دوست عزیز احساس می کنم صحبت های شما بر اساس بی اطلاعی است.
در مورد بازیها و برنامه های آیفون، بله Android برنامه 4 مگی داره، آیفون هم برنامه 4 مگی داره. اینکه آیفون بازی 600 مگابایتی داره، بله داره.. کیفیت اون بازی رو هم نگاه کنید قابل مقایسه با بازیهای چند گیگابایتی PSP است، نه بازیهای 4 مگابایتی Android.
اینکه بگید بازیهای 4 مگابایتی Android کیفیتشون مساویه با 600 مگابابیتی های آیفون، یه جورایی خنده داره
.gif)
بزرگترین ضعف فعلی Android اینه که اصلا سیستم بازی قوی ای نداره و بازیهاش فوق العاده ساده و معمولی هستند در حالی که آیفون داره تبدیل میشه به بزرگترین پلتفرم بازی موبایل دنیا (حتی بالاتر از PSP و Nintendo DS که صرفا کنسول بازی هستن) ... حالا شما دقیقا مخالفش رو می گید، خدا می دونه.
بله، آیفون حالا به خاطر Retina Display حجم بازیها و برنامه هاش بالاتر میره، چون برنامه نویس ها می تونند Artwork با رزولوشن بالاتر در برنامه ها و بازیهاشون قرار بدن. کیفیت بالاتر همیشه حجم بالاتر رو هم به همراه داره.
در مورد آمار جهانی، این آمار Smart Phone Market Share هست برای Q1 2010 که توسط Neilson ارائه شده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که خودش گویای همه چیز است.
این صحبت ها "فن بوی" بازی است .. iOS و Android هر دو نسبت به هم برتری هایی دارن حالا شما فن بوی Android هستید بهتره اینجا جو سازی نکنید.
دقیقا ..
کاملا صحیحه.
تغییراتی که روی پردازنده ها انجام میشه تغییرات کلی نیست، صرفا تغییرات جزئی برای هماهنگ کردن با سیستم عامل (بطور مثال، تغییر در سیستم Instruction Fetching یا دستکاری در Pipelining ، نه تغییر در سیستم ترانزیستورها یا معماری پایه) ... این تغییرات اونقدر هستند که بشه گفت فرق دارند، ولی اونقدر نیستند که نشه گفت بر اساس معماری مشابهی هستند.
هدف من از اینکه می گم تغییر ایجاد شده این نیست که بگم سامسونگ ضعف داره، مسلما Apple از هر پردازنده دیگه ای هم که استفاده می کرد این تغییرات ایجاد می شد.
این قسمت رو Reply نمی کنم چون باعث انحراف تاپیک میشه ولی با این نظرات اصلا موافق نیستم.
درسته.
سامسونگ کمپانی کوچکی نیست و همین الان داره رقابت می کنه ولی نه در همه زمینه ها.. همونطور که اپل هم در همه زمینه ها با سامسونگ رقابت نمی کنه.
.gif)