تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 252 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

علی کریمی به استیل آذین بازگشت
    اگر پرسپولیس نیم فصل بره روی مخ کریمی کار کنه
    راستی بچه ها این هوار مولا محمد الان کجاست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

علي‌ كريمي: به ‌راي ‌كميته انضباطي ‌احترام ‌مي‌گذارم

پس از اعلام راي كميته انضباطي باشگاه ‌استيل‌اذين،‌ علي ‌كريمي امروز در تمرين تيمش حاضر مي شود.

به گزارش ايسنا، كريمي در گفت‌وگو با وب سايت شخصي اش گفت: من به راي كميته انضباطي باشگاه احترام مي گذارم، در تمرين تيم حاضر مي شوم تا براي بازي با تراكتورسازي آماده شوم.

وي ادامه داد: طي اين مدت هم به احترام باشگاه و تمام عزيزاني كه نسبت به من لطف داشتند سكوت كردم كه جا دارد ازهمه آنها ‌تشكر كنم. از امروز هم تمام تلاشم‌ را براي‌ موفقيت ‌تيم ‌به كار ‌مي‌گيرم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پرسپولیس هر وقت رفته صدر دیگه پایین نیومده
    امیدوارم امسال هم سنت شکنی نکنه
    به نظر من توی بازی با شاهین از وقتی کریم اومد فشار زیادی به تیم اومد
    چون هم تیم 10 نفره شده بود و هم بازیکنی اومده بود که نصف یه بازیکن جوون میدوید
    از نتیجه گرفتن صنعت نفت هم خیلی خوشحالم

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض كشمكش با دايي در مراسم برترين‌هاي اخلاق

دايي: اصلا قرار نبود به اين مراسم بيايم كارهاي زيادي دارم و فقط به خاطر كريم باقري اسطوره فوتبال ايران در اينجا حاضر شدم.

سايت گل ـ مراسم برترين‌هاي اخلاق فوتبال ايران خيلي زود تحت تأثير سرمربي پرسپوليس قرار گرفت. در حالي كه مراسم با حدود يك ساعت تأخير و از ساعت 18:10 آغاز شده بود دايي به همراه كاشاني و خوردبين حول و حوش ساعت 19 وارد سالن همايش‌هاي بين‌المللي هتل المپيك شد و در انتهاي سالن جايي براي خودش پيدا كرد. وقتي دايي وارد سالن شد عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ در حال سخنراني بود اما به محض اينكه وي حرف‌هايش را تمام كرد به سرعت خودش را به انتهاي سالن رساند و از دايي و همراهانش خواست كه به رديف‌هاي جلويي بيايند.

سرپرست باشگاه و سرمربي پرسپوليس هم پس از اصرار زياد محمدي تقاضاي او را قبول كردند اما دايي با وجود حضور در صندلي‌هاي جلويي خودش را از قسمتي كه مربيان و مسئولان فدراسيون فوتبال از جمله مهدي تاج و كفاشيان نشسته بودند جدا كرد و بين بازيكنان نشست.

او سپس چند دقيقه نگذشته از جايش بلند شد و به سمت در خروجي رفت كه ظاهرا اين چند دقيقه را براي احترام به كريم باقري قدم رنجه كرده بود. اما نكته جالب زماني بود كه با خروج دايي سروكله مايلي‌كهن در مراسم پيدا شد، احتمالا اين دو همديگر را در راهروي هتل المپيك ديده بودند اما بعيد است كه حتي با هم سلام و عليكي كرده باشند.

علي دايي در حالي كه مشغول ترك هتل المپيك بود درباره اينكه چرا خيلي زود مراسم را ترك كرده گفت:«اصلا قرار نبود به اين مراسم بيايم كارهاي زيادي دارم و فقط به خاطر كريم باقري اسطوره فوتبال ايران در اينجا حاضر شدم.»

دايي در حالي اظهاركرد قرارنبود به اين جلسه بيايد كه خودش با تصميمي كه خيلي دير هم گرفته شد تمرين پرسپوليس را يك ساعت جلو انداخت و در اين جلسه تمريني دست به كار نشد تا خودش و بازيكناني كه به مراسم دعوت شدن به موقع به هتل المپيك برسند.

کد:
    2010/08/25

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

آره ؛ خدا میشه تیم

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی بچه ها این هوار مولا محمد الان کجاست؟
    هوار قرار بود بره تو لیگ قبرس بازی کنه.
    پرسپولیس با کریمی خیلی توپ میشه.
    کریمی رو فقط یکی مثل عباس انصاری فرد میتونست کریمی رو از پرسپولیس دور کنه. خدا خیرش نده.
    Last edited by mojtaba-civil; 25-08-2010 at 23:30.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علي‌ كريمي: به ‌راي ‌كميته انضباطي ‌احترام ‌مي‌گذارم

پس از اعلام راي كميته انضباطي باشگاه ‌استيل‌اذين،‌ علي ‌كريمي امروز در تمرين تيمش حاضر مي شود.

به گزارش ايسنا، كريمي در گفت‌وگو با وب سايت شخصي اش گفت: من به راي كميته انضباطي باشگاه احترام مي گذارم، در تمرين تيم حاضر مي شوم تا براي بازي با تراكتورسازي آماده شوم.

وي ادامه داد: طي اين مدت هم به احترام باشگاه و تمام عزيزاني كه نسبت به من لطف داشتند سكوت كردم كه جا دارد ازهمه آنها ‌تشكر كنم. از امروز هم تمام تلاشم‌ را براي‌ موفقيت ‌تيم ‌به كار ‌مي‌گيرم.

کد:
    واقعا خاک بر سر کریمی اگه همین جور الکی برگرده استیل آذین. خودش که گفته بود تا آجرلو همونجور که تو تلویزیون بهم تهمت زد، همونجور ازم معذرت خواهی کنه برنمیگردم به تیم.
    الان نوبت کریمیه که ناز کنه.

واقعا دست بازیکنای استیل آذین هم درد نکنه، خوب جواب آجرلو رو دادن، همین که خودشونو بازوندن باعث شد که حساب کار دست خیلیا بیاد که کریمی کیه و جایگاهش تو استیل آذین کجاست.

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

پرسپولیس هر وقت رفته صدر دیگه پایین نیومده
    امیدوارم امسال هم سنت شکنی نکنه
    به نظر من توی بازی با شاهین از وقتی کریم اومد فشار زیادی به تیم اومد
    چون هم تیم 10 نفره شده بود و هم بازیکنی اومده بود که نصف یه بازیکن جوون میدوید
    از نتیجه گرفتن صنعت نفت هم خیلی خوشحالم
    100 درصد موافقم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دايي: اصلا قرار نبود به اين مراسم بيايم كارهاي زيادي دارم و فقط به خاطر كريم باقري اسطوره فوتبال ايران در اينجا حاضر شدم.

سايت گل ـ مراسم برترين‌هاي اخلاق فوتبال ايران خيلي زود تحت تأثير سرمربي پرسپوليس قرار گرفت. در حالي كه مراسم با حدود يك ساعت تأخير و از ساعت 18:10 آغاز شده بود دايي به همراه كاشاني و خوردبين حول و حوش ساعت 19 وارد سالن همايش‌هاي بين‌المللي هتل المپيك شد و در انتهاي سالن جايي براي خودش پيدا كرد. وقتي دايي وارد سالن شد عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ در حال سخنراني بود اما به محض اينكه وي حرف‌هايش را تمام كرد به سرعت خودش را به انتهاي سالن رساند و از دايي و همراهانش خواست كه به رديف‌هاي جلويي بيايند.

سرپرست باشگاه و سرمربي پرسپوليس هم پس از اصرار زياد محمدي تقاضاي او را قبول كردند اما دايي با وجود حضور در صندلي‌هاي جلويي خودش را از قسمتي كه مربيان و مسئولان فدراسيون فوتبال از جمله مهدي تاج و كفاشيان نشسته بودند جدا كرد و بين بازيكنان نشست.

او سپس چند دقيقه نگذشته از جايش بلند شد و به سمت در خروجي رفت كه ظاهرا اين چند دقيقه را براي احترام به كريم باقري قدم رنجه كرده بود. اما نكته جالب زماني بود كه با خروج دايي سروكله مايلي‌كهن در مراسم پيدا شد، احتمالا اين دو همديگر را در راهروي هتل المپيك ديده بودند اما بعيد است كه حتي با هم سلام و عليكي كرده باشند.

علي دايي در حالي كه مشغول ترك هتل المپيك بود درباره اينكه چرا خيلي زود مراسم را ترك كرده گفت:«اصلا قرار نبود به اين مراسم بيايم كارهاي زيادي دارم و فقط به خاطر كريم باقري اسطوره فوتبال ايران در اينجا حاضر شدم.»

دايي در حالي اظهاركرد قرارنبود به اين جلسه بيايد كه خودش با تصميمي كه خيلي دير هم گرفته شد تمرين پرسپوليس را يك ساعت جلو انداخت و در اين جلسه تمريني دست به كار نشد تا خودش و بازيكناني كه به مراسم دعوت شدن به موقع به هتل المپيك برسند.

کد:
    2010/08/25
    جالبه بعضی خبرگزاریها واسه اینکه از نون خوردن نیفتن مجبورن آتیش دعوای این دو نفر رو روشن نگه دارن.
    هیچ اتفاقی نیفتاده بازم کم نیورده و میگه فکر نکنم سلام علیک کرده باشن.
    همین که مایلی کهن تا چشم خبرنگارا رو دور دیده نپریده با علی دایی دست به یقه بشه یعنی میخواد دعوا رو تموم کنه.
    حتما سر دعوای مایلی و قلعه نویی یادتون هست که دور از چشم همه پرید و یقه قلعه نویی رو گرفت و براش سرود توپ تانک فشفشه خوند.
    واقعا جای فیروز کریمی تو لیگ برتر خالیه. اگه بود کلی سوژه داشتیم واسه خنده، ولی حالا باید همش دعوای مایلی کهن و این و اونو ببینیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اطلاعيه كانون هواداران استقلال

بيانيه كانون هواداران استقلال ايران به مناسبت بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال و سپاهان.

با آرزوي قبولي طاعات و عبادات ماه مبارك رمضان و تبريك سالروز ولادت كريم اهل‌بيت حضرت امام حسن مجتبي(ع) بر همه مسلمانان به ويژه تماشاگران با صفا و متدين استقلالي به اطلاع مي‌رساند همانگونه كه با هم عهد و پيمان بسته‌ايم و در اهداف چهارگانه كانون در هفته‌هاي اخير بارها آن را تكرار و تمرين نموده‌ايم، جمعه شب نيز گرد هم آمده و يك صدا و متحد تيم محبوب استقلال را مورد ت شويق قرار داده و بازيكنان و سرمربي سابق خود را كه در تيم مقابل هستند را مورد لطف و مهرورزي قرار مي‌دهيم.

اميد وافر داريم بازيكنان و كادرفني تيم قهرمان استقلال نيز با تلاش مضاعف و با برد قاطع قدر اين حضور ارزشمند و طلايي شما را ارج نهاده و شبي خاطره‌انگيز را در آزادي ثبت نمايند.

كانون هواداران باشگاه فرهنگي-ورزشي استقلال ايران

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره ؛ خدا میشه تیم
    پرسپولیس با کریمی خیلی توپ میشه.
    بد نیست به مصاحبه ای از علی کریمی در فصل پیش ارجاعتون بدم :

اين علي دايي تغيير پيدا كرده، آيا مي‌تواند شاگردي مثل علي كريمي داشته باشد؟!

به نظر من نه تنها علي دايي بلكه تمام مربيان ما بايد به دنبال ساختن بازيكناني مثل علي دايي، علي كريمي، مهدوي‌كيا و... باشند. شما همين علي دوستي را ببينيد كه در شهرهاي كوچك و پايين‌شهر تهران به دنبال پيدا كردن استعدادهاست و متاسفانه چنين تفكري در تيم‌هاي بزرگ ما ديده نمي‌شود.

ما كه جوابمان را نگرفتيم!

ببينيد اختلاف‌نظري بين من و علي دايي وجود دارد كه نمي‌توانيم در كنار هم باشيم، چون اگر كنار هم باشيم، براي پرسپوليس حاشيه‌سازي مي‌شود و اين تيم بيشتر لطمه مي‌بيند.

يعني امكان بازگشت علي كريمي به پرسپوليس دايي وجود ندارد؟

من به درد علي دايي نمي‌خورم. در حال حاضر شرايط كار كردن ما دو نفر كنار يكديگر وجود ندارد!
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •