من شاتل 128 (اصفهان)گرفتم سرعت دانلودم بين 60 تا 70 متغيره اون وقت شما ميخواين 512 بگيرين !
البته نامردا rapidshare رو بستن![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من شاتل 128 (اصفهان)گرفتم سرعت دانلودم بين 60 تا 70 متغيره اون وقت شما ميخواين 512 بگيرين !
البته نامردا rapidshare رو بستن![]()
Last edited by money71; 14-08-2010 at 23:24.
امروز رفتم مخابرات طرف نزاشت حرفم تموم بشه گفت پورت نداریم(عجب)
یهو یه پسره با فیش تلفنش اومد پیش این کارمنده قاطی کرد
آقا این چه وضعیه شما گفته بودید واسه هر فیش 10 تومن میاد ولی الان واسه هر ماه داره 10 تومن میاد(اشتباه توجیه شده بود)
بعدش خیلی هم گلایه میکرد از سرویسش میگفت قطعی داره در حد لالیگا و میگفت حتی دانلود هم نمیتونم بکنم یعنی خیلی از اوفات پیغام میومد که سرور اجازه دانلود برای شما نمیده بعد از چند ساعت دوباره دانلود باز میشد
ولی اسممو گذاشتم تو لیست
یه چیز واسم تعجب آور بود اینا که اینهمه از این سرویس گلایه میکنن چرا پورتا تموم شده اگه اینجوری که اینا میگفتن باشه که هیچکی استفاده نمیکنه و همه پورتا هم خالی میمونه :/
تازه اسم من رفت تو آخر لیست صفحه سومشون
ولی من که منصرف شدم
برای اینکه هزینه اینترنت توی ایران بالاست (به نسبت درامد) چون اینترنت مخابرات ارزونه مردم استقبال کردن . من همون روز اول که مرکز مخابراتی مون اعلام کردن واگذار می کنیم رفتم نمی دونی چه صفی بود.
البته من از فروردین دارم استفاده می کنم یکبارم قطع نشده و سرعت 14 هست الان چند روزیه گاهی برای چند ثانیه به 40 هم می رسه .
اين مخابرات چقدر باحاله
بنظر شما ما كدوم يكي از گزينه هاي زير هستيم ؟ البته اول راهنما رو ببينيد بعد جواب بديد
-------
نوشته راهنماي تماس با 1899 ( جهت رفع خرابي)
ابتدا گوشي را برداشته 1899 را شماره گير نماييد
كليد1را ميزنيم
شماره adsl خود را وارد نماييد
مجدد كليد1 ميزنيم
مجدد شماره Adsl خود را وارد مينماييد
پيغام خود را بگذاريد
در آخر كليد9 را ميزنيم
----
جالبه نه ؟ حالا جواب يديد كه مردم
1. كور هستن
2. نا شنوا هستن
3. هردوش هستن
4. پول كاغذ ميگين كه پولش حلال باشه
ها ؟
سلام
من يک کانکشن بريج درست کردم. ارور 651 ميدهد. کسي ميدونه به علت چيه؟ حالت عادي و با استفاده از خود مودم وصل ميشه ولي جاهايي که نياز به يوزر نيم و پسورد داره مثل اي ميل و سايت بانکها نميره. کسي مي تونه کمک کنه؟ تمام ستينگ ها رو هم چک کردم.
سه ماه بدون ايراد کار مي کرد.
با تشکر
سلام
اگر با بریج ارور 651 میده احتمالا شما تنظیمات داخل مودم رو روی pppoe قرار دادید و یک کانکشن در ویندوز ساختید و برای اینکه کانکشنتون کار کنه باید تنظیمات مودم رو روی حالت bridge قرار بدید
اما در مورد بانک ها و ایمیل باید بگم که مثلا قسمت اینترنتی بانک ملی با فایر فوکس مشکل داره و باید با اکسپلورر وارد بشیم
شما با مرورگرهای دیگه تست بگیرید ببینید باز مشکلتون پابرجاست یا نه
میگه 3 ماه بدون مشگل کار میکرد و ایضا وقتی با فایرفاکس بری واسه پرداخت خودش بفارسی سلیس میگه که این مرورگر نمیشه و علی الظاهر ایشان هم فارسی در حد کلاس اول بلده.
آقاي نيکان با سلام مجدد و تشکر از جنابعالي بابت راهنمايي که کرديد.
بايستي به اطلاعتون برسونم، مشکل وصل نشدن به سرويس اي ميلها، بانک و حتي سرويس مشترکين سايت مخابرات محدود به فايرفاکس يا اپرا نيست اکسپلورر هم اين مشکل رو داره. در ضمن تنظيمات setting لن و پراکسي هم درست ولي نميدونم چرا هر آدرسي که نياز به وارد کردن يوزر نيم و پسورد داره يه مدتي طول ميکشه و بعد پيغام too long to respond رو ميده. ممنون ميشم اگر بتونيد راهنمايي بفرماييد.
اون ارتباطی به مخابرات نداره فایروال و یا آنتی وبروست چیه؟
فايروال خاصي ندارم ولي آنتي ويروس NOD32 سيستم عامل هم ويندوز 7 Ultimate سي و دو بيتي است. NOD32 هم اتوماتيک Update ميشه. راستي سرويس اينترنت هم سرويس 128 مخابراته سه ماه تقريباً مشکل نداشت. سرويس آنتي ويروس NOD رو هم اجرا کردم، تروجاني پيدا نکرد.
Ovooo و Freedom رو هم Uninstall کردم و settingهاي وب بروزرها هم حالت معمولي اتصال به اينترنت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)