تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 194 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم مدل C8000 رو کسی با PS3 امتحان کرده چه از نظر فیلم 3D و چه بازی هی 3D ؟
    اگر تست کردید لطفا نظرتورن رو راجع به کیفیت بفرمایید.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم مدل C8000 رو کسی با PS3 امتحان کرده چه از نظر فیلم 3D و چه بازی هی 3D ؟
    اگر تست کردید لطفا نظرتورن رو راجع به کیفیت بفرمایید.
    -من كه تست نكردم ولي رويو سايت هاي معتبري كه در موردش صحبت ميشه رو مطالعه كنيد
    -يكي از بهترين گزينه ها در 3d led هاست

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

-من كه تست نكردم ولي رويو سايت هاي معتبري كه در موردش صحبت ميشه رو مطالعه كنيد
    -يكي از بهترين گزينه ها در 3d led هاست
    با تشکر یک سوال دیگه و اون اینکه این تلویزیون آیا قادر به دریافت کانالهای 3d هست و اگر هست با چه رسیو*** ری این قابلیت رو داره و آیا کیفیت قابل قبول هست . لطفا در صورت امکان مارک رو هم بفرمایید.
    راستش من بین این مدل c8000 و sony hx800 موندم کدوم رو انتخاب کنم
    البته سونی چون فعلا فقط سایز 46 رو داره که از لیستم خارج هست ولی نمیدونم منتظر بمونم تا سایز 52 سونی بیاد یا همین سامسونگ 55 رو بگیرم.
    البته انتخاب اصلی من پاناسونیک vt20/25 بود که ظاهرا وارد ایران نخواهد شد
    ممنون میشم کمی راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه c7000 40 از بانه گرفتم فرمت فیلم wmv را نشون نمیده آیا با نصب کردن نرم افزار جدید سامسونگ مشکل حل میشه و کلا این نرم افزاری که از طریق فلش نصب میشه به چه دردی میخوره ( [فایل ارتقاء یافته (USB)[/URL](05 Oct, 2010)) تو سایت سامسونگ
    من lan ال ای دی را به کامپیوتر وصل کردم اما نتیجه ای نگرفتم تو اینترنت و این روم هم گشتم چیزی ندیدم میتونید منو راهنمایی کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر یک سوال دیگه و اون اینکه این تلویزیون آیا قادر به دریافت کانالهای 3d هست و اگر هست با چه رسیو*** ری این قابلیت رو داره و آیا کیفیت قابل قبول هست . لطفا در صورت امکان مارک رو هم بفرمایید.
    راستش من بین این مدل c8000 و sony hx800 موندم کدوم رو انتخاب کنم
    البته سونی چون فعلا فقط سایز 46 رو داره که از لیستم خارج هست ولی نمیدونم منتظر بمونم تا سایز 52 سونی بیاد یا همین سامسونگ 55 رو بگیرم.
    البته انتخاب اصلی من پاناسونیک vt20/25 بود که ظاهرا وارد ایران نخواهد شد
    ممنون میشم کمی راهنمایی بفرمایید.
    -با توجه به رويو هايي كه ميبينيم c8000 در 3d موفق تر عمل كرده و همينطور در 2d
    -در مورد كانال هاي 3d كه فكر ميكنم شبكه هاي زيادي نداشته باشيم جز sky 3d و aljazeera كه اون هم بايد ديد توي ايران بيم داره يا نه (صحبت كردن در مورد م.ا.ه.و.ا.ر.ه ممنوع شده بزرگوار در اينجا)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من یه c7000 40 از بانه گرفتم فرمت فیلم wmv را نشون نمیده آیا با نصب کردن نرم افزار جدید سامسونگ مشکل حل میشه و کلا این نرم افزاری که از طریق فلش نصب میشه به چه دردی میخوره ( [فایل ارتقاء یافته (USB)[/URL](05 Oct, 2010)) تو سایت سامسونگ
    من lan ال ای دی را به کامپیوتر وصل کردم اما نتیجه ای نگرفتم تو اینترنت و این روم هم گشتم چیزی ندیدم میتونید منو راهنمایی کنید ممنون
    -نه با فريمور جديد اين قابليت اضافه نميشه من تست كردم با مدل هاي ديگه اي اجرا ميكنه
    -فريمور ها گاهي ميتونند يك سري مشكلات نرم افزاري و حتي سخت افزاري رو بهبود بدن
    -در مورد lan ‌هم فكر ميكنم كمي جستجو كنيد توي تاپيك هاي سمسانگ چيز هايي پيدا ميشه
    Last edited by t_tanhayam; 16-11-2010 at 15:45.

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام من ميخوام يک led 3d samsung بخرم ولی نميدونم چه مدلی از بقيه بهتره مخصوصاً کيفيت تصوير
    اگه ميشه قيمت هم بدين ممنون ميشم 2 مدل از بهترين و قيمت در 2 اينچ مثلاً 46 قيمت ... 55 قيمت ...

راستی بانه بچها قيمتش با تهران چقدر فرق داره اين مدل های جديد گير مياد اونجا

و آخرين سوال که در تهران نمايندگی اصلی samsung برای خريد tv کجاست من قبلاً شنيده بودم مثلاً همين خيابان جمهوری 10 ،20 تا مغازه هست که نمايندگی سامسونگ رو گرفتن ميگن يجا ميری اون مدلی که ميخوای نداره يجا تموم کرده يجا هديه نميده از اين حرفا برای همين گفتم احتملاً يک جا هست که کلاً فول باشه از هر لحاظ و هديه چی ميدن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من ميخوام يک led 3d samsung بخرم ولی نميدونم چه مدلی از بقيه بهتره مخصوصاً کيفيت تصوير
    اگه ميشه قيمت هم بدين ممنون ميشم 2 مدل از بهترين و قيمت در 2 اينچ مثلاً 46 قيمت ... 55 قيمت ...

راستی بانه بچها قيمتش با تهران چقدر فرق داره اين مدل های جديد گير مياد اونجا

و آخرين سوال که در تهران نمايندگی اصلی samsung برای خريد tv کجاست من قبلاً شنيده بودم مثلاً همين خيابان جمهوری 10 ،20 تا مغازه هست که نمايندگی سامسونگ رو گرفتن ميگن يجا ميری اون مدلی که ميخوای نداره يجا تموم کرده يجا هديه نميده از اين حرفا برای همين گفتم احتملاً يک جا هست که کلاً فول باشه از هر لحاظ و هديه چی ميدن

-C8000 بهترين گزينه ممكن هست
    -در مورد قيمت هم :
    46C8000 3700
    55C8000 6000

-ميتونيد به سنتر ها مراجعه كنيد خيابان جمهوري -تقاطع كارگر

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

c8000 تو جوانرود 2 ملیون و 500 هست...

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

c8000 تو جوانرود 2 ملیون و 500 هست...

ببخشید تو کجا گفتید انوقت
    بدون گارانتی هست دیگه که انقدر قیمتش پایینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •