مشکل من حل شد
یه درایور وایرلس دیگه گرفتم که با قبلیه فرق داشت راحت نصب شد.
pci رو هم نصب کردم
اینم لینکش حجمش 6 مگابایت
الان دیگه اون دو تا ارور تو شکل نیست درست شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من حل شد
یه درایور وایرلس دیگه گرفتم که با قبلیه فرق داشت راحت نصب شد.
pci رو هم نصب کردم
اینم لینکش حجمش 6 مگابایت
الان دیگه اون دو تا ارور تو شکل نیست درست شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masoud45; 15-08-2010 at 13:43.
این درایور وایرلس 5010 با حجم 79 مگ دانلود کن
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
اینم درایور pci simple.. با حجم 6 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Management Engine Interface
دوستان دقت کنید که یه سری از درایورا که تو سایت دل هست شاید مربوط به کانفیگ دیگه ای باشه و دلیل نصب نشدنش همینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادر armanjoon_gh دقت نمی کنیا ، تو پست 172 صفحه 18 گفتم دومیه درایور pci هست ، همین بالا درایور دومی رو دانلود و نصب کن مشکل حل میشه
خدمت همه دوستان بگم که توی device manager نباید هیچ سخت افزار ناشناخته ای وجود داشته باشه
چون 5010 من با نصب درایورها همه رو شناخته
هر مشکلی در رابطه با این لپ تاپ دارید عنوان کنید ، من شخصا علاقه زیادی به رفع مشکل 5010 دارم![]()
Last edited by sheytoon001; 15-08-2010 at 15:05.
تبریک میگم ، لپ تاپ خوبی رو انتخواب کردید
سعی کن با گارانتی بگیری که به مشکلی بر نخوری
بله ، نکته اینکه همراه این لپ تاپ درایوراش نیست
اگه اینترنت بیشتر از 128 داری که میتونی دانلودشون کنی حدود 800 مگابایت میشه
وگرنه حتما به فروشنده بگو درایوراشو میخوای و برات گیر بیاره
من رنگ مشکی رو انتخواب کردم چون درین صورت دو رنگ میشه(داخلش نقره ای -باقی مشکی) اما رنگای دیگه 3 رنگ میشه مثلا رنگ آبی درش آبی قسمت کیبرد نقره ای و زیرش مشکی
اما با این حال سلیقه خودته ، منم بین آبی و مشکی مونده بودم خدایی آبیشم خیلی قشنگ بود قرمزشو ندیدم![]()
Last edited by sheytoon001; 16-08-2010 at 19:12.
کسی تا حالا مک نصب کرده رو 5010؟
من دنبال نسخه snow leopard universal می گردم کسی لینک واسه دانلود داره؟
لئوپارد رو نصب کردم نمیشه ارور میده؟![]()
من که تا حالا با مک کار نکردم
مک نیاز به درایور نداره؟ توجه کن برا 5010 فقط درایور vista و 7 وجود داره ، فکر میکنم یکم با شناسوندن سخت افزار به سیستم عامل به مشکل بر بخوری![]()
بچه ها برای آپدیت بایوس کافیه فایل مربوطه رو از سایت dell دانلود و اجرا کنید ، همه کار رو خودش انجام میده
من از A04 به A07 آپدیت کردمموقع اجرای برنامه همه برنامه های دیگه رو ببندید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرمزشم قشنگه ، فقط دقت کن جدیداش 2.26 هرتز و 350 m هست.از اون مدل بگیر
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
اینو یکم توضیح بده لطفاً ، A04 و A07 چی هستند؟ از کجا باید پیداشون کرد.آپدیتش چطوریه؟
ولی خداییش رو بازیها کولاکه ، فعلا که مشکلی نداشته.
Last edited by armanjoon_gh; 15-08-2010 at 22:54.
فقط کافیه یرنامه ای که تو سایت درایورا تو قسمت bios هست رو دانلود کنی که همونجا نوشته ورژنش A07 هست
اگه می خوای ورژن بایوس خودتو الان ببینی ، وقتی لپتاپو روشن یا ری استارت می کنی سریع f2 رو بزن تا صفحه بایوس بیاد
اونجا تمام مشخصات لپتاپت رو نوشته از جمله ورژن بایوس ، فقط به تنظیمات اون صفحه دست نزن
راستی هارد منو نوشته سامسونگ![]()
سلام دوستان.
من می خوام n5010 بگیرم. خیلی از پست های قبلی رو هم خوندم ولی باز دو دلم. می خوام مطمئن شم که n5010 ویندوز 7 32 بیتی رو هم جواب میده یا نه.درایور های 32 بیتیش هست؟ xp چی نصب میشه؟ در ضمن، با ویندوز اورجینال پیدا میشه؟ پیشاپیش ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)