تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 50 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 496

نام تاپيک: بسته‌های رویایی اینترنت همراه اول

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من یه سوال دیگه هم دارم وقتی که GPRS رو فعال کنم ولی استفاده نکنم پولی به قبض اضافه میشه؟ اگر میشه چه قدر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

من یه سوال دیگه هم دارم وقتی که GPRS رو فعال کنم ولی استفاده نکنم پولی به قبض اضافه میشه؟ اگر میشه چه قدر؟
    بله دیگه، با فعال کردن بسته اون مبلغ بلافاصله به قبضتون اضافه میشه - برگشتی هم نداره - منتها دیگه فرقن داره چقدر استفاده کنید، اون مبلغ میاد. برای صورتحساب هم ممکنه بتونید از روش تلفنی که دو سه سفحه قبل شرح دادم استفاده کنید - البته مبلغ GPRS رو جداگانه نمیگه - مبلغ کل میاندوره رو میگه و پیامک و تماستون.

با سلام
    اين IP كانكشن GPRS/EDGE همراه اينجانب و احتمالاً تمامي مشتركان اينترنت همراه اول ميباشد.
    ضمناً آيا اين مشكل IP اشتراكي در اپراتور ايرانسل هم ميباشد؟
    و چرا در زمان استفاده از سيستم دايل آپ اينچنين مشكل اشتراك IP وجود نداشت؟
    ای بابا! پس یعنی هر کی سراسر کشور از GPRS استفاده میکنه IP اش یکیه؟! بعد چرا زده تباشیر کرمان؟ یعنی اینترنت همراه اول از اونجا تامین میشه؟ من یک تحقیقی کردم - گمونم اکثر شبکه ها از همین روش اشتراکی استفاده میکنند برای سادگی کار - حالا ایرانسل رو نمیدونم. این مشکل مربوطه به نوع اشترام گذاری - اینجا خب نوع ارتباط کاملا با دایال اپ فرق داره دیگه...

ببینم الان با این سرعت این میصرفه ؟
    من سرعت دانلود از روی موبایل برای ایرانسل از 17 تا 25 کیلوبایته ، وقتی کامپیوتر وصل میکنم از 6 تا 15 متغیره . ولی همراه اول با موبایل بعضی موقع ها به زور 1.5 روئ پر میکنه بعضی موقع ها هم که میرم میبینم مثلا 8.5 شده ! ( با کامپیوتر هم نرفتم میترسم برم !)
    الان شما که گرفتین وضعیتتون چطوره ؟ بگیرم ؟ من تقریبا ماهی 2 تا بسته 4 تومنی ایرانسل میرفتم ( 100 مگابایت ) میصرفه ؟
    جدی؟! با ایرانسل تا 25 کیلوبایت سرعت دارین شما؟! والا واسه من تا حالا بیش از 6 نشده! خیلی اوقات دور و بره 3 الی 5 هست... اگه ایرانسل سرویسی شبیه این بده و سرعتشم اونطور باشه عالیه که، اما گمون نکنم...

3. 3 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این که کار نمیکنه همش میگه شماره تلفن یا کد پستی اشتباه است
    با سلام
    بايد كدپستي 10 رقمي كه در زمان بنام كردن سند سيم كارت داده ايد را وارد كنيد.
    و هماني كه در قبض موبايل همراه اول به در منزل مي آورند.
    و شماره موبايل را هم بدون 0 وارد كنيد
    Last edited by ali1497; 04-06-2010 at 13:02.

5. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدی؟! با ایرانسل تا 25 کیلوبایت سرعت دارین شما؟! والا واسه من تا حالا بیش از 6 نشده! خیلی اوقات دور و بره 3 الی 5 هست... اگه ایرانسل سرویسی شبیه این بده و سرعتشم اونطور باشه عالیه که، اما گمون نکنم...
    بله ، من با کانکشن منیجر گوشی میبینم آپلودمم 11 کیلوبایته ، البته منتقریبا زیر بی تی اسم و اینورام زیاد کاربر ایرانسل نیست ، اما تو شمال و اصفهانم چک کردم سرعتش خوب بود دور و بر 10 .

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

امتحانام تموم شه عکس میزارم

7. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله دیگه، با فعال کردن بسته اون مبلغ بلافاصله به قبضتون اضافه میشه - برگشتی هم نداره - منتها دیگه فرقن داره چقدر استفاده کنید، اون مبلغ میاد. برای صورتحساب هم ممکنه بتونید از روش تلفنی که دو سه سفحه قبل شرح دادم استفاده کنید - البته مبلغ GPRS رو جداگانه نمیگه - مبلغ کل میاندوره رو میگه و پیامک و تماستون.
    دقت نکردید منظور من این بود که فقط GPRS رو فعال کنم , نه بسته های رویایی رو

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همونطور که میدونید سرویس GPRS که الان تو شهرستانها داره ارائه میشه، فقط 64 کیلو بیت بر ثانیه است که بچه های شهرستان نهایتا میتونن تا سطح 5-6 کیلوبایت دانلود کنن و ربطی هم به ایرانسل یا همراه اولشون نداره.

اما جاهایی که سرویس EDGE ارائه میشه، مثل تهران و شمال و تبریز، سرعت EDGE در حدود 230 کیلو بیت بر ثانیه است. اما اینترنتی که MCI ارائه می کنه تقریبا 128 کیلو بیت بر ثانیه است که برای استفاده بر روی موبایل به صورت همراه و بیسیم بد نیست. به هر حال دانلود کردن شاید جزو لاینفک استفاده دوستان از اینترنت باشه و شکی نیست که سرویس باید بهتر ارائه بشه. ولی وقتی اینترنت رو دسترسی سریع به خبرها، ایمیلها، اطلاعات آب و هوا، اطلاعات ترافیکی و ... در نظر بگیرید میبینید که خیلی هم اینترنت 128 به صورت متحرک بد نیست. راحت ترین راه برای تستتون استفاده از سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که درد سر زیادی هم نداره. در مورد مشکلات همراه اول هم شکی نیست که به هر حال هر سیستم Accounting که راه بیافته مشکلات و موضلات خودشو داره، دوستانی که میگن همراه اول همیشه مشکل داره، همیشه خرابه، اینم یه جور دزدیه و ... یه کم هم انصاف داشته باشن و حق بدن که سرویس در حال راه اندازی مشکلاتی داره. کسانی که به ساختمان مرکزی مراجعه کردن ناراحت بر نگشتن و در ضمن وقتی مطلع میشید که تا الان 56000 نفر سرویس طلایی رو برای موبایلشون فعال کردند و تنها 124 شکایت به مرکز اعلام شده یه مقدار منطقی تر اعتراض می کنید.

البته شکی نیست که دوستانی که مبالغ زیاد برای موبایلشون اومده باید ناراحت باشن و همراه اول هم از مدیریت گرفته تا فنی باید پاسخگو باشه ولی مطمئن باشید که این مشکلات رفع میشه و هم سرویس دهی بهتری روی Accounting به شما داده می شه و هم در مورد پهنای باند اینترنت.

در موارد دیگه هم که دوستان خیلی کامل توضیح دادند مثل رعایت این اصول:

بعد از فعال سازی حتما منتظر دریافت SMS فعال سازی تا تاریخ مشخص باشید
    دوستانی که از سرویس شبانه استفاده می کنند حتما ساعت دسترسی خودشون رو چک کنند و حتما زمانی به عنوان Tolerance برای اطمینان قرار بدن (برای مثال اتصال از 23:15 تا 7:45)
    برای مطلع شدن از طرح حتما قبض میان دوره خودشون رو چک کنن

خیلی از دستگاه های موبایل، اتصال دائمی به Access Point ساخته شده دارند مثل iPhone. بعد از فعال سازی طرح حتما یکبار اتصال رو قطع کنید و دوباره وصل کنید تا Accounting Gateway دوباره شمارو شناسایی کنه. برای دوستانی که خیلی آشنایی ندارند با قطع کردن اینترنت بر روی گوشیشون به صورت خیلی ساده میتونن گوشیشون رو Soft Reset و یا روشن و خاموش کنن.

در مورد اتصال موبایل به کامپیوتر به یک نکته مهم توجه داشته باشید که ارتباط شما از نوع مودمی نباشد. توسط موبایل به 3 روش می شه به اینترنت وصل شد، یکی سرویس Data که خیلی قدیمی شده و مثل مودم های ِDialUp شماره گیری انجام میشه و هزینه خیلی زیادی داره و البته چون این سرویس برای هیچکدام از شماها( به طور معمول) فعال نیست مشکلی هم براتون ایجاد نمیکنه.

نوع دوم استفاده از شبکه های Mobile Based مانند GPRS و EDGE و یا ارتباطات 3G هست که فعلا در کشور چون تجهیزات 3G وجود نداره استفاده به صورت EDGE و GPRS معمول ترین روشه. البته این نکته رو هم فراموش نکنید در کشور های پیشرفته مثل ژاپن و آمریکا هم هنوز با وجود سرویس 3G از سرویس EDGE استفاده می شه. به دلیل اینکه سرویس 3G در فرکانس بالاتر و پهنای باند بالاتری کار میکنه و استفاده از منبع انرژی موبایل (باطری) خیلی سریع انجام میشه. به طور معمول 6 ساعت بر روی دستگاه iPhone در مقابل 28 ساعت استفاده مداوم از EDGE بر روی همین دستگاه.
    دوستانی که اعلام می کنن ما تنها با یک باطری شارژ کامل می تونیم 8 ساعت از اینترنت همراه اول استفاده کنیم تنها به یک دلیله و اون هم استفاده مداوم از LCD گوشی همراه که پر مصرف ترین بخش گوشی از نظر انرژیه.

نوع سوم استفاده از شبکه های محلی مثل WIRELESS و Bluetooth PAN که مربوط به این بحث نمیشه.

ارتباط موبایل شما با گوشی همراهتون از چند طریق ممکنه:

Wireless Access Point - این روش توسط نرم افزار های کمکی بر روی دستگاه های Nokia و HTC ارائه میشه. با این روش دستگاه موبایل شما تبدیل به یک Acess Point میشه و کامپیوتر شما با استفاده از کارت شبکه وایرلس به اون دسترسی پیدا میکنه. این روش برای موبایل بسیار پرهزینس(از نظر انرژِی) اما این قابلیت رو به شما میده که بدون استفاده از سیم لپتاپ خودتون رو به اینترنت متصل کنید

Bluetooth PAN- این روش هم مانند بالایی به صورت بیسیم انجام میشه، برد کمتری داره ولی مصرف انرژی اون چیزی در حدود یک ششم استفاده از WiFi در مدل بالائه

USB Cable Using Vendor Software- برخی دستگاه های موبایل مانند LG، نوکیا و Samsung نرم افزارهایی دارند (مانند PCSuite) که به شما امکان اتصال USB به دستگاه کامپیوتر و ایجاد شبکه بین موبایل و کامپیوتر رو میدن. این نرم افزارها به صورت مجازی یک کارت شبکه در سیستم شما ایجاد می کنند. برای تست ارتباط اینترنت کافیه که در محیط Command Prompt دستور زیر را اجرا نمایید
    ping 4.2.2.4
    دستور Ping یکی از دستورات پایه شبکه جهت تست ارتباط با Host دیگر می باشد. صرفا عدم ورود مرورگر شما به یک سایت به معنی قطع اینترنت نمی باشد به همین جهت این دستور را اجرا کنید

خروجی دستور Ping

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=780ms TTL=241
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=476ms TTL=241
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=552ms TTL=241
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=388ms TTL=241

که نشان دهنده پاسخ در زمان مناسب از هاست مربوطه است.

نوع آخر ارتباط، دستگاه هایی موبایلی هستند که خود دارای پروفایل Network Card هستند و در زمان اتصال به دستگاه کامپیوتر مانند یک کارت شبکه USB عمل می کنند(از این نوع موبایل در ایران مدلهای زیادی وجود ندارد)

توجه داشته باشید که در زمان ارتباط موبایل با کامپیوتر حتما ارتباط GPRS خود را بر روی موبایل ایجاد کرده باشید (MCI-GPRS) و در ضمن به آن متصل باشید(بسیاری از دستگاه ها در زمان اتصال USB به طور خودکار ارتباط GPRS را فراهم می کنند)

امیدوارم همه موفق باشید و همچنین اینترنت گردی خوبی داشته باشید.

در کنار اساتید این بخش پاسخگوی سوالات فنی شما هستم.

پانویس: با وجود اینترنت 2Gbps در این محل، جهت ثبت نام در این سایت محترم از سرویس EDGE روی دستگاه موبایل شخصی خودم استفاده کردم، نوع سرویس یک ماهه، دستگاه موبایل HTC HD2، نوع ارتباط Bluetooth PAN به صورت بیسیم، ثبت نام، ارسال پست و دریافت 8 مگابایت فایل در زمان ویرایش پست

همراه اول
    دپارتمان تحقیق و توسعه

11. 6 کاربر از emadct بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دقت نکردید منظور من این بود که فقط GPRS رو فعال کنم , نه بسته های رویایی رو
    شما اگه GPRS را فقط فعال کنید و استفاده نکنید پولی از حساب شما کسر نمیشه و مجانی هستش ولی بسته های اینترنت همراه اول را فعال کنی پول از حساب شما کم میشه
    Last edited by saeid 22; 05-06-2010 at 10:08.

13. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    سرعت اینترنت همراه اول چقدر پایینه دوستان چه جوری دانلود میکنن صد رحمت به دیال. آپ گوشی را وصل کردم به کامپیوتر و از طریق کامپیوتر میرفتم اینترنت و با برنامه دانلود منجر دانلود داشتم حتی سرعتم از 2 کیلو بایت بیشتر نرفت و زیر 2 کیلوبایت بود
    با گوشی سونی اریکسون W595 وصل شدم در شهر رشت برای شما هم سرعت اینقدر پایینه یا نه سرعت شما چند هستش؟

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    سرعت اینترنت همراه اول چقدر پایینه دوستان چه جوری دانلود میکنن صد رحمت به دیال. آپ گوشی را وصل کردم به کامپیوتر و از طریق کامپیوتر میرفتم اینترنت و با برنامه دانلود منجر دانلود داشتم حتی سرعتم از 2 کیلو بایت بیشتر نرفت و زیر 2 کیلوبایت بود
    با گوشی سونی اریکسون W595 وصل شدم در شهر رشت برای شما هم سرعت اینقدر پایینه یا نه سرعت شما چند هستش؟
    با سلام
    احتمالا منطقه شما فقط از GPRS استفاده ميكند. اگر EDGE فعال باشد سرعت نسبتاً بهبود ميابد.
    اما من به شخصه فقط براي سند استفاده ميكنم چون رسيو آن براي فايلهاي سنگين زمان بر ميباشد.

16. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اول از جناب emadct تشکر میکنم - واقعا کامل توضیح دادن و خیلی مفید بود. سرعت من این روزا داره کمتر و کمتر میشه! اما اکثرا دانلود روی 5 کیلو دارم - امیدوارم در آینده بهتر از این بشه... این قضیه ی IP مشترک رو اگه کسی میدونه چیه لطفا توضیح بده، من خیلی گیج شدم!

بله ، من با کانکشن منیجر گوشی میبینم آپلودمم 11 کیلوبایته ، البته منتقریبا زیر بی تی اسم و اینورام زیاد کاربر ایرانسل نیست ، اما تو شمال و اصفهانم چک کردم سرعتش خوب بود دور و بر 10 .

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

امتحانام تموم شه عکس میزارم
    پس خیلی عالیه که! ما هم خونه مون اتفاقا خیلی نزدیکه به BTS، با اینحال گفتم که سرعت همراه اول بیشتر از این نمیشه در کل...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •