چرا ؟lمن نمیتونم دان کنم!![]()
لینک که خراب نیست !
چرا ؟lمن نمیتونم دان کنم!![]()
لینک که خراب نیست !
برا من کلی طول میکشه آخرش هم مینویسه:
Server not found
* Check the address for typing errors such a
ww.example.com instead of
* If you are unable to load any pages, check your computer's networkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
واسه منم از این ارورها میاد به خاطر اینه که سرعت دانلود خیلی کم شده...
امیررضا حان کارت خیلی خوب بود. اگه تو بازیهای بعدی هم اشکلاتی که دیده می شه رفع کنی یک بازی خیلی خوب می سازی.
مرحله اول بیشتر به دل من نشست . مرحله دوم یکسری ضعفهای داشت مثل افت فریم یا سایز کاراکترها که مثل اینکه یه نیم متری از کاراکتر کوتاه ترند. افت فریم هم بیشتر به دلیل نخل هاست که خیلی جزییات داره و سایه هایی که اضافه کردی.
تو مجموعه من قسمت اول رو میذارم اینجوری جمع و جور تر و جالب تر به نظر می رسه.
کارت خیلی خوب بود.
سلامسلام.
دارم دانلود می کنم.
پس چی شد؟
منتظر نظرت هستم.................
من این بازی زو بازی کردم ولی یادم رفت نظر بدم.
مرحله اول خیلی خوب بود.
مرحله دوم هم خوب بود ولی یه طوری بود مثل این بود که از هر جا یه چیزی برداشته بودی گذلشته بودی تو مرحله و یکدست نبود یه یارویی هم بود که هر چی می زدن نمی مرد.
در کل برای بازی اولت خیلی خوب بود.
موفق باشی
سلام
مجله دنیای بازی در مورد بازی اینجوری نوشته : ( ویژه نامه 20 آبان )
های جک ممنون
یک بازی آزمایشی مستقل در سبک اکشن اول شخص است . گرافیک بازی اگر در کنار بازی های PS1 نیز بررسی شود باز هم پایین است ! دشمنان همگی میخ کوب شده اند و عمرا تیرشان به شما بخورد . همچنین درها همگی غیر قابل عبورند و به آنها گیر خواهید کرد . باز هم یک اکشن اول شخص غیر قابل بازی دیگر .
سلاممجله دنیای بازی در مورد بازی اینجوری نوشته : ( ویژه نامه 20 آبان )
های جک ممنون
یک بازی آزمایشی مستقل در سبک اکشن اول شخص است . گرافیک بازی اگر در کنار بازی های PS1 نیز بررسی شود باز هم پایین است ! دشمنان همگی میخ کوب شده اند و عمرا تیرشان به شما بخورد . همچنین درها همگی غیر قابل عبورند و به آنها گیر خواهید کرد . باز هم یک اکشن اول شخص غیر قابل بازی دیگر .
واقعا که....
خیلی جالبه این دنیای بازی شانسکی از بین بازی ها بازی منو انتخاب کرده و واسه خودش نقد نوشته
حتی نگفته چند نفر تو چه مدتی بازی رو ساخته
میشه یه عکس از اون قسمتی که اینا رو نوشته بگیری؟
سایت شون هم بسته هست نمیشه رفت اعتراض کرد
سلام
اسکنرم سوخته شرمنده ! ولی متن کامل نوشته توی مجله رو نوشتم برات .
همه بازی ها رو که به جشنواره رفتن رو در موردشون نوشته ! یه 60 تایی میشه .
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
راستی با قیلتر شکن برو تو سایتشون باز میشه ! سایتشون با adsl مخابرات مشکل داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)