تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 24 از 25 اولاول ... 14202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمائی کنید
    حدودا یک هفته ای از سیتالوپرام استفاده کردم اما احساس میکنم که کمی مشکل معده و همچنین یبوست و خستگی و کمی هم چاق شده ام که با خوردن این قرص احساس میکنم این مشکل بوجود آمده است
    چون در یه سایتی هم همین عوارض را نوشته بودن حالا با این حال ادامه بدهم مصرف این قرص را ؟
    ممنون
    خداحافظ

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمائی کنید
    حدودا یک هفته ای از سیتالوپرام استفاده کردم اما احساس میکنم که کمی مشکل معده و همچنین یبوست و خستگی و کمی هم چاق شده ام که با خوردن این قرص احساس میکنم این مشکل بوجود آمده است
    چون در یه سایتی هم همین عوارض را نوشته بودن حالا با این حال ادامه بدهم مصرف این قرص را ؟
    ممنون
    خداحافظ
    خوب بستگی داره سیتالوپرامش چه مارکی باشه

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بچه ها
    وسواس فکری یعنی چی ؟
    من الان ثانیه ای 1000 تا فکر از سرم میگذره و به همه چیز و همه کس فکر میکنم
    یا زیاد غرق رویا میشم
    حتی با موسیقی و یا حتی سر مهمترین جلسه امتحانم
    اصلا دست خودم نیست
    خیلی زجر آوره
    مثلا به چیزایی که هیچوقت نمیتونه اتفاق بیوفته و یا یه چیزو توی ذهن خودم اونقدر بزرگ میکنم که واسم میشه خدا

وسواس فکری همینه ؟
    من قبلا این طوری بودم خیلی هم شدید تر ازشما به طوری که بعضی وقت ها 5 یا 6 ساعت تو افکارخودم غرق میشدم و اصلا از این کار لذت میبردم مثلا شبها میشد که کل شب تو فکر و رویا بودم و وقتی صبح میشد تو همون افکار خوابم میبردش و رویا هام هم در مورد همه چیز بودش یعنی شاید خیلی مسخره یا عجیب بودش اما الان کاملا خوب شدم و اصلا مثل اون موقع ها دیگه تو فکر و رویا نیستم

منم این مشکلات رو دارم قرصای سیتالوپرام و ونلافاکسین رو هم خوردم فایده نداشت الان فلوکستین و الانزاپین و پرانول میخورم....سوالم اینه که اثر واقعی این قرصا کی معلوم میشه؟؟ باید چه مدت بخورم اینارو؟ حدود 1 ماهه میخورم اما متاسفانه افاقه ای نکرده
    دارو مصرف کردن باید زیر نظر پزشک باشه نه سر خود و دوره داره و وقتی شروع میکنی باید تا پایان دوره به طور کامل و منظم ادامه بدی حتی اگر سر خود قرص رو قطع کنی ممکنه عوارض خیلی بدی داشته باشه
    من حدود 1 سال قرص میخوردم و حتی دکتر میگفتش نباید قطعش کنی اما من خودم واقعا تشخیص دادم که حالم خیلی عوض شده و تصمیم گرفتم قطعش کنم اما نه یه دفعه به مرور قرصا رو کم کردم و بعدشم قطع کردم همین دوره که میگم کمش کردم و بعد قطع کردم 3 ماه طول کشید نه 1 هفته و توی اون 1 سال هم به طور منظم قرص ها رو میخوردم واقعا که حال الانم با 2 سال پیش قابل مقایسه نیستش

من یک سوال از دوستانی که دارو مصرف کردن دارم، آیا بعد از اینکه مصرف داروتون به پایان میرسه دیگه مشکلتون برنمیگرده؟

خدا رو شکر برای من که برنگشته تا الان فقط بعضی وقتها ممکنه که استرس و فشار روحیم زیاد بشه یه کم بی خواب بشم و با یه مدت قرص خواب خوردن برطرف میشه و فکر کنم این اصلا یه چیز عادی هستش
    اما خود دکتر به من گفته بود که بعضی ها باید تا آخر عمرشون قرص بخورند و این طوری نیستش که تا فکر کنی خوب شدی دیگه واسه همیشه همونجوری بمونی و این رو راست میگه من کسی رو میشناسم که چند سال داره قرص میخوره و حالش خوبه اما کافی چند روز قرص هاش قطع بشه دوباره مثل اولش میشه ولی این بیشتر در مورد کسایی هستش که اوضاشون خیلی حاد هستش

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

من بهتون مراقبه هر روزه در وقت معین حتی 10 دقیقه رو پشنهاد میکنم بعد 3 ماه تاثیرش میبینید . من قبلا نمی تونستم حتی یک صفحه کتاب بخونم . برای مشکل وسواس فکری هم کتابهای خودیاری روانشناسی رو پشنهاد میکنم از کتابخانه بگیرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان همانطور که قبلا گفتم اجتماع هراسی و مشکل خجالت زیاد داشتم و سیتالوپرام هم استفاده کردم اما تاثیری نداشت
    و حالا تیک هم بهش اضافه شده چند سالی نبود حالا دوباره این تیک هم آمده
    دکتر چند روز پیش که رفتم قرص پاروکستین داد
    و هر جا رفتم گفت 10 میلی گرم نداریم و 20 میلی گرم است
    آخه دکتر گفته بود از 10 شروع کن چون نمیخواستم 20 میلی را نصفش کنم
    حالا اصلا 10 میلی گرمی وجود داره ؟
    و سوالی در مورد قیمتش
    اولا که خیلی از داروخانه ها ندارند و چند روز پیش یه داروخانه گفت یه بسته کاملش که خارجی است حدودا 28 عدد است و قیمتش هم 39 هزار تومان بود اگر اشتباه نکنم
    حالا یه داروخاته دیگر گفت هر ورقش حدودا 8 هزار تومان است البته گفت این هم خارجیه
    حالا این تفاوت قیمت مال چیه
    یه اصلا هر ورقش یا هر جعبه چند عدد است
    خواهش میکنم در مورد این قرص راهنمائی کنید
    ممنون
    خداحافظ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستانِ خوبم..از روی کنجکاوی بحثتونو خوندم..از اول تا همینجا. من کتابای رواشناسی زیاد خوندم براتون یه توصیه هایی دارم.
    اولن مشکل شماها برای مردم عادی قابل درک نیست(واقعن برای من قابل درک نیست ک ذهن شما در جاهایی ک هیچ ترسی وجود نداره میترسه..حتمن مشکل فیزیولوژیکی هم هست و همش ب بد تربیتی برنمیگرده)می بینم اکثرن از خودتون راضی نیستین ولی همین ک بدونین مشکل یکمش فیزیولوژیکیه و دست خودتون نیست ک قرمز میشین و یا رعشه میگیرین و... یکم حس بهتری بهتون دست میده...بهر حال از اختیار خارجه.
    خدا یه سفره رنگینی باز کرده ک ب یکی یه چیزی داده ب یکی نداده و خودش باید بدست بیاره..مثلن یکی ذاتن خط خوبی داره حتی کلاسی هم نرفته..اما یکی نه خطش از اول افتضاح بوده و اگه نیاز ب خوش خطی میبینه میره و تمرین میکنه تا روز ب روز بهتر شه...یا یکی بدنش ضعیفه و میره بدن سازی، یکی ام نه ذاتن قویه و نیازی ب باشگا رفتن نمیبینه...
    احساس حقارت بنظرم خیلی حس خوبیه خیلی انگیزه میده برای برتری جویی نسبت ب اینی ک الان هستین...احساس حقارت باید توی شما بوجود اومده باشه.
    وقتی مشکلی دارین یا باهاش کنار بیاین یا شرایطُ عوض کنین..اگه میبینین با عوض کردنش شرایط زندگی تون وضعش خیلی بهتر میشه دست بکار بشین...میدونین بهترین موقع کاشت درخت چه وقتیه؟؟...ها؟...25 سال پیش...!! ینی همیشه دیره.
    برای شمایی ک با این مشکل کنار نمیای و حل کردنش توی کیفیت زندگیت تاثیر میزاره هم همینه...دیره حتی همین الان. بنظرم هر وقت این متن رو خوندی دست ب کار شو ...حتمن برو پیش روانشناس(تاکید میکنم روانشناس) انقد دنبال دارو تو نت نباشین ب قرآن خیلی لطمه میبینین. هرکس نسخه مخصوص خودشو داره.
    برای مثال عزیزم میبینم خیلیا برای چاقی دنبال پودر یا دستورای غذایی میگردن و هرچی توصیه ب باشگا رفتن در کنار تغزیه میشه توجه نمیکنن.ولی بعد چند وقت الافی و هزینه کردنِ الکیه زمانی و پولی و بعدش بد فرم شدن و شکم آوردن ، چربی آوردن ب این نتیجه میرسن ک باید باشگا برن و بایه مربی بالا سرشون با برنامه مختص ب خودشون کار کنن...تازه یه انرژی صرف از بین بردنِ چربیا کنن..و بعدش عضله سازی! ینی اگه قبلن صفر بودن الان منفی شدن!

ببینین مثه کسی ک تو خوشنویسی از الفبا برای تمرین شرو میکنه شمام باید از الفبای تقویت اعتماد بنفس شروع ب تمرین کنین. توی خوشنویسی روز اول ک نمیان چلیپا نویسی باهاتون کار کنن..اول الفبا.
    اینم مثه همونه انقد تو نت نگردین پاشین برین دکتر.اما دکتر خوب پیدا کنین. دکتری ک تجربه هم داشته باشه وصد البته فوق تخصص باشه.
    توی تقویت اعتماد بنفسم کم کم پیش برین..هفته اول نرین ب یه غریبه شماره بدین!! اول بشین با شخصیتِ خودت صحبت کن ... بعد تو جمعِ دوستا...بعد همینجوری پله پله.
    یا مثلن کسی ک میخواد شنا یاد بگیره ک اول پرتش نمیکنن 4متری!اول باید بری تو نیم متری..نباید از آب بترسی.نباید کنار استخر وایسی..آخه اینجوری از لذت شنا کردن محروم میمونی.و صد البته نبایدم بپری تو آپ عین دیوونه ها با آب بجنگی..باید آروم آروم دست و پا بزنی تا روی آب شناور بشی..(تجسم کنین ببینین دقیقن چجوریه و ب حقیقت حرف من برسین)...
    باز مثال بزنم؟ بسه دیگه!!!!

اما تجویز دارو براتون خیلی مهمه..چون اون ترسی ک باعث کاهش اعتماد بنفس میشه رو مهار کنه(ترس شماس ک باعث اعتماد ب نفس پایینتون شده نه اعتماد بنفس پایینتون باعث ترس..میفهمین؟) مطمئنم اگه سرخی چهره و لرزیدن و تپش قلبتون کنترل بشه دست ب کارای بزرگبی میزنین و اعتماد بنفستون راضیتون میکنه...قسمت فیزیولوژیکی ترس با دارو درمان بشه بهتره.

زیبایی هنر توی ب اشتراک گذاشتنشه(حالا هر هنری، ساز میزنی، شوخ طبعی و میتونی دیگرانو بخندونی و یا هر هنری ک داری) اگه این مشکل نمیزاره هنرتو ب اشتراک بزاری بزن بیخ گوشش...برو از جلد شناسنامه ت بکن بندازش دور(آخه من معتقدم این مشکل از بدو تولد با شماس و چسبیده ب جلد شناسنامه تون.از وقتی شناسنامه دار شدین این مشکلم داشتین)

پاشین برین دکتر گورِ پدرِ پول...

اگه این مشکل حل نشه شما حتی ازدواج هم نمیکنین(خداییش چجوری میرین خواستگاری؟ یا چجوری با خواستگارتون حرف میزنین؟ چجوری شغل پیدا میکنین؟ چجوری شکوفا میشین؟ استعدادهاتون چی میشه؟) این مشکل چنبره زده روی شما و مختل شدین...خواهش میکنم براش یه فکری بکنین.درست شدنیه. گفتم ک زیاد مطالعه کردم و باید بگم فوبیا جزو حل شدنی ترین مشکلات روانشناسیه.فقط مشکل اینه ک تدریجی جواب میده...ینی شما هفت هشت وقت نیاز داری تا ب ایده آل خودت برسی...تازه اینم بگم حتی اگه خیلی اوضا خراب باشه آخرش دیگه با نوروفیدبک حلِ حل میشه.
    نا امیدی نبینم!

دیگه حرفی نمیمونه...ب امید پیروزی شما ...

7. این کاربر از Mossi69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قرص فلوکسامین برای این قضیه موثره؟ دکتر متخصص روانپزشک برای من تجویز کرد همراه با پرانول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من 17 سالمه و حدود 15 16 ساله که اجتماع هراسی دارم ، هیچ موقع نمیتونم تو یه جمعی باشم همش اضطراب میگیرم دست و پاهام میلرزه و نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنم یا با کسی حرف بزنم دوستام هم خیلی کم هستن.
    اما مشکل من اختلال دوقطبیه که وضعیتمو بدتر کرده به علاوه من نمیتونم ssri بخورم چون بیماریمو تشدید میکنه و الان داروهایی مثل لیتیوم و کاربامازپین میخورم.

میخواستم بدونم داروهایی مثل لیتیوم میتونه رو فوبیا تاثیر داشته باشه یا نه ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بهترین دارویی که برای درمان هراس اجتماعی مصرف کردین چی بوده؟
    دوستان راهنمایی کنن لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام امروزیکی ازدوستام داداشش رواورده بودمنوببینه وپیشنهادازدواج بده امامن چون خیلی استرس داشتم وخجالت میکشیدم واسه اینکه ازاون موقعیت فرارکنم الکی گفتم نامزددارم درحالی که دوستم میدونست که نامزدندارم الان اعصابم خورده که عین مونگلا برخورد کردم بعدشم بدون خداحافظی ازشون جداشدم رنگم مث گچ شده بود دهنم خشک خشک شده بود دستامم میلرزید اصن نمیتونم درمورد ازدواج باکسی صحبت کنم خیلی خجالت میکشم توروخدا بگید چیکارکنم من25 سالمه لیسانس حسابداری هم هستم تعریف ازخودهم نباشه زیبا هم هستم اما چه فایده که همش استرس دارم مخصوصن جنس مخالف هم باشه دیگه روم نمیشه بادوستم حرف بزنم حالا برادر ش فک میکنه من دختربی ادبی هستم چون خیلی بدباهاش حرف زدم ازخودم متنفرم
    Last edited by وحدانه; 02-07-2013 at 17:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •