تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 38 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 375

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مقررات آموزش متوسطه ( بزرگسالان ؛ راه دور ؛ غیر حضوری و ... )

داره خودمونی میشه The R2R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

2 واحد هم داشته باشی ثبتنام میکنن
    نه-یعنی هفته ای یه بار یا دو بار در هفته به مدت 2 ساعت میرین کلاس
    غیر حضوری ثبتنام میکنین و فقط موقع امتحان میرین
    قبول هم نمیکنن نمره بده نیستن ولی تو برگه 5 بشین قبول میکنن که البته بستگی به مدیر داره که چقدر به دبیرا سفارش کنه
    ----------------------
    اگه میتونی برو بزرگسالان خصوصی که امتحانشونم رو خودشون میگیرن خیلی راحته من رفتم 10 واحد که نمیتونستم پاس کنم رو اونجا اومدن تو سالن خودمون جواب رو بهمون میده
    من الان همونجام ، 10 واحد نگه داشتم و فارغ التحصیل نشدم هنوز(از آموزشگاه بیرون) میگن هر سری باید بابت این 10واحد پول بدی تا سرباز نشی ینی 10 واحد رو باید تا موقع فارغ التحصیلی نگه دارم خدا تومنم واسه هر واحد میگیرن ، میشه این 10 واحد رو کمترش کرد؟

2. این کاربر از The R2R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من واحد بزرگسالان امسال ثبت نام کرده بودم
    البته معافیت داشتم و اشتباه کردم از راه دور نرفتم
    مدیر ب من گفت برای پیش دانشگاهی باس حداقل هشت واحد حضوری برداری میتونی نیای که منم کلا نرفتم[emoji3] نمره هم طبعا بیخود کردن باید بدن داری پول میدی مثلا[emoji20]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من واحد بزرگسالان امسال ثبت نام کرده بودم
    البته معافیت داشتم و اشتباه کردم از راه دور نرفتم
    مدیر ب من گفت برای پیش دانشگاهی باس حداقل هشت واحد حضوری برداری میتونی نیای که منم کلا نرفتم[emoji3] نمره هم طبعا بیخود کردن باید بدن داری پول میدی مثلا[emoji20]

اینا موقع ثبتنام از این حرفا زیاد میزنن به حرفاشون اعتماد نکن اینو نتیجه سه بار یعنی سه ترم از راه دور عوض کرد به دست اوردم تا موقع ثبتنام میگن قبولی و از این حرفا موقع امتحان میگن بخون یکم ما کمکت میکنیم بعد امتحان که نمره اومد میگن خودت ننوشتی اینجا دولتی و از این حرفا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من الان همونجام ، 10 واحد نگه داشتم و فارغ التحصیل نشدم هنوز(از آموزشگاه بیرون) میگن هر سری باید بابت این 10واحد پول بدی تا سرباز نشی ینی 10 واحد رو باید تا موقع فارغ التحصیلی نگه دارم خدا تومنم واسه هر واحد میگیرن ، میشه این 10 واحد رو کمترش کرد؟
    البته اگه آشنا داشته باشی میتونی بگی هر دفعه دو واحد یا سه واحد برات انتخاب واحد کنن یعنی یه درس یا دوتا
    اگه گفتن نه برو یه آموزشگاه یا همون از راه دور دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

البته اگه آشنا داشته باشی میتونی بگی هر دفعه دو واحد یا سه واحد برات انتخاب واحد کنن یعنی یه درس یا دوتا
    اگه گفتن نه برو یه آموزشگاه یا همون از راه دور دیگه
    الان ترم خرداد واسه این 10 واحد 350تومن دادم راحت میتونم کل 10 واحدو پاس کنم ولی از ترس سربازی و حرف اینا که میگن نباید پاس کنی یا میگن از 8 واحد کمتر نباید داشته باشی نمیتونم کاری کنم ، عین این میمونه که هر ترم رو دارم میخرم تا سرباز نشم !!!! ، به نظرت 2 واحد رو خرداد پاس کنم 8 واحد رو نگه دارم شهریور میتونم امتحان بدم؟؟
    شهریور میگن ترم حساب نمیشه ینی چی؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اینا موقع ثبتنام از این حرفا زیاد میزنن به حرفاشون اعتماد نکن اینو نتیجه سه بار یعنی سه ترم از راه دور عوض کرد به دست اوردم تا موقع ثبتنام میگن قبولی و از این حرفا موقع امتحان میگن بخون یکم ما کمکت میکنیم بعد امتحان که نمره اومد میگن خودت ننوشتی اینجا دولتی و از این حرفا
    به من ک نمره دادن
    حتی مثلا خود برگه هندسه تحیلی خیلی کم میشدم که راست میگفت مدیره ک نمره دادیم
    این جدا از مستمر که 19 20 دادن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

الان ترم خرداد واسه این 10 واحد 350تومن دادم راحت میتونم کل 10 واحدو پاس کنم ولی از ترس سربازی و حرف اینا که میگن نباید پاس کنی یا میگن از 8 واحد کمتر نباید داشته باشی نمیتونم کاری کنم ، عین این میمونه که هر ترم رو دارم میخرم تا سرباز نشم !!!! ، به نظرت 2 واحد رو خرداد پاس کنم 8 واحد رو نگه دارم شهریور میتونم امتحان بدم؟؟
    شهریور میگن ترم حساب نمیشه ینی چی؟
    اره بگو من ۲ واحد رو میخوام پاس کنم و پول ندارم منم که بهم همه رو میدادن من حذف میکردم و میگفتم نمیخوام اون تزفند هاشونو میزنن که دانش آموز تمام واحد رو پاس کنه و پول بگیرن
    ۳۵۰؟چقدر زیاد هر واحدی ۶تومنه و ۳۵تومن هزینه ثابت.احتمالا رفتین خصوصی
    منم یه آشنا داشتم برای ۱۰واحد ۲۶۰گرفتن بیشتر میشد ولی کم کردن
    درمورد سربازی هم از تاریخ اخرین کارمنه برای دیپلم یکسال و برای زیر دیپلم شش ماه زمان داری یا بری خدمت یا دانشگاه.اینم از قانون نظام
    به من ک نمره دادن
    حتی مثلا خود برگه هندسه تحیلی خیلی کم میشدم که راست میگفت مدیره ک نمره دادیم
    این جدا از مستمر که 19 20 دادن

اره نمره مستمر رو که همه همینو میدن.الان امتحان رو میبرن یه حوزه دیگه و دبیرهاشم مشخص نیست که کارو سخت کرده برای اژ راه دور اما بزرگسال بستگی به مدیر داره که برای شما خوب بوده مدیر

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اره بگو من ۲ واحد رو میخوام پاس کنم و پول ندارم منم که بهم همه رو میدادن من حذف میکردم و میگفتم نمیخوام اون تزفند هاشونو میزنن که دانش آموز تمام واحد رو پاس کنه و پول بگیرن
    ۳۵۰؟چقدر زیاد هر واحدی ۶تومنه و ۳۵تومن هزینه ثابت.احتمالا رفتین خصوصی
    منم یه آشنا داشتم برای ۱۰واحد ۲۶۰گرفتن بیشتر میشد ولی کم کردن
    درمورد سربازی هم از تاریخ اخرین کارمنه برای دیپلم یکسال و برای زیر دیپلم شش ماه زمان داری یا بری خدمت یا دانشگاه.اینم از قانون نظام
    معافیت تحصیلیم تا 96 اعتبار داره ، مرداد ماه امتحان مهارتم هست و اگه قبول شم احتمالا تا شهریور فارغ التحصیل میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

بعد از اینکه مهارت رو امتحان دادی و قبول شدی باید برای یه ترم دیگه هم ثبتنام کنی مهارتت رو بفرستن برای استعلام و جوابش بیاد و تو اون ترم فارغ التحصیل میشی
    اومدن مهارت هم یه چند ماهی زمان میبره ولی میتونی بری فنی و حرفه ای و بگی که یه نامه میخوای برای مدرسه که از مدرکت استعلام بگیرن

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بعد از اینکه مهارت رو امتحان دادی و قبول شدی باید برای یه ترم دیگه هم ثبتنام کنی مهارتت رو بفرستن برای استعلام و جوابش بیاد و تو اون ترم فارغ التحصیل میشی
    اومدن مهارت هم یه چند ماهی زمان میبره ولی میتونی بری فنی و حرفه ای و بگی که یه نامه میخوای برای مدرسه که از مدرکت استعلام بگیرن
    منظورت از استعلام همون دیپلم موقت هست؟
    یعنی ثبت نام دانشگاه میوفته واسه بهمن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •