تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 44 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 438

نام تاپيک: کلوپ Dell Studio 1558

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام دوستان
    من فکر می کردم که دیگه مشکلات حل شده و لی الان که دوباره اومدم دیدم که زیاد تر شده
    دوستان عزیز بهتره که با شرکت زیگورات نمایندگی دل در ایران تماس بگیرید حتما راهنمایی می کنن
    دوست عزیز این کار بارها صورت گرفته اونها عقیدشون بر اینه که این مشکل به خاطر گرم شدن بیش از حد این لپ تاپه که به نظر من کاملا عقیده ی مزخرفیه!
    نمیدونم میدونید یا نه ولی سونی مدتی قبل فراخوانی برای جمع آوری لپ تاپهای سری F داده بود به خاطر اینکه اونها به خاطر گرمای زیادشون تغییر شکل داده بودند ولی هیچ وقت مشکلاتی مثل بزرگ شدن کرسر ماوس یا شطرنجی شدن صفحه گزارش نشد!
    عده ی دیگه ای از مهندسان شرکت دل عقیده دارند که این مشکل مربوط به اشکال در چیپست گرافیکیه این دستگاهه که اگه اینطور بود چرا مشکل من با آبدیت بایوس و درایور کارت گرافیک حل شد؟
    البته در مورد بعضی از دوستان که هنوز این مشکل رو دارند باید بیشتر کار بشه و شاید در مورد اونها ارسال دستگاهشون به نمایندگی و تعمیر یا تعویض قطعات جواب بده!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

ممنون که جواب دادید.
    متاسفانه من این مدل رو خریدم،وخیلی نا راضیم،
    مشکل من اینه که هنوز ماوسم بزرگ میشه وبعضی وقتا یوهو سیستم هنگ می کنه و چاره ای جز shot down کردن با کلید ÷اور ندارم!
    البته من گرافیک و بایوس رو آ÷دیت کردم و تاچ ÷د رو غیر فعال ولی هنوز مشکل حل نشده!!!!!!!
    ببینید دوست عزیز، برای شما و همه ی دوستانی که دوست دارند یه جمع بندی صورت بگیره این کار رو انجام میدم.
    مشکلات این لپ تاپ در بزرگ شدن کرسر ماوس، شطرنجی شدن و سیاه شدن صفحه خلاصه میشه که البته مشکلات کوچیکی نیستند!
    ما تمام راه حلهایی که ارائه دادیم رو شما دیدید که خلاصه شده در:
    دیسیبل کردن تاچ پد؛
    استفاده از برنامه ی Driver Genius Professional Edition برای دانلود آخرین درایور کارت گرافیک؛
    و استفاده از آخرین آبدیت بایوس یعنی a11.
    خوشبختانه عده ی زیادی از دوستان از جمله خودم تونستند مشکلاتشون رو به این روشها حل کنند که مثلا من حالا دیگه انقدر از این لپ تاپ راضیم که دارم اون رو به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
    ولی برای کسانی که این کارها براشون جواب نداده:
    برای یه سری از دوستان راه حلی ارائه کردم که خودم براش توجیح علمی ندارم!
    به خاطر همین نمیتونم به صورت عمومی اعلامش کنم!
    ازشون خواستم که جواب کار رو به من اطلاع بدند که در صورتی که مشکلات اونها به این وسیله حل شد این راه حل رو برای سایر دوستان هم بزاریم منتها متاسفانه ازشون خبری نشده!
    فکر کنم کلا سیستمشون منفجر شده!
    فعلا که راه حل دیگه ای برای این کار نیست به غیر از ارائه ی اون به نمایندگیها که اون رو هم بعضی ها توصیه میکنند و بعضیها نفی!
    من تجربش نکردم!
    به هر حال باز هم اگه خبری شد اطلاع میدم.
    Last edited by tanatos; 06-11-2010 at 09:15.

3. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باز هم سلام
    دوستان عزیز
    اگه همه این لپ تاپ ها اینجور نیستند
    یعنی مثلا مال من هیچ وقت این مشکلات رو نداشته و الان 2 ماهه که من دارم بهاش کار می کنم
    پس باید تو یه سری خاص این مشکل باشه
    و به قول دوست عزیزمون باید مثل سونی یه فراخوان بزنند که این کار رو تا حالا نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم چند درصد کسانی که این سری از لپ تاپهای دل رو خریدند این مشکل رو از ابتدا نداشتند ولی چیزی که مشخصه و من در جستجوهام توی اینترنت بهش رسیدم اینه که چه در داخل کشور و چه در خارج از اون تعداد اندکی بودند که این مشکلات رو از ابتدا نداشتند یا بعدها براشون به وجود نیومده امیدوارم که این اتفاق برای لپ تاپ شما نیوفته ولی 2 ماه زمان کمیه برای اینکه دربارش نتیجه گیری کنید!

در آغاز فعالیت bigali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زورآباد

پيش فرض

ببینید دوست عزیز، برای شما و همه ی دوستانی که دوست دارند یه جمع بندی صورت بگیره این کار رو انجام میدم.
    مشکلات این لپ تاپ در بزرگ شدن کرسر ماوس، شطرنجی شدن و سیاه شدن صفحه خلاصه میشه که البته مشکلات کوچیکی نیستند!
    ما تمام راه حلهایی که ارائه دادیم رو شما دیدید که خلاصه شده در:
    دیسیبل کردن تاچ پد؛
    استفاده از برنامه ی Driver Genius Professional Edition برای دانلود آخرین درایور کارت گرافیک؛
    و استفاده از آخرین آبدیت بایوس یعنی a11.
    خوشبختانه عده ی زیادی از دوستان از جمله خودم تونستند مشکلاتشون رو به این روشها حل کنند که مثلا من حالا دیگه انقدر از این لپ تاپ راضیم که دارم اون رو به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
    ولی برای کسانی که این کارها براشون جواب نداده:
    برای یه سری از دوستان راه حلی ارائه کردم که خودم براش توجیح علمی ندارم!
    به خاطر همین نمیتونم به صورت عمومی اعلامش کنم!
    ازشون خواستم که جواب کار رو به من اطلاع بدند که در صورتی که مشکلات اونها به این وسیله حل شد این راه حل رو برای سایر دوستان هم بزاریم منتها متاسفانه ازشون خبری نشده!
    فکر کنم کلا سیستمشون منفجر شده!
    فعلا که راه حل دیگه ای برای این کار نیست به غیر از ارائه ی اون به نمایندگیها که اون رو هم بعضی ها توصیه میکنند و بعضیها نفی!
    من تجربش نکردم!
    به هر حال باز هم اگه خبری شد اطلاع میدم.
    داداش خیلی حال دادی به مولا،دمت گرم،مشکل من حل شد،فقط یه سوال دیگه،شرمنده،
    وقتی سیستم رو shot down می کنم و می خوام دوباره روشن کنم خیلی خیلی طول میکشه بالا بیاد یا کلا بالا نمی آد،منم مجبور می شم لپ تاپ ببندم و چند دقیقه صبر کنم تا چراغ پاور خاموش روشن بشه و دوباره روشنش کنم ...،راهکار شما چیه؟؟!!

7. این کاربر از bigali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگي
    من راه حلي كه tanatos عزيز گفته بود از يه مهندس شنيده رو انجام دادم(با اينكه يه كمي بي معني به نظر ميرسيد)بيشتر از يه هفته هم هست كه منتظرم كه مشكلش تكرار بشه اما گوش شيطون كر انگار درست شده!(البته به نظرم بايد يه ماهي صبر كنم اگه تكرار نشه ديگه مطمئنم)
    حالا زحمت گفتن راه حل براي بقيه به عهده خود tanatos كه هر جور مايله بگه.
    اما نظر كلي من حتي اگه اين مشكلات هم حل شده باشه براي كساني كه ميخوان اين مدل رو بخرن اينه كه بايد حداقل با مشكل ضعيف بودن dvd-rw و صداهاي عجيبي كه از زيره كيبورد در مياد و داغ كردنه زياد(كه البته با يه كول پد خيلي كم ميشه) اين مدل بسازند!

9. این کاربر از vivicici بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

داداش خیلی حال دادی به مولا،دمت گرم،مشکل من حل شد،فقط یه سوال دیگه،شرمنده،
    وقتی سیستم رو shot down می کنم و می خوام دوباره روشن کنم خیلی خیلی طول میکشه بالا بیاد یا کلا بالا نمی آد،منم مجبور می شم لپ تاپ ببندم و چند دقیقه صبر کنم تا چراغ پاور خاموش روشن بشه و دوباره روشنش کنم ...،راهکار شما چیه؟؟!!
    مشکل جدید شما موقت و به خودی خود حل میشه.

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

سلام به همگي
    من راه حلي كه tanatos عزيز گفته بود از يه مهندس شنيده رو انجام دادم(با اينكه يه كمي بي معني به نظر ميرسيد)بيشتر از يه هفته هم هست كه منتظرم كه مشكلش تكرار بشه اما گوش شيطون كر انگار درست شده!(البته به نظرم بايد يه ماهي صبر كنم اگه تكرار نشه ديگه مطمئنم)
    حالا زحمت گفتن راه حل براي بقيه به عهده خود tanatos كه هر جور مايله بگه.
    اما نظر كلي من حتي اگه اين مشكلات هم حل شده باشه براي كساني كه ميخوان اين مدل رو بخرن اينه كه بايد حداقل با مشكل ضعيف بودن dvd-rw و صداهاي عجيبي كه از زيره كيبورد در مياد و داغ كردنه زياد(كه البته با يه كول پد خيلي كم ميشه) اين مدل بسازند!
    نمیدونم چطور از صحبتهای من برداشت میکنید منتها من نه تا حالا مشکلی با dvd-rw داشتم و نه با داغ کردن.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

خوب خدا رو شکر که مشکل این دوستانمون با راه حلی که پیشنهاد کردم حل شد.
    خوب من به صورت اتفاقی این کار رو کردم و خیلی هم مطمئن نبودم که رفع مشکلات سیستمم به خاطر این کار بوده ولی خوب با یکی از دوستانم که یکی از مهندسین شرکت دله صحبت کردم و این موضوع رو بهش گفتم؛
    اون هم گفت که اصلا امکان نداره که به چنین روشی تونسته باشی مشکلت رو حل کنی ولی خوب من این کارو کرده بودم!
    و به دوستانی که رفع مشکلاتشون به وسیله ی راه حلهای قبلی صورت نگرفته بود پیشنهاد کردم و اونها هم جواب گرفتند.
    ببخشید فقط یه کمی خالی بندی داشت که گفته بودم یکی دیگه این و پیشنهاد کرده در حالی که اون یکی دیگه کاملا ردش کرده بود!
    ولی خوب خیلی مهم نیست چطوری مهم اینه که مشکلات حل شده
    باز هم اگه دوستانی هستند که هنوز مشکلاتشون ادامه داره و ما رو قابل میدونند من در خدمتم!

12. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت bigali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زورآباد

پيش فرض

[QUOTE=tanatos;5590692]مشکل جدید شما موقت و به خودی خود حل میشه.

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
    مشتی خیلی وقته این مشکل داره،اگه از اون راه های باحال داری بازم،لطفا بفرست!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

دوست عزیز من هنوز سعادت زیارت صحن آقا رو پیدا نکردم!
    ولی درباره ی مشکلتون:
    من مشکل شما رو هم تجربه کردم ولی با همون راه حل قبلیم مشکل برطرف شد!
    خیلی نگرانش نباشید!

15. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •