تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 50 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 493

نام تاپيک: سریال قلب یخی

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

دیروز من هم که داشتم قهوه تلخ رو می خریدم از فروشنده پرسیدم قلب یخی کی می آد گفت فردا ( یعنی امروز ) . ببینیم چی می شه
    به من گفت هیچ وقت

بالاخره قسمت 8 اومد
    مطمئـن هستید ؛ من صبح رفتم نبود !

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این قسمت ( 8 ) اصلا خوب نبود . همش صحبت بین دو بازیگر

پيش فرض

منم قسمت 8 رو دیدم...اصلا خوشم نیمد..

4. 2 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر منم قسمت 8 بیخود بود...فقط همون قسمتای 4-5 بیننده جذب می کرد، که البته از صدقه سری کپی برداری بود!

داره خودمونی میشه bess0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    World

پيش فرض

من تا قمست 7 دیدم ولی دیگه نگاه نمی کنم این همه منتظر باشی برای هر قسمت 1200 تومن هم بدی ، بعد ببینی اخرشو بد تموم کنند زور داره والا ..........

7. 2 کاربر از bess0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من تا قسمت پنجشو دیدم ! سریال جالبیه ، یه بنده خدایی ازش تعریف کرد ما هم رفتیم دو سه هفته پیش از قسمت یک تا پنجشو خریدیم.
    این تاپیک هم داشتم مرور میکردم که دیدم یه عده ای گفتن این سریال از بعضی سریال های خارجی کپی کرده ! اصولا وقتی ما میبینیم که یه ادمی موفقه ما چی کار می کنیم ؟ میریم دنبال طرف ببینیم از کجا به این جا رسیده ، حالا اینا زحمت کشیدن کپی کردن ( کپیش همچین ناشیانه نبود) امیدواریم اخرش هم مثل سریال های خارجی جالب تموم بشه(نه این که این دو تا وکیل ها با هم ازدواج کنن )
    بالاخره ما هم باید از یه جایی شروع میکردیم دیگه ! اینا از کپی کردن شروع کردن تا ببینیم در اینده به کجا میرسن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من هم سریال خوبی مخصوصا درباره موضوعی که اطلاعاتی در جامعه دربارش نسبتا کم هست بحث میکنه!!!
    البته بعضیجاهاش خیلی ضعیف و با بی دقتی کار شده که توی همون نگاه اول به چشم میاد!!!اما بازم خوبه!!!

توی این چند صفحه دیدم بعضی دوستان انگار دارنند ناز می کنند آقا دوست نداری بخری لازم نیست 50 بار بیای اینجا علام عمومی کنی!!!
    یه چیز دیگه هم اینکه مد شده توی جامعه هر کی راجع این مسائل صحبت می کنه می گنند معلومه نونش از...زورش کردنند و....
    البته این هم از آثار روشنفکری توی ایرانه دیگه!!!

10. 2 کاربر از The master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

کلا" همـه چی به هم ربط داره ( نقطـه ضعـف ) ؛ قسمت 8 اوج ربط های بی ربط بود !

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من تا قسمت پنجشو دیدم ! سریال جالبیه ، یه بنده خدایی ازش تعریف کرد ما هم رفتیم دو سه هفته پیش از قسمت یک تا پنجشو خریدیم.
    این تاپیک هم داشتم مرور میکردم که دیدم یه عده ای گفتن این سریال از بعضی سریال های خارجی کپی کرده ! اصولا وقتی ما میبینیم که یه ادمی موفقه ما چی کار می کنیم ؟ میریم دنبال طرف ببینیم از کجا به این جا رسیده ، حالا اینا زحمت کشیدن کپی کردن ( کپیش همچین ناشیانه نبود) امیدواریم اخرش هم مثل سریال های خارجی جالب تموم بشه(نه این که این دو تا وکیل ها با هم ازدواج کنن )
    بالاخره ما هم باید از یه جایی شروع میکردیم دیگه ! اینا از کپی کردن شروع کردن تا ببینیم در اینده به کجا میرسن
    اصولا بعضی از ما ایرانیا همش میگیم ( نباید چرخ رو دوباره اختراع کرد ) و نیازی به تکرار تحقیقات و دستاوردهای دیگران نیست. اما وقتی از یک روش خوب در سریالهای غربی کپی برداری می شود ، بزرگترین نقطع ضعف باز همین است

در نظر این افراد : مرغ همسایه غازه

13. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز دیدم این سریال رو توی ماه-واره تبلیغ میکرد قراره روز های زوج بذاره ؟ فکرکنم کانال imn بود که البته از سر شبی فطع شد . کسی فر-کانس این کانال رو داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •