Vespoherو viomanعزیز ممنونم
خوب با ین اوضاع که معلوم نیست کدوم ورژن بهتر از بقیست همین206 عشقست از قدیم گفتند سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن...![]()
Vespoherو viomanعزیز ممنونم
خوب با ین اوضاع که معلوم نیست کدوم ورژن بهتر از بقیست همین206 عشقست از قدیم گفتند سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن...![]()
من خودم 208 رو مدتی پیش نصب کردم، مشکل خاصی نبود!
از بین N61JQ دارهای عزیز، یکی پیدا میشه که جواب ما رو هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من میخوام asus n71jq بخرم.لپ تاپ خوبیه؟ تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
دوست عزیز این مدل فقط دارای یک کارت گرافیک ، که همون ATI 5730 . برای تست کامل CPU & GPU باید از برنامه های مخصوص خودشون مثل CPUZ & GPUZ استفاده کنی.
در ضمن دوستان من امروز بازی وارکرافت ( شاه لیج کینگ ) را نصب کردم با تنظیمات اولترا راحت اجرا شد هیچگونه افت فریمی هم نداشت بعد از اون هم بازس NFS SHIFT را نصب کردم با تنظیمات High اونم اجرا شد بدون مشکل خیلی گرافیک خوبی داره دم ایسوس گرم
تفاوت محسوسی با206 داره؟
اگه لطف کنی ریز کار رو توضیح بدی ممنون میشم ...
امروز زنگ زدم پایتخت یکی گفت 1500 یکی هم 1470 که هر کدوم 30 کشیده بودن بالا گفتن بیا چونه بزنیم راستی یه سوال خیلی مهم:
با گارانتی سازگار بگیرم یا امرتات؟
هرکدوم ازین مغازه ها با یکی ازین گارانتیا داشتن.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام .
دوستان نمیشه یه راهی پیدا کرد این برنامه های از پیش نصب رو پاک کرد ؟ چیه اینا باباسرعت رو خیلی آورده پایین . هیچ کدوم هم به درد نمیخوره
![]()
مخلصیم .
دوستان لطفا منم راهنمایی بفرمایید
داداش من وقتی گرفتی قبل از هر کاری برو ریکاوری بگیر یعدش هر کاری که دوست داری انجام بده.
آره داش من ریکاوری گرفتم بعدش ویندوز رو عوض کردم یه 7 دیگه هستش ویندوزه خودش Home Basic بودش ولی الان Ultimate نسب کردم, والا من ویندوزه خودش خوب نبود البته من آپدیتش نکردم ریکاوری گرفتم بعدش پاک کردم.
آره داش میتونی از رویه همون ریکاوری دوباره نسبش کنی فکر نباش. داش همه چیز رو امتحان کن فکر نباش من که الان Ultimate دارم و راضی هستم (به لطفه داش علی), اگه دوست داری همون ویندوزه خودش رو آپدیت کن اگه جواب نداد یه ویندوزه دیگه نسب کن.
هر ویندوز میشه گفت واسه کارایی خاصی ساخته شده .
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
علی جان داری فناش می کنی داش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)