آرشاوین: می خواهم جادوگر فوتبال لقب بگیرم
سایت گل- آندری آرشاوین، مهاجم روس باشگاه آرسنال تمایل زیادی دارد تا با قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نام خود را در تاریخ ثبت کرده و پس از بازنشستگی از دنیای فوتبال از او به عنوان "جادوگر فوتبال" یاد شود.
آرشاوین 29 ساله در ژانویه سال 2009 به آرسنال پیوست و به رغم قولهایی که به هواداران برای درخشش در ترکیب توپچی ها داده بود، هنوز نتوانسته با این تیم به موفقیتی اروپایی دست یابد.
آرشاوین در گفتگو با آرسنال تی وی آنلاین از آرزویش برای بالای سر بردن لیگ قهرمانان اروپا گفت:« من می خواهم جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بالای سر ببرم. می خواهم زمانی که از دنیای فوتبال کنار رفتم، از من به عنوان "مرد ریزنقش روسی" یاد شود که در زمین چمن جادوهایی را به کار می گرفت که خیلی ها نمی فهمیدند چطور این اتفاق می افتاد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هاجسون :فوتبال انگلیس برای جوانوویچ تازه است
سایت گل- روی هاجسون، مربی باشگاه لیورپول امیدهای فراوانی دارد تا میلان جوانوویچ، ستاره صربستانی تیمش به دیدار یکشنبه شب ورزشگاه آنفیلد که میان لیورپول و وست بروموویچ برگزار می شود، برسد.
این ستاره صربستانی برای دیدار برگشت تیمش در مرحله مقدماتی لیگ اروپا، مقابل ترابزونسپور، همراه با سایر بازیکنان لیورپول به ترکیه سفر نکرده است.هاجسون نیز در صحبتهایی اعلام کرد که این بازیکن خسته است و به دلیل تطبیق یابی بیشتر با فضای تیم جدید و انگلیس، اندکی از اوج آمادگی به دور مانده.
هاجسون به خبرنگاران گفت:« جوانوویچ پس از دیدار دوشنبه بسیار بسیار خسته بود. این برای جوانوویچ اندکی جدید است. او در هر دیداری برای تیم سابقش بازی می کرد و بیش از هر بازیکن دیگری به میدان می رفت. مثل فرناندو تورس، اندکی ریسکی بود که این بازیکن را برای دیدار مقابل ترابزونسپور به ترکیه ببرم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید