
    سنفرغ لکم ايه الثقلان

وقتى مى گويند: فلانى براى فلان کار فارغ شد مى فهماند که قبلا مشغول کارى ديگر بوده ، آن را به خاطر اين کار رها کرده ، چون اين کار را مهمتر دانسته .
    و بنابر اين ، معناى جمله (سنفرغ لکم ) اين مى شود که ما به زودى بساط نشاءه اول خلقت را در هم مى پيچيم ، و به کار شما مشغول مى شويم . آنگاه آيات بعدى بيان مى کند که منظور از مشغول شدن خدا به کار جن و انس اين است که ايشان را مبعوث نموده ، و به حسابشان رسيدگى نموده ، و بر طبق اعمالشان جز ايشان مى دهد، خير باشد خير و شر باشد شر، پس فراغ براى جن و تعبيرى است استعاره به کنايه از تبدل نشاءه دنيا به نشاءه آخرت .
    ممکن است در اينجا اين شبهه به ذهن خواننده عزيز برسد که اگر منظور از فراغ چنين معنايى باشد، آيه شريفه با آيه اى ديگر که مى فرمايد: (هيچ کارى خدا را از کار ديگر باز نمى دارد) منافات خواهد داشت ، ولى شبهه وارد نيست ، براى اين فراغ مذکور تنها ناظر به تبدل نشاءه است ، و اما آن دليل که مى فرمايد: (لا يشغله شاءن عن شاءن - هيچ کارى او را از کارهاى خدا باز نمى دارد
    ناظر است به اين که قدرت خداى تعالى مطلق و وسيع است ، و اين دو مطلب ربطى به هم ندارد، تا منافات داشته با شد.
    و همچنين هيچ منافاتى ميان جمله (کل يوم هو فى شاءن ) با دليل مذکور که مى گفت : هيچ کارى او را از کار ديگر باز نمى دارد وجود ندارد.
    و منظور از (ثقلان ) جن واست ، و ضمير جمع در کلمه (لکم ) و کلمه (استطعتم ) و غير اين دو کلمه به همان ثقلان بر مى گردد، با اين که کلمه مزبور تثنيه است ، و على القاعده بايد ضمير تثنيه به آن برگردد، و بفرمايد: (لکما) و (استطعتما)، و اگر ضمير جمع برگردانده ، بدين جهت است که هر چند جن و انس دو طايفه از خلقند، ليکن افراد اين دو طايفه بسيارند.
    معناى اينکه خطاب به جن و انس فرمود نمى توانيد بگريزيد جز به سلطان
    يا معشر الجن و الانس ان استطعتم ان تنفذوا من اقطار السموات و الارض فانفذوا...)

خطاب به گروه جن و انس در اين آيه شريفه به طورى که از سياق استفاده مى شود از خطابهاى روز قيامت است ، و خطابى است تعجيزى ، يعنى مى خواهد بفرمايد: روز قيامت هيچ کارى نمى توانيد بکنيد.
    و مراد از استطاعت ، قدرت ، و مراد از نفوذ از اقطار، فرار از کرانه هاى محشر است ، چون کلمه اقطار جمع قطر است که به معناى ناحيه است و معناى آيه اين است که : اى گروه جن و انس - در ضمن بايد دانست اين که جن را جلوتر از انس آورد، براى اين بود که طايفه جن در حرکات سريع تواناتر از انسان - اگر توانستيد از حساب و کتاب قيامت بگريزيد، اين شما و اين نواحى آسمان ها و زمين ، ولى به هر طرف بگريزيد بالاخره به ملک خدا گريخته ايد، و شما نمى توانيد از ملک خدا درآييد، و از مواخذه او رها شويد.
    (لا تنفذون الا بسلطان ) - يعنى قادر بر نفوذ نخواهيد بود، مگر با نوعى سلطه که شما فاقد آن هستيد. و منظور از سلطان ، قدرت وجودى است ، و سلطان به معناى برهان و يا مطلق حجت است ، و سلطان به معناى ملک نيز هست .
    بعضى از مفسرين گفته اند: مراد از نفوذى که در اين آيه نفى شده نفوذ علمى در آسمان ها و زمين ، و دست يابى به اقطار آن دو است (و نتيجه گرفته اند آيه شريفه پيشگويى از اين آينده است که روزى بشر قدرت نفوذ علمى پيدا مى کند، و به اقطار آسمان ها دست مى يابد)
    ليکن همانطور که ملاحظه فرموديد: سياق آيه با اين معنا سازگار نيست (چون در اين آيات گفتگو درباره قيامت است ، و در وسط چنين گفتگويى ناگهان به مساءله اى از مسائل دنيا پرداختن درست به نظر نمى رسد).
    از نگاه محمد (در کتابش به نام قران) سفر ماه که ممکن نیست و جالب تر دیدگاهش نسبت به زمین و آسمان هست. متعجب هستم از کسانی که به این کتاب استناد میکنن و حتی یک بار هم این کتاب رو مطالعه نکردن!

در رابطه با دروغ بودن سفر به ماه هم خوشبختانه به قدری دلیل و مدرک وجود داره که ادعاهای دوستان که ناشی از خطاهای عکاسی و ساده انگاری و همینطور ذهن توهم نگاه دوستان (همون ذهنی که هر چیزی رو به توهم توطئه، فریمیسین ها و ... نسبت میده) کار به جایی نبره.
    دارم درست میبینم!
    آقای Saeed Dz خودتونین؟ این جمله قرمز رو شما نوشتین؟

افراد دچار توهم تئوری توطعه همیشه وجود داشتن و خواهدن داشت(همون دایی جان ناپلونی های خودمون)
    ولی مشکل اونجاست که افرادی از موضوع برای اهداف خاص خودشون سواستفاده میکنن
    من خیلی زیاد در این مورد تحقیق ندارم و تخصصی هم ندارم ولی با همین مطالعه کم براحتی میشه فهمید که این تئوری چیزی جز توهم نیست
    در عصری که سری ترین مسائل جاسوسی و نظامی کشورها بسرعت فاش میشه که هر روز داریم نمونش رو میبینیم و اخبارش میشنویم برام جالبه که رخدادی که 40سال پیش اتفاق افتاده و هزاران نفر از دانشمند و متخصص و افراد عادی(400هزارنفر در طی 10سال) درش فعالیت داشتن حتی یک نفر درباره جعلی بودنش چیزی نگفته یا مدرکی به بیرون از سازمان درز نکرده و فقط افراد خارج از سازمان ناسا هستن که این تئوری رو ارائه دادن اونم نه کسایی که دانشمند و متخصص سطح بالا باشن
    این فرضیه کاملا مشخصه که ساخته ذهن افراد متوهم هست و افرادی هم برای مقاصد گروهی و جناهی خودشون بیشتر بهش دامن میزنن
    کدوم هدف برادر من! من از اولش گفتم دروغه. الان هم میگم دروغه. نه بیشتر، نه کمتر.
    Last edited by majid4mi; 01-09-2013 at 15:54. دليل: اصلاح نگارش

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سفر به ماه 100 در 100 دروغه.
    یه دلیل خیلی واضحش این که 60 سال پیش بشر به راحتی آب خوردن می ره رو ماه و از اونجا فیلم و عکس می فرسته.
    اما الان با این همه پیشرفت دیگه خبری از سفر فضایی به ماه نیست.

معلومه اون موقع ها بشر کمی خنگ بوده و راحت تر از الان گول می خورده و اعتماد بالایی به ناسا و امریکا بوده ولی الان شرایط برگشته.

ضمن این که یکی از دوستان من کلی عکس با جزییات بالا از خود سایت ناسا و تناقضات موجود تهیه کرده و تمامی استدلال ها و دلایلی که بشر به ماه نرفته رو از سایت های مختلف جمع آوری کرده حتی یه سری فیلم از خود آرم استرانگ هست که یه سری تناقضات در حرفاش هست و یکیش هم یه کشیش که دنبالش راه میفته و بهش پول پیشنهاد میده و میگه قسم بخور که ماه بودی و اون خود داری می کنه.

دوستم این مجموعه رو آماده چاپ کرده ولی چون هزینه نشر بسیار بالاست و ضمن این که باید حتما قطع کتاب از A4 کمتر نشه(به خاطر نشان دادن تناقضات در عکس ها) و کلی هم صفحه تمام رنگی داشته باشه.برای تیراژ 1000 تا ناشر گفته هر جلد 75000 تومان.و خب چون همه باور به سفر به ماه دارن بیشتر ناشرها کارشو مثل این کتاب های روح و جن و..... این چیزا می بینن و می ترسن که فروش نره.

امیدوارم قیمت کاغذ و چاپ پایین بیاد و بتونه یه روز کتابش رو بده بیرون.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دلیل خیلی واضح ... شما با دیدن چندتا عکس گول خوردی و فکر میکنی یا در اصل به این باور رسیدی که انسان به ماه نرفته .
    خوب این چه فرقی با ادعای شما داشت ؟
    پس اینقدر قاطع اظهار نظر نکنین .
    در ضمن سفر به ماه فقط برای انسان های عادی طرح ریزی نشده که بخوان با چند تا عکس و فیلم اونا رو گول بزنن .

تنها توصیه ای که میشه به شما کرد اینه که پست های قبل همین تاپیک رو مطالعه کنین تا جواب خیلی از صحبت های تکراری که مطرح کردین رو بگیرین .
    همه صحبت هاتون تکراری بود و به همه اونا پاسخ داده شده .
    Last edited by B3HZ@D; 07-07-2013 at 13:55.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

**نکته**

خیلی خوبه که میبینیم فارغ از اینکه این قضیه راست هست یا دروغه ، اصل ادب و احترام رو هم همیشه رعایت میکنیم هممون و انسانهارو به خاطر اعتقاداتشون مورد توهین قرار نمیدیم.

"ادب مرد به ز دولت اوست"

از مجید گرامی و دیگر دوستان سپاسگذاری میکنم که در کمال آرامش و احترام به یکدیگر در حال تبادل نظر هستن.

و یکیش هم یه کشیش که دنبالش راه میفته و بهش پول پیشنهاد میده و میگه قسم بخور که ماه بودی و اون خود داری می کنه.
    یه نکته ای اینجا هست ، بگذارین قضیه رو یه طور دیگه بررسی کنیم ، فرض بر این میگیریم که آرمسترانگ از همون اولش هم دروغ گفته بوده که پاشو روی ماه گذاشتـــــــه؛
    در این حالت آرمسترانگ همین الانش هم یک دروغ بزرگ گفته ، پس دیگه براش فرقی نمیکنه که دوباره همون دروغ رو بگه ( آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب )
    پس چه دلیلی داره که آرمسترانگ قبول نمیکنه قسم بخــوره که راست میگه ؟ تازه میتونست قسم بخوره و دروغ بگه و بعد طلب بخشش از عیسی مسیح بکنه ( میدونید که
    در مسیحیت درهای بخشش همیشه به روی پیروان بازه )

11. 10 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجید جان من یه سوال داشتم
    بنظرتون می ارزه این دروغ؟

در جامعه اخترشناسی بنوعی ناسا لیدر جهان هست
    حالا می ارزه که اینجوری دروغ بگه
    بعد گندش در بیاد
    بعد همه بگن ما رو فیلم کردی دیگه به تو اعتماد نداریم.....

اصلآ فکر میکنی دولت آمریکا همچین اجازه ای بده؟
    آبروش میره توی علم

سوال دوم
    در جریان آپولو 11 حدود 45 هزار دانشمند، کارمند، هرچی...از ملیت های مختلف دخیل بودند
    چجوری میشه سر همشون و شیره مالید؟ در جریان مستقیم این پروژه هستند.....

چجوری میشه بهشون گفت میخوایم دنیا رو گول بزنیم
    شما هم حق ندارید چیزی بگید؟
    چجوری دهن این همه آدم و میشه بست؟

سوال سوم
    روسیه بزرگترین بازنده بوده در این جریان بنوعی
    اگه گند آپولو در بیاد و شما پریزیدنت روسیه باشی چه میکنی؟

من اگه باشم تا خود قیامت هر روز سه بار این موضوع رو میگم و ول نمیکنم آمریکا رو...بنوعی کچلش میکنم.....
    خب برای اینکه به درست یا غلط بودن یک تصمیم، پی ببرید، باید خودتون رو در همون زمان و شرایط جای تصمیم گیرنده بزارید.

یه دوستی میگفت(البته خودم اون مستند رو ندیدم):
    در یک مستندی که مدت مدیدی قبل از سیما پخش شد، علت این دروغ رو از مقامات دست اندر کار وقت جویا میشد. یادمه یکیشون خیلی جالب عنوان کرد:
    {وقتی شوروی دومین بار انسانی رو سالم از فضا برمی گردوند، یکی از دوستان که اتفاقا بعدا خودش فضانورد شد می گفت: "شوروی به عنوان نماینده ی پیروز خودش فضانورد می فرسته و این در حالیه که ما چندین ماهه داریم به عنوان نماینده ی آمریکا سگ و میمون میفرستیم!" پر واضح بود که به طور آشکاری ما از روسها در عرصه ی فضا عقب بودیم. نیاز به موفقیتی داشتیم که به غیر از بازگردوندن روحیه ی ملی، جایگاه مارو در رقابت دو ابرقدرت جنگ سرد بهبود بده. و لذا ما به فکر ...}

شاید یه دلیلش همین باشه که روسیه نمیخواد فحش خور عوام الناس بشه! ترجیح میده سکوت کنه تا زمان همه چیز رو روشن کنه ...شاید ...
    من احساس روس ها رو درک میکنم! حالا شاید شما یه ذره احساس من رو درک کنید. برگردید و به مطالبی که نثارم کردند نگاه کنید.
    از اینکه بعضی جاها تند برخورد کردم از دوستان معذرت میخوام.

جواب تمامی سوالات توی قسمت چند سوال اساسی خود مقاله اومده. شما اصلا" خود مقاله رو خوندین؟!

دیگه به قول دوستمون کپی، پیست بسه!.

یک بار دیگه این مقاله رو با دقت بخونید. به عکسهای داخل مقاله و بقیه صفحه ها، توی وبلاگ حتما" نگاه کنید. و ربطش رو با هم دیگه تشخیص بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایان.
    Last edited by majid4mi; 08-07-2013 at 00:29.

13. 2 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ضمن این که یکی از دوستان من کلی عکس با جزییات بالا از خود سایت ناسا و تناقضات موجود تهیه کرده و تمامی استدلال ها و دلایلی که بشر به ماه نرفته رو از سایت های مختلف جمع آوری کرده حتی یه سری فیلم از خود آرم استرانگ هست که یه سری تناقضات در حرفاش هست و یکیش هم یه کشیش که دنبالش راه میفته و بهش پول پیشنهاد میده و میگه قسم بخور که ماه بودی و اون خود داری می کنه.
    یه نکته ای اینجا هست ، بگذارین قضیه رو یه طور دیگه بررسی کنیم ، فرض بر این میگیریم که آرمسترانگ از همون اولش هم دروغ گفته بوده که پاشو روی ماه گذاشتـــــــه؛
    در این حالت آرمسترانگ همین الانش هم یک دروغ بزرگ گفته ، پس دیگه براش فرقی نمیکنه که دوباره همون دروغ رو بگه ( آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب )
    پس چه دلیلی داره که آرمسترانگ قبول نمیکنه قسم بخــوره که راست میگه ؟ تازه میتونست قسم بخوره و دروغ بگه و بعد طلب بخشش از عیسی مسیح بکنه ( میدونید که
    به اضافه توضیحات امین، چند نکته درباره این ویدیو آرمسترانگ که در یوتیوب هست وجود داره:

* اون خبرنگاری (و نه کشیش بر اساس ادعای دوست ما) که از آرمسترانگ سوال پرسید، Bart Sibrel ، سال ها مشغول توهین و فحاشی و تهمت های دروغ زدن به آرمسترانگ و ناسا بوده و کارگردان اون مستند های تنفر آمیز که خیلی از دوستان بهش اشاره می کنند و همینطور یکی از Conspiracy theorist های معروف و شخصیت ضد علم و جعل مدرک و ... بوده و سابقه زندان رفتن و جریمه شدن به خاطر تخریب اموال عمومی رو هم داره. برای همین هم آرمسترانگ در اون ویدیو بهش میگه شما لیاقت پاسخ گرفتن رو ندارید.

* آرمسترانگ با اینکه خانواده مسیحی داشته ولی خودش هیچ وقت شخص مذهبی نبوده و در زندگینامه اش هم گفته یک deist هست. یعنی سوگند خوردن روی اون کتاب برای آرمسترانگ فرقی با کتاب داستان هری پاتر نداشته.

* یک نیم نگاهی به عکس هایی که LRO از سطح ماه گرفته و رد پای افراد و سفینه ها و حتی پرچم ها و سفید شدنشون هم روی ماه هست بد نیست.

15. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

**نکته**

خیلی خوبه که میبینیم فارغ از اینکه این قضیه راست هست یا دروغه ، اصل ادب و احترام رو هم همیشه رعایت میکنیم هممون و انسانهارو به خاطر اعتقاداتشون مورد توهین قرار نمیدیم.

"ادب مرد به ز دولت اوست"

از مجید گرامی و دیگر دوستان سپاسگذاری میکنم که در کمال آرامش و احترام به یکدیگر در حال تبادل نظر هستن.

امین جان سلام.

یه فرغ عمده بین ما و خارجی ها اینه که اگر ما هر روز دروغ نگیم دچار تضاد درونی می شیم و خارجیا اگر یه بار دروغ بگن تا آخر عمر مشکل پیدا می کنن. آرم استرانگ هم از این قضیه مستثنی نیست.و فکر نمی کنم هیچ وقت منتظر بخشش از طرف کسی بوده باشه و فقط نتونسته خودش خودش رو ببخشه.

شاید صحبت های من به قول بعضی دوستان تکراری بوده باشه ولی من فرصت خوندن تاپیک و مطالب قبلی رو ندارم و فقط می خواستم بگم مدارک زیادی رو دیدم که ادعا می کنن بشر روی ماه پا نذاشته و فکر کنم اگر کمی هوشیار تر باشیم برای همه واضح میشه که این اتفاق هرگز رخ نداده.

وقتی فون دانیکن مدعی شد در گذشته دور فضایی ها روی زمین بودن و..... و مابقی داستان همه بهش گفتن دروغگو و دیوانه و ..... ولی الان برای خیلی ها این یه امر پذیرفته شده هست که فضایی ها قبلا روی زمین بودن.این قضیه ماه هم بالاخره برای اکثر آدم های کنجکاو و اهل مطالعه روزی روشن میشه که فقط یه دروغ بزرگ از سوی امریکا بوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •