کسی بازی NFS Shift و Moto x رو نصب کرده؟ هر دو بازی رو گوشی من اجرا میشن ولی مشکل داره مثلا چند ثانیه بازی خیلی نرم اجرا میشه و چند ثانیه بازی گیر میکنه این روند به طور منظم و دائم تکرار میشه مشکل چی میتونه باشه
از رم گوشی نمیشه چون کلاس 2 هست؟
کسی بازی NFS Shift و Moto x رو نصب کرده؟ هر دو بازی رو گوشی من اجرا میشن ولی مشکل داره مثلا چند ثانیه بازی خیلی نرم اجرا میشه و چند ثانیه بازی گیر میکنه این روند به طور منظم و دائم تکرار میشه مشکل چی میتونه باشه
از رم گوشی نمیشه چون کلاس 2 هست؟
سلام
گوشیم خودم ودوستم ویواز پرو رنگ سفید و با گارانتی اصلی دوهفته پیش خریدم
این بازی و بازی PES 2011 و Motox رو رو این گوشی و گوشی رفیقم نصب کردم نمیدونم چرا بازی اجرا میشه ولی مشکل داره به چه شکل ، بازی برای چند ثانیه خیلی خیلی نرم اجرا میشه و برای چند ثانیه گیر میکنه و این روال همیشه هستش و منظم یعنی 5 ثانیه بازی رو نرم اجرا میکنه و 10 ثانیه گیر میکنه اینم بگم فقط این بازی (نید فور اسپید شیفت) رو این طوری اجرا نمیکنه اون دو بازی دیگه رو که بالا اسمش رو اوردم رو هم دقیقا با این شکل اجرا میکنه موندم از چیه
امکان داره از رم گوشی باشه باشه چون کلاس دو هست و هیچ نوشته ای روش نداره که مشخص کنه که برند ش چیه ودر خیلی جاها هم خوندم که این سه بازی و از این قویتر ش هم روی ویواز پرو راحت و با FPS 30 اجرا میشه
در ضمن اون بازی Rally Master که تو رم گوشی بود رو بدونه مشکل اجرا میکنه
اینم میتونم بگم که وقتی حجم بازی از 30-40 مگ بیشتر میشه بازی ها رو این طوری اجرا میکنه و در ضمن بازی Motox رو هم رو فون مموری نصب کردم با حجم 53 مگ بازم اون مشکل پابرجا بود ولی یه تغییراتی نسبت به زمانی که رو رم نصب کرده بودم داشت
اینم بگم بازی Rally Master Pro 3D با حجم 16مگ رو راحت اجرا میکنه مشکل نیست
آقا سوال امکان داره این مشکل از ساین کردن باشه؟ من برای ساین کردن که اون دو فایل سرت و کی از دو سایت گرفتم یکی OPDA و دیگری S60certkey گرفتم و با برنامه های SignSiS BiNPDA ,XSign,ZSign ساین کردم ولی هیچ فرقی نکرد ولی تو یک فروم خوندم یکی همین مشکل رو داشت وبا ساین کردن با برنامه زد ساین درست شد
تمام برنامه هایی رو که نصب میکنم یه Warning میده که متنش این هست ولی برنامه ها نصب میشن حتی بازی ها
Application for development use only.continuing installation may cause serious problems to your phone .continue? f
ای کسانی که رو ویواز پرو بازی PES 2011 و NFS Shift رو ریختن و هیچ مشکلی تو اجرا ندارن رم گوشیتون چی هست فابریک گوشیه یا خودتون خریدین؟ کلاس چند برند ش چیه برای کلاس 2 و هیچ برندی رو نوشته نشده خوشم نمیاد از رم گوشیم
شاید باورتون نشه تو 1000 تا سایت این مشکلم رو گفتم ولی...
ربطی به رم نداره تو رم 8 گیگ کلاس 4 تست کردم رم 4 کلاس 6 تست کردم هون طوری بوده برای اینکه تو بازی های سنگین به این مشکل بر نخوریم یا بد رو Silent بازی رو اجرا کنیم یا از تو تنظیمات بازی فقط ولوم موزیک (فقط ووم موزیک SFX رو نمیگم) قطع کنیم که بازی PES 2011 و Moto X با کم کردن ولوم موزیک تو تنظیمات بازی الان بازی رو رون دارم اجرا میکنم حتی PES رو هم تو منو رون اجرا میکنه ولی این روش تو بازی NFS جواب نداد برای اجرا نرم NFS باید تو فولدر Private فولدر مخصوص NFS رو پیدا کنی و هرچی فایل با پسوند MP3 هست رو پاک کنی این طوری بازی NFS رو هم رون اجرا میکنه ولی فقط موزیک نداری ولی صدای موتور و... هست
درایور vivaz u5 رو می خوام شدید اصلا کامپیوتر نمی خوندش . add hardware باید بکنم . یکی کمک کنه درایورهاشو اینجا بذاره ممنون خیلی احتیاج دارم اعصابم خورده . هرجا گشتم نبود .
Last edited by bazisaz; 28-07-2011 at 14:51.
برفرما ببین به کارت میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام :
برای گوشی من هیچ مشکلی پیش نیومده چه با SHIFT یا PES و یا غیره رم موبایلم هم همان فابریک خودش (8گیگ کلاس 2)هست . شاید مشکل از خود نرم افزار بازی هستش.![]()
با درود
یه سوال داشتم اینکه مسج که میفرستم دلیوری واسم پیغامش نمیاد.میخواستم بدونم تو ویوار پرو چطوری باید فعالش کنم.
با سپاس
ورژن گوشیتون چیه و رنگ گوشیتون چی هست
برو به این ادرس و Receive report رو Yes کن
Messaging>Setting> Text message
جایی تو این گوشی هست که میزان درصد شارژ باطری رو نشون بده ؟
واسه کیبردش برچسب فارسی میشه گذاشت ؟ بیرون دارن ؟
ممنون !
Last edited by naseronline; 02-10-2011 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)