اینم دیگه قر و اطوار اومدهسیروس مقدم توی مصاحبه هاش گفته بوده که فیلم قرار بوده هفتگی باشه...
اگر اینطور بود تا هفته بعدش دغ مرگ میشدیم...![]()
فهمیده فیلمش بخر داره واسه همین گفته یکم داستان رو جذاب کنم![]()
اینم دیگه قر و اطوار اومدهسیروس مقدم توی مصاحبه هاش گفته بوده که فیلم قرار بوده هفتگی باشه...
اگر اینطور بود تا هفته بعدش دغ مرگ میشدیم...![]()
فهمیده فیلمش بخر داره واسه همین گفته یکم داستان رو جذاب کنم![]()
این جناب دندون خوشکله موقع داستان تعریف کردن یه جمله ای گفت که یه جورایی از تشبیهش خندم گرفت:
میره ترمینال که بره به ولایت، میخواد بره تو کار رفتن! اما رفتن چی... مغز میخواد و چشم! باخودش یه فکری می کنه و میپیچیه میره کله پاچه ایه صفدر... یه مغز و یه چشم نسیه میزنه!!![]()
سلام دوستان
تکرار قسمت دیشب را کی میذاره؟
ممنون![]()
اینجا نوشته 16:30 (20دقیقه دیگه)
آقا من فکر کنم منصور موقعی که عطا شیشه رو شکست، سریع گازشو بگره و درره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر کارشناسی و کارگردانی احتمالش خیلی زیادهآقا من فکر کنم منصور موقعی که عطا شیشه رو شکست، سریع گازشو بگره و درره!!
چون اگر قرار بود عطا منصور رو بگیره،باید شیشه ی طرف راننده رو میشکوند یا اینکه قبل از اینکه منصور بشینه تو ماشین میگرفتش
پس یه جای کار توسط کارگردان میلنگه![]()
موسیقی متن این سریال خیی قشنگه
فقط تیتراژشو نمیگم کل موسیقیهاش
کسی می تونه همه آهنگ های این سریال رو آپ کنه یا لینک دانلودشو بده؟
کلا آریا عظیمی نژاد آهنگ ساز خوبیه کاراش عالیه
به به کیف کردم مخصوصا اون تیکه که استیون سیگال (عطا) شیشه ماشین منصور را شکست
امشب هم احتمالا منصور گازش را میگیره و فرار میکنه و در نتیجه عطا 1 کتک حسابی به پسر عیوضی میزنه![]()
این تیتراژ پایانی تقدیم به دوستان
password:mammutکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی قشنگ بازی میکنه.کسی میدونه اسم بازیگرش چیه؟
درسته خيلي خوب بازي كرد.فكر نميكنم تا حالا خيلي تو تلويزيون بازي كرده باشه.از طرز بيانش و بازي روونش ميشه حدس زد كه از بازيگراي خيلي خوب تئاتر هست مثل خود امير جعفري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)