امیدوارم بالا بیاد و همونطورکه نوشتید شگفتی ساز بشه
امیدوارم بالا بیاد و همونطورکه نوشتید شگفتی ساز بشه
هی همه تیکه میندازن امیدوارم )Xامیدوارم بالا بیاد و همونطورکه نوشتید شگفتی ساز بشه
دوست عزیز رسیدن به فینال این تیم از قبل مسجّل شده! فقط شما در مورد فینال (با آلمان) میتونی امیدوار باشی )X
پس چرا قبلا خبری ازش نبوده . بازیکناش یهو رشد کردن ؟![]()
به خاطر اینکه هندوراس موز های خوبی دارهپس چرا قبلا خبری ازش نبوده . بازیکناش یهو رشد کردن ؟![]()
وای دوستان! من یه سری تشابهات خیلی جالب بین این تیم و بازیکن ها و تیمی پیدا کردم که همه ی شما می شناسیدشون ومی دونید که تو دنیا رقیب ندارن، بزودی اسنادم رو افشا می کنم.
نه! 20سالی بود درگیر جنگهای داخلی و خارجی با یو اس آ بودیم.پس چرا قبلا خبری ازش نبوده . بازیکناش یهو رشد کردن ؟![]()
اما الان 2ساله که استقال واقعی خودمونو جشن گرفتیم و میخوایم به همه ثابت کنیم مهد فوتبال جهان. همیشه هندوراس بوده و هست.
ممنونم دوست عزیزمن جای شما تشکر می کنم از همه پستا
یه سری منابع اسپانیایی رو در مورد هندوراس پیدا کردم...بعد ترجمه ایشالا مطالب جدید رو اینجا منتشر میکنم
از دوستان دیگه هم اگر کسی به زبان اسپانیایی آشنایی داشت و مایل به همکاری بود خبر بده
ممنون
بنده موفق شدم با اطلاعات خُردی که خودم داشتم و دیکشنری های اسپانیایی به انگلیسی ، از چند تا منبع اسپانیایی و یه خرده هم منابع انگلیسی اطلاعات جالبی در مورد عثمان چاوز پیدا کنم که در چند صفحه پیش گذاشتم ، از شما زننده تاپیک خواهشمندم در صورت امکان آدرس پست مربوطه رو با تیتر مناسب در اولین پست تاپیک قرار بدید:ممنونم دوست عزیز
یه سری منابع اسپانیایی رو در مورد هندوراس پیدا کردم...بعد ترجمه ایشالا مطالب جدید رو اینجا منتشر میکنم
از دوستان دیگه هم اگر کسی به زبان اسپانیایی آشنایی داشت و مایل به همکاری بود خبر بده
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین از بقیه دوستان هم میخوام اطلاعاتی که در مورد بازیکنا کسب می کنند( صرف نظر از اخبار های ریز) ،مثلا زندگینامه و حواشی زندگی شون، در یه پست مخصوص قرار بدن و آدرس رو در صفجه اول قرار بدن و هر چندوقت نیز پست ها رو ویرایش کنن و اطلاعات جدید رو بیافزایند، با تشکر از همه هواداران.
دوستان اینا مصادیق بهم زنی این تاپیکه !برین توی تاپیک تیم های خودتون از این چیزا بگین ... بخواین و نخواین هندوراس امسال قهرمانه !
![]()
خوبه یکی بیاد به شما بگه پخدرام ؟ لطفا رعایت کنین :(
اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال هندوراس در جام جهانی فوتبال 2010 آفریقای جنوبی :
GK Ricardo CANALES
GK Donis ESCOBER
GK Kevin HERNANDEZ
GK Noel VALLADARES
Mariano ACEVEDO
Edgar ALVAREZ
Jerry BENGTSON
Victor BERNARDEZ
Osman CHAVEZ
Julio Cesar DE LEON
Roger ESPINOZA
Maynor FIGUEROA
Oscar GARCIA
Amado GUEVARA
Emilio IZAGUIRRE
Johnny LEVERON
Walter MARTINEZ
Sergio MENDOZA
Erick NORALES
Ramon NUNEZ
Jerry PALACIOS
Jhony PALACIOS
Wilson PALACIOS
Carlos PAVON
Mauricio SABILLON
David SUAZO
Hendry THOMAS
Danilo TURCIOS
Melvin VALLADARES
George WELCOME
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)