سلام به همه
ببخشید من این مشکله قسمته player vs a.l رو چطوری درست کنم؟دارم دیوووونه می شم 10000 کرک دانلود کردم اما بازم درست نشدچه کنم تورو خدا یکی بهم بگه !!
سلام به همه
ببخشید من این مشکله قسمته player vs a.l رو چطوری درست کنم؟دارم دیوووونه می شم 10000 کرک دانلود کردم اما بازم درست نشدچه کنم تورو خدا یکی بهم بگه !!
سلام خدمت عزیزان.
من بازی رو به صورت کرک شده خریدم و کمپین رو تموم کردم.
حالا میخوام اسکریمش بازی کنم و نمیدونم باید چیکار کنم؟
اون آموزش ها که گزاشتین رو چیزی ازش نفهمیدم چون بازیم رو بلد نیستم آپدیت کنم.
لطفا بگین چیکار کنم؟
راستی ورژن بازی رو نمیدونم چنده ولی تو فولدر ساپرت فایل SC2Switcher ورژنش 1.0.0.16117 هست
ولی تو فولدر اصلی بازی همون صفحه اول فایل StarCraft II ورژنش 2.1.2.1631 هست.
حالا نمیدونم کدومش هست.
اولی عکس از فولدر ساپرت و دومی فولدر اصلی بازی
![]()
اصلا چنین صفحه ای رو پیدا نمی کنم تو بازی ! وقتی بازی رو اجرا می کنم یه صفحه دیگه میاد . campain رو میشه بازی کرد راحت
اما توی versus A.I که میرم دکمه بازی غیرفعال هست
من الان ورژن بازیم اینه 1.2.2.17811 کرک razor رو اجرا کردم ، keytro هم اجرا کردم و f2 رو زدم هرچند که هیج اتفاقی نیفتاد
بازی رو اجرا کردم اونجا که account battle net می خواد میمونه ، play as guest رو هم که میزنم میگه آفلاینه نمیشه
چی کار باید بکنم؟
من بازی رو آپدیت کردم. بعدش پچ Razor 1911 که 101 مگ بود رو ریختم داخل پوشه بازی. این رو sc2_copy.exe اجرا کردم. یه چیزی پر شد بعد زد Instalition FInished .... بعدش Keytro.exe رو زدم و F2 که اکتیو بشه. ولی وقتی میرم تو بازی یه پنچره کوچیک بازه برای زدن battle net ID و ... و نمیتونم Play as guest رو برم توش. error میده ، میگه برای آفلاین شما باید یه اکانت در Batlle net داشته باشید و یک کاراکتر هم توش باشه تا بتونید برید.
من میخوام بخش Campaign رو بازی کنم
ورژن بازیم الان شده 1.2.2
میگم نکنه زیادی آپدیت کردم ؟ :(
چیکارش کنم ؟ خواهشا بگید
(البته خودم دارم الان پست های قبلی رو میگردم ببینم چی میشه)
-------------------
دوباره بازیو نصب کردم.
پچی که دانلود کرده بودم رو ریختم :بعدش کرک رازور رو ریختم ولی اینبار اصلا تو بازی هم نرفت. ارور داد که بازی خرابه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اینکارو نکردم که گفته بودید :
آخه گفتم چه کاریه من که قبلا تا آخر آپدیت کرده بودم. ( البته یه نسخه بکاپ از کل بازی آپدیت شده نگه داشتم)میتونید آپدیت رو از لینک زیر دانلود کنید و فایلهای رو توی مسیر نصب بازی بریزید بعد بزارید آپدیت شه اون موقع سریع آپدیت میشه
خواهشا یکی بگه چه کار کنم![]()
!!!!!
Last edited by brain; 16-03-2011 at 14:19.
مشکلم برطرف شد.
با توضیحات زیاد پیچونده بودیدالبته یه جواریی پیچیده هم بود
Last edited by brain; 16-03-2011 at 17:55.
دوستان من میخوام بازیمو اپدیت کنم تا حالا هم اپدیدت نکردم چه چیزایی لازمه خواهشن بگید و بزارید ممنون :d
می شه آنلاین بازی کرد؟
حیف که lan نداره
من فقط به عشق lan خریدمش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)