تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 449 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

فقط یه سوال من احتیاجی به دادن پسورد برای اینترنت ندارم و با استفاده از تنظیمات مودم هر وقت که مودم روشن باشه به اینترنت وصل میشه حتی اگه ویندوز رو هم عوض کنم احتیاج به ساختن کانکشن ندارم
    حالا وقتی که ریسکسو دیسک اجرا بشه در اون حالات اینترنت وصله؟

2. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

فقط یه سوال من احتیاجی به دادن پسورد برای اینترنت ندارم و با استفاده از تنظیمات مودم هر وقت که مودم روشن باشه به اینترنت وصل میشه حتی اگه ویندوز رو هم عوض کنم احتیاج به ساختن کانکشن ندارم
    حالا وقتی که ریسکسو دیسک اجرا بشه در اون حالات اینترنت وصله؟
    دوست عزیز در پست قبلی اشاره کردم و از کلمۀ اگر استفاده کردم. گفتم که اگر شما از Wireless یعنی اینترنت بی سیم استفاده میکنید.

در غیر اینصورت نه. اینترنت شما در ویندوز اگر بدون پسورد وصل میشه در داخل دیسک نجات هم بدون پسورد باید وصل بشه.

4. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

مهران جان در مورد اون ویروسی که تو تاپیک دانلود ویروس توضیح دادی یه سوال دارم؟
    دوست عزیز من این قسمت user رو به عنوان قسمت محافظت شده به کومودو دادم و وقتی که همچین ادرسی رو بهش میدم c:\user\you\local میگه چیزی وجود ندارد
    یعنی نتونسته که خودش رو اونجا کپی کنه؟

6. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان در مورد اون ویروسی که تو تاپیک دانلود ویروس توضیح دادی یه سوال دارم؟
    دوست عزیز من این قسمت user رو به عنوان قسمت محافظت شده به کومودو دادم و وقتی که همچین ادرسی رو بهش میدم c:\user\you\local میگه چیزی وجود ندارد
    یعنی نتونسته که خودش رو اونجا کپی کنه؟

اگر اون فایل dll که نوشتم وجود در مسیر گفته شده وجود نداشته باشه اونوقت بله نتونسته فایل dll رو در اون مسیر درست کنه چون اجازۀ این کار قبلا ازش گرفته شده.

در ضمن منظورت از همچین آدرسی رو بهش میدم چیه؟ شما قرار نیست آدرسی رو به کمودو بدید و یا به چیزی بدید بلکه خودتون باید به مسیری که گفتم در کامپیوترتون برید. یعنی اول درایو C رو باز میکنی, بعد میری داخل پوشۀ User و اونجا اسم کاربریتو پیدا میکنی و میری توش بعد میری داخل پوشه ای به اسم Local و dll نامبرده شده رو اگر وجود داشت پیدا میکنی.

8. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سعی می کنم تمامی دیسک های نجات مطرح که همگی هم رایگان هستند،لینک دانلودشو براتون بذارم...

دیسک نجات آویرا: زمان بوت بسیار سریع حجم حدود50مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیسک نجات کاسپراسکای:مطمئن،ولی کمی سنگین حجم حدود200مگابایت
    کد:
    دیسک نجاتavg:
    کد:
    دیسک نجات بیت دیفیندر که مهران جان معرفی کردن:
    کد:

در ضمن اگه وضع ویندوزتون خیلی خرابه و بوت نمیشه،می تونید از سیستم عامل اوبونتو استفاده کنید و فایلboot.ini رو ترمیم کنید!!!
    لینک دانلود با حجمی در حدود 685مگایایت:
    کد:
    اینم انجمن رسمی اوبونتو برای ایرانی ها:
    کد:
    ================================================== ===
    اینا برای کسایی مناسبند که کومودو رو تو سیستم خودشون ندارند
    Last edited by santamove; 08-10-2010 at 21:58.

10. 9 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

ما که سیستممون به لطف کومودو سالم هست و فقط برای اطمنیان هر از چند گاهی چک کنم و یا بریا دوستان که سیستم الوده دارن

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

اگر اون فایل dll که نوشتم وجود در مسیر گفته شده وجود نداشته باشه اونوقت بله نتونسته فایل dll رو در اون مسیر درست کنه چون اجازۀ این کار قبلا ازش گرفته شده.

در ضمن منظورت از همچین آدرسی رو بهش میدم چیه؟ شما قرار نیست آدرسی رو به کمودو بدید و یا به چیزی بدید بلکه خودتون باید به مسیری که گفتم در کامپیوترتون برید. یعنی اول درایو C رو باز میکنی, بعد میری داخل پوشۀ User و اونجا اسم کاربریتو پیدا میکنی و میری توش بعد میری داخل پوشه ای به اسم Local و dll نامبرده شده رو اگر وجود داشت پیدا میکنی.
    نه منظورم اینه که خودم به اون مسیر رفتم .مهران خان اینقدر هم چیز نیستیما!

12. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ما که سیستممون به لطف کومودو سالم هست و فقط برای اطمنیان هر از چند گاهی چک کنم و یا بریا دوستان که سیستم الوده دارن

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

نه منظورم اینه که خودم به اون مسیر رفتم .مهران خان اینقدر هم چیز نیستیما!
    این دیسک نجات خیلی خوبه آدم داشته باشه و روزی که فکرش رو هم نمیکنی ممکنه بدردت بخوره. بیهو ممکنه یکی از دوستات سیستمش آلوده باشه تو هم از دیسک نجات استفاده میکنی و براش ویروس یابی میکنی.

در مورد اون مسیر هم که گفتی میدونم نیستی آخه از جمله ات همچین برداشتی کردم اگر این مسیر در ویندوز تو وجود نداره 1 دلیل ممکنه داشته باشه و اون هم اینکه از ویندوز اکس پی استفاده میکنی . چون در ویندوز 7 و ویندوز ویستا این مسیر وجود داره.

اگر هم ویستا یا سون داری اما مسیرو پیدا نمیکنی اونوقت ممکنه بعد از رفتن به داخل پوشه ای که به اسم یوزر نیم ویندوزت هست همونجا رو میگردی در حالی که شما باید برید داخل Appdata . فکر کنم appdata رو یادم رفته بهتون بگم

14. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

همونجا رفتم اما نبود .تو تنظیمات که تو پست های قبل توضیح داده بودی این قسمت و یه قسمت دیگه رو به کومودو دادم

16. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

همونجا رفتم اما نبود .تو تنظیمات که تو پست های قبل توضیح داده بودی این قسمت و یه قسمت دیگه رو به کومودو دادم
    اگر نبود پس حتما کپی نشده اونجا. البته کپی هم بشه و در اون سیر هم باشه کاری نمیتونه بکنه به غیر از اینکه 120 کیلوبایت از حجم درایوت رو اشغال کنه. وگرنه نه میتونه اجرا بشه و نه میتونه به سیستمت آسیبی برسونه. اما اگر باشه بهتره که پاک بشه.

18. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام مهران جونم
    مهران جون من می خوام ALCOHOL 120 رو اجرا کنم ولی به علتی که مربوط میشه به Defence + کومودو . یک اخطاری میاد . این هم اخطارش . ضمنا make Trusted هم کردم اما نشد میشه کمک کنی داداش جونم . فکر کنم یک فایلی رو Block می کنه که مربوط میشه به emolution . میشه کمک کنی داداش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •