سلام بر همه ی دوستان میشه یک نفری این رو به من توضیح بده (اگه عکس ها نیومدن صبر کنید)
و بعد از اون صحنه یک speed test گرفتم اونم اینطوری هست
حالا شما جون من توضیح بدید اون 69 کیلوبیت بر ثانیه ای که من دارم کجا رفته؟ (همون 13 کیلوبایت)
سلام بر همه ی دوستان میشه یک نفری این رو به من توضیح بده (اگه عکس ها نیومدن صبر کنید)
و بعد از اون صحنه یک speed test گرفتم اونم اینطوری هست
حالا شما جون من توضیح بدید اون 69 کیلوبیت بر ثانیه ای که من دارم کجا رفته؟ (همون 13 کیلوبایت)
عزیزم هر بچه مدرسه ای بلده Alt+PrtSc بگیره تا فقط همون پنجره ی جلو عکس گرفته شهنه اینکه عکس 660 کیلوبایتی بذاری که بالای نیم مگ حجم ملتو الکی بپرونه
حالا میخواستی پز نمایشگر فول اچ دی رو بدی یا واقعاً بلد نبودی درست عکس بذاری![]()
سلام به همه دوستان،
برنامه BitMeter رو استفاده میکنم. در این برنامه کل ترافیک رد وبدل شده(دانلود و آپلود) رو 1گیگ و 850 مگ نشون میده اما وقتی وارد سایت صبا میشم حجم استفاده شده رو 2045817 نشون میده. نمی دونم اون بقیه کجا رفته. در ضمن وقتی فایلی رو دانلود میکنم اگر حجمش 100 مگ باشه برنامه 125 مگ نشون میده. برای امتحان تمام برنامه ها رو هم بستم تا هیچ برنامه ای حجم رو نگیره. فکر کنم شرکت صبانت 25 مگ رو داره بالا میکشه. حالا این نسبت رو برای فایلهای حجیم در نظر بگیرید ببینید چی میشه !!
کسی از دوستان تا حالا به این مشکل هم برخورد کرده؟ راهنمایی فرمایید.
یعنی چی چه فایده داره؟؟؟؟!!!! فایدش اینه سرعت دانلود بالای 1 مگ میشه.قبلاً گفتم.قبل از اینکه پست دیگرانو نقل قول کنی اول درست مطالعه کن بعد اظهار نظر کن!!!
درثانی همه که دنبال پینگ و بازی آنلاین نیستن که!!
اکثراً دنبال دانلود هستند و سرعت براشون مهمه نه پینگ!
ضمناً سرعتشم خیلی خوبه و بنظر من بهترین isp ایرانه. اگه برای چند نفر خوب نیس مشکل خودتونه.آره همون بهتر bye bye بدین و این تاپیک رو از فحش و ناله و نفرینهاتون ترک کنین.خوش اومدین!
مثل اینکه هر دو صفحه یه بار باید این لینک رو بذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واژه تورنت یعنی چی؟
انقد تو قید و بند ترجمه نباشید... به هر حال :
torrent
تند اب ،تندرود،سيل رود،جريان شديد،سيل وار
معمارى : سيلاب
زيست شناسى : سيلاب
torrent
Noun
1. a heavy rain
(synonym) downpour, cloudburst, deluge, waterspout, pelter, soaker
(hypernym) rain, rainfall
2. a violently fast stream of water (or other liquid); "the houses were swept away in the torrent"
(synonym) violent stream
(hypernym) current, stream
3. an overwhelming number or amount; "a flood of requests"; "a torrent of abuse"
(synonym) flood, inundation, deluge
(hypernym) batch, deal, flock, good deal, great deal, hatful, heap, lot, mass, mess, mickle, mint, muckle, peck, pile, plenty, pot, quite a little, raft, sight, slew, spate, stack, tidy sum, wad, whole lot, whole slew
Last edited by Cleeev; 01-09-2010 at 21:45.
دوستان الان چند روزه که قسمت امرو مشترکین بخش زیر مصرف کاربران خرابه و نمی شه چک کرده که چقدر از محدودیتت منوده !!!! کسی اطلاعی داره چرا درستش نمی کنن ؟؟؟ برای همه اینجوره؟؟؟
اینم آدرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا.چرا اینجا ا ومدین دعوا را میندازین.
حداقل اگه میخواین دعوا کنین پ خ بزنین.
چ.
سلام
صبانت ديروز و امروز خيلي اختلال داره ، يه وقتايي اصلاً وصل نميشه ، يه وقتايي سرعت پايين مياد . به خاطر روز قدسه ؟![]()
کجاش درسته که این دومیش باشه
Bad Request (Invalid Hostname)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)