تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

شرایط اقساطی هم میدن الان؟چند ماهه تحویل میدن چه اقساطی چه فروش ویژه؟؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

داداش وحید وپوریا درود برشما.داداشی گلم من توش موندم نمیدونم چکارکنم.بنظرشما ریو بگیرم یا نه با این اوضا؟تا20ملیون مشکلی ندارم.بنظرتون چکار کنم.تازگیها پرشیاباموتور 20 اومده.همینطور سورن ای ال ایکس باموتور ملی.موندم توش که چی بگیرم

سلام دوست من.
    داشتم اتفاقی تو این تاپیک گشت میزدم که به پست شما برخوردم.
    گفتم نظری داده باشم.
    اول یه مورد رو خدمت شما بگم و اینکه برای رسیدن به جوابتون بهتر بود موضوع خرید خودرو
    رو تو بخش مشاوره خرید خودرو مطرح میکردین خیلی زود به نتیجه میرسیدین.
    مشکلی نیست انشالا دفعه دیگه/

خوب میایم سر انتخاب شما.
    البته من ملاک های شما رو برای خرید خودرو نمیدونم اما بودجتون تا سقف 20 میلیون تومان هست
    2 نکته رو خدمت شما عرض کنم:

1. سورن ELX در حال حاظر فقط با موتور قدیمی XU7 با 1800 CC داره عرضه میشه و فعلا از موتور ملی
    خبری نیست.موتور ملی الان فقط روی سمند LX نصب میشه.

2.پژو پارس با موتور TU5 داره عرضه میشه و تازه یک ماهه تو لیست فروش شرکت قرار داره.
    پارس با این موتور دوباره محبوب شده و خیلی طرفدار پیدا کرده و فعلا فروشش نقدی با قیمت
    18600000 تومان هست.

اگر قصد خرید پارس با موتور TU5 رو دارین شک نکنید که گزینه خوبیه.

شرایط خرید پارس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرایط خرید سورن ELX :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohamad skystar; 24-09-2011 at 23:55.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

محمد جان ممنون داداش گلم.ولی فکرکنم پارس دنده اتوماته.من دستی دوست دارم.اگه باشه حتما میخرم

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

وحیدجان داداشی درودبرتو.منظورم پرشیا بامتور206بودتی یو5.ازنظرمصرف خیلی پائین اومده وقدرتش هم بالاست.ولی206امکاناتش بیشتره والبته یکم پشتش زشته.من به شخصه اگه پرشیابامتوره206اومده باشه ودنده دستی باشه حتمامیگیرم.چونزیباتراز206شد ه ودیگه مشکل مصرفم نداره.سورن هنوزبامتورقدیمی تحویل میشه وسمندهم متور ملیش خوبه ولی یادمون باشه هنوز قطعات یدکیش تو بازارنیست داداشی.وخدای نکرده اگه خراب بشه.حسابی تودردسرمیفتی.اگه چیزی بنظرت میرسه بهم بگو دادا.ممنون تنت سالم باشه عزیز

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

داداش وحید وپوریا درود برشما.داداشی گلم من توش موندم نمیدونم چکارکنم.بنظرشما ریو بگیرم یا نه با این اوضا؟تا20ملیون مشکلی ندارم.بنظرتون چکار کنم.تازگیها پرشیاباموتور 20 اومده.همینطور سورن ای ال ایکس باموتور ملی.موندم توش که چی بگیرم
    سلام عزیز
    والا تا 20 تومن انتخاب های خیلی بهتری نسبت به ریو دارین،اگر میتونین با قیافه ال 90 کنار بیاین اصلا تو خریدش شک نکنین،ماشین خیلی خوبی هستش
    اگر بودجتون بیشتره،میتونین رو پرشیا ای ال اکس و همینطور 206 V8 فکر کنین،به هر حال اگه ب.دچتون از 16 تومن بیشتره گزینه های بهتری نسبت به ریو دارین
    گرچه ریو هم با توجه به قیمتش انتخاب خوبیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان
    اولا خدمت همه دوستان بگم شک نکنین که ریو توی ماشین های تا 20 میلیون اول هست .سراغ ماشین دیگه نرید من با همشون رانندگی کزدم. نرمی و راحتی ریو رو هیچ کدوم ندارند. ( در مورد پرشیا اتومات هم میدونین که آزمون استاندارد ردش کرد و دیگه تولید نمیشه. پشت اونم نشستم داییم داشت یه ماه نشد فروختش خیلی افتضاحه اصلا موتورش جواب اون اتاقو نمیده. حتی موتورش جواب اتاق 206 صندوقدار هم نمیده. خیلی تنبلن. )

می خوام تجربه این 2 3 هفته خودمو با ریو اتوماتیک خدمتتون بگم
    واقعاماشین راحتیه. نرم شتابش خیلی خوبه.
    چند تا نکته هست که لازمه بگم:
    دنده عقبش کمی وحشیه. یعنی بر خلاف جلو که نرم شروع به حرکت میکنه و شتاب میگیره، دنده عقبش خیلی سریع شتاب میگیره و اگه جایی که فاصله بین دو ماشین کم باشه پارک کرده باشین دفعات اول سخته از پارک در اومدن.

***مهم ***: نکته دوم که دو سه بار بهش بر خوردم اینه که ممکنه ماشین استارت نخوره اصلا. و طبق تجربه من مشکل اینجاست که ممکنه موقع سوار شدن زانوی راست شما به دکمه روی دنده بخوره و دنده از حالت پارک به حالت دنده عقب بره. که در اون صورت اصلا استارت نمیخوره. پس دقت کنین دنده روی حالت پارک باشه.

مسئله بعدی هم بر میگرده به خود دنده اتوماتیک بودن. و اینکه ما آموزش لازم رو ندیدیم- حتما میدونین که کنترل ماشین تقریبا با پدال گاز هست و نحوه فشار دادن آن روی نحوه شتاب گرفتن و نگرفتن خیلی موثر هست -
    منظورم از بیان این مورد این بود کمی حوصله می خواد تا عادت کنین بهش.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان
    اولا خدمت همه دوستان بگم شک نکنین که ریو توی ماشین های تا 20 میلیون اول هست .سراغ ماشین دیگه نرید من با همشون رانندگی کزدم. نرمی و راحتی ریو رو هیچ کدوم ندارند. ( در مورد پرشیا اتومات هم میدونین که آزمون استاندارد ردش کرد و دیگه تولید نمیشه. پشت اونم نشستم داییم داشت یه ماه نشد فروختش خیلی افتضاحه اصلا موتورش جواب اون اتاقو نمیده. حتی موتورش جواب اتاق 206 صندوقدار هم نمیده. خیلی تنبلن. )

می خوام تجربه این 2 3 هفته خودمو با ریو اتوماتیک خدمتتون بگم
    واقعاماشین راحتیه. نرم شتابش خیلی خوبه.
    چند تا نکته هست که لازمه بگم:
    دنده عقبش کمی وحشیه. یعنی بر خلاف جلو که نرم شروع به حرکت میکنه و شتاب میگیره، دنده عقبش خیلی سریع شتاب میگیره و اگه جایی که فاصله بین دو ماشین کم باشه پارک کرده باشین دفعات اول سخته از پارک در اومدن.

***مهم ***: نکته دوم که دو سه بار بهش بر خوردم اینه که ممکنه ماشین استارت نخوره اصلا. و طبق تجربه من مشکل اینجاست که ممکنه موقع سوار شدن زانوی راست شما به دکمه روی دنده بخوره و دنده از حالت پارک به حالت دنده عقب بره. که در اون صورت اصلا استارت نمیخوره. پس دقت کنین دنده روی حالت پارک باشه.

مسئله بعدی هم بر میگرده به خود دنده اتوماتیک بودن. و اینکه ما آموزش لازم رو ندیدیم- حتما میدونین که کنترل ماشین تقریبا با پدال گاز هست و نحوه فشار دادن آن روی نحوه شتاب گرفتن و نگرفتن خیلی موثر هست -
    منظورم از بیان این مورد این بود کمی حوصله می خواد تا عادت کنین بهش.
    شما فعلا داغی عزیز

استارتر همین تاپیکی که میبینی منم(آیدی قبلیم) و خودمم 3 ساله دارم ریو سوار میشم،زیر و بمش دستمه،شما داری متعصبانه نظر میدی،واقعا زیر 20 تومن خیلی گزینه های بهتری هست،ال 90 مثلا
    ریو از نظر فنی چه برتری هایی نسبت بهش داره ؟ همینطور 206 V8
    فقط تنها برتری ریو نسبت به این 2 اینه که استهلاکش کمتره
    خواهشا واقع بینانه نظر بدین

9. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

با این حساب تندر 90 چطوره در مقایسه با ریو؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

با این حساب تندر 90 چطوره در مقایسه با ریو؟؟
    (****این نکات رو باید به پست قبلیم اضافه میکردم***)
    من خودم به شخصه ضعف ال 90 رو تو طراحیش میدونم،هم خارجی هم داخلی
    خیلی خیلی حالت 4 گوش داره ماشین و در واقع یه طراحی اقتصادی و جادار،داخل اتاق هم خیلی از نظر طراحی و ظاهر به دل نمیشینه
    از دیگر ضعف هاش قیمت بالای قطعاتش هست که در مقایسه با ریو خیلی بالاست،همینطور اصطلاحا قد بودن ماشین،که از نظر پایداری از ریو ضعیفتره
    نقاط قوت : کشش و شتاب بیشتر-موتور بسیار کم مصرف و با توان بالا-کم صداتر بودن موتور داخل اتاق نسبت به ریو-کیفیت ساخت بالاتر
    شاید چیزای دیگه هم باشه،اما الان همینا به ذهنم رسید

12. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

واقعا قیافش تو کت من نمیره هر کاری میکنم
    با این حساب اختلاف دو سه میلیون ارزش خریدن ال 90 رو داره یا همون ریورو باید گرفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •