تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 357 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اکثرا گفتن ماموریت های بازی نه تنها تکراری نیست بلکه فوق العاده زیبا و هیجان انگیز است و ضعف اون در خارج ماموریت هاست که به اندازه خود ماموریت ها هیجان انگیز نیست و کمی یکنواخت است در ضمن ابن حرف خیلی زیاده رویه که بازی "فوق العاده" مرده باشه

بله هیجان انگیزه تنها 2 تا ماموریت جالب دکر شده باقی مراحل اینه:برو جایی که دشمنا هستن پشت سنگر کاور بگیر تیر بزن بهشون بعد جونت کم شد دوباره سنگر بگیر تا جونت برگرده و دوباره ادامه بده تا همه رو بکشی و با ماشین برگردی خونه رو تختت بخوابی.

در مورد جهان پیرامون شما:گفته شده این جهان فقط بخاطر این بوجود اومده که شما توش بچرخی.هیچ چیزه خاصی اتفاق نمی افته که متحیر شی.اگر کارواشی هست یا اینکه مغازه لباس فروشی هست برای جذابیت بازی نیست فقط برای اینه که از دست پلیس بتونید در برین.

سخن پایانی آی جی ان هم این بود: مافیا بازیه خوبیه که بیشتر سعی کرده مثل بازیهای اکشن سوم شخص باشه تا یک بازی OPEN WORLD پس انتظار یک جهان مجازی توش نداشته باشین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

شما نقدا رو بیخیال . بچسب به بازی . این سایتا همش گیر میدن به همه چی
    تکراری بودنش رو نمی دونم چون 2 تا چپتر بیشتر نرفتم . تو همین 2 تا چپتر هم 2 بار دزدی ماشین داشتم شاید اینجاش تکراری باشه . واقعا زنده تره . تو جی تی ای شما فقط می بینید عابرین دارن راه میرن . ولی تو مافیا شما می بینید که یه زن داره از سرما می لرزه . یا دو نفر کنار پنجره دارن با دوستشون صحبت می کنن یا یه معتاد بغل دیوار نشسته . همچنین راننده ها مثل GTA زیادی مصنوعی نیستن که هر وقت بری جلوشون نگه دارن . تصادف ها خیلی طبیعی تره و رانندگیش رو مد simulation رو تجربه کنید حتما . گرافیکش که واقعا جالب و خیره کنندس . هوش مصنوعی هم خیلی خوب و در حد عالیه .

در ضمن اگه رات افتاد این ورا فردیس امروز آورده بودن .
    عزیز دو تا عکس بزارید لطفا ما مردیماااااااااااااااااااا ااااااااا
    ولی فردا میرم میخرم مثله اینکه اومده

بله هیجان انگیزه تنها 2 تا ماموریت جالب دکر شده باقی مراحل اینه:برو جایی که دشمنا هستن پشت سنگر کاور بگیر تیر بزن بهشون بعد جونت کم شد دوباره سنگر بگیر تا جونت برگرده و دوباره ادامه بده تا همه رو بکشی و با ماشین برگردی خونه رو تختت بخوابی.

در مورد جهان پیرامون شما:گفته شده این جهان فقط بخاطر این بوجود اومده که شما توش بچرخی.هیچ چیزه خاصی اتفاق نمی افته که متحیر شی.اگر کارواشی هست یا اینکه مغازه لباس فروشی هست برای جذابیت بازی نیست فقط برای اینه که از دست پلیس بتونید در برین.

سخن پایانی آی جی ان هم این بود: مافیا بازیه خوبیه که بیشتر سعی کرده مثل بازیهای اکشن سوم شخص باشه تا یک بازی OPEN WORLD پس انتظار یک جهان مجازی توش نداشته باشین.
    الکس جون تو هم خریدی؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها فرق نسخه استیم و نسخه معمولی چی هستش ؟ چه فرق هایی با همدیگه دارن ؟

ممنون میشم یکی توضیح بده چون الان دو نوع معمولی و استیم برای دانلود اومده .

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

دوست من واقعا ازت ممنونم و امیوارم از بازیت لذت ببری .

فقط یه سوال شما خودت با همین کرک الان داری بازی میکنی ؟ یا مخلفات دیگه ای هم برای کرک کردن بازی نیاز هستش ؟

فقط با ریختن این کرک میشه بدون مشکل بازی کنیم ا اخر یا نه ؟
    دقیقا منم همین سوال رو اومدم بپرسم
    فرق بین نسخه های استیم با معمولی چیه؟
    من میخواستم دانلود کنم ولی باز هم یه مشکل دیگه
    فک کنم اصلا باید بیخیال مافیا بشم
    انگار راحترین راه همینه
    برو بچ متخصص تا÷یک کسی نیست تفاوت این دو نسخه رو بدونه ؟

و اینکه از کجا میشه فهمید که نسخه ما استریم هستش یا معمولی ؟

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان ترینر برا این بازی اومه؟
    هنوز بازی رو دانلود نکرده دنبال ترینرم
    همه دنیا بازی رو تموم کردن من تازه میخوام شروع به دانلود کنم
    کلا کم کم دارم بیخیالش میشم

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزيزم
    دوستاني كه اين game زيبا را هنوز دانلد نكرد پيشنهاد ميكنم كه از گروه عالي SKIDROW دانلود كنند كه حدود يك ساعت 30 پيش اين بازي بدست اين گروه خوب هك و انتشار يافت .
    Mafia.II-SKIDROW
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما نقدا رو بیخیال . بچسب به بازی . این سایتا همش گیر میدن به همه چی
    تکراری بودنش رو نمی دونم چون 2 تا چپتر بیشتر نرفتم . تو همین 2 تا چپتر هم 2 بار دزدی ماشین داشتم شاید اینجاش تکراری باشه . واقعا زنده تره . تو جی تی ای شما فقط می بینید عابرین دارن راه میرن . ولی تو مافیا شما می بینید که یه زن داره از سرما می لرزه . یا دو نفر کنار پنجره دارن با دوستشون صحبت می کنن یا یه معتاد بغل دیوار نشسته . همچنین راننده ها مثل GTA زیادی مصنوعی نیستن که هر وقت بری جلوشون نگه دارن . تصادف ها خیلی طبیعی تره و رانندگیش رو مد simulation رو تجربه کنید حتما . گرافیکش که واقعا جالب و خیره کنندس . هوش مصنوعی هم خیلی خوب و در حد عالیه .

در ضمن اگه رات افتاد این ورا فردیس امروز آورده بودن .
    برادر من نخوندون منو.من به اندازه ای از GTA جزییات گرفتم که شما نگرفتی.شما تو جی تی ای افرادی رو میدیدی که یا دارن تو خیابان قهوه میخورن یا با موبایل حرف میزدن.موقعی که هوا ابری بود همه چتر میاواردن بیرون و وقتی بارون میومد سریع چتر رو باز میکردن یا میرفتن زیر یک ساختمون تا خیس نشن.جی تی ای هم گدا داشت که میشد بهش کمک کرد.بعد ببخشید شما در واقعیت اگر ادم بیاد جلوی ماشینتون نگه نمیدارین از روش رد میشین؟ تو جی تی ای وقتی کسیو تو خیابون میکشتی مشید افرادی رو دید که با موبایل یا تلفن عمومی به پلیس زنگ میزنن. اگر موقع دویدن به کسی میخوردی و پرت میشد و اون فرد عینکی هم بود میتونستی شاهد باشی که رو زمین دنباله عینکش میگرده. و خیلی جزییات دیگه که یادم نیست یا مجال گفتن نیست.

بله از هوش مصنوعی مافیا شنیدم وقتی رو به مردم تفنگ میگیری واسشون مهم نیست مثل یابو از کنارت رد میشن. گرافیک هم خسته نباشه بازی 2 سال پیش معلومه از نظر گرافیکی پایین تر از بازی سال 2010 هست.

بهتره مافیا با جی تی ای مقایسه نشه وگرنه به جز داستان بهتر چیزی برای رقابت نداره.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

عزیز دو تا عکس بزارید لطفا ما مردیماااااااااااااااااااا ااااااااا
    ولی فردا میرم میخرم مثله اینکه اومده

الکس جون تو هم خریدی؟
    نه هنوز فردا سطح کرج پخش میشه

7. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نام یکتای هستی

ُدرود
    نسخه Ps3 بازی رو قیمت کردم 100 هزار تومن.
    فعلا لینک دانلود نسخه Pc رو براتون میزارم تا انشالله ببینیم چی میشه.
    منتهی بعد از کپی لینک حدود 30 ثانیه باید وایسین تا فایل رو بشناسه و لود کنه:

System requirements:
    • Operating system: Windows XP (SP2 or higher) / Windows Vista /
    Windows 7
    • Processor
    : Intel Pentium D with 3 GHz or AMD Athlon 64 X2 3600 + (Dual core) or
    better
    • RAM
    :
    1.5 GB
    • Video
    : nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or
    better
    • Sound card compatible with DirectX 9.0c
    ;
    • Keyboard and mouse
    .

براي دانلود لينک زير را در نرم افزار idm در قسمت addurl کپي کنيد.

كد:
    کد:
    کرک ۱۰۰٪

كد:
    کد:
    ویژگی های بارز بازی Mafia 2
    1.قابلیت خواندن روزنامه در بازی نیز وجود دارد.
    2. Empire City مدلی ساخته شده از روی شهرهای San Francisco و New York City است.
    3. شما می تونید صندوق عقب ماشین را باز کنید و توش تفنگ ها و حتی یک جسد را بزارید.
    4. Empire City نسبت به شهر نسخه اول بازی حدود 70 درصد بزرگتر است.
    5. در بازی باشگاه هم وجود داره و می تونید ضربه ها و حرکات جدید یاد بگیرید.
    6. در بازی می توانید تاکسی بگیرید و به نقاط مختلف شهر برید.
    7. شما می توانید در نقشه علامت بگزارید و به راحتی مسیر خود را تا مکان مشخص شده پیدا کنید.
    8. شما می توانید ماشین ها را به مکانی به نام “Empire Automobile Shop” ببرید این مکان به شما اجازه رنگ کردن ماشین ، تغییر کلی در شکل ظاهری آن و تغییر موتور ماشین را می دهد.
    8. ماشین شما در بازی کثیف می شود و شما می توانید ماشین را به کارواش ببرید.
    9. شما می توانید بطری ها و شیشه های نوشابه و صندلی ها را نیز بردارید و نکته جالب اینجاست که شما می توانید صدای رادیو ماشین را کم و زیاد کنید.
    10. شما می توانید به رستوران های مختلف در سطح شهر برید و با خوردن غذا و نوشیدنی سلامتی خود را تامین کنید.
    11. در تمامی نقاط شهر می توانید خانه های مختلفی بخرید و همچنین سیستم checkpoint به بازی اضافه شده است.
    12.شخصیت اصلی بازی یعنی Vito می تواند به فروشگاه لباس برود و انواع لباس ها را بخرد.
    تصاویری از بازی:

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

برادر من نخوندون منو.من به اندازه ای از GTA جزییات گرفتم که شما نگرفتی.شما تو جی تی ای افرادی رو میدیدی که یا دارن تو خیابان قهوه میخورن یا با موبایل حرف میزدن.موقعی که هوا ابری بود همه چتر میاواردن بیرون و وقتی بارون میومد سریع چتر رو باز میکردن یا میرفتن زیر یک ساختمون تا خیس نشن.جی تی ای هم گدا داشت که میشد بهش کمک کرد.بعد ببخشید شما در واقعیت اگر ادم بیاد جلوی ماشینتون نگه نمیدارین از روش رد میشین؟ تو جی تی ای وقتی کسیو تو خیابون میکشتی مشید افرادی رو دید که با موبایل یا تلفن عمومی به پلیس زنگ میزنن. اگر موقع دویدن به کسی میخوردی و پرت میشد و اون فرد عینکی هم بود میتونستی شاهد باشی که رو زمین دنباله عینکش میگرده. و خیلی جزییات دیگه که یادم نیست یا مجال گفتن نیست.

بله از هوش مصنوعی مافیا شنیدم وقتی رو به مردم تفنگ میگیری واسشون مهم نیست مثل یابو از کنارت رد میشن. گرافیک هم خسته نباشه بازی 2 سال پیش معلومه از نظر گرافیکی پایین تر از بازی سال 2010 هست.

بهتره مافیا با جی تی ای مقایسه نشه وگرنه به جز داستان بهتر چیزی برای رقابت نداره.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

نه هنوز فردا سطح کرج پخش میشه
    اقا شیراز که اومده ولی ساعت 10.45 هست اگر نه همین الان میرفتم میخریدم تا فردا صبح بازی میکردم

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنی که چیزی برای مقایسه نداره؟فکر کنم شما بازی رو رو low بازی کردی...از لحاظ طراحی کاراکتر ها و همچنین کیفیت حرف اول رو میزنه!!!چه طور میگید...در سال 1950 موبایل و تلفن عمومی وجود نداشت که بخوان خبر بدن...تو بازی هم همچین چیزی مثل تلفن عمومی نیست.مگر اینکه تا خونه خودشون باید برن تا بتونن زنگ بزنن!!!تو این بازی این همه خلاقیت هست و نادیده گرفته میشه و با بازی gta IV که اصلا نباید مقایسه کرد مقایسه میشه.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

رو سیستم من جواب داد اما رو سیستم داداشم که اینترنت نداره جواب نداد
    ایا از اون قسمت اپدیته یا مشکل چیز دیگه ای هست ؟
    لطفا راهنمائی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •