تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 827 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

هر دو اداپتور میخورن با این تفاوت که سیگیت یه Adapter داره(همون پایه ی زیرش)که میتونی بعدا اگه خواستی از USB3.0 استفاده کنی اون پایه رو عوض کنی و یکی دیگه که با یو اس بی 3 سازگاره بخری.
    هر دو خوبن.با توجه به قیمت و ... ببین کدوم به کارت میخوره؟من اصلا از قیمت سیگیت خبر ندارم.
    من خودم وسترن دارم.یه کم صدا میده(خیلی کم)ولی تا حالا دقت نکردم ببینم سیگیت هم صدا میده یا نه!
    حالا فرق Expanssion و freeAgent:
    1.به طور کلی سری اکسپنشن فقط یو اس بی 2 دارند و با ویندوز کار میکنند و 1 سال هم وارانتی دارند.
    2.در حالی که بعضی از FreeAgent ها فقط نرم افزار برای ویندوز دارن و سری GoFlex انها دارای نرم افزار هایی برای مک هم هست.
    3.کل سری freeagent(+GoFlex) قابلیت قفل گذاری در درون خودشون دارن.و گارنتی و وارانتی بیشتری بین 2 تا 5 سال دارند.
    4.همه ی این سری (FreeAgent) با یو اس بی 2 عرضه میشن ولی میتونی با اداپتر اونا رو به FireWire800 و eSATA وUSB 3.0 تغییر بدی.
    دیگه چیزی نمیدونم!

2. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هر دو اداپتور میخورن با این تفاوت که سیگیت یه Adapter داره(همون پایه ی زیرش)که میتونی بعدا اگه خواستی از USB3.0 استفاده کنی اون پایه رو عوض کنی و یکی دیگه که با یو اس بی 3 سازگاره بخری.
    هر دو خوبن.با توجه به قیمت و ... ببین کدوم به کارت میخوره؟من اصلا از قیمت سیگیت خبر ندارم.
    من خودم وسترن دارم.یه کم صدا میده(خیلی کم)ولی تا حالا دقت نکردم ببینم سیگیت هم صدا میده یا نه!
    حالا فرق Expanssion و freeAgent:
    1.به طور کلی سری اکسپنشن فقط یو اس بی 2 دارند و با ویندوز کار میکنند و 1 سال هم وارانتی دارند.
    2.در حالی که بعضی از FreeAgent ها فقط نرم افزار برای ویندوز دارن و سری GoFlex انها دارای نرم افزار هایی برای مک هم هست.
    3.کل سری freeagent(+GoFlex) قابلیت قفل گذاری در درون خودشون دارن.و گارنتی و وارانتی بیشتری بین 2 تا 5 سال دارند.
    4.همه ی این سری (FreeAgent) با یو اس بی 2 عرضه میشن ولی میتونی با اداپتر اونا رو به FireWire800 و eSATA وUSB 3.0 تغییر بدی.
    دیگه چیزی نمیدونم!
    مرسی ممنون

پس میزنیم تو گوش همین:

FreeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive

خدا کنه خوب باشه...

4. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

مرسی ممنون

پس میزنیم تو گوش همین:

FreeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive

خدا کنه خوب باشه...
    به نظر من هم این بهتره.
    انشالله که خوبه.من که بدی نمیبینم.

6. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من هم این بهتره.
    انشالله که خوبه.من که بدی نمیبینم.
    دوست عزیز سپاس فراوان از راهنمایی شما...

الان همینو گرفتم...

جدید ترین مدل توی ایران هم فکرکنم همینه..
    Last edited by s_paliz; 02-11-2010 at 19:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز سپاس فراوان از راهنمایی شما...

الان همینو گرفتم...

جدید ترین مدل توی ایران هم فکرکنم همینه..

سلام دوست عزیز . منم پریروز همین مدل 1 ترابایتش رو خریدم و تا الان که راضیم ازش .
    اما یک سوالی داشتم میخواستم ببینم شما هم که این مدلو داری میدونی یا نه .
    تنها نکته منفیش تا حالا به نظر من اینه که کلید پاور برای خاموش روشن کردن نداره .
    اما وقتی Safe Remove میکنیم خودش اتوماتیک خاموش میشه . برای شما هم همینجوره ؟

اما وقتی دوباره بخواهیم روشنش کنیم باید usb شو از کامپیوتر بکشیم دوباره وصل کنیم !

از نظر سرعت به نظر من بد نبوده و خوبه . سر و صدا که اصلا نداره ! من شده 10 ساعت هم روشن بوده و داع نشده اصلا . باز اگه به موردی برخوردم مینویسم . ممنون میشم شما هم اگه اطلاعاتی داری بگی . با تشکر

9. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

سلام دوست عزیز . منم پریروز همین مدل 1 ترابایتش رو خریدم و تا الان که راضیم ازش .
    تنها نکته منفیش تا حالا به نظر من اینه که کلید پاور برای خاموش روشن کردن نداره .

اما وقتی دوباره بخواهیم روشنش کنیم باید usb شو از کامپیوتر بکشیم دوباره وصل کنیم !

از نظر سرعت به نظر من بد نبوده و خوبه . سر و صدا که اصلا نداره ! من شده 10 ساعت هم روشن بوده و داع نشده اصلا . باز اگه به موردی برخوردم مینویسم . ممنون میشم شما هم اگه اطلاعاتی داری بگی . با تشکر
    مبارک باشه دوست عزیز، ایشالله دیسکش برات بچرخه
    آره کلید پاور نداره، ولی به نظرم زیاد نکته منفی ای نیست. اون دکمه که واسه شما safely remove نمی کنه که.
    زدن اون کلید عین کشیدن سیم آداپتوره. ولی خوب اگه کلید داشت یه کم بهتر بود.
    در هر صورت چه کلید داشته باشه چه نداشته باشه باید safely remove کرد.
    همون طور که فرمودین بعد از safely remove خاموش می شه. خیلی هم کم صدا و جمع و جوره و زیاد هم داغ نمی کنه.

عرض شود که من دیروز کنترلر usb3 برای این هاردو طبقه پایین پاساژ ایران دیدم قیمتش بود 53 تومن. ولی اول از همه این که من هنوز سیستمم usb3 نداره، دوم این که قیمت کنترلرش به نظرم هنوز گرونه و مسلماً تا سیستممون usb3 دار بشه قیمت اون هم اومده پایین.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راست میگی‌ها درسته... اگر داشت بهتر بود.. ولی تا الان خدا رو شکر خوب بوده و صدا که نداره و داغ هم نمیکنه..

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    من یه ارشیو خیلی بزرگ فیلم و سریال این چیزا دارم میخوام براش یه هارد اکسترنال بگیرم که سرعتشم بالا باشه چون حجم وسیعی روش میریزم سبک و جمع و جور باشه چون میخوام زیاد حملش کنم
    قیمتش هم کم باشه
    دیگه همه چی رو باهم خواستیم
    قیمت ظرفیت های 500 گیگ تا 1 ترابایت رو هم بهم بگید ممنون میشم
    Last edited by farzan311; 05-11-2010 at 09:40.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من شدیدا بینه
    freeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive
    و
    ADATA Nobility Series NH03 USB 3.0 3.5” External Hard Drive این شدیدا گیر کردم لطف کندی یه کمکی کنید البته a-data usb 3 ]ست

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

سلام دوستان من شدیدا بینه
    freeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive
    و
    ADATA Nobility Series NH03 USB 3.0 3.5” External Hard Drive این شدیدا گیر کردم لطف کندی یه کمکی کنید البته a-data usb 3 ]ست
    من هم همین گیرو داشتم آخرش سیگیت رو انتخاب کردم.
    به چند دلیل:
    1- سیگیت مارک معتبرتریه.
    2- من فعلا امکان استفاده از usb3 ندارم پس واسه چی 27 تومن پول بیشتر به ای دیتا بدم؟
    3- هر وقت usb3 دار شدم کنترلر usb3 سیگیت تهیه می کنم.
    4- سیگیت ارزون تره.
    5- سرعت بالا خیلی برام مهم نبود. بیشتر امنیت اطلاعات برام مهم بود که در این زمینه ترجیهم با مارک معتبرتر سیگیت هست.

15. 2 کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •