با سلام.دوستان من یه مدت زیاد از شارژ استفاده میکردم.یه بار یک اس ام اس اومد واسه فهرست طلائی که من یک شماره رو اضافه کردم بهش وهزینه هر اس ام اس تقریبا ۱۱ تومن میشد.الان او شماره حذف شده.میخواستم بدونم چطوری میشه فعالش کرد.
با سلام.دوستان من یه مدت زیاد از شارژ استفاده میکردم.یه بار یک اس ام اس اومد واسه فهرست طلائی که من یک شماره رو اضافه کردم بهش وهزینه هر اس ام اس تقریبا ۱۱ تومن میشد.الان او شماره حذف شده.میخواستم بدونم چطوری میشه فعالش کرد.
اینجانب میخوام یه یه ماهه ایرانسل فعال کنم ولی یکی دو جا شنیدم 10 گیگ ظرفیتشه راسته؟
راسته ...اینجانب میخوام یه یه ماهه ایرانسل فعال کنم ولی یکی دو جا شنیدم 10 گیگ ظرفیتشه راسته؟
نه دوست عزیز فیل ترینگ برای سیم کارت ها هم هست و ایرانسل هم فیل ترینگ دارهیکی میتونه توضیح بده ؟؟! برای بقیه دوستان فیل ترینک براس یا نه ؟!
من خودم با opera mini کانکنت شدم و هر سایت رو زدم باز شد و فیل تر نبود
ولی وقتی با جستجوگر پیش فرض موبایل وصل شدم و یه سایت رو زدم باز نکرد و فیل تر بود
پس opera mini دارایپــرو^کسی هست و از فیل تر رد میشه و این خیلی خوبه ....
اخه میدونی چیه داداش!
من 25 روز ماه رو کوه وکمر میرم وهستم تنها زندگیم لب تاپم و گوشیم هست و اصلا دسترسی به نت ندارم!
حال یک ابهام:آقامن یه همراه اول دارم خواستم بسته رویایی اونو فعال کنم اینقد از بدیش گفتن که بی خیال شدم ویه ایرانسل از بر بچ گرفتم فقط به خاطر نت! حال بااین وضع به نظر شما کدام را فعال بنمایم؟
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ .... که اینطـــــــــــــــــــــ ـــــــــور !!! . من الآن بالاخره موفق شدم بوسیله ی کامییوتر از gprs استفاده کنم و دیدم که دوباره فیل ترینک سر جاش هست و خلاصه مونده بودم که جریان چیه که شما قضیه رو روشن کردی.
حالا نمیشه یه جورایی ازین ایرا مینی تو کامییوتر استفاده کنیم ؟!!!
اینم تست من با ایرانسل :
زنگ بزن 700 ببین چی میگه.الان یکی میگه 10 گیگه یکی میگه 3 گیگ.نفهمیدیم چی شد!ضمنا وایمکس فقط بعضی شهر ها دارن.خیلی شهرها ندارن.
راستی من از اپرا نسخه موبایل استفاده میکنم.اما باز شیلترینگه.
کسی نبود جواب بده ؟
دوستان بلاخره نا محدود هست یا نه ؟؟![]()
ببینید دوستان در عین اینکه نا محدووده ....محدوده....
(ولی واسه من که اینجوری نبوده و حتی 2 روز بیشتر هم کار کرده)
من مدتی هست دارم از این سیستم استفاده میکنم . همیشه وصل هست و هیچ وقت هم مشکلی نداشتم تا الان هم حدودا 500 مگ دانلود داشتم. فقط بعضی وقتا ممکنه رسیوتو قطع بشه که دوباره وصل شدن مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)