محمد حسین جان حیفم اومد قبل از اینکه این تاپیک بسته شه یه دست مریزاد بهت نگم واقعا سنگ تموم گذاشتی توی اوج رقابت کنکور به رقیبات کمک کردی و وقت گذاشتی . مطمئن باش خدا یه جا کمکت میکنه ایشالا توی همین کنکور باشه کمکش
محمد حسین جان حیفم اومد قبل از اینکه این تاپیک بسته شه یه دست مریزاد بهت نگم واقعا سنگ تموم گذاشتی توی اوج رقابت کنکور به رقیبات کمک کردی و وقت گذاشتی . مطمئن باش خدا یه جا کمکت میکنه ایشالا توی همین کنکور باشه کمکش
لطف دارید عزیز ...
من کوچیک همه ی کنکوری ها هستم ... کاری نکردم که نیاز به این همه تشکر باشه . امیدوارم همگی موفق بوده باشیم و نتایجمون راضی کننده باشه .
موفق باشید ...![]()
ببينيد من خودم 5000 منطقه 3 سال 88 بودم و بايد بگم اتفاقا دقيقا معماري باهنركرمانو زدم و درنيومدم.نميدونم ديگه.و اضافه كنم كه اتفاقا اينكه منطقه 3 باشي كاملا يه امتياز منفيه.حالا جدا از اينكه سهميه تهران و شهراي بزرگو نداري.و اين در حاليه كه شرايط خوبي نداريم از موسسات آزمون آزمايشي گرفته تا دبيراي مدرسه زمين تا آسمون با اين شماها فرق داريم.اينو وقتي رفتم دانشگاه و هم اتاقيم كه از تهران اومده بود فهميدم.
سلام
کسی جایی سراغ نداره برنامه گزینشگر کرک کنه؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.
با چه رتبه ای تو منطقه 2 میشه داروسازی . پزشکی و دندونپزشکی دانشگاه بین و المللی کیش قبول شد؟؟؟>
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.![]()
سلام
ادبيات : 48
عربي : 27
ديني : 57
زبان : 61
رياضي : 4
فيزيك : 19
شيمي : 32
منطقه : 2
استان : قزوین
خیلی ممنون می شم اگه واسم تخمین بزنین
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
راستی اینم منحصرا زبان
ادبیات=24
عربی=15
دینی=56
زبان=41
زبان اختصاصی=32.8
منطقه=2
استان=قزوین
قلمچی:
اولی :بین 18 و 19 هزار
دومی:بین 13 و14 هزار
سلام
ادبیات:32
عربی:30
دینی: 40
زبان :32
ریاضی :7
فیزیک :5
شیمی 40
منطقه دو
ممنون میشم اینم تخمین بزنید.
راستی این رتبه ای که گفتید،کشوریه یا منطقه؟
Last edited by mashaheeer; 17-07-2010 at 16:50.
سلام من تازه عضو شدم تو کنکور 89 درصدام اینه ادبیات 20 عربی36 دینی3/25 زبان4 فیزیک22/2 ریاضی69/9 شیمی3/33 خواهش می کنم رتبه را بهم بگو
منطقه دوست عزیز.سال 88
امسال که خیلی سختر بود...
22 تا 23 هزار(mashaheer)
11 تا 12 هزار(مهندس ah)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)