مصاحبه با سسک: تیم جوانتر ولی باتجربه تری داریم
سایت گل-کاپيتان باشگاه آرسنال و ستاره تيم ملي اسپانيا، يکي از کليدي ترين مهره هاي دل بوسکه در جام جهاني است. او با فروتني از ديدارهاي تيمش صحبت مي کند و معتقد است، تيمش براي هر يک از ديدارها بايد نهايت تلاشش را براي پيروزي به کار بگيرد. متن اين گفتگو را با هم مطالعه مي کنيم:
* تيم شما در مقايسه با رقابتهاي جام جهاني آلمان چه تغييراتي داشته است؟
- تيم ما اندکي جوان تر شده، ولي در عين حال با تجربه بيشتري به آفريقاي جنوبي آمده است. تغييراتي در ميانه تيم اعمال شده و جوانگرايي بيشتري در اين تيم به عمل آمده است. ما دقيقاً مثل جام جهاني آلمان، بسيار متمرکز هستيم. در آلمان هم بسيار خوب بازي مي کرديم، ولي بدشانسي باعث حذف ما از گردونه اين رقابتها شد. بايد ياد بگيريم که در رقابتهاي جام جهاني هر تيمي مي تواند کار را براي ما سخت کند، هر تيمي! بايد از اشتباه ها درس گرفت و اصلاً نبايد خود را جزو برترين ها ديد. براي موفقيت و قهرماني در جام جهاني به چاشني شانس هم نياز است؛ همان چيزي که در رقابتهاي يورو 2008 از آن بهره برديم.
* در مورد عملکرد دروازه بان نيجريه از يک سو و گرين در دروازه انگليس از سوي ديگر، چه نظري داري؟
-انگليس هميشه با بدشانسي مواجه مي شود، ولي اميدواريم که مشکلات آنها حل شود. هيچ بازيکني شايسته اتفاق دردناکي که براي گرين رخ داد، نيست.
* گمان مي کني که کاپلو در مورد آلمونيا مرتکب اشتباه شد؟ آلمونيا آماده بود تا با پذيرش تابعيت انگليسي، در دروازه سه شيرها قرار بگيرد، ولي کاپلو اين موضوع را نپذيرفت.
- واقعيت اين است که من اصلاً نفهميدم که در نهايت اين ماجرا به کجا کشيده شد. آلمونيا انگيزه هاي زيادي داشت تا بتواند در سطح بين المللي خوش بدرخشد. نمي دانم چه اتفاقي افتاد، ولي آلمونيا تمايل زيادي داشت.
* نکاتي که اسپانيا براي قهرماني در جام جهاني به آن نياز دارد چيست؟
-ببينيد، ما يک گروه از انسانهاي بسيار خوب و با کيفيت هستيم که البته تيمي بسيار رقابتي و جنگنده داريم که عطش فراواني براي پيروزي دارد. اين شرايط کنوني تيم ماست. ما عطش و تشنگي فراواني براي کسب جام قهرماني داريم و مي خواهيم ثابت کنيم که اسپانيا مي تواند بهترين تيم دنيا در جام جهاني باشد.
* چطور مي توان توجيه کرد که يکي از ستاره هاي ليگ برتر، در ترکيب تيم ملي اسپانيا، بازيکن فيکس تيمش نباشد.
-در تيم ما بازيکنان با کيفيت و تواناي زيادي حاضر هستند. بايد با فروتني به تلاشمان ادامه دهيم. بايد با هم تيمي ها، رقابت سالمي داشت و زماني که فرصت براي نمايش توانايي ها از راه رسيد، نهايت تلاش و کوشش را براي موفقيت تيم به کار گرفت. من کاملاً آرام هستم و از اينکه يکي از اعضاي اين تيمم، احساس رضايت مي کنم و فقط مي توانم از همه تشکر کنم؛ زيرا حضور در اينجا و در کنار هم تيمي ها افتخار بزرگي است و مي توان از آنها درسهاي زيادي آموخت.
*نظرت در مورد عنوان «مدعي قهرماني» براي اسپانيا چيست؟
- اين را پس از آغاز ديدارهايمان مي توان دريافت. تيم ما از نظرذهني باور دارد که ما مدعي قهرماني نيستيم. ما تيمي معمولي هستيم، مثل تمام تيمهاي ديگر حاضر در اين رقابتها که بايد گام به گام رو به جلو پيش برويم. هيچ کسي از ما صحبت نمي کند. بايد فروتن بود و بتدريج پيش رفت. بايد در ابتدا به اولين ديدارمان فکر کنيم و پس از آن ببينيم که اوضاع چطور پيش مي رود. در حال حاضر صعود از مرحله گروهي مهمترين نکته است.