نمی دونم چرا امسال همه ی تیم ها به جز آلمان بد بازی کردند( خودم طرفدار ایتالیا هستم)
فکر کنم توی غذای همشون داروی خواب آور ریختن!!![]()
نمی دونم چرا امسال همه ی تیم ها به جز آلمان بد بازی کردند( خودم طرفدار ایتالیا هستم)
فکر کنم توی غذای همشون داروی خواب آور ریختن!!![]()
دوستان من که با دیدن این بازیکنا کلا نامید شدم رفت
با فیلپ ملو و گیلبرتو و الانو که خلاقیتشون درحد صفره و چندتاپیر پاتال دیگه مثل خوان و لوسیو ،کاکا هم که کاکای سابق نیست مهاجمم که دیگه ای رونالدویی نداریم خیلی هنر کنیم تا دور بعد بیایم
اصلا نه فقط برزیل همه تیمها با این سیک بازی شورشو در اوردن جام جهانی هم جام جهانی قدیم برزیل هم برزیل قدیم
من که امیدوارم جام جهانی به تیمی برسه که زیبا بازی کنه حتی اگه آرژانتین باشه چون از این فوتبال کثیف خسته شدم
به طرفدارای برزیـل تبریک میگم ...
رونالدینهو نبود ناراحت بودم؛ اما روبینـهو واقعاً قشنگ و تکنیکی بازی میکنه... از استیلش خیلی خوشم میاد.
![]()
اگه بازی برزیل اینه حتی تاریکی داره که از گروهش بیاد بالا
البته کره شمالی هم خوب بازی کرد
یه گل شانسی مایکن و یا اشتباه دروازه بان باعث برد برزیل شد
بازیکنانش تعریفی نداشتند
روبینیو بهترین بازیکنشون بود حیف که شوت نداره
برزیل اگه از گروهش بیاد بالا نیز دچار مشکل خواهد شد بعدا
مگر اینکه تغییراتی بدند
سلام
حیف شد کره باخت به نظر من خیلی خوب دفاع کرد
رو ضد حملات هم با اینکه زهردار نبود ولی جلوی برزیل عالی بود
کاکا اصلا تو بازی نبود یا بهتر بگم کره ایها اون از بازی خارج کردن
در هر حال ای کره رقیب سختی برای پرتغال و ساحا عاجه
فقط یه خورده قدرت بدنیشون پایینه
میدوارم به عنوان نماینده آسیا بهترو بهتر بشه
برای چی حیف شد کره باخت؟؟؟؟!!!!چون 11 نفره دفاع میکرد!!!یا نه چون تماشاگر پسند بازی میکرد!!!
درسته برزیل خوب بازی نکرد اما این دلیل نمیشه بگیم کره خوب بازی کرد!!!!
آقا با یه بازی زود نگید برزیل فلانه و نمیتونه بیاد بالا.
همیشه دور اول بازیا همینطوره.
برزیل یادتون رفت توی جام ملتهای آمریکای جنوبی بازی اولش رو باخت ولی آخرش قهرمان شد؟ یا جام کنفدراسیون ها!
اینقدر نگید نمیتونه نمیتونه. فوروارد داریم مثه هلولوییز فابیانو 2000تا گل برا سویا زد. درسته مثله جام های قبل بازیکن چهره نداریم ولی بازم جام مال خودمونه!!!!!!
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
بیخیال مجتبی. بزار آروم باشیمفصل بعد جلوی رئال می خوای چیکار کنی؟ : دی![]()
با یه بازی نمیشه قضاوت کرد ولی با این حال برزیل اصلا اون چیزی نبود که خیال میکردم.
ملو و گیلبرتو که اصلا بازیسازی سرشون نمیشه و کاکا هم بشدت افت کرده. اگه کاکا نیاد رو فرم برزیل به مشکل برمیخوره بخصوص جلو ساحل عاج با اون بازیکنای هرکول!
بچه ها کسی میتونه به این سوالم جواب بده
تو هر جام جهانی یه تماشاگر برزیلی هستش(پیرمرده) که همیشه کاپ جام جهانی تو دستشه و تا اونجایی که یادمه من این تماشاگرو تو 98 2002و 2006 دیدمشکسی اطلاعاتی راجب بهش داره
خیلی بامزه اس![]()
تو بازي اول روشون خيلي فشار بود واسه همين بازي خودشون رو نكردن.مايكن رو ديديد بعد از گل؟
كاكا و بقيه تو بازي بعد 180 درجه عوض ميشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)