تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 39 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 381

نام تاپيک: مقایسه سرعت و کیفیت اینترنت Gprs در بسته های ویژه ایرانسل و همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هم همراه آخر و هم ایرانسل هر دو تا هم دزدند.
    در مقابل پولی که میگیرن خدمات صفری ارائه میدن.
    الان روی بسته هایی که اسم نامحدود گذاشتن همشون چاخانه چون اگه زیاد دانلود داشته باشی اینرنت رو قطع میکنند.
    امروز تو کلیک خوندم همراه آخر با ایرانسل آماده ارائه 3g هستند.
    آخه من نمیدونم اینا یه دونه سرویس EDGE و GPRS رو نمیتونن بدرستی ارائه بدن چطور اومدن از 3G بحث میکنند.
    سرعت GPRS و EDGE هم که عین دایل آپ میمونه.

2. 5 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مخابرات که سردستشونه دزده دیگه اینا که زیرمجموعشونن توقعی نمیره ازشون

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در مقابل پولی که میگیرن خدمات صفری ارائه میدن.
    الان روی بسته هایی که اسم نامحدود گذاشتن همشون چاخانه چون اگه زیاد دانلود داشته باشی اینرنت رو قطع میکنند.
    امروز تو کلیک خوندم همراه آخر با ایرانسل آماده ارائه 3g هستند.
    آخه من نمیدونم اینا یه دونه سرویس EDGE و GPRS رو نمیتونن بدرستی ارائه بدن چطور اومدن از 3G بحث میکنند.
    سرعت GPRS و EDGE هم که عین دایل آپ میمونه.
    دزد که زیاده ...

ولی من زیاد دانلود کردم نتم رو قطع نکردن .
    مثل اینکه این اواخر استفاده ازش زیاد شده سرعتش خیلی اومده پائین .
    من روی ویندوز XP اصلا نمی تونم وصل بشم و خیلی سرعتش کنده . ولی روی Seven سرعتش خوبه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دزد که زیاده ...

ولی من زیاد دانلود کردم نتم رو قطع نکردن .
    مثل اینکه این اواخر استفاده ازش زیاد شده سرعتش خیلی اومده پائین .
    من روی ویندوز XP اصلا نمی تونم وصل بشم و خیلی سرعتش کنده . ولی روی Seven سرعتش خوبه .
    سرعتش که نسبت به قبل خیلی افت کرده.
    یادمه وقتی این بسته های نامحدود نبود اون مواقع من که بسته 50 یا نمیدونم 40 مگ رو با 4000 تومن فعال میکردم خیلی سرعت خوبی داشت.
    کلا اگه بخوایی اینترنت ایرانسل رو به کامپیوتر شیر کنی توسط اپراتور معلوم میشه و بطور اتوماتیک سرعت میاد پایین.
    شما یه فایل 100 مگی رو بخواهی از طریق کامپیوتر که اینترنت ایرانسل رو بهش شیر کرده ای دانلود کنی فوقش تا 15 مگ دانلود میکنه و بعدا اینترنت دیسکانکت میشه.
    حتی از طریق گوشی هم فایلهای حجیم رو نمیتونه اکثرا دانلود کنه.
    اینا بلدن چطور سر مردم شیره بمالن.

داره خودمونی میشه mili47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

سلام دوستان . من از 30 شهريور از بسته يك ماهه GPRS ايرانسل دارم استفاده ميكنم . روزاي اول بلد نيودم و كلي

مشل داشتم . ( سرعتم بين 1 تا 5 بودش ! ) . و اينكه از گوشيه زاپاسم ( موتورولا V3 ) استفاده ميكردم . بعدش

كلي تو اينترنت تحقيق كردم و بالاخره نتيجه اين شدش كه الان دارم از بلوتوس يو اس بي بجاي كابل و گوشيه اصليم (

نوكيا 6730 كلاسيك ) به جاي موتورولا و همچنين از برنامه فيلد تست استفاده ميكنم . واقعا تركيب اين 3 تا فاكتور

مهم همه دست به دست هم داده تا سرعتم بالا بره . الان برا روز ( از 6 تا 2 ) سرعت بين 8 تا 16 هستش كه البته

واسه خاطر نوسان بيشتر بين 8 تا 11 هستش ( البته دقايقي هم ميشه كه سرعت رو 13 تا 16 ثابت ميمونه . برا بعد

از ضهر ( از 2 تا 8 ) كه ترافيك شبكه زيادتره سرعت بين 8 تا 12 هستش و با همون شرايط نوسان روز . برا شب ( از 8

تا 12 ) باز دوباره سرعت بهتر ميشه و مثل سرعت روز هستش . و بالاخره برا نيمه شب ( از 12 تا 6 ) سرعت خيلي

بالاتر ميره ( از 8 تا 34 كه از 12 تا 23 بطور ثابت و از 24 تا 34 بطور لحظه اي ) و نوسان هم كمتر ميشه . من اكثر فايل

هاي حجيم رو اين موقع دانلود ميكنم . تو اين تقريبا 1 ماه يك عالمه دانلود كردم و واقعا هم راضي بودم . از فايلهاي

چند كيلو بايتي گرفته تا 100 مگا بايتي . آره . واقعا از كابوس اينترنت ديال آپ نجات پيدا كردم . اينم توجه داشته

باشين كه هر چقدر پول بدين آش ميخورين . آره دوستان . در ضمن من از اهواز كانكت ميشم و اينم بگم كه همه اين

شرايط فقط واسه حالتي بودش كه بغير از دانلود هيچ كار ديگه اي نكنين ! اگه بخواين خوب طبيعتا سرعت پايين

ميادش ديگه . آره . اميدوارم كامل توضيح داده باشم .
    Last edited by mili47; 18-10-2010 at 12:10.

8. این کاربر از mili47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سرعتش که نسبت به قبل خیلی افت کرده.
    یادمه وقتی این بسته های نامحدود نبود اون مواقع من که بسته 50 یا نمیدونم 40 مگ رو با 4000 تومن فعال میکردم خیلی سرعت خوبی داشت.
    کلا اگه بخوایی اینترنت ایرانسل رو به کامپیوتر شیر کنی توسط اپراتور معلوم میشه و بطور اتوماتیک سرعت میاد پایین.
    شما یه فایل 100 مگی رو بخواهی از طریق کامپیوتر که اینترنت ایرانسل رو بهش شیر کرده ای دانلود کنی فوقش تا 15 مگ دانلود میکنه و بعدا اینترنت دیسکانکت میشه.
    حتی از طریق گوشی هم فایلهای حجیم رو نمیتونه اکثرا دانلود کنه.
    اینا بلدن چطور سر مردم شیره بمالن.
    پیش پای شما من 40 مگ دانلود کردم ...

این اواخر دی.سی زیاد میشه ولی ربطی به فایل حجیم و اینا نداره . کلا سرعتش اومده پائین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم
    چون اکثراً می رم مسافرت نیاز به اینترنت هم دارم.با sony erricson pc suit گوشی رو وصل می کنم به لپ تاپ و اینترنت می گیرم اما خیلی هزینش زیاده!!!دوتا صفحه باز می کنم کلی از اعتبار رو کم می کنه
    کسی راهی روشی بلده؟

داره خودمونی میشه aghil.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ایرانسل من اوایل سرعت دانلودش 30 بود ولی بعد اینکه 5 گیگ دانلو د کردم الان سرعتش به زور به 5 میرسه ولی قطع نمیشه....
    سواله من اینه که اپراتور میتونه سرت دانلود رو بعده مقدار خاصی دانلود کم کنه !!!؟؟

داره خودمونی میشه behnaam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

4

سلام من یه سوال دارم
    چون اکثراً می رم مسافرت نیاز به اینترنت هم دارم.با sony erricson pc suit گوشی رو وصل می کنم به لپ تاپ و اینترنت می گیرم اما خیلی هزینش زیاده!!!دوتا صفحه باز می کنم کلی از اعتبار رو کم می کنه
    کسی راهی روشی بلده؟
    دوست عزیز! دوستان دارند در مورد همین سرویس ها بحث میکنند دیگه!
    شما میتونید با 10 هزار تومان برای 1 ماه بطور نامحدود از اینترنت ایرانسل یا همراه اول استفاده کنید که روش فعال سازیش هم اگه بگردید در تاپیک های مربوطه هست.
    اصلا قابل مقایسه با استفاده معمولی نیست.بطوریکه معادل میلیون ها تومان شارژ میتونید تو اون یه ماه ارسال و دریافت داشته باشید.شما اون اعتبار رو که با 3 تا پیج باز کردن ازت میپره رو بگذار 1 ماه اینتزنت نامحدود بگیر
    روش فعالسازی برای ایرانسل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    تعرفه و شیوه استفاده از بسته ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان چند روزه سرعت GPRS ایرانسل خیلی کم شده در حد 2-3 کیلوبایت !
    من و دوستام تو کرمانشاه مشکل داریم
    یکی از دوستان تو تهرانم همین مشکلو داشت
    کسی میدونه چرا؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •