تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 109 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

از آخر جواب میدم :

آقا تاپیک بحثهای علمی و فلسفیه ، نگو این حرفا رو ، شما اینجا فقط میخوای جواب بدی و واست مهم نیست که چی مینویسی . اینجوری میشه یکی من بگم دوتا تو بگی...
    اولا" نتونستن در ذات خدا نیست
    ثانیا" هیچ ارتباطی بین خیر بودن ذات خدا و خلقت شیطان نیست ، فلسفه وجودی شیطان هم خیر هست برای انسان . تا زمانی که شیطان و نفس اماره و لوامه در انسان نباشه که ارزش انسانها نمود پیدا نمیکنه. همونطور که گفتم به قول ابن سینا دنیایی که خیر محض باشه دیگه مادی نیست و این دنیا پیش ازین بوده.
    شیطان هم یک زمان خوب و خیر بود و زمانی که انسان رو به عنوان یه موجود برتر قبول نکرد و تکبر ورزید شد شیطان.

بزار یه جور دیگه بگم ...

فرض کن من میخوام یه ربات بسازم ... بعد مثلا ندونم دروغ چیه ... اونوقت مگه میشه برنامه ریزی کنم براش که دروغ بگو ؟؟؟؟

خدا هم وقتی میخواسته منو خلق کنه ، و این جهانو ، خصوصیاتش رو می دونسته که خلق کرده. چون خدا همه چیزه و همه چیز از اوست . پس دروغ گفتن رو هم می دونه چیه. پس ذات بد و خوب هر دو در او باید باشه (اگر خدایی باشه).

ok ?
    چه ربطی داره شیطان کی خوب بود ، کی بد شد.
    منم نگفتم چرا جهان خیر محض نیست. گفتم چرا وقتی جهان هم خیر داره و هم شر ، خداتون رو فقط خیر می دونید. همین.

این آقایونی که شما میگی هیچ حرفی رو بدون سند نمیزنن ، برای اینکه بهانه ای هم دست بهانه گیران وجود نداشته باشه از کتابهای غربیها مثل تاریخ تمدن مطلب میارن ، جایی که نوشته : (فقط ببخشید که یکم مفصل نوشتم ، امیدوارم کامل بخونید) :

توی قرن 12 در جنوب فرانسه ویلیام کنشی در شمال اسپانیا در مراکز اسلامی درس خواند و بعد که بازگشت ، معلم ویژه و اختصاصی هنری دوم که بعدها شاه انگلیس شد و دلیلشان هم برای معلم کردنش این بود که در دانشگاه های مدرن جهان اسلام درس خوانده و روشنفکری خارج رفته هست. وی رساله ای داره به نام فلسفه جهان که بعد از آموختن و خواندن کتب و ترجمه کردن آثار جهان اسلام بحث جهان بینی طبیعی (فیزیک و طبیعیات) را می آموزد و در رساله خود آورده که خدا علت مستقیم مکانیکی جهان طبیعت هست یعنی خدا در سلسله علل فاعلی ست و گفت که متکلمان دینی جهان اسلام نظری خلاف متکلمان مسیحی پیرامون دخالت خدا در جهان طبیعت دارن و من نظر آنها رو میپذیرم .
    در جایی ولیام کنشی میگه من هیچ چیز را از خدا نمیگیرم و فقط روش کار و دخالت او را در جهان عوض میکنم ،خدا از طریق طبیعت عمل میکنه جستجو برای علل ثانوی انکار وجود و قدرت خدا نیست بلکه تایید آن است.
    در اواخر قرن دوازدهم ادوارد واش میگفت که ما نمیدونیم که مسلمانان چگونه طبیعت رو تبیین میکنن بدون اینکه خدا رو انکار کنن اما به نظر ما وقتی که تبیین علمی و طبیعی به کلی شکست میخوره باید خدا را مطرح کرد و به خدا متوسل شد. اما در حقیقت مسلمانان در آنجایی که شعورشون توانایی درک مسائلی را داشت و یا نداشت قدرت خدا را بر آن میدیدن.
    در واقع علمی که از جهان اسلام وارد غرب شد ، نوعی تنش و تشنج بین عقل و دین در جهان غرب ایجاد شد که این امر باعث ویران شدن دین آنها (مسیحیت) و منهدم شدن کلیساها شد.
    در ابتدا ترجمه علوم ریاضی و تجربی و طبیعی وارد غرب شده و بعد ترجمه علوم عقلی و فلسفی و الهیات و سپس ترجمه علوم نقلی و حتی حقوق و اخلاق و این امور روی هم رفته باعث شد که الهیات و علوم غربی زیر سوال بره.در کل در غرب علوم طبیعی از جهان اسلام توسط عده ای کشیش آنجلس آورده شد .
    آنها میگفتن در بحث علوم انسانی ، درجهان اسلام گفته میشد که یک انسان کبیر داریم که آن عالَم(جهان) است و یک عالم صغیر داریم که آن انسان است به این معنی که بین جهان و انسان یک هارمونی و همخوانی طبیعی و تکوینی وجود دارد و میگفتن که در جهان اسلام علاوه بر مطالعه بر روی جهان ، بر روی انسان نیز مطالعات و یافته هایی صورت میگیرد و بحثهای علم النفس و انسان شناسی میشود. چرا ما در غرب درباره انسان مطالعه و فکر نکنیم همونطور که درباره طبیعت فکر میکنیم. اونا میگفتن که انسان هم جزئی از نظم طبعیت آفریدگار هست .
    اما این انسان شناسی که از جهان اسلام به غرب برده شد در آنجا سکولاریزه شد. یعنی اولین جوانه های علوم انسانی سکولار زده شد.
    مسئله انسان که نشانه ای از نشانه های خداست را آوردن و کم کم به انسان طبیعی مستقل از خدا و انسان خود بنیاد و خود محور تبدیل کردن.
    اوائل قرون وسطا ، کلیسایی ها مخالف علوم نجوم بودن و آن رو گناه میدانستن ، بعد که کم مطالعات جهان اسلام پیرامون نجوم و فضا و ستاره ها و سیارات و ... نوشته شد و به غرب ترجمه شد ، کلیسایی ها دیدن که مسلمانان علاوه بر اینکه خدا را قبول دارند درباره فضا و نجوم هم مطالعه میکنند و گزاره هایی هم که درباره آن میدن گزاره هایی ضد دینی و ضد ایمانی نیست و لذا اجازه دادن که این علوم مطالعه بشود ، اما بعد از مدتی و با سکولاریزه شدن این علوم ، در کلیسا این تنش به وجود آمد که این علوم ، قدرت خدا را نادیده گرفته و زیر سوال میبرد.
    در بحث ریاضیات ، پیش از قرون وسطی و پیش از اینکه علم ریاضیات از عالم اسلام وارد غرب شود ، این علوم در غرب به گونه ای بسیار ابتدایی و پیش و پا افتاده وجود داشت و مطالعه میشد . ریاضیات به این معنی که قواعد طبیعی را به صورت کمی درآوریم و پدیده های عالم رو به صورت نمایش هندسی درآوریم و شکل و فرمی فرمولی به آن دهیم ، اینگونه ریاضیات قبل از ورود ترجمه های جهان اسلام در غرب وجود نداشت که این ترجمه ها در اواخر قرن یازده و اواخر قرن دوازده صورت پذیرفت.مثلا" مسائلی مثل جبر و مثلثات و لگاریتم که اختراع مسلمانان هست . (لگاریتم ترجمه کلمه الخارزمی هست که با ترجمه به این صورت در آمده)
    3 تا 4 قرن بعد اولین ریاضی دانهای بزرگ اروپایی متولد شدن .
    در بحث شیمی که در ابتدا به آن کیمیا گفته میشد که وقتی در اروپا ترجمه شد تبدیل شد به شیمی .آثار کسانی مثل پدر علم شیمی جابربن حیان که شاگرد امام صادق است و یا محمد بن زکریا رازی ترجمه میشود و در قرن 13 و 14 به تقلید از جهان اسلام در غرب آزمایشگاههای مدرن میسازند و مسائلی مثل تبخیر و تقطیر و میعان و ... را که در جهان اسلام کشف شده بود به کار گرفتن

حتی یادمه در بخشی از کتاب تاریخ تمدن غرب اومده که زمانی غربیها کسی که در ممالک اسلامی درس میخوند و لباس مربوط به اونها ( که نوعی ابا بود) رو بر تن داشتن ، رو روشن فکر میدونستن چون در مدرن ترین و قوی ترین دانشگاههای دنیا درس خونده.
    برید بخونید ﮔﻮﺳﺘﺎوﻟﺒﻮن فیلسوف مشهور فرانسوی در این کتاب چی از روزگار اروپایی ها و مسلمونا میگه.
    ----------------------------------------------------------
    متاسفانه این طرز فکرها و عقاید که در کشور ما هر روز بیشتر و بیشتر میشه ریشه در علوم انسانی بیگانه و سکولار داره که تنها چیزی که باقی میذاره ابهام و انکار هست .ابهامی که به دنبال پاسخ باشه خیلی خوبه اما ابهامی که کورکورانه و فقط توی ذهن تزریق شده باشه آدم رو به بیراهه میبره .
    ای زدی تو خال ... علوم انسانی رو میگم ... این یکی رو وایسا

ولی در مورد تاریخ تمدن. شما در نظر نگرفتی که همین گرایش ما به علوم تجربی خودش از غرب (یونان) اومده به اینجا .سال ها پیش از مسیح یونانی ها نظریاتی دادن که الان ما نمی تونیم هضمش کنیم. اگه بخوایم بگیم کی اول علم رو ساخته که باید هی بریم عقب خلاصه کنیم تو یه نفر.
    منم منکر بزرگ بودن دانشمندان اینجا نشدم. گفتم چیزی که هست اینه که ما همش از ما نبوده . دوما اینکه ما وسط کار موتور سوزوندیم و پس رفت کردیم. اونا پیشرفت کردند و هرگز نا ایستادن. بلکه سرعتشون هم رفته بالا.
    ملاک هم همینه ... اینجوری بخوایم بریم یه نوع اخلاق نژادپرستانه پیدا می کنیم. که اونوری ها انسان های پستی بودن و ... . این وسط هر کی پیشرفت کرد اون بازی رو برده. ربطی هم به علوم انسانی سکولار نداره.

حالا گفتی علوم انسانی سکولار ، یاد فرمایشات .... افتادم. متاسفانه هم اکنون که غربی ها دارن شتاب پیشرفتشون رو افزایش میدن ، ما داریم شتاب پسرفتمون رو افزایش میدیم. اخیرا مثل اینکه 12 رشته که برخی بسیار رشته های حیاتی و مهمی هست تو کشور به حالت خاموش دراومده که چی ما بریم تغییرش بدیم بکنیم اسلامی.

یکی نبود بگه اگه تو هیچی نداری بدی دانشجو تو دانشگاه بخونه ، چرا داری خودتو می کشی که ورژن اسلامی از اونا رو به خورد بچه های مملکتت بدی ؟ و واقعا هم همینه ... شما یه صفحه از تاثیر تمدن اسلامی بر تمدن غرب نوشتی و اثبات کردی غربی ها هیچی ندارن. الان بری دانشگاه چندتا کتاب مرجع پیدا می کنی از همین اسلامی ها باشه ؟؟ هر چی هست یا غربیشو گرفتن ورژن اسلامی در اوردن. یا اینقدر مطالبش .. و غیر قابل استناده که ... .
    اینجور اخلاق ها که آقایون دارن مثل اون ادم هایی می مونه که وقتی اولین مدارس در ایران باز میشد (به جای مکتب خانه های قدیمی که شیوخ درس میدادند نه معلم با سواد) سرو صدا راه انداختن که بچه ها رو نفرستید برن درس ممالک کفر رو یاد بگیرن. خیلی هاش هم از بالا دستی ها نشات میگرفت. که می دونستن اگه ذره ای از اون مفاهیم بره تو مخشون و بفهمن مثلا وضع سیاست تو انگلیس چطوره ، بعید نیست دودمان این پادشاهی و ظلم و ... رو به باد بدن. فکر کنم باید از همون موقع تو نطفه خفه میکردن این مدارس رو تا الان تبدیل نشه به علوم سکولار.
    زمانی این حرف رو بزنید که چیزی برای ارائه داشته باشید ... همین علوم سکولار کشورهای غربی رو به جایی رسونده که تونستن به مردمشون خدمت کنن و رفاه رو براشون بیارن. مشکل از ماست ... کی میخوایم اینو بفهمیم.
    بابت سیاسی بودنش عذر خواهی میکنم ... بقول سعید که تو مملکت ما همه چی به هم ربط داره. بالاخره من خودم الان در حال تحصیل یه رشته علوم انسانی هستم ، جا دیدم دفاع کنم و اونچیزی که تجربه کردم.

موفق باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

منم نگفتم چرا جهان خیر محض نیست. گفتم چرا وقتی جهان هم خیر داره و هم شر ، خداتون رو فقط خیر می دونید. همین.
    مطمئنی اینو گفتی ؟!
    یه باره دیگه پستت رو بخون

ولی در مورد تاریخ تمدن. شما در نظر نگرفتی که همین گرایش ما به علوم تجربی خودش از غرب (یونان) اومده به اینجا
    دوست گرامی ، کل کل یه طرف قضیه هست و بحث منطقی طرف دیگه ی قضیه
    کدوم تاریخ گفته که علوم تجربی از یونان اومده
    بی خیال !

دوما اینکه ما وسط کار موتور سوزوندیم و پس رفت کردیم. اونا پیشرفت کردند و هرگز نا ایستادن. بلکه سرعتشون هم رفته بالا.
    این به خاطر حاکمان نالایقی بود که سالها تو این مملکت حکومت میکردن و بدون اجازه ی دیگران حتی آب هم نمیخوردن و سرمایه های این مملکت رو به باد دادن. و البته مردمی که به اوضاع موجود راضی بودن و اندکی هم به خود کم بینی دچار بودن .

متاسفانه هم اکنون که غربی ها دارن شتاب پیشرفتشون رو افزایش میدن ، ما داریم شتاب پسرفتمون رو افزایش میدیم
    این رو شما داری میگی که متاسفانه جزئی از آن مردمی هستی که دچار خود کم بینی هستن .
    آمار مطالعات ، مقالات و اختراعات و ... در ایران بالاتر از بسیاری از کشورهای بزرگ و به قول شما از ما جلوتر هست ،این رو من نمیگم ، سازمانهای داخلی هم نمیگن بلکه آمار مربوط به همون سرزمینهای کفر هست که شما میگی .
    نمیخوام حکومت و دولتی خاص رو تصدیق یا تکذیب کنم ، اما اگر از دید یه آدم بی طرف به دستاوردهای ایران طی دو دهه و مخصوصا" دهه اخیر نگاه کنیم مطمئنا" پیشرفتمون حیرت آوره .
    از علوم پزشکی و بحث سلولهای بنیادی و جراحی های قلب و داروهای دیابت و ایدز و سرطان و قوی ترین چسبهای بافتی جهان و پوست مصنوعی و نای مصنوعی و ... گرفته تا صنعت نظامی و موشکهای مختلف با بردهای مختلف که تکنولوژی بخشی از اونها رو فقط ایران داره و تانکها و نفر برها ی زرهی و هلیکوپتر ها و ناوهای پیشرفته که اگر نداشتیم شاید الآن سرنوشتی مثل عراق و افغانستان و فلسطین داشتیم، و تا صنعت هوا و فضا و پرتاپ ماهواره امید و سفیر و مصباح و ماهواره بر و ایستگاه کنترل که جز (فکر کنم)ده کشور دنیا هستیم و در حالت انجام مطالعات برای فرستادن انسان به فضا هستیم و تا صنعت انرژی هسته ای که تنها کشور خاور میانه هستیم که این صنعت رو در اختیار داریم و این اواخر هم سوخت گزاری کردیم . اینها همه در سایه تحریم که بسیاری از دوستان شما به اون علاقه دارن صورت گرفته . البته بعضی از دوستان شما هم میگن که همش مال روسیه هست که البته جای گفتن خسته نباشید و دست مریزاد داره به این عزیزان .

اخیرا مثل اینکه 12 رشته که برخی بسیار رشته های حیاتی و مهمی هست تو کشور به حالت خاموش دراومده که چی ما بریم تغییرش بدیم بکنیم اسلامی.
    این رو هم شما داری میگی

کشورهای غربی رو به جایی رسونده که تونستن به مردمشون خدمت کنن و رفاه رو براشون بیارن. مشکل از ماست
    کدوم خدمت و رفاه ،
    منظورت ورشکستگی های اقتصادی و اعتصابهای اروپایی ها و آمریکاست ؟
    آره یه زمانی از جیب کشورهای دیگه میگرفتن و تو جیب مردمشون میذاشتن ، اما مثل اینکه دیگه اون پولها برکت نداره
    اینا رو هم فقط من و رسانه های این وری نمیگن ، بلکه رسانه های خودشون هم میگن !
    ==============
    بگذریم ، از بحث اصلی منحرف شدیم ، از دوستان میخوام که بحث تاپیک رو در موضوعات دیگه ای ادامه بدن
    ممنون
    ============
    Last edited by sasha_h; 28-10-2010 at 10:57.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محتوای مخفی: نکته 
    ای بابا ... باز امان از این ارتباط همه چیز به همدیگر...

چون واقعا نمی خوام تاپیک به بیراهه بره پست رو اینجوری دادم ... از اونطرف هم اخلاقم طوریه که حرفمو بزنم و سکوت نکنم ، در هیچ موردی.

=========================
    مطمئنی اینو گفتی ؟!
    یه باره دیگه پستت رو بخون
    این متن پست من ... یکی به من بگه من کجا گفتم چرا جهان سراسر خیر نیست!!!؟؟؟ .

یکجایی شنیدم که گفته شده بود که شر یا همون بدی ، نبود خوبیست. یعنی هر جا خدا نباشه ف بدی و شر هست. مثل نور و تاریکی. خود تاریکی وجود خارجی نداره. بلکه ما به نبود نور میگیم تاریکی. همینو بسط دادند به خدا و شیطان.

ولی به نظر من توجیه مناسبی نیست. چون خدا بعنوان خالق جهان هر آنچه هست و نیست از اوست . (فکر کنم خدا باوران به این اعتقاد دارن و جزو تعالیم مذهبی هم هست). اگر اینطور باشه بالاخره شر و بدی هم از خداست. و تعمیم قضیه نور و تاریکی به این مورد بی جاست. یعنی باید پذیرفت اگر خدایی باشه ، همش اسماء حسنه نیست ! بلکه این خدا هم ذات بد داره و هم خوب.
    البته بازم بد و خوب نسبی هست ، از دیدگاه من هیچ چیز بد یا خوب نیست. بلکه ما هستیم که برچسب بد و خوب رو میزنیم به چیزها.

بگذریم ... تفره رفتن و بحث سیاسی اسونتر از یحث فلسفیه. ده تا نکته ایشون رو روش بحث کردیم ف جواب نیومد ... این یه جا توپشون پره.

حاضر باشی هر جا غیر اینجا بحث های متفرقه رو ادامه میدم. چون عاشق بحث هستم. معتقدم از هر بحثی چیزهای زیادی یاد میگیرم.

دوست گرامی ، کل کل یه طرف قضیه هست و بحث منطقی طرف دیگه ی قضیه
    کدوم تاریخ گفته که علوم تجربی از یونان اومده
    بی خیال !
    قبل از اینکه علوم تجربی رواج پیدا کنه ارسطو نظریات فلسفیشو بیان کرد که در اون برای اولین بار تقریبا گرایش به علوم تجربی دیده شد . یعنی ارسطو راه علوم تجربی رو پایه ریزی کرد. اینو که ایشالله منکرید شما ... ما دیگه قبل 2500 سال دیگه تاریخ نوشته شده نداریم ببینیم کی علوم تجربی رو پایه ریخت بغیره ارسطو. شما مثل اینکه داری !!!

این به خاطر حاکمان نالایقی بود که سالها تو این مملکت حکومت میکردن و بدون اجازه ی دیگران حتی آب هم نمیخوردن و سرمایه های این مملکت رو به باد دادن. و البته مردمی که به اوضاع موجود راضی بودن و اندکی هم به خود کم بینی دچار بودن .
    سوال : فقط ما حاکم بد داشتیم ؟
    جواب : چه سوال مسخره ای . معلوم که نه.

بنابراین توجیه درستی نیست. تو ممالک کفر وقتی میگفتن زمین گرده طرف رو زنده زنده می سوزاندن. اینجا بقول ما خیلی وقت پیش دانشمندای ما گفتن زمین گرده و اصلا چیز عادی بود. دیگه اینا رو که ایشالله من از خودم در نمی یارم . اینم بخیال شیم ؟

این رو شما داری میگی که متاسفانه جزئی از آن مردمی هستی که دچار خود کم بینی هستن .
    آمار مطالعات ، مقالات و اختراعات و ... در ایران بالاتر از بسیاری از کشورهای بزرگ و به قول شما از ما جلوتر هست ،این رو من نمیگم ، سازمانهای داخلی هم نمیگن بلکه آمار مربوط به همون سرزمینهای کفر هست که شما میگی .
    نمیخوام حکومت و دولتی خاص رو تصدیق یا تکذیب کنم ، اما اگر از دید یه آدم بی طرف به دستاوردهای ایران طی دو دهه و مخصوصا" دهه اخیر نگاه کنیم مطمئنا" پیشرفتمون حیرت آوره .
    از علوم پزشکی و بحث سلولهای بنیادی و جراحی های قلب و داروهای دیابت و ایدز و سرطان و قوی ترین چسبهای بافتی جهان و پوست مصنوعی و نای مصنوعی و ... گرفته تا صنعت نظامی و موشکهای مختلف با بردهای مختلف که تکنولوژی بخشی از اونها رو فقط ایران داره و تانکها و نفر برها ی زرهی و هلیکوپتر ها و ناوهای پیشرفته که اگر نداشتیم شاید الآن سرنوشتی مثل عراق و افغانستان و فلسطین داشتیم، و تا صنعت هوا و فضا و پرتاپ ماهواره امید و سفیر و مصباح و ماهواره بر و ایستگاه کنترل که جز (فکر کنم)ده کشور دنیا هستیم و در حالت انجام مطالعات برای فرستادن انسان به فضا هستیم و تا صنعت انرژی هسته ای که تنها کشور خاور میانه هستیم که این صنعت رو در اختیار داریم و این اواخر هم سوخت گزاری کردیم . اینها همه در سایه تحریم که بسیاری از دوستان شما به اون علاقه دارن صورت گرفته . البته بعضی از دوستان شما هم میگن که همش مال روسیه هست که البته جای گفتن خسته نباشید و دست مریزاد داره به این عزیزان .
      محتوای مخفی: سیاسی.1 
    میگم شما توپتون پره اینجاست. منظور من از نظر حمایت برای پیشرفت علوم از جمله علوم انسانی بود. یعنی به جای اینکه آزادی بدیم که علوم ازادانه پیشرفت کنه ، داریم محدود میکنیم و ... . منظور من این نبود که ما صنعت و علم ضعیفی داریم. بر عکس . ما ایرانی ها همین الان مطمئنم بیشترین پتانسیل رو داریم برای پیشبرد علم. ولی در عمل نمی تونیم همه ی پتانسیلامون رو به اجرا بزاریم. نه بخاطر اینکه نیاز به زمان داریم. نه . نیاز به فضایی داریم که قابلیت عملی کردن و مدیریت این پتانسیل رو داشته باشه. حالا همین مدیریت که باید تو دانشگاه یاد بگیریم جزو علوم غربی معرفی میشه و همین الان آقایون دارن تغییرات رو اعمال میکنن. حالا این دوستان من که میگید نمی دونم کی هستن دقیقا ... میکروب اینا منظورتون دیگه ؟ .
    یه جوری این دستاورد ها رو گفتید که من احساس کردم این غربی ها داشتن تا حالا ما رو نگاه میکردن. اونها هم دستاورد هایی دارن. مقایسه یه جانبه بی فایدست و نشون دهنده تعصب.

این رو هم شما داری میگی
      محتوای مخفی: من همه ی خبرگزاری های ایران رو اداره نمی کنم!! 

به نقل از مهر ...
    مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: بر اساس برنامه، سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این است که پذیرش 12 رشته دانشگاهی را به ویژه در علوم انسانی و هنر مسکوت نگه دارد تا سرفصهای دروس آنها که مدتهاست تغییری نکرده بازنگری شود.
    وی مدیریت، علوم اجتماعی، سیاسی، حقوق و روانشناسی را برخی از این رشته های عنوان کرد و گفت: با توجه به این تصمیم اگر دانشگاهی بخواهد این رشته ها را تأسیس کند پذیرش دانشجو برای این دانشگاهها در این رشته ها منوط به بازنگری سرفصهای دروس خواهد بود.
    اگه یوقت دلت خواست بیشتر بدونی قشنگ یادت بمونه به این لینک سر بزن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کدوم خدمت و رفاه ،
    منظورت ورشکستگی های اقتصادی و اعتصابهای اروپایی ها و آمریکاست ؟
    آره یه زمانی از جیب کشورهای دیگه میگرفتن و تو جیب مردمشون میذاشتن ، اما مثل اینکه دیگه اون پولها برکت نداره
    اینا رو هم فقط من و رسانه های این وری نمیگن ، بلکه رسانه های خودشون هم میگن !
      محتوای مخفی: سیاسی 2 

آمریکا بحران سرتاسرش رو گرفت نرخ بیکاریش تک رقمی بود شد 11 درصد.

ما روز خوشمون اینه که نرخ بیکاری بشه 15 درصد .
    اینو چون اقتصاد میخونم میگم. نمونه الی ماشاللللله . جیب اون جیب این و برکت و اینا رو من نمی دونم چیه.

خیلی مسخرست که در این تاپیک با ارزش حرفهای 30یا30 بزنیم ... ولی من اگه بهم جوابی داده بشه ، معمولا رها نمی کنم. از همگی بابت نقض حقوقشون عذر خواهی میکنم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورم در مورد حمله به فلان جا و ویرون شدن فلان جا و تغییر زبان و نژاد و... فلان قوم و اینا بود.
    اینا داستان سرایی هایی هست که نه مستندات تاریخی داره نه مطالعات زبانشناسی ، زیر مجموعه رفتن یه زبان توسط یه زبان دیگه رو نشون میده نه نقل سینه به سینه شده.
    نه عزیزم اگه کوروش رو میگی که واقعا حمله کرده و ...
    اگه لهجه رو بگی که واقعیت داره و افعال و..
    در مورد ترک شدن اذربایجان هم این حرف که حمله ای کردن و ترک شده کاملا اشتباه هست و شونیستی
    که صرفا برای ذوب ملت ها و تحقیر کردن اوناست ساحته شده

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نه عزیزم اگه کوروش رو میگی که واقعا حمله کرده و ...
    اگه لهجه رو بگی که واقعیت داره و افعال و..
    در مورد ترک شدن اذربایجان هم این حرف که حمله ای کردن و ترک شده کاملا اشتباه هست و شونیستی
    که صرفا برای ذوب ملت ها و تحقیر کردن اوناست ساحته شده
    نمیدونم من دارم منظورمو بد بیان میکنم یا شما نمیگیری؟
    من هم جهت با شما دارم حرف میزنم. پست منو یه بار دیگه بخون.
    شوینیسم در هر شکلی محکومه.
    پان ایرانیسم ، پان فارسیسم ، پان ترکیسم ، پان اسلامیسم ، پان آریایسم (نازی) و...
    Last edited by shabe.saket; 28-10-2010 at 13:00.

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

زبان---گویش--- لهجه
    زبان..ایران امروز..غرب افغانستان..جنوب غرب پاکستان..جمهوری ازربایجان..ترکیه..شمال و شرق عراق شمال سوریه قسمتهایی از لبنان ...نژاد ایرانی هستند و در گذاشته پارسی زبان بوده اند...باز خود پارسی ریشه در زبانهای هندوارپای دارد..

گویش..کردی-لری-لک-مازندرانی-گیلکی-بلوچ-و....گویشهای زبان پارسی هست..
    لهجه..مشهدی-اصفهانی-شیرازی میتوان اشاره کرد..

تنها زبانهایی که وارد این مناطق شده و به مرور زمان طی صدها سال و به زور زبان مردم منطقه از پارسی خارج کرده ..ترکی وعربی هست..
    ترکیه و جمهوری اذربایجان دو سرزمین پارسی زبان بوده اند که بیشترین سهم تغییرزبانی از پارسی به ترکی داشته اند..بیشتر از 90% مردم ترکیه وجمهوری ازربایجان نژاد ایرانی و اریایی همانند سایر نقاط ایران دارند..که به زور و فشار طی سالها زبانشان تغییر کرده..کمتر از 10 درصد مردم این منطقه نژاد ترکی زرد پوست وچشم بادامی دارند..که نشاندهنده تغیره عمده زبانی هست............
    خواستگاه اصلی ترک نژادهای اصیل که مشخصه های بارزشو همان چشم بادامی بودن و رنگ زرد هست..استان سین کیانگ چین به مرکزیت ارومچی هست

در مورد کورش بزرگ هم توروبخدا ایگونه صحبت نکنید...
    ---

اون بدبخت حقوق بگیر از کشورهای عربی این مطالب عنوان کرده و استنادش به کتابهایی هست که تماما نقص ونقض مطلب توش زیاد داره...و خودش نمیدونسته چی داره سمبل میکنه.....
    و خوراک کتاباش انسانهایی اند که از روی تعصب و دوگانگی دنباله رو این بابا هستند

اینم گستره زبانهای هند و اروپایی هست..

و اینهم گستره زبان ترکی که همونطور تو عکس پیداست ترکیه و جمهوری اذربایجان هم بعنوان ترکزبان تو این گستره هستند

8. این کاربر از iranmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمیدونم من دارم منظورمو بد بیان میکنم یا شما نمیگیری؟
    من هم جهت با شما دارم حرف میزنم. پست منو یه بار دیگه بخون.
    شوینیسم در هر شکلی محکومه.
    پان ایرانیسم ، پان فارسیسم ، پان ترکیسم ، پان اسلامیسم ، پان آریایسم (نازی) و...
    ممنو ن من بد گرفتم

خواستگاه اصلی ترک نژادهای اصیل که مشخصه های بارزشو همان چشم بادامی بودن و رنگ زرد هست..استان سین کیانگ چین به مرکزیت ارومچی هست

یه روز ترکیه یه روز قزاق یه روز چین یه روز هلند یه روز ...(چنین بی ثباتی در یک حرف ندیدم تا به حال)

نژاد ایرانی هستند
    نژاد ایرانی وجود نداره

اینم گستره زبانهای هند و اروپایی هست..
    چنین زبانی هم وجود نداره تا به حال زبان هندو اروپای در هیچ کجا ندیدم
    شاید شباهت های ژنیتیکی وجود داشته باشه ولی چنین گستره زبان یکسانی وجود نداره

در رابطه با بقیه جملات هم این فشار و...
    همون نظریه ها بدون سند و مدرک هستند هر روز تکرار میشه و بدون هیچ گونه مدرک و ... به زباله دانی میرن
    علاوه براین ها ضدو نقیض های بسیاری وجود داره که حتی باخوندن اون به بی ثباتی همین مدارک میشه پی برد

منبع عکس ها رو هم ذکر کنید بهتره
    Last edited by B U L U T; 28-10-2010 at 14:37.

10. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوشگل من
    کمی تعصب بزار کنار .......چون خود شماهم مطمئن هستم نژاد ایرانی هستی...

حرفارم نپیچون...... کمی واضح توضیح بده...والا صحبت بنده کلی هست...مثل اینایکه جواب ندارند از چشم وابرو با با ایراد میگیرند نباش
    Last edited by iranmjh; 28-10-2010 at 15:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

حرفاتون بو داره مثل اینکه اینایی که قصدشون تغییر زبان اذربایجان وترکیه بوده...با وجود شما نتیجشون گرفتند

زبان---گویش--- لهجه
    زبان..ایران امروز..غرب افغانستان..جنوب غرب پاکستان..جمهوری ازربایجان..ترکیه..شمال و شرق عراق شمال سوریه قسمتهایی از لبنان ...نژاد ایرانی هستند و در گذاشته پارسی زبان بوده اند...باز خود پارسی ریشه در زبانهای هندوارپای دارد..

گویش..کردی-لری-لک-مازندرانی-گیلکی-بلوچ-و....گویشهای زبان پارسی هست..
    لهجه..مشهدی-اصفهانی-شیرازی میتوان اشاره کرد..

تنها زبانهایی که وارد این مناطق شده و به مرور زمان طی صدها سال و به زور زبان مردم منطقه از پارسی خارج کرده ..ترکی وعربی هست..
    ترکیه و جمهوری اذربایجان دو سرزمین پارسی زبان بوده اند که بیشترین سهم تغییرزبانی از پارسی به ترکی داشته اند..بیشتر از 90% مردم ترکیه وجمهوری ازربایجان نژاد ایرانی و اریایی همانند سایر نقاط ایران دارند..که به زور و فشار طی سالها زبانشان تغییر کرده..کمتر از 10 درصد مردم این منطقه نژاد ترکی زرد پوست وچشم بادامی دارند..که نشاندهنده تغیره عمده زبانی هست............

در مورد کورش بزرگ هم توروبخدا ایگونه صحبت نکنید...
    مطالعه کنید
    کد:
    مطالعه بازم بکن
    کد:
    کد:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    و اگه پیرو عقاید اون بابای بی اطلاع هستید...اینجوری روشنتر میشید
    اون بدبخت حقوق بگیر از کشورهای عربی این مطالب عنوان کرده و استنادش به کتابهایی هست که تماما نقص ونقض مطلب توش زیاد داره...و خودش نمیدونسته چی داره سمبل میکنه.....
    و خوراک کتاباش انسانهایی اند که از روی تعصب و دوگانگی دنباله رو این بابا هستند
    Last edited by iranmjh; 28-10-2010 at 15:02.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نژادی به نام نژاد ایرانی وجود نداره.
    ایرانی بودن ملیت ه نه نژاد. نژاد انسانها 5 گروهه.
    سفید پوست
    سیاه پوست
    زرد پوست
    سرخ‌پوست
    نژاد استرالیایی

14. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •