من الان همونجام ، 10 واحد نگه داشتم و فارغ التحصیل نشدم هنوز(از آموزشگاه بیرون) میگن هر سری باید بابت این 10واحد پول بدی تا سرباز نشی ینی 10 واحد رو باید تا موقع فارغ التحصیلی نگه دارم خدا تومنم واسه هر واحد میگیرن ، میشه این 10 واحد رو کمترش کرد؟
من الان همونجام ، 10 واحد نگه داشتم و فارغ التحصیل نشدم هنوز(از آموزشگاه بیرون) میگن هر سری باید بابت این 10واحد پول بدی تا سرباز نشی ینی 10 واحد رو باید تا موقع فارغ التحصیلی نگه دارم خدا تومنم واسه هر واحد میگیرن ، میشه این 10 واحد رو کمترش کرد؟
من واحد بزرگسالان امسال ثبت نام کرده بودم
البته معافیت داشتم و اشتباه کردم از راه دور نرفتم
مدیر ب من گفت برای پیش دانشگاهی باس حداقل هشت واحد حضوری برداری میتونی نیای که منم کلا نرفتم[emoji3] نمره هم طبعا بیخود کردن باید بدن داری پول میدی مثلا[emoji20]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اینا موقع ثبتنام از این حرفا زیاد میزنن به حرفاشون اعتماد نکن اینو نتیجه سه بار یعنی سه ترم از راه دور عوض کرد به دست اوردم تا موقع ثبتنام میگن قبولی و از این حرفا موقع امتحان میگن بخون یکم ما کمکت میکنیم بعد امتحان که نمره اومد میگن خودت ننوشتی اینجا دولتی و از این حرفا
البته اگه آشنا داشته باشی میتونی بگی هر دفعه دو واحد یا سه واحد برات انتخاب واحد کنن یعنی یه درس یا دوتا
اگه گفتن نه برو یه آموزشگاه یا همون از راه دور دیگه
الان ترم خرداد واسه این 10 واحد 350تومن دادم راحت میتونم کل 10 واحدو پاس کنم ولی از ترس سربازی و حرف اینا که میگن نباید پاس کنی یا میگن از 8 واحد کمتر نباید داشته باشی نمیتونم کاری کنم ، عین این میمونه که هر ترم رو دارم میخرم تا سرباز نشم !!!! ، به نظرت 2 واحد رو خرداد پاس کنم 8 واحد رو نگه دارم شهریور میتونم امتحان بدم؟؟
شهریور میگن ترم حساب نمیشه ینی چی؟
به من ک نمره دادن
حتی مثلا خود برگه هندسه تحیلی خیلی کم میشدم که راست میگفت مدیره ک نمره دادیم
این جدا از مستمر که 19 20 دادن
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اره بگو من ۲ واحد رو میخوام پاس کنم و پول ندارم منم که بهم همه رو میدادن من حذف میکردم و میگفتم نمیخوام اون تزفند هاشونو میزنن که دانش آموز تمام واحد رو پاس کنه و پول بگیرن
۳۵۰؟چقدر زیاد هر واحدی ۶تومنه و ۳۵تومن هزینه ثابت.احتمالا رفتین خصوصی
منم یه آشنا داشتم برای ۱۰واحد ۲۶۰گرفتن بیشتر میشد ولی کم کردن
درمورد سربازی هم از تاریخ اخرین کارمنه برای دیپلم یکسال و برای زیر دیپلم شش ماه زمان داری یا بری خدمت یا دانشگاه.اینم از قانون نظام
اره نمره مستمر رو که همه همینو میدن.الان امتحان رو میبرن یه حوزه دیگه و دبیرهاشم مشخص نیست که کارو سخت کرده برای اژ راه دور اما بزرگسال بستگی به مدیر داره که برای شما خوب بوده مدیر
معافیت تحصیلیم تا 96 اعتبار داره ، مرداد ماه امتحان مهارتم هست و اگه قبول شم احتمالا تا شهریور فارغ التحصیل میشم
بعد از اینکه مهارت رو امتحان دادی و قبول شدی باید برای یه ترم دیگه هم ثبتنام کنی مهارتت رو بفرستن برای استعلام و جوابش بیاد و تو اون ترم فارغ التحصیل میشی
اومدن مهارت هم یه چند ماهی زمان میبره ولی میتونی بری فنی و حرفه ای و بگی که یه نامه میخوای برای مدرسه که از مدرکت استعلام بگیرن
منظورت از استعلام همون دیپلم موقت هست؟
یعنی ثبت نام دانشگاه میوفته واسه بهمن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)