تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 284 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    techinsights فاش کرد که فناوری gyroscope ابتدا قرار بوده به روی ipad قرارداده شود ،که با امتحان کردن این فناوری به روی iphone و گرفتن نتیجه ی بهتر روی iphone قرارگرفت.
    این شرکت مطمئن است که اپل این فناوری را در نسل جدید ipad قرار خواهد داد.
    تصویر زیر عکس جای خالی gyroscope در ipad board می باشد.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    طبق تحلیلی که anandtech به روی مشکل آنتن دهی آیفون انجام داده است.
    به این نتیجه رسیده است که این مشکل در همگان و در مکان های مختلف یکسان نیست و میزان نارضایتی مردم متفاوت است.

همچنین این شرکت تاکید کرده است که انتن دهی iphone4 از 3gs و خیلی از گوشی های دیگر حتی با وجود این مشکل هم بهتر و برایند بیشتری داشته است.

با تشکر

3. 2 کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با استفاده از کیس های رنگی خود اپل ، مشکل انتن ، دیگه وجود نداره!

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض iPhone 4 Gyroscope

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دوست عزیز احساس می کنم صحبت های شما بر اساس بی اطلاعی است.

در مورد بازیها و برنامه های آیفون، بله Android برنامه 4 مگی داره، آیفون هم برنامه 4 مگی داره. اینکه آیفون بازی 600 مگابایتی داره، بله داره.. کیفیت اون بازی رو هم نگاه کنید قابل مقایسه با بازیهای چند گیگابایتی PSP است، نه بازیهای 4 مگابایتی Android.

اینکه بگید بازیهای 4 مگابایتی Android کیفیتشون مساویه با 600 مگابابیتی های آیفون، یه جورایی خنده داره بزرگترین ضعف فعلی Android اینه که اصلا سیستم بازی قوی ای نداره و بازیهاش فوق العاده ساده و معمولی هستند در حالی که آیفون داره تبدیل میشه به بزرگترین پلتفرم بازی موبایل دنیا (حتی بالاتر از PSP و Nintendo DS که صرفا کنسول بازی هستن) ... حالا شما دقیقا مخالفش رو می گید، خدا می دونه.

بله، آیفون حالا به خاطر Retina Display حجم بازیها و برنامه هاش بالاتر میره، چون برنامه نویس ها می تونند Artwork با رزولوشن بالاتر در برنامه ها و بازیهاشون قرار بدن. کیفیت بالاتر همیشه حجم بالاتر رو هم به همراه داره.

در مورد آمار جهانی، این آمار Smart Phone Market Share هست برای Q1 2010 که توسط Neilson ارائه شده:

کد:
    که خودش گویای همه چیز است.

این صحبت ها "فن بوی" بازی است .. iOS و Android هر دو نسبت به هم برتری هایی دارن حالا شما فن بوی Android هستید بهتره اینجا جو سازی نکنید.

دقیقا ..

کاملا صحیحه.
    تغییراتی که روی پردازنده ها انجام میشه تغییرات کلی نیست، صرفا تغییرات جزئی برای هماهنگ کردن با سیستم عامل (بطور مثال، تغییر در سیستم Instruction Fetching یا دستکاری در Pipelining ، نه تغییر در سیستم ترانزیستورها یا معماری پایه) ... این تغییرات اونقدر هستند که بشه گفت فرق دارند، ولی اونقدر نیستند که نشه گفت بر اساس معماری مشابهی هستند.

هدف من از اینکه می گم تغییر ایجاد شده این نیست که بگم سامسونگ ضعف داره، مسلما Apple از هر پردازنده دیگه ای هم که استفاده می کرد این تغییرات ایجاد می شد.

این قسمت رو Reply نمی کنم چون باعث انحراف تاپیک میشه ولی با این نظرات اصلا موافق نیستم.

درسته.
    سامسونگ کمپانی کوچکی نیست و همین الان داره رقابت می کنه ولی نه در همه زمینه ها.. همونطور که اپل هم در همه زمینه ها با سامسونگ رقابت نمی کنه.

نمی زارین ادامه ندم

اون جدول آمارت فکر کنم جدید نباشه

چون سهم آندروید از ویندوز موبایل خیلی بیشتره

ولی با همین نمودار مشخص شد که اپل بازم نتونسته به پای رایم یا همون بلک بری برسه
    حالا هر چقدر هم ژیروسکوپ یا سی پی یو قوی باشه

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نمی زارین ادامه ندم

شما یه نگاهی به روند پیشرفتشون بزار...
    محبوبیت ویندوز و ریم داره کم میشه ولی مک داره بالاتر میره.

8. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

شما یه نگاهی به روند پیشرفتشون بزار...
    محبوبیت ویندوز و ریم داره کم میشه ولی مک داره بالاتر میره.
    اینو راست میگه ، من الان خودم ویندوز موبایلم اصلا دوسش ندارم ، جیزه ، دارم به سمت آیفون مهاجرت می کنم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نمی زارین ادامه ندم

نمی زارین ادامه ندم

این جدول جدیدترین آمار Nielson بود .. متاسفانه همین امروز Q2 2010 به پایان رسید و آمار جدیدتر ظرف چند مدت آینده میاد .. این یکی رو که خیلی هم جدیدتر هست (آمار 30 روز گذشته، از ابتدای June 2010 تا July 2010 که فکر می کنم جدیدترین آمار ممکن باشه)

کد:
    که آمار آیفون بیشتر از RIM ، و بیشتر از چهار برابر Android است.
    ----------

دوست من بگذارید یک نگاهی به پست های شما بندازیم:

ابتدا گفتید:

ولی نمیخواین قبول کنین که آیفون 4 چیز جدیدی نداره
    این همه بحث به خاطر یک دوربین 5؟ خب اینو که اکثر گوشی ها دارن بقیه امکاناتش هم تو آیفون تری جی اس هست
    الان فقط یک سی پی یو اسنپ دراگون اضافه شده همین

قبول کن این یکی اپل به پای آندروید نمی رسه خلاص
    براتون توضیح دادیم ... بعد گفتید:

برای مثال اچ تی سی دیزایر شما بگو چیه آیفون 4 قویتر از دیزایر هست؟من بحثم سامسونگ نیست چون اون رو هم اونطوری قبول مدارم ولی سازنده آندروید اچ تی سی هست و گوگل

من خود او اس 4 رو خیلی قبول دارم ولی آیفون 4 رو نه چون راستشو بگم این اون چیزی نبود که من از اپل انتظار داشتم هم طراحیش ضعیفه هم اینکه این طرح دیگه کهنه شده دقت کن که اصلا کاری به امکانات ندارم بحثم طراحی ظاهریه
    من می گم چرا همه 4 مدل آیفون شبیه هم هستند مثل 5 مدلی که نوکیا از روی 5800 ساخت؟
    خب، باز هم توضیح دادیم ... بعد گفتید:

بله این صحبت شما برای اونایی که آندروید هم نداشتن قاعدتا باید صدق بکنه درسته؟

آندروید برنامه و بازیهاش نهایتا 4 مگ هستن ولی اپل تا 600 مگ هم میرسه ولی همون 4 مگ کیفیتشون برابره با 600 مگی اپل خب اینجا یک ضعف اپل که میگین مکینتاش فلانه

اما کیفیت گوشی در ساخت بدنه دلیل بر بهتر بودن نیست وگرنه همتون می دونین که توی دنیا بیشترین فروش رو بلک بری داره با اینکه دیزاین خاصی هم نداره

اگر تونستم آمار جهانی براتون فردا میارم که ببینین مک و آندروید میزان فروششون کاملا برابره و اپل برتر نیست
    یک جا می گید iOS 4.0 رو خیلی قبول دارید، کمتر از چند ساعت بعدش اینطوری منتقدش می شید. و بعد هم:

بچه ها من دیگه ادامه نمی دم صب می کنم آندروید فرویو بیاد تا رسما قبول کنین آیفون او اس 4 شکست میخوره

شما خودت قسمت هایی رو که Bold کردم بخون، اصلا خودت متوجه می شی داری چی می گی؟ ما که نفهمیدیم بحث شما طراحی ظاهریه ؟ iOS 4.0 رو خیلی قبول دارید و فکر می کنید شکست می خوره ؟ منتقد امکانات آیفون 4 هستید یا طراحی؟ یا اصلا دنبال بهونه هستید گیر بدید به Apple ؟

به نظر من بهتره شما دیگه اینجا پستی ارسال نکنید. پست های قبلی شما رو هم همه نخونده در نظر می گیرن! خواهش می کنم بیشتر از این باعث انحراف تاپیک نشید. فن بوی Android هستید، قبول .. با Apple مشکل دارید، قبول .. یک تاپیک یا گروه اجتماعی برای Android بزنید و اونجا هر چیزی که دوست دارید ارسال کنید ولی تاپیک آیفون رو منحرف نکنید!

11. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون stream
    اون قسمتهایی که bold کردی خیلی جالب بود

13. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حوصله ندارم توضیح بدم، ببخشید. ولی چیزی که معلومه ناکارمدی android است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •