تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 24 از 515 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آزمونهای کانون و سنجش به درد نمی خوره

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

3. این کاربر از pcsoft_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

اخه من که با 2 تا از معلمامون مشورت کردم گفتن سنجش: دلایل:
    1-قلم چی 2 هفته یه باره و فاصلش کمه
    2-برنام قلم چی سنگینه اگه یکی 1هفته نرسه عقب میمونه که نمیتونه جبران کنه
    3-سنجش بین تهرانیا برتر ها رو انتخاب میکنه و براشون کلاس مجانی میزاره
    4-کارنامش بهتره
    5-سوالای سنجش استاندارد تره قلم چی سوالاش از تو کتابای خودشه
    6-سوالاش به کنکور نزدیکتره اولین بار که تو زبان reading 2 تا شد تو سنجش بود
    من الان واقعا گیجم بهتر نیست 2 تاشو برم؟اشکال نداره؟
    مشاوره قلم چی اومده بود منو شست و شوی مغزی داد باز قبلش مطمن بودم سنجش اما الان نه-تازه گزینه 2 هم سوالاش خوبه که سوالاشو جدا از یکی میگیرم
    من چی کار کنم؟هر کی یه چیزی میگه بدیش اینه که همه هم راست میگن
    یکی از معلما که باهاش مشورت کردم خیلی قبولش دارم دختر خودشم امسال کنکور تجربی داده که گفت خوب داده جزو این برترای سنجش بوده که براشون کلاس گذاشتن
    لطفا منو قانع کنید چون ول کن نیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بلد نیستم قانعت کنم !
    ولی اگه داداش/خواهر من بودی عمرا نمیذاشتم بری سنجش !
    همین !

6. 10 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

4-کارنامش بهتره
    مشاوره قلم چی اومده بود منو شست و شوی مغزی داد باز قبلش مطمن بودم سنجش اما الان نه-تازه گزینه 2 هم سوالاش خوبه که سوالاشو جدا از یکی میگیرم
    یکی از معلما که باهاش مشورت کردم خیلی قبولش دارم دختر خودشم امسال کنکور تجربی داده که گفت خوب داده جزو این برترای سنجش بوده که براشون کلاس گذاشتن
    ببین منم مثل تو دانش آموز بودم. از هیچ موسسه ای هم پول نمیگیرم که تبلیغشو بکنم با هیچ موسسه ای هم لج نیستم . من معتقدم اگه حرفی بزنم که تهش به ضررت بشه مدیونت میشم . پس صاف و ساده میگم قضاوت با خودت:
    1_ اینکه برنامه قلم چی 2هفته یه باره یه مزیته نه بدی. الان فکر میکنی خیلی بده ولی وقتی فاصله زیاد بشه هم زودتر خسته میشی هم زمان مطالعت کمتره هم اینکه بخیال فرصت داشتن کندتر میخونی. توی آزمونای قلم چی یکی 2تا از آزموناش 3هفته ای شد. پاینترین ترازای من توی همون آزمونا بود چون با خیال راحتر میخوندم و اغلب شل میگرفتم!!
    2_ اینو کاملا باهات موافقم . اگه 2تا آزمون عقب بیوفتی رسما تا آخرین آزمون عقبی. ولی اگه پابه پاش پیش بری از بهمن به بعد پیشرفتت چشم گیره
    3_ رتبه های برتر اغلب اعتقادی به کلاس کنکور ندارن .راستی شما فقط دنبال کلاس مجانی هستی؟
    4_ اینو کاملا مخالفم. شما کارنامه قلم چی/ گاج یا گزینه دو رو از نزدیک دیدی؟من همه اینارو دیدم مال سنجشم دیدم کاملترین کارنامه مال گزینه 2 هست.
    5_ این یکی رو فکر کنم خود کارمندای تعاونی سنجش هم قبول نداشته باشن. از بچه های کنکور 89 اونقدر اینو شنیدم که هر آزمون چندتا از سوالاش غلط بوده . قصد دفاع از قلم چی رو ندارم ولی شما از کتابای قلم چی استفاده میکنین؟اگه نمیکنید پس اینکه سوالای قلم چی از کتابای خودشه برای شما فرقی نباید داشته باشه. ضمن اینکه فراموش نکنید توی آزمونای قلم چی نهایتا چندتا سوال از کتاباشه اونم سوالاش اونقدر آبکیه که شما کتاباشو داشته باشی یا نه میتونی بزنی
    6_ اینکه میگین سوالاش به کنکور نزدیکتره قبول ندارم . باید بگیم سیاستش به کنکور نزدیکتره . بایدم باشه دیگه. قطعا کارکنای سازمان سنجش هر سال میدونن که تغییراتی که توی کنکور اون سال قراره بیوفته چیه . اینکه مثلا قراره 2تا ریدینگ بیاد یا مثلا قراره سوالای فلان درس سخت بیاد. ولی با اطمینان میگم خدمتتون که اینکه میگن هر سال چندتا سوال کنکور عینا از سوالای کنکور آزمایشی سنجش میاد باید بگم کاملا غلطه سازمان سنجش نمیاد اعتبار خودشو زیر سوال ببره با اینکار. ضمن اینکه سوالای آزمونای آزمایشی سنجش توسط طراحای کنکور طرح نمیشه پس اگه احیانا یه سوال شبیهش توی سازمان سنجش و کنکور همون سال اومد دلیل رابطه طراحای این دوتا نیست همونطور که سال 88 تیپ سوالا شبیه گزینه 2 بود ولی کسی نگفت این دوتا طراحاش یکیه!!
    7_ مطلقا 2تا آزمون آزمایشی ثبت نام نکن یکی رو ثبت نام کن با برنامش پیش برو
    نتیجه: هدفم از این مطلب این بود که بگم نه اونی که در مدح سنجش میگن درسته نه اونی که در ذم قلم چی. برو یه آزمون از قلم چی و یه آزمونم از سنجش و گزینه جوان و گاج بگیر ببین چطوره؟سازمان سنجش بدترین پاسخنامه رو میده. قلم چی هم پاسخنامش ضعیفه. گزینه جوان و گاج هم ندیدم
    یادت نره هدف از آزمون دادن یادگرفتن مطلب جدیده . اینکه سوالاش رو طراح کنکور طرح کرده یا یه طراح ساده فرق نداره پاسخنامش باید کامل باشه. حالا که وقت داری تحقیق کن بهترین پاسخنامه مال کدوم موسسه است؟

8. 8 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

4-کارنامش بهتره
    سلام بهترین ها داخل قلم چی بودند ببین کنکور ازمایشی یعنی اشکالگیری به نظر من تو قلم چی میتونی اشکال های زیادی رو از خودت ببینی اگه سئوالاش سخته واسه تو تنها که سخت نیست واسه همه هست پس خودتو ناراخت نکن نه مثه اینکه قانع نمیشی خوب باشه اصلا به من چی؟! ولی پیشنهاد میکنم 3 تای اخری سنجش رو حتما بری .باز هم میگم به جامعه ی اماری نگاه کن اونجا میتونی خودتو محک بزنی قلم چی بیشترین جامعه ی اماری از نوع زرنگ ها رو داره پس این فرصتو از دست نده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برنامش كه خيلي خوبه ، اون اولي كه كل ادبيات هستش واسه آشنايي هستش .
    نمي دونم كه چي فكر كردي......ولي فقط يه ذره فكر كن.....آشنايي با دروس يعني چي؟؟؟؟؟//////

4 كتاب اونم تو ي دو هفته......واسه ما كه به اين كار هنوز عادت نكرديم....دقيقا محاله.....بايد مث حسابان يا فيزيك يا بقيه درس هاي اختصاصي ديگه پيش مي رفت....نه ييهو........

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

من بلد نیستم قانعت کنم !
    ولی اگه داداش/خواهر من بودی عمرا نمیذاشتم بری سنجش !
    همین !
    ما مخلص شماییم داداش

12. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

ببین منم مثل تو دانش آموز بودم. از هیچ موسسه ای هم پول نمیگیرم که تبلیغشو بکنم با هیچ موسسه ای هم لج نیستم . من معتقدم اگه حرفی بزنم که تهش به ضررت بشه مدیونت میشم
    یادت نره هدف از آزمون دادن یادگرفتن مطلب جدیده . اینکه سوالاش رو طراح کنکور طرح کرده یا یه طراح ساده فرق نداره پاسخنامش باید کامل باشه. حالا که وقت داری تحقیق کن بهترین پاسخنامه مال کدوم موسسه است؟
    مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردی سوالای گزینه 2 و پاسخنامش رو از یکی از دوستام میگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

مثه اینکه قانع نمیشی خوب باشه اصلا به من چی؟! ولی پیشنهاد میکنم 3 تای اخری سنجش رو حتما بری .باز هم میگم به جامعه ی اماری نگاه کن اونجا میتونی خودتو محک بزنی قلم چی بیشترین جامعه ی اماری از نوع زرنگ ها رو داره پس این فرصتو از دست نده.
    دست شما درد نکنه! من الان در حال هدایت شدنم
    چشم مدرسمون هم قلم چی مینویسه منم ثبت نام میکنم
    مرسی همه ی دوستانی که نظر دادین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •