تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 72 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 714

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال دارم در مورد firmware تلویزیون 46C650
    این سوالها رو t_tanhayam گل توصیه کردن اینجا مطرح کنم

امتحان کردید ببینید با آپگرید کردن firmware امکانات جدیدی اضافه میشه؟ (از قبیل پشتیبانی از زیرنویسهای داخل خود فایل mkv و پشتیبانی از codecهای بیشتر)
    در مورد فرمویر، برنامه مربوط به مدل LA46C650L1R فکر کنم باید دانلود کرد درسته؟
    آخرین ورژنش که Multi هست (ver.1011.1) هستش ولی "فقط Englishش" ورژنش بالاتره (ver.1026.0)
    نظرتون چیه؟ (ver.1026.0) رو بریزم مشکلی پیش نمیاد که ایشالا؟

در ضمن، اگر upgrade کنیم برای گارانتی مشکلی پیش میاد؟
    من B650 رو اپگريد كردم مالزيايي بود مشكل تلتكست فارسي داشتم عجق ئجق نشون ميداد با اپديت حل شد مشكلش
    منتها تا جايي كه من ديدم امكانات خاصي اضافه نشد منتها توي گزينه TOOLS يك مورد SRS TS HD كه مربوط به صدا هست فكر ميكنم اضافه شد

-براي C هم احتمالا همينطوره ونبايد چيز زيادي اضافه بشه
    -در مورد اپديت خوب اگه مشكلي پيش نياد كه متوجه نميشن ولي اگه اتفاقي بيفته مسلما شامل گارانتي نخواهد بود

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AVH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با تشکر مجدد از دوستان با صفا باید بگم که تا اونجایی که یادم هست جلو دو تا از گزینه ها disable نوشته بود در منوی شلوغی مثل عکس یکی مونده به آخر اما تو این عکس بیشتر حالت off هست. به هر حال تا فردا که تماس با نمایندگی بگیرم باید صبر کرد ببینم چی میشه.

ویرایش: بنده در یکی از فوروم های در زمینه خودرو که فعالیت مدیریت بخش دارم به ادمین اون فورم که تخصصش الکترونیک هست و اتفاقا به پیشنهاد اون با این مدل سامسونگ آشنا شدم، پیام خصوصی در مورد مشکلم دادم و با اطمینان میگفتن که با یک اپلیکیشن و کابل میشه فریومور پنل رو آپلود کرد. جزییات رو توضیح نداده و غیر از پی ام هم دسترسی دیگه ای ازشون ندارم. تا حالا هم جایی نخوندم یا نشنیدم بشه اینجوری فریمور رو عوض کرد. شما فکر میکنید همچی چیزی ممکنه و عملی است؟
    با تشکر
    Last edited by AVH; 01-09-2010 at 22:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر مجدد از دوستان با صفا باید بگم که تا اونجایی که یادم هست جلو دو تا از گزینه ها disable نوشته بود در منوی شلوغی مثل عکس یکی مونده به آخر اما تو این عکس بیشتر حالت off هست. به هر حال تا فردا که تماس با نمایندگی بگیرم باید صبر کرد ببینم چی میشه.

ویرایش: بنده در یکی از فوروم های در زمینه خودرو که فعالیت مدیریت بخش دارم به ادمین اون فورم که تخصصش الکترونیک هست و اتفاقا به پیشنهاد اون با این مدل سامسونگ آشنا شدم، پیام خصوصی در مورد مشکلم دادم و با اطمینان میگفتن که با یک اپلیکیشن و کابل میشه فریومور پنل رو آپلود کرد. جزییات رو توضیح نداده و غیر از پی ام هم دسترسی دیگه ای ازشون ندارم. تا حالا هم جایی نخوندم یا نشنیدم بشه اینجوری فریمور رو عوض کرد. شما فکر میکنید همچی چیزی ممکنه و عملی است؟
    با تشکر
    مسلما امكان همچين كاري هست چون به هر صورت تعميركار ها هم از همين پورت ها قاعدتا بايد استفاده كنند يا service به هر صورت كمي صبر كنيد تگه گارانتي داره با اونها تماس بگيريد اگر هم نشد كه باز ببينينم چيكار ميشه كرد

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVH

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود
    نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما خب پنل من گارانتی نداره ولی نمایندگی شهرستان آزاد پذیرش میکنن. تهران هم اینجوری هست؟
    با یکی دو تا نمایندگی اهواز و شیراز که تماس گرفتم گفتن باید حتما از نزدیک دیده بشه تا مشکل مشخص بشه اما خب ظاهرا بورد C650 پیدا نمیشه مگر اینکه شاید تهران اومده باشه. بورد B650 یافت میشه که اهواز 350 قیمت داد.
    جالبه یکی از نمیایندگی های شیراز خیلی امیدوار کننده میگفت مشکل از دستکاری منو مخفی نیست و از کلیدهای لمسی جلو پنل ناشی میشه و کافیه اونها رو از کار بندازه تا مشکل روشن خاموش خودبخودی حل بشه. نظر شما چیه؟
    در مورد تعویض فریمور در حالت خاموش هم هنوز دارم تحقیق میکنم.
    Last edited by AVH; 02-09-2010 at 11:13.

7. این کاربر از AVH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

درود
    نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما خب پنل من گارانتی نداره ولی نمایندگی شهرستان آزاد پذیرش میکنن. تهران هم اینجوری هست؟
    با یکی دو تا نمایندگی اهواز و شیراز که تماس گرفتم گفتن باید حتما از نزدیک دیده بشه تا مشکل مشخص بشه اما خب ظاهرا بورد C650 پیدا نمیشه مگر اینکه شاید تهران اومده باشه. بورد B650 یافت میشه که اهواز 350 قیمت داد.
    جالبه یکی از نمیایندگی های شیراز خیلی امیدوار کننده میگفت مشکل از دستکاری منو مخفی نیست و از کلیدهای لمسی جلو پنل ناشی میشه و کافیه اونها رو از کار بندازه تا مشکل روشن خاموش خودبخودی حل بشه. نظر شما چیه؟
    در مورد تعویض فریمور در حالت خاموش هم هنوز دارم تحقیق میکنم.
    نمایندگی ها شاید پول زیاد بگیرن.اما یه سری از اون مغازه دارا هستن که نمایندگی اینا ندارن و مغازشون از تلویزیونای یک قرن پیش گرفته تا الانو دارن هم یه سر بزن.اونا هم بعضی هاشون خیلی حرفه ای هستن و خیلی هم با انصاف تر!

9. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلامی دوباره
    در عکسهایی که دوستان از منو مخفی زحمت آپلودش رو کشیدن اون local و امکان تغییر کشور دقیقا برای چیست؟
    کارکرد OTN و (front color (T-R-BLK مربوط به چی میشه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلامی دوباره
    در عکسهایی که دوستان از منو مخفی زحمت آپلودش رو کشیدن اون local و امکان تغییر کشور دقیقا برای چیست؟
    کارکرد OTN و (front color (T-R-BLK مربوط به چی میشه؟
    با تشکر
    local خوب از اسمش پيداست براي كشور هاي مختلف سيستم هاي پخش تلويزيوني مختلف
    سرچ هاي متفاوت كانال ها حتي تايم متفاوت و ست كردن و اتصال به اينترنت مختلف در هر كشور...

كدوم قسمت اون دو گزينه ديگه هست

12. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سرچ هاي متفاوت كانال ها حتي تايم متفاوت و ست كردن و اتصال به اينترنت مختلف در هر كشور...

حالا جالب اینجاست ما که این تی وی رو گرفتیم خودش چجوری فهمیده ایران هستیم موندم.چون این تی وی بدون گارانتی هست و از مرز وارد شده.البته شاید از روی سرچ کانال های آنالوگ برای تی وی قابل تشخیص باشه.نکنه روح داره و فهمیده؟؟؟؟
    Last edited by ebi66_boukan; 03-09-2010 at 22:57.

14. 3 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو عکسهایی که ابی عزیز آپلود کردن. راستش نمیدونم از کدوم منو هستش. ممنون....
    حالا جالب اینجاست ما که این تی وی رو گرفتیم خودش چجوری فهمیده ایران هستیم موندم.چون این تی وی بدون گارانتی هست و از مرز وارد شده.البته شاید از روی سرچ کانال های آنالوگ برای تی وی قابل تشخیص باشه.نکنه روح داره و فهمیده؟؟؟؟
    ابی جان منم دقیقا میخواستم به همین مورد در نهایت اشاره کنم. تا حالا هم حتی یکبار کانالهای ایران رو باهاش سرچ نکردم! و فقط به ----- و پلیر وصل بوده، و خودشم از اول رو ایران بوده.

دیروز پنل رو بردم شیراز یکی از نمایندگی ها فعلا پذیرش کرده تا ببینم چی میشه. طرف میگفت سری C ها 90 درصدشون که بدون گارانتی فروخته میشن مشکل دارن و قطعات اصلی این سری هم راحت گیر نمیاد!! راست و دروغش پای خودش....
    کاش B690 خرید بودم درنهایت اگه مجبور به تعویض بورد میشدم یکی رو به قیمت 350 پیدا کردم اما بورد این سری C حتی با قیمت دوبرابر هم به قول همون نمایندگی شیراز گیرم نمیاد چون اصلا به غیر گارانتی ها نمیدن. خدا میدونه هم کی وارد بازار بشه.

16. 2 کاربر از AVH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

کاش B690 خرید بودم درنهایت اگه مجبور به تعویض بورد میشدم
    کاش به منو مخفی دست نمیزدی که این مشکلات پیش نمیومد.
    یعنی بورد سری C حدود 700 تومنه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •