تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 376 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آرشاوین: می خواهم جادوگر فوتبال لقب بگیرم

سایت گل- آندری آرشاوین، مهاجم روس باشگاه آرسنال تمایل زیادی دارد تا با قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نام خود را در تاریخ ثبت کرده و پس از بازنشستگی از دنیای فوتبال از او به عنوان "جادوگر فوتبال" یاد شود.
    آرشاوین 29 ساله در ژانویه سال 2009 به آرسنال پیوست و به رغم قولهایی که به هواداران برای درخشش در ترکیب توپچی ها داده بود، هنوز نتوانسته با این تیم به موفقیتی اروپایی دست یابد.
    آرشاوین در گفتگو با آرسنال تی وی آنلاین از آرزویش برای بالای سر بردن لیگ قهرمانان اروپا گفت:« من می خواهم جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بالای سر ببرم. می خواهم زمانی که از دنیای فوتبال کنار رفتم، از من به عنوان "مرد ریزنقش روسی" یاد شود که در زمین چمن جادوهایی را به کار می گرفت که خیلی ها نمی فهمیدند چطور این اتفاق می افتاد.»
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هاجسون :فوتبال انگلیس برای جوانوویچ تازه است

سایت گل- روی هاجسون، مربی باشگاه لیورپول امیدهای فراوانی دارد تا میلان جوانوویچ، ستاره صربستانی تیمش به دیدار یکشنبه شب ورزشگاه آنفیلد که میان لیورپول و وست بروموویچ برگزار می شود، برسد.
    این ستاره صربستانی برای دیدار برگشت تیمش در مرحله مقدماتی لیگ اروپا، مقابل ترابزونسپور، همراه با سایر بازیکنان لیورپول به ترکیه سفر نکرده است.هاجسون نیز در صحبتهایی اعلام کرد که این بازیکن خسته است و به دلیل تطبیق یابی بیشتر با فضای تیم جدید و انگلیس، اندکی از اوج آمادگی به دور مانده.
    هاجسون به خبرنگاران گفت:« جوانوویچ پس از دیدار دوشنبه بسیار بسیار خسته بود. این برای جوانوویچ اندکی جدید است. او در هر دیداری برای تیم سابقش بازی می کرد و بیش از هر بازیکن دیگری به میدان می رفت. مثل فرناندو تورس، اندکی ریسکی بود که این بازیکن را برای دیدار مقابل ترابزونسپور به ترکیه ببرم.»
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته سوم لیگ برتر؛ چلسی به دنبال حفظ صدرنشینی
    هفته سوم رقابتهای لیگ برتر ، روز شنبه آغاز می شود.

سایت گل- هفته سوم رقابتهای لیگ برتر در حالی آغازمی شود که چلسی با کسب شش امتیاز از دو دیدار ابتدایی خود، صدرنشین مقتدر جدول این رقابتهاست.
    پس از چلسی تیمهای آرسنال، یونایتد و سیتی، با 4 امتیاز و تفاضل گل کمتر دررده های بعدی هستند و به خوبی می دانند که برای آنکه فاصله شان با صدر جدول حفظ و یا کمتر شود، می بایست در دیدارهای آتی شان به پیروزی دست بیابند.

برنامه دیدارهای هفته سوم این رقابتها بدین ترتیب است:

شنبه 6 شهریور (28 آگوست)

بلکبرن – آرسنال
    بلکپول- فولام
    چلسی- استوک سیتی
    تاتنهام – ویگان
    ولورهمپتون- نیوکاسل
    منچستریونایتد – وستهم

یکشنبه 7 شهریور (29 آگوست)

بولتون - بیرمنگام
    لیورپول – وست برومویچ
    ساندرلند – منچسترسیتی
    استون ویلا- اورتون
    کد:

مانچینی: گیون شاید در لیگ اروپا بازی کند

سایت گل – روبرتو مانچینی، مربی منچسترسیتی گفته شی گیون، دروازه‌بان ذخیره این تیم شاید در لیگ اروپا به میدان برود.
    جو هارت برای چهارمین بار پیاپی در ترکیب اصلی سیتی قرار گرفت و گیون از روی نیمکت بازی او را تماشا کرد. او در پیروزی سیتی مقابل تیمیشوارا دروازه‌اش را بسته نگاه داشت.
    به این ترتیب سیتی دو بر صفر پیروز شد و به مرحله گروهی لیگ اروپا رسید. سیتی بازی‌های بیشتری در اروپا در پیش دارد و مانچینی می‌گوید گیون شاید بتواند در آنها دقایقی بازی کند: «دروازه‌بان موقعیتی متفاوت با سایر بازیکنان دارد. اما به مرحله گروهی رسیده‌ایم و می‌توان به شی بازی داد. برای شی ناراحتم، اما او می‌داند که دروازه‌بانی با دیگر پست‌ها فرق دارد. او به خوبی این را می‌داند. جو هم همین طور.»
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض کوئیت: می‌خواهم با لیورپول قهرمان شوم

ستاره هلندی می‌گوید آینده‌اش در لیورپول رقم می‌خورد.

سایت گل
    – درک کوئیت، مهاجم هلندی می‌گوید آینده او در لیورپول است.

آینده فینالیست جام جهانی در هاله‌ای از ابهام قرار داشت و شایعات رفتن او به اینتر باعث نگرانی هواداران لیورپول شده بود.

اما کوئیت که مقابل ترابزون اسپور ترکیه گل زد تا تیمش به مرحله گروهی لیگ اروپا برسد، گفت: «همه حرف‌های زیادی درباره آینده من می‌زنند، اما تا جایی که خودم می‌دانم آینده‌ام در لیورپول است. دورانی عالی در این تیم داشته‌ام و امیدوارم آینده درخشانی هم پیش رویم باشد. تنها چیزی که می‌خواهم کسب قهرمانی‌های بیشتر با لیورپول است.»

کوئیت همچنین گفته برای همه اعضای باشگاه مهم بود که لیورپول در لیگ اروپا باقی بماند: «بسیار مهم بود چون می‌خواهیم قهرمانی کسب کنیم و به شدت می‌خواهیم در اروپا حضور داشته باشیم.»

جیمی کاراگر، کاپیتان لیورپول در دیدار مقابل ترابزون اسپور هم از شکست رقیب سرسخت ترک راضی است، به ویژه آن که استیون جرارد و فرناندو تورس در این بازی حضور نداشتند: «بردن آنها در زمین خودشان، به ویژه در غیاب چند ستاره ما نتیجه‌ای عالی است.»

کد:
    2010/08/27

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به اعلام سایت رسمی باشگاه آرسنال، امروز سومین خرید این تابستان انجام شد و سباستین اسکیلاچی فرانسوی با قراردادی بلند مدت با مبلغی فاش نشده به شمال لندن پیوست.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خیلی ها هستن که سایت گل رو اصلا قبول ندارند و شایعات زیادی میگن.اما این تاپیگ پر شده از خبرهای سایت گل.
    بهتره که همه بروند سایت گل رو بخونن.این تاپیک پی سی ولد هست نه سایت گل.
    البته من این انتقادم را دوستانه عرض میکنم و اصلا قصدم بی حرمتی نیست.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

خیلی ها هستن که سایت گل رو اصلا قبول ندارند و شایعات زیادی میگن.اما این تاپیگ پر شده از خبرهای سایت گل.
    بهتره که همه بروند سایت گل رو بخونن.این تاپیک پی سی ولد هست نه سایت گل.
    شدیدا تایید میشه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حداقا پیشنهاد یه سایت خبری بدید که "خیلی ها" قبولش داشته باشند و ضمنا اون سایته شایعات زیاد و الکی رو هم مطرح نکنه...
    این تاپیک پی سی ولد هست نه سایت گل.
    یادآوری می کنم! که اینجا یکی از تاپیک های انجمن خبر پی سی ورلده که اصله فعالیتش رویه خبره... سایت گل هم یه خبرگزاریه ورزشیه... تو 13 تا قانون انجمن خبرورزشی ذکر نشده که خبر گذاشتن از سایت گل، ایراد داره...
    آقایی عزیز
    یاعلی

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سکیلاچی رسما آرسنالی شد...

به اعلام سایت رسمی باشگاه آرسنال، امروز سومین خرید این تابستان انجام شد و سباستین اسکیلاچی فرانسوی با قراردادی بلند مدت با مبلغی فاش نشده به شمال لندن پیوست.
    مدافع بلند قامت، قدرتمند و باتجربه ی جدید آرسنال سابقه ی 36 بازی در لیگ قهرمانان و رقابت های اروپایی دارد و 21 بار نیز در ترکیب تیم ملی کشورش قرار گرفته است.
    سباستین که پیش از حضور در اسپانیا در لیون فرانسه توپ می زد، با این تیم موفق به دو قهرمانی پیاپی در سال های 2007 و 2008 شده بود و قبل از آن نیز در ترکیب فینالیست لیگ قهرمانان سال 2004، موناکو قرار داشت.
    اسکیلاچی در اولین مصاحبه ی رسمی خود گفت:« این یک انتقال هیجان انگیز برای من است. آرسن ونگر فردی بسیار قابل احترام است و من بسیار امیدوار به کار کردن زیر نظر او هستم و البته بعضی از بازیکنان آرسنال را نیز از تیم ملی می شناسم. آرسنال تیمی است که نه تنها برای بازی زیبا شناخته می شود، که همواره در کورس رقابت برای قهرمانی در بالاترین سطح نیز شرکت داشته است. از پیوستن به چنین باشگاه خارق العاده ای بسیار هیجان زده ام!»
    آرسن ونگر، مرد فرانسوی نیمکت آرسنال نیز درباره ی بازیکن جدیدش می گوید:«سباستین کیفیت بسیاری دارد که با ورودش به ترکیب ما اضافه می کند. او سریع است، تجربه ی بالایی دارد و جنگندگی زیادی در بازی اش می بینید. حضور او تفاوت هایی نسبت به سال قبل برای ما ایجاد می کند تا بتوانیم در این فصل برای قهرمانی رقابت کنیم.»

منبع: Arsenal.ir[COLOR="Silver"]
    Last edited by VBYOFSKI; 27-08-2010 at 21:38.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب حداقل پیشنهاد یه سایت خبری بدید که "خیلی ها" قبولش داشته باشند و ضمنا اون سایته شایعات زیاد و الکی رو هم مطرح نکنه...
    نمیدونم چرا همیشه وقتی این سوال مطرح میشه همه سکوت می کنند
    به نظر من انتقاد - راهکار = 0

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آدبایور: شاید منچسترسیتی را ترک کنم

سایت گل
    – امانوئل آدبایور در صورت دریافت پیشنهادی خوب که متضمن حضور او در ترکیب اصلی باشد منچسترسیتی را ترک خواهد کرد. آدبایور 26 ساله از ترکیب روبرتو مانچینی دور افتاده و در این فصل لیگ برتر تا حالا در ترکیب ثابت قرار نگرفته است.

گفته می‌شود رئال مادرید خواهان اوست.

این بازیکن توگویی گفته است: «این فصل برای من بسیار طولانی و بسیار سخت خواهد بود. من فوتبالیست هستم و می‌خواهم ادامه دهم و تسلیم نشوم. باید به مبارزه ادامه دهم و از فوتبال لذت ببرم. اگر در تیم باشید و بازی نکنید، و تیمی بیاید که به شما فرصت بازی بدهد، قطعا تیم را ترک می‌کنید. من فوتبالیست هستم و عاشق بازی. اگر فرصت بازی را این جا نیابم فرصت‌های بسیاری برای بازی در جاهای دیگر خواهم داشت. اگر آنها من را مجبور به رفتن کنند من هم به سرنوشت تن خواهم داد.»

کد:
    آنچلوتی: چلسی خرید دیگری ندارد

سایت گل
    – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی گفته آبی‌ها خرید دیگری در این فصل نقل و انتقالات نخواهند داشت.

آنها یوسی بنایون و رامیرس را از لیورپول و بنفیکا خریده‌اند و جو کول، میشاییل بالاک، یولیانو بلتی، دکو، ریکاردو کاروالیو، اسکات سینکلر و میروسلاو استوک هم از چلسی رفته‌اند.

در هر حال قهرمان لیگ برتر نتوانست نیمار را از سانتوس بخرد و آنچلوتی گفته دیگر قصد خرید ندارد: «نقل و انتقالات برای ما تمام شده است.»

او همچنین درباره بازی تیمش با استوک سیتی گفت: «استوک را خیلی خوب می‌شناسیم. آنها تیم دشواری هستند چون از قدرت زیادی استفاده می‌کنند و با توپ‌های بلند دردسر ایجاد می‌کنند. ما باید به ضربات ایستگاهی دقت کنیم. به نظرم باید سریع بازی کنیم. آنها عالی دفاع می‌کنند و فضای زیادی در اختیار مهاجمان ما قرار نمی‌دهند، پس مهم است بدون توپ حرکت کنیم و در خط میانی سریع بازی کنیم. ما باید با شدت بازی کنیم و روی ضربات ایستگاهی متمرکز باشیم.»

آنچلوتی همچنین درباره لیگ قهرمانان می‌گوید: «می‌خواهیم آن را عالی آغاز کنیم، و برای ما مهم نیست چه تیمی رودرروی ما قرار می‌گیرد. هر تیم می‌تواند برای ما دردسرساز باشد ولی به نظرم با قرعه خوبی روبرو شده‌ایم. شاید با ژیلینا در بازی اول مشکل داشته باشیم اما در دیگر دیدارها می‌توانیم بازی را کنترل کنیم و مارسی را هم خیلی خوب می‌شناسیم.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •